- 8 Eylül 2017
- 1.351
- 1.258
- 53
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #21.021
Toplamda 6 kg aldım ama hep doğal ürünler yiyip içtim yoğurdumu da kendim mayalıyordum . Son bir hafta on gün evimizde değiliz diye dışardan yedim hatta abarttığını kabul edebilirim .Sonuç bu maalesef
Canım bizim sağlık ocağı yapmıyo şeker yüklemesi sen sormus muydun yapıyolar mıymıs
Ya hic onemli degilde nasil dogururum diye endiseleniyorum. Cok iri olursa normal dogum zorlar. Sezeryan hic istemiyorum aslinda ama dedigin gibi saglikla gelsinler de gerisi onemli degil. Allah yardimcimiz olsun insallah.
Eşim çok umutlu doğum yapar yapmaz giyersin aşkım sen diyo benden çok kendini kandırıyo... Hayır görülen köy kılavuz istemiyor kii toto aldı başı gidiyor nerde 36 beden heyt heyy
Ben yürüdükçe hafifliyorum çok mutlu oluyorum...o halsizlik yatıp yuvarlanmalar kalmadı her akşam 7-8 gibi çıkıp tempolu yürüyorum 40-50 dk 4-5km...çok iyi geldi bana
Kızlar benim öyle etle balıkla falan sorunum yok da fazla yiyemiyorum hamile değilken bile bundan fazla yerdim karnımı tamamen doyuramıyorum çok rahatsız ediyor sürekli mide yanması ekşimesi vs inşallah yediklerim yetiyordur
Bende instagramda gordum ara ara bakayim trendyola belki yakalarim:)Gayet güzel canım evet kanama vs için gerekli oluyor koyu renk :)
ben buna bayılmıştım trendyolda görmüştüm haberin olsun :)
Evet belkide oyledir son aylar daha belirleyici olur mutlaka sabırla bekleyelim:)Bende dün onu düşündüm ama ablamla arkadaşlarımla konuştum hep onlar tam doğru çıkmıyor dedi. Arkadaşıma 4 kiloya yakın doğuracaksın demişler 2900 doğurmuş. Ablama 3750 demişler akşamına 3100 doğurdu. O yüzden hiçbir şey net değil şuanda hiç canımızı sıkmayalım. Bende normal çok istiyorum ama o an ne olacağı nasıl olacağı belli olmuyor. Amin rabbim hepimize kolaylık versin inşallah.
Bende ilk 3 ay kustum ve kilo verdim sonrasında iştah artınca kilo almanak için dikkatli oldum . 26 ya gelince patlak verdi ipin ucu kaçtı son on günde. Ama azimliyim bu diyet yapılacak. Taniki paylaşıyorum sizlerde de örnek varsa paylaşın lütfenBen oğlumda 25 küsür kilo almıştım 52cm 4 kilo doğdu ikimiz de gayet sağlıklıydık çok şükür ve çok dikkatli beslenmeme rağmen...diyabet de yoktu...bünye yapıyor belki de...ben hiç karnımı tıka basa doyurduğumu bilmem hamilelikte...bu sefer ilk 3 ay kustum ögretmenim sürekli ayaktayım peynir ekmek tost yiyebiliyordum sadece ayakta kalabilmek için eve gelince yatıyordum çoğunu o şekilde aldım...kusmalar geçince yine oğlumdaki gibi tatlı hamurişi karbonhidratlı asla yiyemez oldum e yürüyüşe de başladım dengeledim bu sefer 15i geçmemeyi planlıyorum inşallah...zaten gebelik diyabeti olanlar zayıflıyor bazen aniden...seninki fazla riskli bir durum değil bence ve zayıf hamile kaldıysan vücut bebeği beslemek için alarma geçiyor...ben de yoğurdumu kefirimi kendim yapar içerim her şeyim ölçülüdür...diyet listen nasıl paylaşır mısın bakalım uyuyor mu yaptıklarımız
inşallah canım . Azimli olmam lazım oğlum içinKilon gayet güzel bence yediklerim etkilemiş olabilir. Değilse de liste verirler uyarsın inşallah bir problem olmaz zaten
gün farketmiyor ben de 32 gün ara ile başka bir ilde yaptırdım kaldığın yere en yakın asm ye git misafir olduğunu bildir gayet de ilgileniyorlar. Aşımı yapıp tansiyon Bebek kalp atışı bakmışlardıKızlar iki tetanoz aşısı arası tam 30 gün mü olmak zorunda 32-33 gün olsa bişey olurmu? Birde bunu başka ilde sağlık ocağı misafir olarak yaparmı aşıyı?
inşallah canımKilon çok normal bence tamsmen son bir hafta etkilemiş , sıkma canını çok çabuk atlatırsın bence
amin canım bişe kalmadıGünaydın kızlar bugün itibariyle doğuma çift basamaklı günler kaldı hatta ondan da az nisan sonu olacağı için.sağsalim kavuşalım inşallah bebeklerimize
canım bizde 370 gramdık iyidedi drgünaydın kızlar, burda okuduklarıma göre benim bebişin kilosu az oluyor o zaman , maşallah siiznkiler iyi gayet ben 21+0 da gitmiştim 350 gr dedi . iyi bi sıkıntı yok dedi. ama burdaki kiloları duyunca bi acaba dedimyani çok şükür ben herseyden yiyorum et balık süt yoğurt dikkat ediyorum tatlıya özellike, arada ekmek ve simit beni zorluyor gerçi de , daha ne yapayım anlamadım ki birden mi bebiş kilo alacak yoksa , umarım öyledir.
arkadaşlar yeni topik actım bakmanızı tavsiye ederim hastane cantası listesi yazdım ilk bebeğimde liste olusturmustum günceledim
canım bizde 370 gramdık iyidedi dr
günaydın kızlar, burda okuduklarıma göre benim bebişin kilosu az oluyor o zaman , maşallah siiznkiler iyi gayet ben 21+0 da gitmiştim 350 gr dedi . iyi bi sıkıntı yok dedi. ama burdaki kiloları duyunca bi acaba dedimyani çok şükür ben herseyden yiyorum et balık süt yoğurt dikkat ediyorum tatlıya özellike, arada ekmek ve simit beni zorluyor gerçi de , daha ne yapayım anlamadım ki birden mi bebiş kilo alacak yoksa , umarım öyledir.
canım muz ye muz kilo aldırıyor son aylarda kilo alıyo bebek muz cok işe yarıyocanım link verebilirmisin? ben bulamadım :S
aaa iyi o zaman sevindim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?