- 24 Şubat 2012
- 5.339
- 396
- 363
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #21.141
adı ile yaşasın enesimizOoo masallh canm. Evet kesin karar Enes oldu bizimki. Tugalp söylemesi biraz zor gibi büyükler kesin baska biseye cevirir soylerken. Diger 3 u de bana cok guzel geldi.
Amiiinn hepimzinki insallah canm. Hadi bakalım merakla bekliyorum isminiAynen büyükler istemiyor diye netleştireniyorum. Bakalım az kaldı zaten artık bugün yarın belli olur. Adıyla yaşasın sağlıkla büyüsün Enesimiz
Amiiin canm cok tesekkur ederim hepimizin yavrusu insaallahadı ile yaşasın enesimiz
BENDE ÖYLE DEMİŞTİM BARİ BEBEK KADAR GİTSEYDİ DİYE AMA SANIRIM ŞİŞKİNLİKTİ 63 E KADAR COK HIZLI DÜŞMÜŞTÜM :)Nasi yani yaaa bebekti suyuydu eşiydi derken gitmesi lazım1 kilo gitseymiş bari
KESİNLİKLE DOGUM SONRASI DAHA RİSKLİ VE ÖNEMLİ BENCE O SIRA GELEN GİDEN VE ESOFMAN DURUMU İLE DAHA COK YÜKLENİLEBİLİNİYO MİDEYEKızlar Doğuma 23 kilo alarak 83 le gittim. Eve geldim kilom 77hiç hamurişlerine yüklenmedim. Hep anne yemekleri bol salata su rezene humana çayları. Hem sütüm oldu hem zayıfladım İnan’ın. 40ında Mevlüt yaptım bir beden büyük elbiseyle karşıladım milleti şok oldular. Bol hareket bol sağlıklı yemek bol salata su ve sürekli göğüste bir bebeyle herşeyim gitti. İnşallah buna da nasip olur.
adı ile yaşasın inşallahİKİNCİ KIZIM GELCEK İNŞALLAH :)
BABASI FERHAN BEN HÜMA DEMİŞTİM
FERHAN HÜMA OLCAKTI DİĞER KIZIMIN CIYAKLAMASIYLA
BEREN HÜMA OLARAK DEĞİŞTİ :)))
adı ile yaşasın inşallah
Biliyor musun bence kız erkek hamileliği farkı bu ya. Erkek annesi nekadar tanıdığım varsa çok dinçti bana mı öyle denk geldi bilmiyorum. Kızar anneyi neden ağırlaştırıyor anlamış değilimYa bi de 25 küsür kilo almıştım doğuma bile seke seke gittim son gün gece diyordum ki ya bu millet nasıl dönemiyor bak ben fıldır fıldır dönüyorum...o oğlandı bu kız tabi 5-6 yıl önceydi artık yaştan mı neden...şimdiden ağırım
Estağfirullah ben kiloya takıntılı biriyim canım ondandı. Bir de lohusa depresyonu yaşıyordum evde duramıyordum resmen hergün yürüyüşle rahat kilo verdim.
Supersin valla
İnşallah ben de 2. Doğum sonrası rahat veririm çünkü yine hızla kilo alıyorum.biz de böyle oluruz inşallah
Off en en en sevmediğim gelen giden olayı ya. Bu sefer hiç yormayacağım strese sokmayacağım. Gelen gelsin baş üstüne ama ay ev temiz olsun ay yemek olsun ay ben güzel giyineyim. Bunlar hep depresyon sebebim oldu.KESİNLİKLE DOGUM SONRASI DAHA RİSKLİ VE ÖNEMLİ BENCE O SIRA GELEN GİDEN VE ESOFMAN DURUMU İLE DAHA COK YÜKLENİLEBİLİNİYO MİDEYE
Hüma ismi çok güzel ya Beren hüma çok iyi olmuş bence kızın haklı :))İKİNCİ KIZIM GELCEK İNŞALLAH :)
BABASI FERHAN BEN HÜMA DEMİŞTİM
FERHAN HÜMA OLCAKTI DİĞER KIZIMIN CIYAKLAMASIYLA
BEREN HÜMA OLARAK DEĞİŞTİ :)))
İlkinde biz son 2-3 haftaya kadar her gün birlikte oluyorduk iyiymişim demek ki şimdi halim yok hic istemiyorum...herhangi bir risk yoksa son aya kadar devam edilebilir doktorum da öyle söylemişti
Estağfirullah ben kiloya takıntılı biriyim canım ondandı. Bir de lohusa depresyonu yaşıyordum evde duramıyordum resmen hergün yürüyüşle rahat kilo verdim.
İnşallah ben de 2. Doğum sonrası rahat veririm çünkü yine hızla kilo alıyorum.
Off en en en sevmediğim gelen giden olayı ya. Bu sefer hiç yormayacağım strese sokmayacağım. Gelen gelsin baş üstüne ama ay ev temiz olsun ay yemek olsun ay ben güzel giyineyim. Bunlar hep depresyon sebebim oldu.
bendede aynı risk yok ama ben sagıma dönemiyorum kiEşinde ilk hamileliğini özlüyor. Yeni yılın siftahini yapamadım garibimrisk yok hal de yok
ben dogumdan sonra kilo aldım sütüm olsun diyeBİRİNCİDEN DİLİ YANANLAR İKİNCİDE MOTİVE OLUYOLAR SANIRIM
BENDE ÖYLEYİM AYNEN
ÜZMÜCEM YORMUCAM HER ANINI DOYA DOYA YASICAM DIYORUM AMA NASİP İNŞ ÖYLE OLUR
ben dogumdan sonra kilo aldım sütüm olsun diye
bende agırım canım ya 2.ciler yaramaz oluyor
Ya bi de 25 küsür kilo almıştım doğuma bile seke seke gittim son gün gece diyordum ki ya bu millet nasıl dönemiyor bak ben fıldır fıldır dönüyorum...o oğlandı bu kız tabi 5-6 yıl önceydi artık yaştan mı neden...şimdiden ağırım
Biliyor musun bence kız erkek hamileliği farkı bu ya. Erkek annesi nekadar tanıdığım varsa çok dinçti bana mı öyle denk geldi bilmiyorum. Kızar anneyi neden ağırlaştırıyor anlamış değilim
Valla eskisi gibi çıkmak mümkün değil ama 4 aylık hali en az kalıyor benim öyle oldu sonraki 1 ayda göbek sıkılıaşıyor emdirdikçe rahim kasılıyo zaten toparlandığını acıya acıya anlıyorsun merak etme ben umutluyum o pantolonu birdaha giyicemmmnvalla gözüm korkmaya başladı, kimse doğumdan çıktım eskisi gibiydim demicek galiba
Nasıl belli değil göbüş yokmu hala benim baya çıktı ilk gebeliğimde bukadar yoktu her gebelikte bu oran arttı gerçektenTecrübesizlik canm ogrenecz bizde cevremizdekiler ne derse ona gore hareket ediyoruz .
Evet canm Sen gorunmuyordun işlerinden dolayi sanirim. Cok sukur canm hala kipir kipirim. Karnım cok yemek yemisim şişmiş gibi. Hamile oldugum belli degilhala. Sen nasılsın evine gectin mi ? İsim konusunda karara vardiniz mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?