2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Çok takılma bence
aynı olsa her cocuk yaklasık 3600 dogması gerekiyor
ama öyle olmuyor ne yazık ki kimi 2700 kimi 3800 olabiliyor .beslenmene özen gösterdikten ve dr da iyi dedikten sonra
sağlıklıca gelsinler yeter

inşallah canım :)

canım muz ye muz kilo aldırıyor son aylarda kilo alıyo bebek muz cok işe yarıyo

canım inanırmısın her gün bir muz yiyorum mutlaka, diğer meyvelerden de yiyorum, yani toplam 3 porsiyon meyve yiyorum (dönüşümlü olarak elma, portkal, kivi, mandalina)

Kızlar cüzünü okumayanlar bir an önce bitirse güzel olur. Duasını yaptirayim.

Evlatlarımızın saglikli ve hayırlı olmasi icin Kuranı Kerim hatmi

1.cüz Annona
2.cüz ayse1995
3.cüz weryew
4.cüz ftmkya
5.cüz hiye
6.cüz deli mavi prenses
7.cüz betulcemre
8.cüz NRYSYN
9.cüz Fonetik
10.cüz yesilkubbe
11.cüz toist
12.cüz zeynosrkn84
13.cüz toist
14.cüz W wisne83
15.cüz Zeyno1979
16.cüz loveren
17.cüz. M Mavi0411
18.cüz minikmucizem61
19.cüz hayatimm70
20.cüz gokfer
21.cüz pedike
22.cüz kardelen384
23.cüz m3rf392
24.cüz pembehelvam
25.cüz hayatimm70
26.cüz dilaraginosss
27.cüz uykucu sirine
28.cüz uykucu sirine
29.cüz elifahsen
30.cüz elifahsen

11 tamam canımm yazmıştım etiketleyemedim sanırım. Sen nasıl oldun ağrın var mı toparlayabilidin mi

Canım bunda çok fazla ekmek yok mu? Ben bu kadar ekmek yiyemem, günde 1 dilim belki o da mideme oturuyor ağzıma geliyor...sen yiyebiliyor musun...her öğünde ekmek var Bende liste yok ama mesela kahvaltıda her gün 1 tabak limonlu ya da nar ekşili yeşilliğim vardır ara öğün olarak 1 kere kefir içiyorum 1 kere yoğurt yiyorum 1 kere de meyve...akşam 6-7den sonra sadece çiğ fındık ceviz içi yerim çay iciyorum, her gün mutlaka yürüyorum...ben de diyetisyene göndermedi diye tedirgin oluyordum ama galiba bunları zaten yapıyorum

Son düzenleme:
Dolunay22 canım mothercare den sen bir şeyler almıştın değil mi? Geldi mi aldıkların? Şu an indirim var birkaç tane kısa kollu tulum alayım diyorum. Aldıkların iyi çıktı mı diye merak ettim. Bu ara çok alışveriş yaptım, kendimi engellesem mi diyorum

10 ve 17.cüzü okumak isteyen var mı?

Evlatlarımızın saglikli ve hayırlı olmasi icin Kuranı Kerim hatmi

1.cüz Annona
2.cüz ayse1995
3.cüz weryew
4.cüz ftmkya
5.cüz hiye
6.cüz deli mavi prenses
7.cüz betulcemre
8.cüz NRYSYN
9.cüz Fonetik
10.cüz
11.cüz toist
12.cüz zeynosrkn84
13.cüz toist
14.cüz W wisne83
15.cüz Zeyno1979
16.cüz loveren
17.cüz.
18.cüz minikmucizem61
19.cüz hayatimm70
20.cüz gokfer
21.cüz pedike
22.cüz kardelen384
23.cüz m3rf392
24.cüz pembehelvam
25.cüz hayatimm70
26.cüz dilaraginosss
27.cüz uykucu sirine
28.cüz uykucu sirine
29.cüz elifahsen
30.cüz elifahsen

Arkadaşlar bu tulum yazın tek başına giydirilebilir mi? Ben anlamadım ayak bileklerine kadar kapatıyor herhalde değil mi şort değil

