- 27 Aralık 2015
- 2.277
- 2.445
- 83
- 37
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #21.081
Ben varim canimİnstagramdan nevresim takımı uyku seti diktireniniz var mı ?
Can'ım ben de ilk kez anne olacağım. Yanlış yönlendirmeyeyim ama tecrübeli kişilerin bana söylediği bu. Varsın biraz büyük olsun diyorlar. Çok çabuk toparlanıyorlarmış bebişler. Yenidoğan olarak değil de 3 ay olarak alabilirsin. Yenidoğan takımlar 50-52 cm oluyor çünkü. Düşününce gerçekten baya küçük.Amanınay kusar altını pisletir dediler dediler gaza geldim demek artık 3-6 alırım alsam doğru mu ?
Hayirli gunler canimhayırlı günler arkadaşlar
Canım kaçtı senin...bana liste falan vermedi doktorum 8 haftada sadece 2 kilo aldım epeydir kendi kendime diyet ve yürüyüş yapıyorum diye böyle devam et hastanede 100gr tekrarlasak ama yazık size dedi her gün ben de açlık tokluk ölçüyorunBugunki sonuclarimi aldim.sadece grbelige bagli seker gibi durumum.cok sukur.evde Ben olcucekmisim.kayitedicekmisim .bir ay sonra bakicakmis.birde diyetisyene yonlendirdi diyet listesi icin.burda bir arkadasimiz daha vardi sanirim.adini haatirlayamadim.bANA yardimci olursa cok sevinirim.diyet listesi olanlar benimle paylasabilirse cok sevinirim.sanada msjin icin cok tesekkurler guzel arkadasim.
Masallah kuzuya canimŞeker yüklemesinden çıktım şimdi 75 mg yaptılar bayılcaktım açlıktan iki lokma yedim şimdi de kendime geldim.. oğlum 780 gr olmuş teyzelerii :) büyüyolar vallahi tam günüyle uyumuluymuş 24+3 oldu hemen geçsin günlerr..
Aminnnn baska sey istemiyorum zaten.. Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasib etsinMasallah kuzuya canimsaglikla alalim kucagimiza ins
canım hastane çıkışları 2 hafta kulllanılıyo 3-6 aylık daha iyi olurAmanınay kusar altını pisletir dediler dediler gaza geldim demek artık 3-6 alırım alsam doğru mu ?
Aclik 94 cikti 50mglik yuklemeden sonra 195cikti.bende toplamda 7 kilo aldim ama evden cikmadim nerdeyse diyebilirim.hareket sifir yani.bundan sonra yuruycem.benim birde oncesine dayali sekerim varmi diye baktilar.bisey cikmadi sukur.buyuk ihtimalle dogumla beraber gececek dedi.Ben bu son zamanlarda inanilmaz stresliydim.okudugum kadariyla stresle vucut savunmaya gectigi icin kan sekerini etkiliyormus.burda arkadaslarda oyle soyledi.ben diyete 've yuruyuse karar verdim.parmaktan olcmicem.cunku bisey ciksa oda beni gericek.sakin olmaya karar verdim.burda listesi olanlara bakarak bir duzen olusturcam.benim bebegimde haftasiyla uyumluydu.23+5 te 624 gram ve31 cm boyundaydi.hersey normal dedi.hatta gulerken bile gorduk kuzuyu esimle ayni anda.Canım kaçtı senin...bana liste falan vermedi doktorum 8 haftada sadece 2 kilo aldım epeydir kendi kendime diyet ve yürüyüş yapıyorum diye böyle devam et hastanede 100gr tekrarlasak ama yazık size dedi her gün ben de açlık tokluk ölçüyorun
Canım küçüklerden fazla almışsın...bebek çok büyük dogmazsa daha da fazla kilo alıp hızlı büyüyor bikaç hafta giyer muhtemelen hastane çıkişı ve yenidoğanları o gruptan 4-5 takım yeterli hadi kusarsa kakası dışına çıkarsa diye...ben oğlumunkileri çıkardım hicbiri eskimemiş çünkü giyemeden büyüdü...3-6 aya yazlık kısa kollu şortlu tulumlar kısa kollu çıtçıtlı atletler sıcak yerlerdeysen çorap bile giymiyor ağustos ta falan...1.Hastane çıkışı 10 lu 1 tkm 2.yenidoğan beden 3 lü 2 tkm 3.Yenidoğan alt+üst 4 tkm. 4.0-3 ay alt+üst 4 tkm. 5.0-3 ay 3 lü 6 tkm 6.3-6 ay alt+üst 4 tkm. 7.3-6 ay 3 lü 2 tkm 8.3-6 ay tulum 2 adt 9.3-6 ay yelek 4 adt 10.Çorap , bere , eldiven , önlük 2li 2 tkm 11.penye battaniye 2 adet 12.ince polar battaniye 2 adet benim listem böyle bütçeme göre indirimleri de kovalayarak aldım eksiğim varsa uyarın kızlar lütfen
Canim bende simdi aldıklarımin hepsini actim. 6_9 aya yuklenmisim yeni dogan bir tane almisim. Doğduğunda giyecek vizeyi yok yavrunun.Can'ım ben de ilk kez anne olacağım. Yanlış yönlendirmeyeyim ama tecrübeli kişilerin bana söylediği bu. Varsın biraz büyük olsun diyorlar. Çok çabuk toparlanıyorlarmış bebişler. Yenidoğan olarak değil de 3 ay olarak alabilirsin. Yenidoğan takımlar 50-52 cm oluyor çünkü. Düşününce gerçekten baya küçük.
