- 8 Eylül 2017
- 1.351
- 1.258
- 53
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #20.281
Kizlarrr buaralar dehset deecede tatliya duskunlugum var neoluyor bana boyle normalde cikolata bile yemem sevmem yani ama deli gibi cikolta muhallebili kekler tatlilar gitmiyor gozumun onunden kendime engel olamiyorum
Evet evet saat tutup oyle bakiyorum. 1.saat tokluk bakiyorum oylr istedi doktorum ama degerler çok oynakAçlık tokluk bakıyorsan yemeği bitirince saate bakıp yemeyi içmeyi keseceksin 1 saat sonra ölçüp 1 saat sonra bir daha ölçeceksin canım...babamın 2 çeşit aleti var ben takip etmek için ölçüyorum kendim
Hep oda sıcaklığında aslinda. Ime dc markası.Aletiniz ne marka, ben de diyabetiğim ama benim cihazımda hiç o kadar oynamıyor değerler. Bir de cihazı çok soğuk ya da çok sıcakta tutunca da sapıtıyor. Oda sıcaklığında tutun çok soğuk odada olmasın
Jelliyi hic bilmiyorum canim bi arastirayim.Jelli göğüs pedi de varmış yeni öğreniyorum :) ben göğüs pedi kullanmadım aventin göğüs e takılan kalkanı vardı. Peki bu göğüs pedinden sonra yıkayıp mı emzirebiliyorsun canım yoksa direk mi?
oluyor canim iste benim portakal suyuna var zaafim.seker icin iyi degil sanirim .ama elimde degilKizlarrr buaralar dehset deecede tatliya duskunlugum var neoluyor bana boyle normalde cikolata bile yemem sevmem yani ama deli gibi cikolta muhallebili kekler tatlilar gitmiyor gozumun onunden kendime engel olamiyorum
Baska yerde karisitirip ondan sonrami koymak gerekiyor ozaman biberona .deneyimli anneler bizi aydinlatir simdi.Kizlar yeni birsey ogrendim.biberona mama koyunca agiz kismini takip icinde calkalayip karistirmak bebekte sanciya sebep oluyormus .Niyetim tek annesutuyle beslemek ama nklur nolmaz bilmek iyidir
Biberonun icinde kasikla karistirin yaziyordu.Oglumda direk kapagini kapatip karistirirdim.kolik bi bebekti.iyi degilmisBaska yerde karisitirip ondan sonrami koymak gerekiyor ozaman biberona .deneyimli anneler bizi aydinlatir simdi.
Super bilgi tesekkurler canim.dikkate alicam tabiki .insallah o gunleri goruruz.Biberonun icinde kasikla karistirin yaziyordu.Oglumda direk kapagini kapatip karistirirdim.kolik bi bebekti.iyi degilmis
Sanırım köpükle hava dolduğundan gaz yapıyor bebeğe. Ondan olabilir.Kizlar yeni birsey ogrendim.biberona mama koyunca agiz kismini takip icinde calkalayip karistirmak bebekte sanciya sebep oluyormus .Niyetim tek annesutuyle beslemek ama nklur nolmaz bilmek iyidir
Burdayim kislar :) allah razi olsunesmerhatun66 dan bahsediyosun sanırım canım evet bayadır yazmıyor
Aynen canim oyleymis.Sanırım köpükle hava dolduğundan gaz yapıyor bebeğe. Ondan olabilir.
Gecmis olsun canim .Allah yardimcin olsun her acidan zor Allah kolaylik versinBurdayim kislar :) allah razi olsunDolunay22 yazilanlari okuyup cikiyorum canm.ole agirlastim ki her yerim agriyor.doktor disinda evden cikamiyorum malesef son bi kac gundur sol gogusumle omuzmun arasinda bi agri cekiyorum usuttum galiba nefes aldikca canm aciyor meleklerim iyi cok sukur dun kintrolum vardi 500 gr olmuslar cok sukur kilo aliyolsr zaten bayadirda hareketlerini hissediyorum :) simdilik iyiyiz cok sukur.dogum icin cok sıkistik maddi acidan 6 bin tl istedi doktorum masrafkar var 3 tane bebek onlari halletmeye calisoyorum.disari pek cikamadgm.icin intenttm alisveris yapmaya baslicam insallah simdilik bole :)
canım senle aramızda bigün varmış ya bişey daha sorcam bizim bebişler yaz bebeği olacak ya netten bişeyler beğendim yazın temmuz ağustosta giydirmek için 0_3 aya bakıyım 3_6 aya ya
Ben okudum canım giremedim bugün misafirliğe gitmiştik yeni döndüm eve.
