- 17 Mart 2016
- 2.173
- 2.206
- 133
- 33
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #20.301
Allah razi olsun kuzum hepimizin yardimcisi olsun rabbim :) elbet gecicek bu gunler sag salim gecsin insallah :)Aynen canim oyleymis.
Gecmis olsun canim .Allah yardimcin olsun her acidan zor Allah kolaylik versin
Canim kurabiye olabilir ucununde ismini yazdirirsin.ben birazdan atacagim yaptiracaklarimiKizlar dogumda veya sonra dagitmak icin nasil susler ayarladiniz ben gec kalcam galiba heran hersey olabilir aklimdan ciksin istiyorum :) intrnet sayfalarinnn hic birinde 3 uz bebek icin hic bisey yok fikri olan yardimci olurmu kafayi yicem hic bjsey bulamadim ? @zenderu canm o sekerlemeler cok guzelmis ya nerden temin edebilirz acaba
Cok dusundum ole bisey de simdi 2 isim koymak moda oldugu icin 3 ismi tek isim sanabilir insanlar diye vazgectim :) yada fazla detaya takildim.uff cok zor ya herseyin en iyisi olsun istiyor insan :)Canim kurabiye olabilir ucununde ismini yazdirirsin.ben birazdan atacagim yaptiracaklarimi
Kolonya siseleri cok guzel.ama fiyat biraz ucuk geldi bana hatta suslenmemis hali sadece sise baktim tanesi 5 tl yaziyoduEki Görüntüle 2097836 Eki Görüntüle 2097843 ben bu cikolatalari yaptirmayi yada yapmayi dusunuyorum.hediyelikte belki kolonya sisesi olabilir.
Eki Görüntüle 2097844
5 tl pahaliymis daha uyguna vardi ..Kolonya siseleri cok guzel.ama fiyat biraz ucuk geldi bana hatta suslenmemis hali sadece sise baktim tanesi 5 tl yaziyodu
Benim 75gr yüklemede açlık 85 1.saat 230 2.saat 140 tı galiba...doktor çok dengesiz, sağlık ocağında parmaktan alınmış bi de dedi...8 haftada 3 kilo aldım sadece...zaten kendim tatlı hamurişi pilav ekmek yemiyorum her gün de yürüyorum açlık tokluk ölçüyorum evde...böyle devam et dedi...bizim hastanede 100 gr yapsak ama yazık bi daha bi daha falan dedi...öyle işteKızlar 75gr glkoz tolerans testinde 1.saati yüksek çıkan var mı? Benim 214 çıktı normalde 180 üst sınır. Doktorum diyetisyene yönlendirdi.
Sen ve minnaklar iyi olsunda İnş...maşallah kuzucuklara büyümüşler çok şükür... Güzel haberlerinide duyalım İnşallahAllah razi olsun canm :) rabbim cumlemizin yardimcisi olsun cok zor valla hele bi de ilk olinca insan herseyden korkar oluyo ama o minnak suratlari gorunce insan herseyi bi anda unutuyo valla ole guzellrki allahim hepimizin yavrusunu bize bagislasin insallah :)
Bende de var merak etme. Normalde ben de hic sevmem tatliyi cikolatayi. Ama hamilelikte surekli canim tatli istiyor. Bir de bazen serbetli, bazen sutlu, bazen cikolatali. Oyle ne istediginin de farkinda degil
Jelliyi hic bilmiyorum canim bi arastirayim.
oluyor canim iste benim portakal suyuna var zaafim.seker icin iyi degil sanirim .ama elimde degil
Allah razi olsun teyzesi :) insallah sag salim kucagimizda da goruruz :)Sen ve minnaklar iyi olsunda İnş...maşallah kuzucuklara büyümüşler çok şükür... Güzel haberlerinide duyalım İnşallah
Insallah canm :) instgram kullanmiyorum ama sanirim bole seyler icin acmam gerekecek5 tl pahaliymis daha uyguna vardi ..
Aynen en iyisi en guzeli olsun insallah .
Yaaa kuzum iyi gelmedi demek magnezyum, bi arkadaş osteocare iyi geldi diyordu onu mu denesen magnezyum bitince, uyuyamamak çok fena.. kilo almak demişken az önce iki tabak makarna yedim hala açımKızlarr nasılsınız bir sıkıntı yoktur umarım. Benim sırt agrıları halen devam geceleri yine uyuyamıyorum. Uykusuzluğa bile alıştım magnezyumda fayda etmedi. Vee şu iştahımı bir türlü durduramıyorum. Biraz önce koca bir cips bitirdim. Abur cubur cok yemiyorum ama bugün deli gibi istedi canım. Ekmekte yemiyorum çok. Genelde yemeği çok kaçırıyorum. 7 kilo oldu aldığım kilo hatta 8 e doğru gidiyor. Böyle giderse halim yaman
Yaaa kuzum iyi gelmedi demek magnezyum, bi arkadaş osteocare iyi geldi diyordu onu mu denesen magnezyum bitince, uyuyamamak çok fena.. kilo almak demişken az önce iki tabak makarna yedim hala açımyalnız olmadığını bil yani
Bence gayet iyi durumdasın böyle de yiyorsanKızlarr nasılsınız bir sıkıntı yoktur umarım. Benim sırt agrıları halen devam geceleri yine uyuyamıyorum. Uykusuzluğa bile alıştım magnezyumda fayda etmedi. Vee şu iştahımı bir türlü durduramıyorum. Biraz önce koca bir cips bitirdim. Abur cubur cok yemiyorum ama bugün deli gibi istedi canım. Ekmekte yemiyorum çok. Genelde yemeği çok kaçırıyorum. 7 kilo oldu aldığım kilo hatta 8 e doğru gidiyor. Böyle giderse halim yaman
Yazıl istersen basit pilates olabilir belki yoga olabilir, kilo için değil ama sırt ağrılarına iyi gelir bence, allah yardımcın olsun gerçekten uykusuzluk bir şeye benzemiyorCanım onuda aldım içtim içmeye devam ediyorum ama yok uyuyamıyorum ağrıdan. Oturur vaziyette ne kadar uyuyabilirsem artık o kadar. Gözlerim yüzüm hep şiş uykusuzluktan artık alıştım cidden bebeğim hayırlısıyla doğsunda buda geçer. Napcaz bu iştah meselesini ya. Birde ben hiç harekette etmiyorum sıkıntı orda işim oturarak eve gel otur. Tamam ev işi falan hareket oluyo bazen ama yürüyüş falan hiç birşey yok soğukta benimki üşenip çıkarmıyor dışarıSporamı yazılsam diyorum valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?