- 30 Mayıs 2017
- 4.794
- 7.223
- 88
Bence normaldir canım çünkü miden boş olduğu için safra cikariyosun o yüzden.gecmis olsungünaydınnn annecikler
ayyy yine bulantı yine bi şey soracağım yha sabah uyanınca sarı kusmak ( aferdersiniz) normal mi ?
pufff hiç hoş değilBence normaldir canım çünkü miden boş olduğu için safra cikariyosun o yüzden.gecmis olsun
günaydınnn annecikler
ayyy yine bulantı yine bi şey soracağım yha sabah uyanınca sarı kusmak ( aferdersiniz) normal mi ?[/QUkorkma cnm normal
İki gündür rüyamda erkek bebisler görüyorum ama hayırlısı olsun inşallah.Odegilde bebeklerin cinsiyetleri ne olcak acaba çok merak ediyorum bennn
Odegilde bebeklerin cinsiyetleri ne olcak acaba çok merak ediyorum bennn
İki gündür rüyamda erkek bebisler görüyorum ama hayırlısı olsun inşallah.
Googla hamilelikte safra kusmak yaz çıkıyor canimgünaydınnn annecikler
ayyy yine bulantı yine bi şey soracağım yha sabah uyanınca sarı kusmak ( aferdersiniz) normal mi ?
Googla hamilelikte safra kusmak yaz çıkıyor canim
Bende 7 +2 deyim sadece 1 kere istifra ettim valla bulantı güzel bir belirti bebeğin sağlıklı olduğunu gösteriyor bence:)evet canım derince araştırdım iyi şeylerin habercisi insan her seyden korkar oluyor yha bu süreçte
Hayırlısı olsun inşallah istediğin gibi olur bende üçüncü çocuğum çocuk dusunmuyodum aslında kizim 9 yaşında en küçüğüm yani odogdugundan beri ruyamda bir oğlum oluyo adı Mustafa sürekli çocuğu geceleri kalkıp evde ariyodum uykulu uykulu bı işaret heralde dedik ve korunmayı bıraktık bakalım hayırlısı oyuzden oğlan olcakmis gibi hissediyorum ismide Mustafa Asaf olckİki gündür rüyamda erkek bebisler görüyorum ama hayırlısı olsun inşallah.
Hayırlısı olsun inşallah istediğin gibi olur bende üçüncü çocuğum çocuk dusunmuyodum aslında kizim 9 yaşında en küçüğüm yani odogdugundan beri ruyamda bir oğlum oluyo adı Mustafa sürekli çocuğu geceleri kalkıp evde ariyodum uykulu uykulu bı işaret heralde dedik ve korunmayı bıraktık bakalım hayırlısı oyuzden oğlan olcakmis gibi hissediyorum ismide Mustafa Asaf olck
Bende 7 +2 deyim sadece 1 kere istifra ettim valla bulantı güzel bir belirti bebeğin sağlıklı olduğunu gösteriyor bence:)
Bakacağız canım artık bulantim olursa da ayvayı yerim çünkü 1. Sınıf okutuyorum benim için çok zor olur neyse katlancaz sağlıkla gelsinler debende senin gibi düşünüyorum inş öyledir zira bu kaaa bulantııyı çeken bilir çok zor yha ama beybiler için katlanıyoruz .
bide bi şey diyimm mi bi anda geliyor hiç anlamazsın birkere diye başlayıp
Bakacağız canım artık bulantim olursa da ayvayı yerim çünkü 1. Sınıf okutuyorum benim için çok zor olur neyse katlancaz sağlıkla gelsinler de
Amin inşallah cnm hepimizin gonlundekini nasip etsin kucağımiza almayı Rabbimayyy hadi mustafa annen seni bekliyor çok iyi yha tüğlerim ürperdi resmen inş allah gönlünüzdekini kucağınıza nasip etsin inşşşş canım
Amin inşallah cnm hepimizin gonlundekini nasip etsin kucağımiza almayı Rabbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?