- 27 Aralık 2015
- 2.277
- 2.445
- 83
- 37
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #21.121
Yok canim cunku hep agrim var oturunca donunce vs vs .ama tabi miyomlarim var onlar yapiyormus benimkini.dr cok onemsemedi
Tesekkur ederiz canim .guzelayhome sayfasinin ismi canim .
Sezeryanmiydi canim .
Ben hic esime sormuyorum sorunca hayir diyor.aldiklarimada fazla diyor.Ben tabi bi basliyorum anlatmaya susuyor artik bilemiyorum cenemden mi bikiyor da tmm diyor.
Muslin ortuleri cok amacli kullaniyolar cok gerekli vs yazmislar die alicam bende lc de bulsam
:)) BEN 56 İLE HAMILE KALIP 76 İLE DOGUMA GİTMİŞTİM
DOGUMDAN GELİR GELMEZ TARTIYA CIKTIMHESAPLAMALARA GÖRE EN AZ Bİ 5 6 KILO GİDER DEMİŞTİM AMA TARTI 76 YI GÖSTERDİ O YÜZDEN BELLİ OLMUYO PEŞİNE GELEN 2 HAFTADA COK HIZLI KILO VERMİŞTİM
Benim karın aldı başını gitti göbek değil bebek gibi barizTecrübesizlik canm ogrenecz bizde cevremizdekiler ne derse ona gore hareket ediyoruz .
Evet canm Sen gorunmuyordun işlerinden dolayi sanirim. Cok sukur canm hala kipir kipirim. Karnım cok yemek yemisim şişmiş gibi. Hamile oldugum belli degilhala. Sen nasılsın evine gectin mi ? İsim konusunda karara vardiniz mi
cok mantıklı yaKızlar Doğuma 23 kilo alarak 83 le gittim. Eve geldim kilom 77hiç hamurişlerine yüklenmedim. Hep anne yemekleri bol salata su rezene humana çayları. Hem sütüm oldu hem zayıfladım İnan’ın. 40ında Mevlüt yaptım bir beden büyük elbiseyle karşıladım milleti şok oldular. Bol hareket bol sağlıklı yemek bol salata su ve sürekli göğüste bir bebeyle herşeyim gitti. İnşallah buna da nasip olur.
Maşallah dinlen iyi olacaksınız canım bundan sonda daha rahat geçecektir :)Duzelttim cnm. Dünden beri evdeyim, dinleniyorum. Sağdaki böbreğime vurmasa daha iyi olacagim
Maşallah ne güzel amin :))Merhaba kizlar! Dun ayrintili ulstrason randevum cok sukur iyi gecti. Ense kalinligi ile ilgili korkularim vardi. Bu haftalarda olcumlerin pek onemi yok zaten dedi baska anormal bi durum gormuyorum dedi. Haftasiylada uyumlu yavrum ama gramini sormayi unuttum ve doktor da soylemediDarisi insallah butun annelere
Hafi gözünaydın canım çok iyi çıkmış :) tatlıya devamCanim baktim simdi netden aciklanmis aclik 69 yuklemeden 1saat sonrasi da 71 cikmis:)))
Anladım canımgebeliğe bağlı olması da güzel Doğumdan sonra geçecek ne güzel. Bunun bir avantajı da sağlıklı besleneceksin çok kilo almayacaksın ne güzel:)Bugunki sonuclarimi aldim.sadece grbelige bagli seker gibi durumum.cok sukur.evde Ben olcucekmisim.kayitedicekmisim .bir ay sonra bakicakmis.birde diyetisyene yonlendirdi diyet listesi icin.burda bir arkadasimiz daha vardi sanirim.adini haatirlayamadim.bANA yardimci olursa cok sevinirim.diyet listesi olanlar benimle paylasabilirse cok sevinirim.sanada msjin icin cok tesekkurler guzel arkadasim.
Geçmiş olsun ya 75 gr zorluyor biraz gerçekten. Maşallah ya tosun oldular artıkŞeker yüklemesinden çıktım şimdi 75 mg yaptılar bayılcaktım açlıktan iki lokma yedim şimdi de kendime geldim.. oğlum 780 gr olmuş teyzelerii :) büyüyolar vallahi tam günüyle uyumuluymuş 24+3 oldu hemen geçsin günlerr..
