2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Ben de en son 26 Aralık ta ayrıntılı ultrasona girdim doktora onun sonucunu götürdüm ve şeker yüklemesinim sonucunu götürdüm 28-29. haftalarda giderim diye düşünüyorum yaklaşık 2 ay oluyor arası ama sorun yoksa gerek yok bence hareketlerinden takip ediyoruz zaten bebeği

Canim bende devlet hastanesine gidiyorum ve her seferinde bidahaki aya tekrar gel diyorlar hatta son bikac seferdir onuda demiyorlar ben kendim bidahaki aya randevu aliyorum. Zaten hastane tahlil pek fazla istemiyor o yuzden saglik ocaklari tahlilleri kontrol ediyor onlarda kontrol icin ayri randevu veriyorlar. Bi sorun olmadikca cok sik ta gitmeye gerek yok bence yani 1 bucuk 2 ay da normal olabilir. Hatta Hollanda'da tum hamileligin boyunca toplam 3-4 kere anca gidiyorsun biz burda istedigimiz zaman gidebiliyoruz

Gözün aydın canım ne güzel bir sorun çıkmamış. 1 haftalık oynamayı çok fazla kafana takma çünkü ultrason cihazından cihazına fark edebiliyor.
Canım benimde ayrıntılı ultrasonda 1 hafta geri çıkmıştı doktor sağlıklı dedi. Geçen cuma başka bir ultrasonda haftasıyla uyumlu çıktı.
Utangaç minnak sağlıklıysa sorun yok.

Canim dudak catlamasina çözüm bal surebilirsin.parlatici gibi sur dudak üzerinde kalsın.benimde catlamisti hatta kanadı.iki güne eski haline döndü.inanamadım.

Canim dudak catlamasina çözüm bal surebilirsin.parlatici gibi sur dudak üzerinde kalsın.benimde catlamisti hatta kanadı.iki güne eski haline döndü.inanamadım.

Ilk defa duydum canım benimde bu günlerde çatladı hemen deneyeceğim

Ben progesteron kullanmiyorum. Benim dudagim da oyle resmen sisti dolgu dudak gibi oldu. Surekli nemlendirici surdugum halde hem de.
Benimki de hic tahlil istemiyorlar. Allaha emanet gidiyoruz gercekten :)

Deneyimli anneler, dogum sonrasi kanama icin ped mi daha kullanisli oluyor? Hasta bezi mi? Yoksa kullan at emici külotlar mı? Yavas yavas listemi yapacam. Sizce hangisi en rahat olur? Bana tak cikar kolayligi acisindan ped daha rahat olurmus gibime geliyor. Ama sızdırma vs.. yaparsa diye emici kulotlar daha mi iyi olur diye dusunuyorum. Hasta bezi bana en uzak olan fikir. Ama deneyimlemis olanlar daha cok aydinlatabilir.

Benimki de hic tahlil istemiyorlar. Allaha emanet gidiyoruz gercekten :)

Aynen ya Saglik ocaginda dediler zaten cogu hastane tahlil istemiyor o yuzden burda biz yapmak zorunda kaliyoruz diye. Saglik ocagindaki tahlilleri de hastanedeki doktoruma gosteriyorum bakiyor gerekirse tekrar hastaneden tahlil istiyor. Sende saglik ocagina sorabilirsin.

Canim müsait olunca listeni paylaşır misin?bize de fikir olur.

Sadece hastanede hasta bezi kullandım eve geldiğimde en uzun olanlaedan kullandim azaldıkça ona göre hareket ettim canım herkesin kanaması bir olmayabilir

Masallah canim darisi benim basima topikte bi ben kaldim girmeyen sanirim.
Benimkide kipir kipir ins poz verir insan merak ediyor
Oda dogru ben alayim emzigi en iyisi sallamamaya dikkat ederim.
Ayda 1 gidilmesi uygun canim bnm dr oyle demisti.

Canim ben dogumumda hastane 3 tane hasta bezi verdi kullandim.rahatti sonrasinda pede gectim

gözün aydın cnm, 21, 22. haftada benim oğluşum da bu ölçülerdeydi. sağlıkla gelsin inşallah.

Dün rüyamda ofise ambülans sağlık çalışanları gelip muayene ediyorlar, Acil doğuma almamız lazım diyorlar 34. haftadaymışım ayyy diyorum daha çok var Hem çantam falanda hazır değilki gelemem ben diyorum .Ofiste 40 haftasında olan başka arkadaş var o normal yapacak ondan haber bekliyoruz ,yahu diyorum onu götürün ,ben gelmiyorum. Tamam hanımefendi ama heran doğurabilirsiniz diyip gidiyorlar . 2. hamilelikte çok rahatım ilk oğlandan kalanlar olduğu için ama göbüşümü taşımakta zorlanıyorum şimdiden başlamak lzım sonra ağırlaşınca zorlanacağım kesin ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…