Tahmini doğum tarihi 06.05.2018 ilk gebelik
Ben midemin bulanmaktan daha çok yandığına ve agrıdıgına karar verdim dün ama bana hepsi bulantı gibi geliyo orası ayrı tabi
Canım soğuk süt bana iyi geliyordu Niğde agrimistir alıyordu gaz içinde ayaklarını sıcak tut ve sıcak su torbası köy ayağının altına çok iyi geliyorKızlar merhaba. Ben günlerdir kendimi inanılmaz yorgun hissediyorum. Hemen yoruluyorum nemyapdam. Tüm tahlillerde kanım, şekerim vs vs normal ve hatta çok iyi çıktı. Bebeğim de gayet iyi göründü. Kalbi de atıyor çok şükür. En büyük sorunum yorgunluk, aşırı uyku isteği ve midede gaz problemi. Hiç bitmeyen bir mide gazım var hamileliğime sevinemiyorum bile. Resmen can çekişiyorum kaç gündür. Özellikle gaz midede sorununa tavsiyesi olan var mı? Şimdiden sağolun
Benimde cuma kontrol bebeği görmemiştik geçen cuma inşallah bu sefer görürüm boş değildir akıntı bende var seninki gibi ama normaldir bence deİyi haftalar annişler, bu hafta kimlerin randevusu var bakalım :) Doktorum iki hafta sonra gel dedi cumaya geliyor ama ben en fazla çarşambaya dayanabilirim gibi duruyorbu arada dün hiç kusmadım ama ne yesem bittikten sonra bulandı miğdem güzel bir gün değildi. çok koyu sarı akıntım oluyor internette baktım östrojen fazla olunca olurmuş.
doktora sorarız bu hafta gidince cnm bugün azıcık yanmam var ama daha çok su içeyim düzelir belki mikrop olmasın da.Benimde cuma kontrol bebeği görmemiştik geçen cuma inşallah bu sefer görürüm boş değildir akıntı bende var seninki gibi ama normaldir bence de
Aynen bol.su iç havalar soğudu bende pek.su içiyorum diyemem ama içmek gerejdoktora sorarız bu hafta gidince cnm bugün azıcık yanmam var ama daha çok su içeyim düzelir belki mikrop olmasın da.
bana mı soruyorsun cnm anlayamadım bana soruyorsan alıntı yap mesajıma yada @kullanıcıadı yaz.Seninle aramızda bir gün var evet ben on gün önce duydum kalp atışını tabi küçük daha uyuyor dedi iki kere falan dinletti sadece.canım tahmını dogum tarıhımız aynı.sen duydunmu bebegın kalp atısını? ben 10 gın önce ekranda gordum sadece.15 sonra gel dedı.bu hafta sonuna gıdıcem ınsallah
Bende ilk gebeligimde kullandım agiz yoluyla bas donmesi cok oluyodu simdiki gebeligimde fitil olarak atiyorum kapsullu hic etki yapmiyoSelam annisler bu Protestan çok fecinkafa yapıyor kızlar ya o nasıl bir baş dönmesi öyle dünyam döndü resmen
Doktorum bana derdi ki yedigin sana çünkü bebek senden her halukarda alıyor alacağını.gucsuz kalmamak icin bebegine daha verebilmek icin saglikli beslen az sık ye.kussanda alacagini alirsin vitamin olarakayy hepsi zor ama ben kusmazsam asla duramıyorum acaba nasıl beslenebiliyor mu ki içerde ?
daha küçük cnm 3 aydan sonra beslenmene ek yaptırıyor doktorlar, şimdilik kanından alıyormuş merak etme hiç bir şey olmaz.ayy hepsi zor ama ben kusmazsam asla duramıyorum acaba nasıl beslenebiliyor mu ki içerde ?
valla ilk bebiş Allah nasip ederse normal olsun tabi ama onu düşününce korkuyorum o yüzden düşünmemeye çalışıyorum.Kizlar normal doğum mu yoksa sezeryan mı düşünüyorsunuz
daha küçük cnm 3 aydan sonra beslenmene ek yaptırıyor doktorlar, şimdilik kanından alıyormuş merak etme hiç bir şey olmaz.
Tahmini doğum tarihi 18 Mayıs 5 yaşında bir oğlum var bu 2.bebeğimHanımlar bu msjımdan alıntı yaparak listede olmayan hanımlar tahmini doğum tarihi ve kaçıncı gebelik olduğunu yazarlarsa listeye tek tek ekleyeceğim. ❤
Kizlar normal doğum mu yoksa sezeryan mı düşünüyorsunuz
İlkim sezryen ikinciyi normal istiyorum kısmetseKizlar normal doğum mu yoksa sezeryan mı düşünüyorsunuz
Beklenen doğum tarihimiz aynı. Siz duydunuz mu kalp atışını?Tahmini doğum tarihi 18 Mayıs 5 yaşında bir oğlum var bu 2.bebeğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?