2018 MAYIS Anneleri hadi tanışalım kaynaşalım ❤

Canım soğuk süt bana iyi geliyordu Niğde agrimistir alıyordu gaz içinde ayaklarını sıcak tut ve sıcak su torbası köy ayağının altına çok iyi geliyor

Benimde cuma kontrol bebeği görmemiştik geçen cuma inşallah bu sefer görürüm boş değildir akıntı bende var seninki gibi ama normaldir bence de

Benimde cuma kontrol bebeği görmemiştik geçen cuma inşallah bu sefer görürüm boş değildir akıntı bende var seninki gibi ama normaldir bence de
doktora sorarız bu hafta gidince cnm bugün azıcık yanmam var ama daha çok su içeyim düzelir belki mikrop olmasın da.

canım tahmını dogum tarıhımız aynı.sen duydunmu bebegın kalp atısını? ben 10 gın önce ekranda gordum sadece.15 sonra gel dedı.bu hafta sonuna gıdıcem ınsallah

merhaba bende mayıs anneai olucam insllah.Kizlar sizde birileri yasiyo mu bilmiyorum ama benim en buyuk sorunum killanma artik kuafore gitmekten biktim heryerimde cok hizlk buyuyolr tabi yüz bolgem beni zorluyor.

canım tahmını dogum tarıhımız aynı.sen duydunmu bebegın kalp atısını? ben 10 gın önce ekranda gordum sadece.15 sonra gel dedı.bu hafta sonuna gıdıcem ınsallah
bana mı soruyorsun cnm anlayamadım bana soruyorsan alıntı yap mesajıma yada @kullanıcıadı yaz.Seninle aramızda bir gün var evet ben on gün önce duydum kalp atışını tabi küçük daha uyuyor dedi iki kere falan dinletti sadece.

Selam annisler bu Protestan çok fecinkafa yapıyor kızlar ya o nasıl bir baş dönmesi öyle dünyam döndü resmen
Bende ilk gebeligimde kullandım agiz yoluyla bas donmesi cok oluyodu simdiki gebeligimde fitil olarak atiyorum kapsullu hic etki yapmiyo

ayy hepsi zor ama ben kusmazsam asla duramıyorum acaba nasıl beslenebiliyor mu ki içerde ?
Doktorum bana derdi ki yedigin sana çünkü bebek senden her halukarda alıyor alacağını.gucsuz kalmamak icin bebegine daha verebilmek icin saglikli beslen az sık ye.kussanda alacagini alirsin vitamin olarak

daha küçük cnm 3 aydan sonra beslenmene ek yaptırıyor doktorlar, şimdilik kanından alıyormuş merak etme hiç bir şey olmaz.

yha hep açım yok yani yesemde çıkarıyorum bakalım nasılmış içeride bide gribim üzerine bide kollarım ağrıyor off daha şimdiden başladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…