- 16 Aralık 2015
- 323
- 368
- 103
- 46
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #20.321
Benim 75gr yüklemede açlık 85 1.saat 230 2.saat 140 tı galiba...doktor çok dengesiz, sağlık ocağında parmaktan alınmış bi de dedi...8 haftada 3 kilo aldım sadece...zaten kendim tatlı hamurişi pilav ekmek yemiyorum her gün de yürüyorum açlık tokluk ölçüyorum evde...böyle devam et dedi...bizim hastanede 100 gr yapsak ama yazık bi daha bi daha falan dedi...öyle işte[/QUOTE
Evet o testi tekrarlamak sıkıntı bencede. Sağlıklı besleniyorum ama yeterli olmamış demek ki. Pazartesi diyetisyen neler söyleyecek bakalım. Diyetisyenin söylediklerini pazartesi yazarım.
Ben bu hafta saldım ipin ucunu kuzum, aynen 8 kilo aldım o kadar diyet yürüyüş vs ile.. artık ne yapabilirim ki, bu hafta yiyorum bakalım ne olacak, yürümeyi bırakmıyorum ama baya baya yiyorumBence gayet iyi durumdasın böyle de yiyorsanben o kadar uğraşmayla yürüyüşle vs 8 kilo aldım 24.haftadayım ve az diye seviniyorum
Bence gayet iyi durumdasın böyle de yiyorsanben o kadar uğraşmayla yürüyüşle vs 8 kilo aldım 24.haftadayım ve az diye seviniyorum
Ben fazla da yemiyorum ama bünye böyle işte napayım çok çabuk kilo alır veririm her zaman, hele hamilelikte vücudum deli gibi topluyor oglumda 25 küsürdü...inşallah bunda daha artmaz ayda 2 kiloyu toplamda da 15 i geçmemem lazımBen bu hafta saldım ipin ucunu kuzum, aynen 8 kilo aldım o kadar diyet yürüyüş vs ile.. artık ne yapabilirim ki, bu hafta yiyorum bakalım ne olacak, yürümeyi bırakmıyorum ama baya baya yiyorumfil gibi olmasaydım kendimi toparlasam iyi olur aslında
Ben bu hafta saldım ipin ucunu kuzum, aynen 8 kilo aldım o kadar diyet yürüyüş vs ile.. artık ne yapabilirim ki, bu hafta yiyorum bakalım ne olacak, yürümeyi bırakmıyorum ama baya baya yiyorumfil gibi olmasaydım kendimi toparlasam iyi olur aslında
Yoğurt ye kuzum süt iç, Mart’tan sonra havalar düzelecek ama iyice ağırlaşmış olacağız bakalım o zaman yürüyebilecek miyiz:)Yürüsem belki iyi olur aslında. Ama yok işte kocamı ikna edemiyorum. Yiyorum ve direk yatıyorum. Son 1 ay özellikle çok aldım. Doysam bile halen yeme çabasındayımm. Ki normalde hiç böyle değildi iştahım nasıl bastırırım acaba bu yeme duygusunu. Şuan bile birşeyler yiyesim Var am evde olan herşeyden gün içinde yedim. Farklı birşey kalmadığı için tutuyorum kendimi
Hayırlı olsun canım sağ Salim inşallah, bebişin hareketlerini hissetmek paha biçilemez bir zevk, balık gibi kayıyor bir sağa bir sola annesinin kuzusuBende yeni yaziyorum arkadaslar ilk hamileligim cok heyecanliyim kac gundur bebis oynamaya basladi karnimda
Benimde bu konuda hicbir fikrim yok napcam bilmiyorumMerhaba herkese umarim herkes iyidir.
Bebek arabasi ile ilgili fikirlerinizi almak isterim kizlar karar verdiniz mi arabaya alan oldu mu? Tvde reklamda vu arabayi gordum bir fikri olan var mi kullanisli ve uygun gibi geldi ama size de sorayim dedim
http://www.cocukmarket.com/mcrae-mc...MIwbqzmPXm2AIVjTgbCh22hA4WEAQYASABEgJSKPD_BwE
Canim gec dollenme erken dollenme gibi durumlar oldugu icin bir hafta hic problem degil. Benimde bir hafta geri ama doktor takip edelim dedi iki hafta sonra cagirdi tekrar gittigimde tam 2 hafta ilerlemisti demekki gec dollenme normal dedi. Seninde iki hafta sonra tekrar git iki hafta ilerlemisse sikinti yoktur. Seker yuklemesi yapildi mi ileri hafta cikanlarda genelde sekerden supheleniyolar ondada dikkat ediyosun geciyo. Takma kafana o yuzden caresiz bisey degil rahat olsun gonlunKızlar bugün rv vardı doktor -kafasına göre bebeğin 1 hafta önde- dedi 25+6 haftalıksın dedibu bir sorun mu , bir sorun mu var dedim ...hayır hayır gayet iyi dedi...ama şu saat oldu uyuyamıyorum kafama taktım başka bi doktora gider fikrini alırım die düşünüyorum 2 hafta sonra falan..cunku çok sık ultrasona giresim de yok böyle bi durum yaşayan duyan var mi sorun olur mu bu durum ya
Grupta var canım öyle bebeği önde olanlar, benimki de 20 gün kadar önde gidiyordu, şeker var sandılar, çıkmadı. Suyu fazla falan demişlerdi. Şimdi 10 gün önde gidiyor suyu da normale döndü, en fazla on gün önce doğar diyor doktor ve çok iri olursa sezeryan olur ne olacak diyor. Sen de yüreğini ferah tut bir şey olmazKızlar bugün rv vardı doktor -kafasına göre bebeğin 1 hafta önde- dedi 25+6 haftalıksın dedibu bir sorun mu , bir sorun mu var dedim ...hayır hayır gayet iyi dedi...ama şu saat oldu uyuyamıyorum kafama taktım başka bi doktora gider fikrini alırım die düşünüyorum 2 hafta sonra falan..cunku çok sık ultrasona giresim de yok böyle bi durum yaşayan duyan var mi sorun olur mu bu durum ya
Canım aldıklarında jelli göğüs pedi yazıyor. Ben de bilerek aldın sandım ondan öyle söyledim :)Jelliyi hic bilmiyorum canim bi arastirayim.