Masallah canm cogunu bitirmisin. Allahim icini doldursun inşallah. Bende birkac parca yeni dogan alsam iyi olacak . Yazidign cok iyi oldu . Hep 3-6 've 6-9 aldim Ben.1.Hastane çıkışı 10 lu 1 tkm 2.yenidoğan beden 3 lü 2 tkm 3.Yenidoğan alt+üst 4 tkm. 4.0-3 ay alt+üst 4 tkm. 5.0-3 ay 3 lü 6 tkm 6.3-6 ay alt+üst 4 tkm. 7.3-6 ay 3 lü 2 tkm 8.3-6 ay tulum 2 adt 9.3-6 ay yelek 4 adt 10.Çorap , bere , eldiven , önlük 2li 2 tkm 11.penye battaniye 2 adet 12.ince polar battaniye 2 adet benim listem böyle bütçeme göre indirimleri de kovalayarak aldım eksiğim varsa uyarın kızlar lütfen
amaaaandoğum sonrası 2 ay sonra spor yapmaya basladım ancak öyle kilo gitti emzirince verirsın hikayesi yalan o göbek ve kalca emzirmekle gitmiyor:)
Canım büyükanneleri örgü yelek süveter ördüler sağolsunlar , müslin büyük orta örtü sipariş ettim e bebekten. Nevresim bakınıyorum şimdilerde çok teşekkürlerCanim herkesin vucudu farkli ama ben hamile kalmadan onceki kilomun bir beden fazlasini hesapliyorum.ins yanilirim ayni kiloya donerim
Kiyafetler yeter gb canim .kisin giymeye orgu yelek hirka olabilir bunun yaninda
Geri kalan diger alisverislere devam et derim.
Nevresim agiz bezi muslin ortu gb.
Çok haklısın . Hemencecik büyücekler zaten. Kıyafet alışverişini tamamlıyorum kafamda belki 3-6 ay bi kaç tulum alırım uygun bulursam . Çok sağolCan'ım ben de ilk kez anne olacağım. Yanlış yönlendirmeyeyim ama tecrübeli kişilerin bana söylediği bu. Varsın biraz büyük olsun diyorlar. Çok çabuk toparlanıyorlarmış bebişler. Yenidoğan olarak değil de 3 ay olarak alabilirsin. Yenidoğan takımlar 50-52 cm oluyor çünkü. Düşününce gerçekten baya küçük.
Ya çok sevinirim hangi sayfadan yaptırıyorsun ?Ben varim canim
Bi takim nevresim yaptiriyorum suan bide ayni yerden bebek battaniyesi .kumaslarini atabilirim .
Ben 6-9 ay hiç almadım :) kışa denk geliyor. Bir de hediye getirecek olanlar sanırım o aylar daha çok getirirler diye düşündüm Can'ım. Alırsın ama sen de daha çok varCanim bende simdi aldıklarımin hepsini actim. 6_9 aya yuklenmisim yeni dogan bir tane almisim. Doğduğunda giyecek vizeyi yok yavrunun.
Çok hoş bi kombinEki Görüntüle 2100383 bulutlu pembe kumastan olacak nevresimi .
Eki Görüntüle 2100384 buda battaniyesi.
Eki Görüntüle 2100386
Nevresim 100 tuttu fiyati pahali geldi ama bikere siparis vermis bulundum .birde kumasi cok hosuma gitti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?