Benim 75 gr da birinci saat 179 , ikinci saat 132 çıktı. Doktor sıkıntı yok dedi ama ben tirstm sinirda diye. İkinci saat de önemli sanırım o da mi yüksekKızlar 75gr glkoz tolerans testinde 1.saati yüksek çıkan var mı? Benim 214 çıktı normalde 180 üst sınır. Doktorum diyetisyene yönlendirdi.
Allah şifa versin inşallah en kısa zamanda ağrıların geçer. biz bir almaya çalışıyoruz sen 3 Allah yardımcın olsunBurdayim kislar :) allah razi olsunDolunay22 yazilanlari okuyup cikiyorum canm.ole agirlastim ki her yerim agriyor.doktor disinda evden cikamiyorum malesef son bi kac gundur sol gogusumle omuzmun arasinda bi agri cekiyorum usuttum galiba nefes aldikca canm aciyor meleklerim iyi cok sukur dun kintrolum vardi 500 gr olmuslar cok sukur kilo aliyolsr zaten bayadirda hareketlerini hissediyorum :) simdilik iyiyiz cok sukur.dogum icin cok sıkistik maddi acidan 6 bin tl istedi doktorum masrafkar var 3 tane bebek onlari halletmeye calisoyorum.disari pek cikamadgm.icin intenttm alisveris yapmaya baslicam insallah simdilik bole :)
Bencede sıkıntı yok. 2. Saat 153 ün altındaysa sorun yok. Benimde 2.saatim 122. Sadece birinci saat yüksek, onun içinde diyetisyene gitmem gerekiyormuş. Aslında kilom normal, yediklerime dikkat ediyorum da. Plesanta aşağıda olduğu için hareket kısıtım var. Pazartesi gideceğim diyetisyeneBenim 75 gr da birinci saat 179 , ikinci saat 132 çıktı. Doktor sıkıntı yok dedi ama ben tirstm sinirda diye. İkinci saat de önemli sanırım o da mi yüksek
Sevindim canım iyi olduğuna. Valla Allah yardımcın olsun. Biz de bir tane var. Ona rağmen zor hareket ediyoruz masrafları yetiştiremiyoruz.Burdayim kislar :) allah razi olsunDolunay22 yazilanlari okuyup cikiyorum canm.ole agirlastim ki her yerim agriyor.doktor disinda evden cikamiyorum malesef son bi kac gundur sol gogusumle omuzmun arasinda bi agri cekiyorum usuttum galiba nefes aldikca canm aciyor meleklerim iyi cok sukur dun kintrolum vardi 500 gr olmuslar cok sukur kilo aliyolsr zaten bayadirda hareketlerini hissediyorum :) simdilik iyiyiz cok sukur.dogum icin cok sıkistik maddi acidan 6 bin tl istedi doktorum masrafkar var 3 tane bebek onlari halletmeye calisoyorum.disari pek cikamadgm.icin intenttm alisveris yapmaya baslicam insallah simdilik bole :)
Allah razi olsun canm :) rabbim cumlemizin yardimcisi olsun cok zor valla hele bi de ilk olinca insan herseyden korkar oluyo ama o minnak suratlari gorunce insan herseyi bi anda unutuyo valla ole guzellrki allahim hepimizin yavrusunu bize bagislasin insallah :)Sevindim canım iyi olduğuna. Valla Allah yardımcın olsun. Biz de bir tane var. Ona rağmen zor hareket ediyoruz masrafları yetiştiremiyoruz.
Rabbim yeter ki sağ Salim kucağına almayı nasip etsin. Gerisi hallolur.
Amin canm cumlemizin yardimcisi olsun insallah.aslinda bakardan birde 3 de ayni da biraz daha fazla calismk gerek galiba :Allah şifa versin inşallah en kısa zamanda ağrıların geçer. biz bir almaya çalışıyoruz sen 3 Allah yardımcın olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?