Eklentiler

• Screenshot_20180125-110932.webp
    15,4 KB · Görüntüleme: 67
Merhaba kizlar! Dun ayrintili ulstrason randevum cok sukur iyi gecti. Ense kalinligi ile ilgili korkularim vardi. Bu haftalarda olcumlerin pek onemi yok zaten dedi baska anormal bi durum gormuyorum dedi. Haftasiylada uyumlu yavrum ama gramini sormayi unuttum ve doktor da soylemedi Darisi insallah butun annelere

Can'ım gelmiş. Ama eşimin iş adresini vermiştim. Yarım saat sonra almaya gideceğiz. Eşim de orda değil. Ona sorardım yoksa. Bakınca yazarım sana. Sen bedeni varken sepetine ekle.

Arkadaşlar bu tulum yazın tek başına giydirilebilir mi? Ben anlamadım ayak bileklerine kadar kapatıyor herhalde değil mi şort değil
Canım bunlar çok kullanışlı oluyormuş. Arkadaşım yazı böyle tulumlarla geçirdim dedi. Hem evde hem gezmede. Ben de bunlardan aldım.bu arada şort gibi bildiğim kadarıyla

Can'ım gelmiş. Ama eşimin iş adresini vermiştim. Yarım saat sonra almaya gideceğiz. Eşim de orda değil. Ona sorardım yoksa. Bakınca yazarım sana. Sen bedeni varken sepetine ekle.

Canım bunlar çok kullanışlı oluyormuş. Arkadaşım yazı böyle tulumlarla geçirdim dedi. Hem evde hem gezmede. Ben de bunlardan aldım.bu arada şort gibi bildiğim kadarıyla

Dün akşamdan beri sepette, sabah sepet boşalmıştı tekrar aynı şeyleri buldum
100 liraya 10 lira ekstra indirim var yeni üye olduğum için. Onu kullanayım dedim. 6 tane böyle tulum oldu. Çok oldu gibi geldi bana. O yüzden sana sorayim dedim canım kullanışlı olur mu bunlar, üstüne bir şey giydirmek gerekir mi diye.
6 tane de çok olur gibi geliyor ama başka bir şey de bulamadım

herkese selam,
tecrübeli annelere bir sorum var:
doğumdan hemen sonra kaç aylık halimiz gibi oluyoruz? herkesin aynı olamayacaktır ama ortalaması yok mudur? gecelik vs alıcam beğeniyorum ama o zamana kadar kaç kilo alırım doğum sonrası ne olurum kestiremiyorum bir türlü doğuma yakın mı alayım ?

Canım bana dediği ekmek dilimleri hem inçe hem avuç içi kadar ayrıca ekmek dilim sayısı arttıkça not da düşmüş sayfada çorbaya denk getirerek tüketiyorum . Yani ekmekten koşup çorba içiyorum . Bir de ekmek soralaması tam tahıl buğday çavdar en son kepekli olmalı demişti. Bu listeyi tabiki bi başkası aynı şekliyle uygulamasın bu benim kişisel verilerine ve tahlillerime göre hazırlandı örnek olsun diye paylaştım , sonra kızmayın bana

Ayrıca bebek giyim alışverişini tamamlayan yada başlayan arkadaşlara bi sorum olucak?? Hastane çıkışı , yenidoğan , 0-3 ay , ve 3-6 ay olarak ayıracak olursanız kaçar parça aldınız ? Bana yardım edin lütfen biraz biraz kıyafet alışverişine başladım , annem çok alıyorsun bunlar küçülecek diyor eşim de zavallı oğlumun hiç birşeyi Yok diyor sıyırmış durumdayım

0-3 ay beş altı tane oldu, diğerlerini 3-6 aldım. herkes küçük alma, büyük olanların kolunu bacağını kıvırır giydirirsin diyor.

Can'ım aldım tulumları. Ben bayıldım. Renkleri falan çok canlı. Kumaşı da pamuk belli. Üstüne bişey giydirmek gerekmez bence. Yazın sıcak olacak zaten. Bedenleri olsun yeter ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…