- 18 Mayıs 2012
- 2.101
- 2.250
- 333
- 43
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #21.161
bendede aynı risk yok ama ben sagıma dönemiyorum ki2. bebekler yoruyor birinci cocugunuz kac yasında benim oglum 3,5 yasında
ben dogumdan sonra kilo aldım sütüm olsun diye
Canım kafası ufak çıktı sanırım diğeri haftanla uyumlu bizim babamızın kafası küçük ve çocukların hepsinin kafası ona çekmiş ırsilik oluyo takılma kilo toparlar daha uzun yolumuz varselam kızlar bizde bugün şeker yüklemesini yaptırdım aç tok farketmez dedi doktorum bende kanı verdim bugün inşallah sonuçlar iyi gelir kızım iyi görünüyordu kilosu ve boyu 23 hafta 5 gün çıktı kafası 25 hafta olarak çıktı. Biraz geriden geliyor kilosu pek yumurta yemiyorum ondan mı acaba kilo aldıran yiyecekler neler acaba bebeğe bilen var mı? Oğlum var benimde 2 ay sonra 4 üne giricek onda 58 ile hamile kalıp 76 ile doğuma gitmiştim 40 ımda 66 ıydım oğlum 6 aylıkken diyet ve spor ile 54 e kadar düşmüştüm. Kızımın çok ağırlaştım gibi geliyor hep yorgunum şimdi 64 kiloyum 59 ile hamile kaldım 5 kilo aldım şimdilik ama fena halde hantal hissediyorum
Ben evde yaptın alıp iyice pişirdim bende kola ve cips istiyorum deli gibi kola istiyorum bu ne yaaKızlar canım çok burger king istiyor hiç yemedim bi kere yesem bişe olurmu acil cevap
Bikeredrn bişey olmaz içinde kalmasın ye bence aşersem yerim affetmemKızlar canım çok burger king istiyor hiç yemedim bi kere yesem bişe olurmu acil cevap
Çarşıdayım çok acım evde yapacak vaktim yok şuan ayy karar veremedimBen evde yaptın alıp iyice pişirdim bende kola ve cips istiyorum deli gibi kola istiyorum bu ne yaa
Çok bir sıkıntın yoksa devammm canım korkma hiç ni mahsur yok tehlikenin yoksa tabiki... Hatta rahat doğum için öneriyolar canım ben 2 oğlumda son gece olmuştu düşün yani ama tabiki öyle eski halin gibi değil yeteri kadar anlarsınyaarkadaşlar müstecan bi soru soracamda utanıyomcinsel ilişkiyi kacıncı ayda bırakmak lazım iyi değil diyolar ilk hamileliğimde 7 girince bitmişti özür dileyerek soruyorum
Kızlar canım çok burger king istiyor hiç yemedim bi kere yesem bişe olurmu acil cevap
Bişey olmaz sürekli tüketme sadece ye gitsinÇarşıdayım çok acım evde yapacak vaktim yok şuan ayy karar veremedim
Ahh ahh merdivenleri çift çift çıkıyordum ben... Üstüne bir edydik herkesin işi üstümdeydi.. Ağır kaldırdım... Şimdi oturup kalkmak sıkıntı oluyor yaşmı cinsiyet mi bende anlamadım bu ilk kızım olucak inşYa bi de 25 küsür kilo almıştım doğuma bile seke seke gittim son gün gece diyordum ki ya bu millet nasıl dönemiyor bak ben fıldır fıldır dönüyorum...o oğlandı bu kız tabi 5-6 yıl önceydi artık yaştan mı neden...şimdiden ağırım
Benim dışımda cok kimse anlamıyor cok hafif var. O da normal bir gobek gibi duruyor. Ablamin da 7 aydan sonra cok belli olmaya başlamıştı. Ona çektim sanirim.Nasıl belli değil göbüş yokmu hala benim baya çıktı ilk gebeliğimde bukadar yoktu her gebelikte bu oran arttı gerçekten
Olabilir benim ilk oğlum öyleydi hiç kimse inanmadı 7 aylık olduğuma üzülmüştüm niye belli değil diyeBenim dışımda cok kimse anlamıyor cok hafif var. O da normal bir gobek gibi duruyor. Ablamin da 7 aydan sonra cok belli olmaya başlamıştı. Ona çektim sanirim.
Çarşıdayım çok acım evde yapacak vaktim yok şuan ayy karar veremedim
aynen benımde kızlar gecen hafta hamburger ve patates ikilisi ruyama kadar girmişCanım ben 1 ay önce falan yedim kolayla değil ama ayranla hemde büyük menüden. Bir şey olacağını sanmıyorum bir kereye mahsus ye bence. Hatta dün canım deli gibi çekti benimde doktor kilom fazla deyince yemedim yoksa yine yerdim büyük ihtimal. Şuan olsa yerim valla hiç hayır demem ama kendimi tutuyorum
güle güle kullanın canım foto atabılır misin merak ettmKızımın masası geldi İnş musmutlu kullanırız kızımla mamalar yeriz
aynen benımde kızlar gecen hafta hamburger ve patates ikilisi ruyama kadar girmişher ne kadar saglıksız olsalarda can çekiyo işte evde yapmaya calıstım bende onlar gibi olmasada yatıstırdı biraz
Açmadım daha canım paketi atınca atıcam İnş diğeri de geldi 2. Olan onuda atarım İnşallah bakan olursa yazsıngüle güle kullanın canım foto atabılır misin merak ettm
ben de bu gece pişi yapıyordum rüyamda, uyandım hala kokusu burnumdaydıaynen benımde kızlar gecen hafta hamburger ve patates ikilisi ruyama kadar girmişher ne kadar saglıksız olsalarda can çekiyo işte evde yapmaya calıstım bende onlar gibi olmasada yatıstırdı biraz
Gece acıkıyorum herhalde bende binbir çeşit uğraşıyorumben de bu gece pişi yapıyordum rüyamda, uyandım hala kokusu burnumdaydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?