- 13 Eylül 2017
- 485
- 484
- 103
Tahmini doğum tarihim 25 mayısHanımlar bu msjımdan alıntı yaparak listede olmayan hanımlar tahmini doğum tarihi ve kaçıncı gebelik olduğunu yazarlarsa listeye tek tek ekleyeceğim. ❤
Merhaba canım seninle ayniyiz ben cumartesi keseyi gördüm sen gördün mü kalp atışını duydun mu?Merhaba bende varım
Yani bence besleniyprdur diye düşünüyorum sonucta allah ona göre de yaratmıstır. Yani umarım öyledirayy hepsi zor ama ben kusmazsam asla duramıyorum acaba nasıl beslenebiliyor mu ki içerde ?
6 + 5 de gorduk ve duydukmerhaba gebeliginizin 6.haftasinda kese ve kalp atisi gorundu mu acaba?
Yani bence besleniyprdur diye düşünüyorum sonucta allah ona göre de yaratmıstır. Yani umarım öyledir
Dayanamayıp gitsen iki gün sonra bi daha gitmek isteyeceksininş tüm sorularımın cevabı için son 5 gün tabi dayanabilirsem bi çılgınlık yapıp dr gidesimde var ama dursam daha iyi tabii
6+2 de vajinal ultrasonla, bir hafta sonra da karından kalp atışını da bebeği de gördük. geç döllenmeden bahsetmedi mi doktorunuz?Kızlar merhaba benim sat 3 agustos aşılama tarihim 14 ağustos 5+4 de keseyim gördük 7+0 da gittik kese vardı Dr boş gebelik olabilir dedi Siz ne zaman gördünüz fasulyenizi yazarsanız sevinirim teşekkürler
Hiç bişey demedi sadece bos gebelik ihtimalinden bahsetti çarşamba gideceğim 7+6 olacak bekleyip göreceğiz6+2 de vajinal ultrasonla, bir hafta sonra da karından kalp atışını da bebeği de gördük. geç döllenmeden bahsetmedi mi doktorunuz?
Tahmini doğum tarihim 16 Mayıs 2018 3.gebelikHanımlar bu msjımdan alıntı yaparak listede olmayan hanımlar tahmini doğum tarihi ve kaçıncı gebelik olduğunu yazarlarsa listeye tek tek ekleyeceğim. ❤
İkiside normal oldu benim bununda Allah nasip ederse normal düşünüyorum çok kısa sürede eski halime dönüyorum çünküKizlar normal doğum mu yoksa sezeryan mı düşünüyorsunuz
Merhaba cnm benim kese ve bebek görüldü 4.6 mm kalp atışında ekranda gördüm duymadım iki hafta sonra tekrar gidecgm duymak için Allah kısmet edersemerhaba gebeliginizin 6.haftasinda kese ve kalp atisi gorundu mu acaba?
arkadaşlar ben 8+5 teyim bugün. 2 haftadır ara ara kahverengi lekelenmelerim oluyor 2 farklı doktora gidiyorum biri kırmızı kanamaya dönüşmediği sürece beklenen akıntılar bunlar, rahim genişliyor endişe etmene gerek yok ama kanamaya dönüşürse haberim olsun demişti. diğeri de lekelenme devam ederse haber ver dedi. ara ara çok minik lekelenmelerim oldu hep kahverengi. bugün her zamankinden bir parça daha fazla oldu ama gene kahverengi. korkudan yatıyorum şimdi. zaten sinüzit geçiriyorum 2 gündür halsizim bir de bu çıktı. çok endişeliyimsizin de lekelenmelerinz oluyor mu böyle?
Canım sana çok özel olmayacaksa birşey sormak istiyorum, normal doğumdan sonra aşağı tarafta estetik olarak çok aşırı bi bozulma oluyor mu bir de eski haline dönüyor mu kolayca?çok çaylağım ve bunları çok merak ediyorumİkiside normal oldu benim bununda Allah nasip ederse normal düşünüyorum çok kısa sürede eski halime dönüyorum çünkü
benimkinde hiç bozulma olmadı cnm şöyle anlatiym sonuçta birbirimizi tanımıyoruz diyimki bozulma olsada olmamis gibi yansıtıyim ilk doğumunda koydeymis kasaba gibi biyerde yaptım ancak yetiştik yani bide tecrubesislik orda vajinaya büyük bı kesi atmıştı dikiside çok özensiz dikmişler di vajinanın eski haline dönmüş tü kegel egzersiz çok yapiyodum sporda tabi ama kesi belliydi ikinci doğumda Okmeydann eğitim araştırma hastanesi de yaptım onda digerindeki igrenc dikiside düzelttiler yani nasıl yaptılar bilmiyorum artık bende çok şaşırdım geçen sene lazer epilasyon gittim Dr inanmadı doğum yaptığıma yani oderece bozulmadı ben kegel egzersiz ve spora bağlıyorum yani kendi kendine bıraksam okadar olmazdı heralde oyuzden tavsiye ediyorum herkese çok rahat doğum sonrası bebişin ellerin elinde kalmiyo rahatça ilgilenebiliyirsnCanım sana çok özel olmayacaksa birşey sormak istiyorum, normal doğumdan sonra aşağı tarafta estetik olarak çok aşırı bi bozulma oluyor mu bir de eski haline dönüyor mu kolayca?çok çaylağım ve bunları çok merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?