Canım bir Sıkıntı yoksa son aya kadar araba kullanmak ilişki hafif iş yürüyüş sıkıntı yaratmıyormuş :)arkadaşlar müstecan bi soru soracamda utanıyomcinsel ilişkiyi kacıncı ayda bırakmak lazım iyi değil diyolar ilk hamileliğimde 7 girince bitmişti özür dileyerek soruyorum
İlkinde biz son 2-3 haftaya kadar her gün birlikte oluyorduk iyiymişim demek ki şimdi halim yok hic istemiyorum...herhangi bir risk yoksa son aya kadar devam edilebilir doktorum da öyle söylemiştiarkadaşlar müstecan bi soru soracamda utanıyomcinsel ilişkiyi kacıncı ayda bırakmak lazım iyi değil diyolar ilk hamileliğimde 7 girince bitmişti özür dileyerek soruyorum
Ooo masallh canm. Evet kesin karar Enes oldu bizimki. Tugalp söylemesi biraz zor gibi büyükler kesin baska biseye cevirir soylerken. Diger 3 u de bana cok guzel geldi.Benim karın aldı başını gitti göbek değil bebek gibi barizevet işler koşturmaca yoktum evime geçtim yeni , hazırlıklara başladım alışveriş ile uğraşıyorum bu aralar Allah’ın izni ile giydirebilmwk nasip olursa . İsim kararsızlığını koruyor hatta daha da çetrefilli mi hal aldı iki isim daha eklendi listemize eşim sağolsun ben de çocuğumun adı ne olacak merak içindeyim. Doğu, Doruk, Tuğrul, Tuğalp bu dört isimden seçicez galiba sen isim belirledin mi ?
Ben hic esime sormuyorum sorunca hayir diyor.aldiklarimada fazla diyor.Ben tabi bi basliyorum anlatmaya susuyor artik bilemiyorum cenemden mi bikiyor da tmm diyor.
Muslin ortuleri cok amacli kullaniyolar cok gerekli vs yazmislar die alicam bende lc de bulsam battaniye seklindede kullaniliyormus
Supersin vallaKızlar Doğuma 23 kilo alarak 83 le gittim. Eve geldim kilom 77hiç hamurişlerine yüklenmedim. Hep anne yemekleri bol salata su rezene humana çayları. Hem sütüm oldu hem zayıfladım İnan’ın. 40ında Mevlüt yaptım bir beden büyük elbiseyle karşıladım milleti şok oldular. Bol hareket bol sağlıklı yemek bol salata su ve sürekli göğüste bir bebeyle herşeyim gitti. İnşallah buna da nasip olur.
bende agırım canım ya 2.ciler yaramaz oluyorİlkinde biz son 2-3 haftaya kadar her gün birlikte oluyorduk iyiymişim demek ki şimdi halim yok hic istemiyorum...herhangi bir risk yoksa son aya kadar devam edilebilir doktorum da öyle söylemişti
canım geliyo alıyolar ama bir takım seyler almak gerekiyor.Bende alayım o zaman 1 tane lazım olursa kullanırım, sanırım kundan falanda yapılıyormuş müslinle. Benim eşim çenemden de bıkmıyorBir de herkes aman çok alma aman bir iki parça al hediye gelir çok diyorlar ama ben eminim ki hediye bana çok gelmeyecek. Çevrem çok yok komşum yok ailem yok yanımda sadece eşimin ailesi onlarda çok getireceğini düşünmüyorum ama eşim işte illa gelir diye aldırmıyor :)
10 ve 17.cüzü okumak isteyen var mı?
Evlatlarımızın saglikli ve hayırlı olmasi icin Kuranı Kerim hatmi
1.cüz Annona
2.cüz ayse1995
3.cüz weryew
4.cüz ftmkya
5.cüz hiye
6.cüz deli mavi prenses
7.cüz @betulcemre
8.cüz NRYSYN
9.cüz Fonetik
10.cüz
11.cüz toist
12.cüz zeynosrkn84
13.cüz toist
14.cüz @wisne83
15.cüz Zeyno1979
16.cüz loveren
17.cüz.
18.cüz minikmucizem61
19.cüz hayatimm70
20.cüz gokfer
21.cüz pedike
22.cüz kardelen384
23.cüz m3rf392
24.cüz pembehelvam
25.cüz hayatimm70
26.cüz dilaraginosss
27.cüz uykucu sirine
28.cüz uykucu sirine
29.cüz elifahsen
30.cüz elifahsen
Ya bi de 25 küsür kilo almıştım doğuma bile seke seke gittim son gün gece diyordum ki ya bu millet nasıl dönemiyor bak ben fıldır fıldır dönüyorum...o oğlandı bu kız tabi 5-6 yıl önceydi artık yaştan mı neden...şimdiden ağırımbende agırım canım ya 2.ciler yaramaz oluyor
Aynen büyükler istemiyor diye netleştireniyorum. Bakalım az kaldı zaten artık bugün yarın belli olur. Adıyla yaşasın sağlıkla büyüsün EnesimizOoo masallh canm. Evet kesin karar Enes oldu bizimki. Tugalp söylemesi biraz zor gibi büyükler kesin baska biseye cevirir soylerken. Diger 3 u de bana cok guzel geldi.
biz de böyle oluruz inşallahKızlar Doğuma 23 kilo alarak 83 le gittim. Eve geldim kilom 77hiç hamurişlerine yüklenmedim. Hep anne yemekleri bol salata su rezene humana çayları. Hem sütüm oldu hem zayıfladım İnan’ın. 40ında Mevlüt yaptım bir beden büyük elbiseyle karşıladım milleti şok oldular. Bol hareket bol sağlıklı yemek bol salata su ve sürekli göğüste bir bebeyle herşeyim gitti. İnşallah buna da nasip olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?