2018 MAYIS Anneleri hadi tanışalım kaynaşalım ❤

Ben progestanı bıraktım kızlar ya bende lekelenme yapiyordu her defasında çok korkuyordum bir de çok arastirdim çok desteklenmeyen bi ilaç o yüzden bıraktım
Ben zaten sadece akşam.aliyorum.asiri baş dönmesi yaptı bide gece titreyerek uyanıyorum iki gündür neden anlamadim

Hanımlar bu msjımdan alıntı yaparak listede olmayan hanımlar tahmini doğum tarihi ve kaçıncı gebelik olduğunu yazarlarsa listeye tek tek ekleyeceğim. ❤

Kızlar merhaba. Ben günlerdir kendimi inanılmaz yorgun hissediyorum. Hemen yoruluyorum nemyapdam. Tüm tahlillerde kanım, şekerim vs vs normal ve hatta çok iyi çıktı. Bebeğim de gayet iyi göründü. Kalbi de atıyor çok şükür. En büyük sorunum yorgunluk, aşırı uyku isteği ve midede gaz problemi. Hiç bitmeyen bir mide gazım var hamileliğime sevinemiyorum bile. Resmen can çekişiyorum kaç gündür. Özellikle gaz midede sorununa tavsiyesi olan var mı? Şimdiden sağolun

Günaydın kızlar gece kasık ağrımdan ve tuvalete kalkmakdan uyuyamadım şuan bişeyim yok çok şükür ama çok korktum tüm gece uyuyamadım sizinde böle ağrılarınız var mı

merhaba canım 12 haftadan sonra azalıyor diyorlar inş geçer biran evvel

MERHABA Kızlar ben bugün tam 8 haftayı doldurdum. Kasılma ve bazı şeylerden tiksinme dışında pek şikayetim yok. 2 önce doktora gittik bebeğin kalp atışını gördük ama duyamadık. Ben kilolu hamile kaldım bence bu çok etkili; daha zayıf insanlarda ultrasonda daha çabuk duyulduğunu düşünüyorum. Haftasıyla uyumlu ama çok şükür, haftaya cumartesi tekrar gidicez; kan tahlillerimi gösterip kalp atışını duymak için. Doktoruma ve hastaneye de karar verdim. Hepimiz için hayırlısı olur umarım.

İyi haftalar annişler, bu hafta kimlerin randevusu var bakalım :) Doktorum iki hafta sonra gel dedi cumaya geliyor ama ben en fazla çarşambaya dayanabilirim gibi duruyor bu arada dün hiç kusmadım ama ne yesem bittikten sonra bulandı miğdem güzel bir gün değildi. çok koyu sarı akıntım oluyor internette baktım östrojen fazla olunca olurmuş.

ben de safak 5 sayıyorummm meleğimi görmek için kalbini dinlemek için çoook sabırsızlanıyorum ve bulantılarımda devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…