2018 MAYIS Anneleri hadi tanışalım kaynaşalım ❤

Hanımlar bu msjımdan alıntı yaparak listede olmayan hanımlar tahmini doğum tarihi ve kaçıncı gebelik olduğunu yazarlarsa listeye tek tek ekleyeceğim. ❤
Tahmini doğum tarihim 25 mayıs
İlk gebelik canim
Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah hepimize

Ay merak işte kızlar

Erkek Bebek Sahibi Olacak Kadınlarda Görülen Belirtiler Nelerdir?

* Erkek bebek doğuracak kadınlar genellikle gebeliğin başlangıcında pek bir problem ile karşı karşıya kalmazlar. Özellikle mide bulantısı gibi semptomlar erkek bebek doğuracak annelerde daha az görülür. Ayrıca hamilelik boyunca aşereceğiniz besinler arasında en çok peynir, yoğurt ve süt ürünlerine aşerirsiniz.
* Genellikle kız bebek doğuracak olan annelere nazaran erkek bebek sahibi olacak anneler daha fazla et tüketmekte ve aşermektedir. Ayrıca ekşi ve tuzlu yiyeceklerinde daha fazla tüketildiği görülmektedir.
* Erkek bebek belirtileri arasında bir diğeri ise idrarın koyulaşması olarak bilinmektedir. Ayrıca karın bölgesinin üst tarafı erkek doğuracak annelerde daha belirgin bir şekildedir.
* Bebeğinizin kalp atış hızını siz hissedemezsiniz ve ne kadar attığını bilemezsiniz, ancak doktor kontrolünde elde ettiğiniz verilerden yola çıkarsanız erkek bebeklerin kalp atış hızları 140'ın altındadır.
* Erkek bebek doğuracak olan annelerin hissettiği en belirgin özelliklerden bir diğeri ise ayak bölgesinin normalden daha fazla üşümesidir. Ayrıca bacaklarda bulunan tüylenmenin hızı daha fazla artış gösterir.
* Erkek bebek sahibi olacak anne adaylarında görülen özelliklerden sonuncusu ise hamilelik dönemlerinden önceki hallerine göre çok daha alımlı ve çekici görünmeleridir.
Kız Bebek Sahibi Olacak Kadınlarda Görülen Belirtiler Nelerdir?
* Kız bebek doğuracak olan anne adaylarının hamileliklerinin ilk dönemleri daha problemli geçmektedir. Özellikle kusma gibi semptomlar ve buna benzer hastalık ve rahatsızlıklar daha fazla görülür.
* Kız bebek doğuracak annelerde görülen belirtiler içerisinde en dikkat çekici olanlardan bir tanesi ise saçlarda kırmızı lekelenmelerin meydana gelebilmesidir. Ayrıca aşırı meyve tüketimi isteği ve tatlı tüketiminde artış görülür.
* Kız bebek doğuracak anne adayları daha solgun ve bakımsız bir görünümde olurken, çekiciliklerini de bir miktar kaybetmektedirler.
* Kız bebek gebeliklerinde genellikle bebeğin kalp atış hızının 140 civarında olduğu belirlenmiştir. Diğer yandan kız bebeğe hamile olan annelerde genellikle göbek bölgesinden değil kalça bölgesinden kilo alınması söz konusu olmaktadır. Bunun nedeni ise kız bebeklerin karın bölgesinin alt kısımlarına yerleşmesidir. Ayrıca belirtilerden bir diğeri ise sağ göğüse oranla sol göğüsün daha büyük olması söz konusu olabilmektedir.

