- 19 Ocak 2017
- 486
- 301
- 23
- 37
MerhabalarBende yeni gebeyim çok şükür ki çok güzel bir duygu Persembe günü ögrendim beta hcg 800 çıktı ultrasonda gözükmedi doktor 4-5 haftalık hamilesin dedi dün tekrar hast gittigimde beta hcg 1800 olmus Ultrasonda minicik sekilde gördüm
Çook teşekkür ederim canımhoşgeldin mayıs annesiii hayırlı olsun canım
Kız çocuk başka oluyor gerçekten istenmiyck gibi değil Rabbim nasip etsin inşallah kızınız olur :)amin canım bende kızzım olsun istiyorum daha doğrusuu babası çok istiyor yhaa sarışın maviş babaının kızıı biir tane olsaaa ne kaa güzel olur :)
Aramıza hoşgeldin cnm hayırlı olsun bebişinMerhabalarBende yeni gebeyim çok şükür ki çok güzel bir duygu Persembe günü ögrendim beta hcg 800 çıktı ultrasonda gözükmedi doktor 4-5 haftalık hamilesin dedi dün tekrar hast gittigimde beta hcg 1800 olmus Ultrasonda minicik sekilde gördüm
Aramıza hoşgeldin cnm hayırlı olsun bebişin
Herkese hayırlı olsun. Allah tüm isteyenlere nasip etsinBen çift çizgiyi gördüm, henüz doktora gitmedim. Yarın 34. Gün eğer hamileysem umarım kese gözükür. Bana ara sıra adet olacakmışım hissi geliyor normal mi?
Teşekkür ederim canım sen de hamile misin? Daha baktırmadım ,doktora gitmişken keseyi de görmek istedim.hayırlı olsun canım evet adet belirileri aynen devam ediyor bir süre daha beta baktırdın mı ?
Teşekkür ederim canım sen de hamile misin? Daha baktırmadım ,doktora gitmişken keseyi de görmek istedim.
Sana da hayırlı olsunevet :) bende kalp atışını bekliyorum son 6 gün :)
Hap mı kullanıyorsun?Selam annisler bu Protestan çok fecinkafa yapıyor kızlar ya o nasıl bir baş dönmesi öyle dünyam döndü resmen
Bebişini sağsalim al kucağına inşallahEvet hap lekelenme olduğu için vermişti doktor
Sana neden verdi canm?Ben progestanı bıraktım kızlar ya bende lekelenme yapiyordu her defasında çok korkuyordum bir de çok arastirdim çok desteklenmeyen bi ilaç o yüzden bıraktım
Bana tedbir amaçlı verdi canım bi sorun yoktuSana neden verdi canm?
Her şey gönlümüzce olsunBana tedbir amaçlı verdi canım bi sorun yoktu
İnşallah hepimiz sağ salim.aliriz evlatlarımızı kucağımizaBebişini sağsalim al kucağına inşallahBakalım bana ne diyecek doktor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?