oluyor canim iste benim portakal suyuna var zaafim.seker icin iyi degil sanirim .ama elimde degil
Kalsiyum magnezyum içeren şeylerle destekle canım vücudunu. Demekki kemikler vs sğrı yapıyor. Maden suyu ev yoğurdu süt vs iyi geliyor. Sürekli yatmak aynı pozisyon arttırıyor. Duş iyi geliyor. BElli bir dönem sonra geçecektir inşallahİyi geceler arkadaşlar. Uykusuzluktan ölecem son haftalarda. Gözümden uyku akıyor ama gerek bebeğin hareketlerinden gerek sırt ve bacak agrılarımdan dolayı hiç uyuyamıyorum doktoruma söyledim 10 gün rapor verdi ve supraktin tavsiye etti ama ben herhangi bir ilaç kullanmak istemiyorum. Var mı aranızda benzer şeyler yaşayan ve çare bulan? Mesela tam şu anda sırtıma batan bıçak ne yapsam geçmiyor ve gözümden de uyku akıyor çaresizlikten ağlıyorum ya
Onu hiç görmedim ben ama aldığım göğüs pedide çok iyidi markasını unuttum aşağı evde bütün bebek eşyaları biraz daha büyüyünce ayrım yapıcam İnş ozaman yazarım... İlk haftalar inanılmaz işe yarıyor bu pedlerCanım aldıklarında jelli göğüs pedi yazıyor. Ben de bilerek aldın sandım ondan öyle söyledim :)
Ben hicbir sey dagitmayacagim :/Kizlar dogumda veya sonra dagitmak icin nasil susler ayarladiniz ben gec kalcam galiba heran hersey olabilir aklimdan ciksin istiyorum :) intrnet sayfalarinnn hic birinde 3 uz bebek icin hic bisey yok fikri olan yardimci olurmu kafayi yicem hic bjsey bulamadim ? @zenderu canm o sekerlemeler cok guzelmis ya nerden temin edebilirz acaba
Fiyati gerçekten çok uygunmus. Ama bu model sistemler biraz fazla yer kapliyor ve bana gore kullanisli degil. Boyle bir model istiyorsan ama bence kacirma :)Merhaba herkese umarim herkes iyidir.
Bebek arabasi ile ilgili fikirlerinizi almak isterim kizlar karar verdiniz mi arabaya alan oldu mu? Tvde reklamda vu arabayi gordum bir fikri olan var mi kullanisli ve uygun gibi geldi ama size de sorayim dedim
http://www.cocukmarket.com/mcrae-mc...MIwbqzmPXm2AIVjTgbCh22hA4WEAQYASABEgJSKPD_BwE
Canim bir hafta ileri veya geri bir sey olmaz. İcini rahat tut:) benimki de ayrintilida bir hafta onde cikti. Doktor onde bile demedi ben kagitta gordum :)Kızlar bugün rv vardı doktor -kafasına göre bebeğin 1 hafta önde- dedi 25+6 haftalıksın dedibu bir sorun mu , bir sorun mu var dedim ...hayır hayır gayet iyi dedi...ama şu saat oldu uyuyamıyorum kafama taktım başka bi doktora gider fikrini alırım die düşünüyorum 2 hafta sonra falan..cunku çok sık ultrasona giresim de yok böyle bi durum yaşayan duyan var mi sorun olur mu bu durum ya
aynen canım bende öyle alacağım bi sorayım dedim sobeeye bak çok güzel şeyler var.Canim 0-3 aylar kisa gelebilir birde temmuz agustos cok sicak olacak ben yarim kol yada sifir kol bakiyorum hafir ruzgar olursa uzun kol penye hirka giydiririm
Birde bebisler çabuk büyüyor kuzenim 3.150 gibi doğurdu 2 aylık kontrolünde 6.5 kilo idi bebeği hemde sadece anne sütü. masallah subhanallah çok tombis bi bebek de değil.
Ben hem rahat etsin hemde büyütebilir diye 3-6 aylık almayı düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?