2018 MAYIS Anneleri hadi tanışalım kaynaşalım ❤

sanırım bende bu belirtilerin başındayım aşırı kusuyorum sabah aksam öğlen bide grip oldum burnum tıkalı buda yetmezmiş gibi ishal ve aşırı karın ağrısı başladı ayy napsam bilmiyorum hiç bi şey yapmaya halim yok dr 30 gel dedi ama sanırım olmuycak ilaçsız geçmeyecek gibi daha şimiden 2,5 kg vermişim asla bi şey yiyemiyorum canım hiç bişey istemiyor

Evrim Aydın var doruktaydı yıllardır şimdi muaynanesi var oraya gidiyorum ilk doğumumu dorukta yapmıstım bunuda orda düşünüyorum nasipse
bende süheldanı duydum çok met ettiler muayne ücreti ne kadar bide doğum nereye gitsem çok kararsızım doktorun normal doğuma nasıl bakıyor bende normal istiyorum

bende süheldanı duydum çok met ettiler muayne ücreti ne kadar bide doğum nereye gitsem çok kararsızım doktorun normal doğuma nasıl bakıyor bende normal istiyorum
Dorukta 125 miş muayne ama sühendan hanım filan cok tercih edildiği icin öyle bende 150 veriyorum suan doruktayken evrim hanımda öyleydi 125 yani diğer doktorlar daha düşük sanırım ilk mi senin

Dorukta 125 miş muayne ama sühendan hanım filan cok tercih edildiği icin öyle bende 150 veriyorum suan doruktayken evrim hanımda öyleydi 125 yani diğer doktorlar daha düşük sanırım ilk mi senin
evet ilk onun için araştırmaya girdim aslen bursalı da değilim kimsem yok burda ondan stres oldum
doğum ne kadardı peki

evet ilk onun için araştırmaya girdim aslen bursalı da değilim kimsem yok burda ondan stres oldum
doğum ne kadardı peki
Benim ilk sezeryan ona sıcak bakan yok normal istiyorum 5 sene gecti ama desteklemiyolar ama ilk normali destekler tabi canım doğumda yapmak istediğin hastaneye göre değişiyo dorukta 3500 filan olması lazım hastane olarakta esentepe tıp merkezi uygun ama dr lar hakkında bi fikrim hiç yok ne tarafta oturuyosun

esentepe tıpta bülent barana gittim ben normal bi doktor ama görüklede oturuyoruz otobandan rahat geliriz diye düşündüm ama oranın yenidoğan ünitesi nasıl bilmediğimden doruk biraz uzak kalıyor bana acil bişey olsa nasıl giderim diye düşünüyorum

Ben sezaryen sonrasi normali 3.000 ne yapan Biyer buldum arkadaşımda orda yaptı ssvd

Cokta uzak değil aslında doruk ama yenidoğan ünitesinin iyi oldugunu biliyorum ilk dogumda dr um orayı tercih edelim demişti yine dısardan muaynanesine gidiyodum Allah korusun tabi öyle bişey olmaz insallah bende nilüferde oturuyorum

Sağol canım eşimle de bi konuşayım ona göre vereceğim kararımı sağolasın

Oy canımm allah sabır versin çok çok zor bir dönem. Allah yardımcın olsun dualarım seninle ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…