Yani bence besleniyprdur diye düşünüyorum sonucta allah ona göre de yaratmıstır. Yani umarım öyledir

inş tüm sorularımın cevabı için son 5 gün tabi dayanabilirsem bi çılgınlık yapıp dr gidesimde var ama dursam daha iyi tabii

inş tüm sorularımın cevabı için son 5 gün tabi dayanabilirsem bi çılgınlık yapıp dr gidesimde var ama dursam daha iyi tabii
Dayanamayıp gitsen iki gün sonra bi daha gitmek isteyeceksin Böyle düşün ve sabret bence. Muayeneden çıktığımdan beri bi sonrakini düşünüyorum

Kızlar merhaba benim sat 3 agustos aşılama tarihim 14 ağustos 5+4 de keseyim gördük 7+0 da gittik kese vardı Dr boş gebelik olabilir dedi Siz ne zaman gördünüz fasulyenizi yazarsanız sevinirim teşekkürler

arkadaşlar ben 8+5 teyim bugün. 2 haftadır ara ara kahverengi lekelenmelerim oluyor 2 farklı doktora gidiyorum biri kırmızı kanamaya dönüşmediği sürece beklenen akıntılar bunlar, rahim genişliyor endişe etmene gerek yok ama kanamaya dönüşürse haberim olsun demişti. diğeri de lekelenme devam ederse haber ver dedi. ara ara çok minik lekelenmelerim oldu hep kahverengi. bugün her zamankinden bir parça daha fazla oldu ama gene kahverengi. korkudan yatıyorum şimdi. zaten sinüzit geçiriyorum 2 gündür halsizim bir de bu çıktı. çok endişeliyim sizin de lekelenmelerinz oluyor mu böyle?

Kızlar merhaba benim sat 3 agustos aşılama tarihim 14 ağustos 5+4 de keseyim gördük 7+0 da gittik kese vardı Dr boş gebelik olabilir dedi Siz ne zaman gördünüz fasulyenizi yazarsanız sevinirim teşekkürler
6+2 de vajinal ultrasonla, bir hafta sonra da karından kalp atışını da bebeği de gördük. geç döllenmeden bahsetmedi mi doktorunuz?

Hanımlar bu msjımdan alıntı yaparak listede olmayan hanımlar tahmini doğum tarihi ve kaçıncı gebelik olduğunu yazarlarsa listeye tek tek ekleyeceğim. ❤
Tahmini doğum tarihim 16 Mayıs 2018 3.gebelik

Geçmiş olsun canım.
Bi problem görselerdi önlem alırlardı doktorlar.kırmızı olmayan lekelenmeler çokta önemli değil.merek etme bol bol dinlen.Bol su içmeye çalış Allah'ın izniyle bir şey olmaz.

İkiside normal oldu benim bununda Allah nasip ederse normal düşünüyorum çok kısa sürede eski halime dönüyorum çünkü
Canım sana çok özel olmayacaksa birşey sormak istiyorum, normal doğumdan sonra aşağı tarafta estetik olarak çok aşırı bi bozulma oluyor mu bir de eski haline dönüyor mu kolayca?çok çaylağım ve bunları çok merak ediyorum

benimkinde hiç bozulma olmadı cnm şöyle anlatiym sonuçta birbirimizi tanımıyoruz diyimki bozulma olsada olmamis gibi yansıtıyim ilk doğumunda koydeymis kasaba gibi biyerde yaptım ancak yetiştik yani bide tecrubesislik orda vajinaya büyük bı kesi atmıştı dikiside çok özensiz dikmişler di vajinanın eski haline dönmüş tü kegel egzersiz çok yapiyodum sporda tabi ama kesi belliydi ikinci doğumda Okmeydann eğitim araştırma hastanesi de yaptım onda digerindeki igrenc dikiside düzelttiler yani nasıl yaptılar bilmiyorum artık bende çok şaşırdım geçen sene lazer epilasyon gittim Dr inanmadı doğum yaptığıma yani oderece bozulmadı ben kegel egzersiz ve spora bağlıyorum yani kendi kendine bıraksam okadar olmazdı heralde oyuzden tavsiye ediyorum herkese çok rahat doğum sonrası bebişin ellerin elinde kalmiyo rahatça ilgilenebiliyirsn

Aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz. Gebelikleriniz hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Ben şimdi bir mesaj hazırlayacağım. 9 haftada yaşadıklarımdan aldığım dersler bana iyi gelenler ve gelmeyenler olarak. İnşallah bir kişiye bile olsa bir faydam dokunur.

Yine benim herhangi bir msjımdan alıntı yaparak tahmini doğum tarihi ve kaçıncı gebelik olduğunu yazarsanız ilk msjıma tek tek eklerim. Hayırlı gebelikler ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…