2018 MAYIS Anneleri hadi tanışalım kaynaşalım ❤

Benimde aynı ama bursada destekleyen doktor yok maalesef ama baya taktım bu durumda ilkinde mecbur sezeryan oldum oglumla 5 sene arası olucak
Ben de Bursa dayım hala doktor ve hastaneye karar veremedim siz nereyi düşünüyorsunuz

Dorukta 125 miş muayne ama sühendan hanım filan cok tercih edildiği icin öyle bende 150 veriyorum suan doruktayken evrim hanımda öyleydi 125 yani diğer doktorlar daha düşük sanırım ilk mi senin
Doruk tan memnun musunuz ben de orayı düşünüyordum ama çok kalabalık devlet hastanesi gibi falan diyorlar. Jimer i söylüyorlar orası da pahalıymış galiba yani bence 150 lira muayene ücreti de çok fazla biz Kayseri de bu ücrete profesöre gidiyorduk

Beş yıl zaten geçti hatta doğuma kadar Altı yıl olacaj
Aynı durumdayız biz de Bursa da yeniyiz oğlum 5 yaşında 1.sezaryen ama ben normali zorlamak istemiyorum annemin de doğumları çok zor olmuştu bebeğe zarar gelir diye cesaret edemiyorum. Ama bu özelde muayene olup tahlil doğum vs için hastaneye gitmeyi bir türlü anlayamadım gatip bir sistem. Ben istiyorum ki gireyim ne lazımsa yapılsın zaten Osmangazi deyiz git git gel

Jimerde de muayne 120 filan olması lazım ama dogum daha pahalı bide tahliller filan cok pahalı valla özel hastanelerle muaynanenin pekte farkı yok artık dorukta 125 liraymıs ben ilk dogumumda da özel muaynaneye gittim dorukta yaptım cokta memnun kaldım gayet ilgili hemsireler zaten doruga dr gitmek istememe sebebimde kalabalık olması cok bekleniyomus ama dogumdan memnunum özele gidip tahliller icin hastaneye gitmek zorunda değilsiniz ben cogunu saglık ocagında yaptırdım dr kendi muaynanesinde de ikili tarama yaptırmıstım baskada bişey yaptırmadım bunda nasipse onuda yaptırmayı düşünmüyorum bence dısardan gidip tahlilleri saglık ocagında filan yada devlet hastanesinde yaptırmak daha uyguna geliyo cünkü cogu hastane dr cok tahlil istiyo ve tahlillet cok tutuyo

Kizlar merhaba ben 5 hafta 2 gunluk hamjleyim.Bugun doktora gittim keseyi gorduk ama kalp atisi icin daha var dedi.Ama bir beslenme biseyi olusmus dedi bu iyi dedi boyle kesenin icinde beyazlik gibi onla beslencek 3 ay dedi bu sekilde doktor soylemi duyan varmi?

hayırlı olsun cnm plesanta oluşmuştur muhtemelen üç ay kandan beslenip sonra annenin yediklerini alıyor bebişler. her doktor açıklayıcı değil bize herşey yolunda deniliyorsa önemli olan bu oluyor.

Ben şimdiye kadar semt polikliniğine gittim kadın doğumda kim varsa baktı ultrasonla tahlillerimi de aile hekiminde yaptırdım. Oğlumu Gaziantep te Konukoğlu nda doğurmuştum Kayseri de de Tekden de sünnet ettirdik. Yani hepsi de özel hastane hem temiz düzgün kaliteli iş yapıyorlar hem de fiyatları uygundu. Hastanenin içinde her işlemi yaptırıyorduk kolayca. Buralarda sağlık sistemi sorunlu gibi geldi bana. Peki Doruk ta doğum ne kadarmış ve bildiginiz doktor yok mu? Özel muayenehaneye de hiç gitmedim o nasıl güzel oluyor mu

Allah bağışlasın evlatlarımızı hangi doğum hayirliysa hakkımızda o olsun bende olmuyorsa idrar etmem tabiki kısmet

Bugun gittim canim ultrasonda bir sorun gormedi ama tedbir amacli tek doz progestan ığne ve 10 gun vajinal fitil verdi. Lekelenmelerim arttigi icin cok endiselendim ama rahatladm bebisin kalbini duyunca

Bugun devletteki doktoruma gittim progestan igne verdi tek doz ve 10 gun sabah aksam vajinal fitil. Tedbir amacli dedi. Ozeldeki daha relax bi tipti akinti kirmiziya donerse haberim olsun demisti.progestan kullandığımi soylemesem sorun olur mu ona acep?

Söyle tabi söylemeden olmaz cnm çekinme.

Bende 5+2 günlümm gecen hafta keseyi gördük iki hafta sonra kalp atışı için çağırdı.
Ama dr öyle bisey demedi hic belki vardir öyle bisey demeye gerek duymadi bilemiyorum ki

Dodine canim listeden beni cikarir misin? Bugun kurtaj oldum maalesef. Herkes Allaha emanet olsun... bir muddet ugramam buralara...

Ben varım canım, Memorial a gidiyorum, Doğum paketi de var, normal rutin doktorum da orasıydı zaten, Behice başak Ovayurt u şiddetle tavsiye ederim
canim muayene ucreti ve dogum paketinin ucretinide yazarmisin.bende ankaradayim

arkadaşlar ben bu progestan fitillerini kullanmasam ne olur ya? kanamam olmadı hiç, sadece zaman zaman gelen kahverengi akıntı ve bazen kasık ağrısı oldu. dün hastanede progesteron iğnesini vuruldum, o zaten bayağı kuvvetliymiş. ama sabahm akşam günde iki sefer vajinal fitili almam çok gerekli mi acaba? doktor ultrasonda problem görmedi bebeğin kalp atışını da duyduk. kanama alanından falan hiç bahsetmedi, görse söylerdi muhakkak. bariz düşük riski olmamasına rağmen tedbir amaçlı verdiği fitili almam ne derece doğru ki? nette bayağı okudum, gereksiz progesteron alımı da bebeğin gelişimini durdurabiliyormuş allah korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…