- 6 Mayıs 2011
- 1.890
- 3.089
- 133
- 40
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #21.881
Ben de en son 26 Aralık ta ayrıntılı ultrasona girdim doktora onun sonucunu götürdüm ve şeker yüklemesinim sonucunu götürdüm 28-29. haftalarda giderim diye düşünüyorum yaklaşık 2 ay oluyor arası ama sorun yoksa gerek yok bence hareketlerinden takip ediyoruz zaten bebeğiKizlar hastaneye ne sıklıkta gidiyorsunuz? Ben en son 11 ocak da ayrintiliya girdim. İki gün sonra seker testine gittim. Cok sukur sikinti yoktu bir daha da gitmedim. Subatin ortalarinda gidiyim diyorum. Gec mi olur? Bu sure zarfinda yapilacak baska onemli testler vs var mi? Sabit bir doktorum yok. Kimin hastasi azsa ona gidiyorum her seferinde. Gittigim hicbir doktoru da sevmedim. Bir tanesi de tekrar su tarihte kontrole gel demedi. Bu yuzden kafama gore gel git yapiyorum. İki gundur masallah bebegim cok hareketli. Onun hareketlerini hissettikce icim rahatliyor. Onumuzdeki hafta da asiya gidecem saglik ocagina. Yeterli gelir mi sizce?
Kizlar hastaneye ne sıklıkta gidiyorsunuz? Ben en son 11 ocak da ayrintiliya girdim. İki gün sonra seker testine gittim. Cok sukur sikinti yoktu bir daha da gitmedim. Subatin ortalarinda gidiyim diyorum. Gec mi olur? Bu sure zarfinda yapilacak baska onemli testler vs var mi? Sabit bir doktorum yok. Kimin hastasi azsa ona gidiyorum her seferinde. Gittigim hicbir doktoru da sevmedim. Bir tanesi de tekrar su tarihte kontrole gel demedi. Bu yuzden kafama gore gel git yapiyorum. İki gundur masallah bebegim cok hareketli. Onun hareketlerini hissettikce icim rahatliyor. Onumuzdeki hafta da asiya gidecem saglik ocagina. Yeterli gelir mi sizce?
Günaydın kızlar
Sonunda atlattım detaylı ultrasonu, allaha şükür hiçbir sıkıntı yok, gayet sağlıklı göründü bebeğim
45 dk kadar sürdü, her yerine detaylıca baktı
Ama benim kızın inatçı çıktı yine yüzünden güZel bir poz vermedi keçidoktor da dedi ne inatçı bi kuş bu böyle diye
Çöp kovasına oturmuş, ayaklar eller yüzüne gelmiş gibi hayal et aynen o pozisyonda dedibaya bastırdı mastırdı ama o elleri ayakları çekmedi suratından
Yine çerçeveleteceğim bi fotosu olamadı
Normalde 22+5 im ama doktor 21+5 hesapladı
Tüp bebek olduğu için transfer tarihine göre uyumlu bence dedi
Bilemedim benim doktorun mu hesabı doğru yoksa bu mu
1 hafta geri görünüyo benim doktora göre ama perinatolog haftasıyla uyumlu dedi
Belki de minnak bi kızım olcak
427 gram 25 cm olmuş
Çok rahatladım, zaten canavar gibi birkaç gündür kıpır kıpır
Güzel kızım benim
benimde bugun detaylı ultrasonum inşallah banada güzel haberler veriirler :)
Canim dudak catlamasina çözüm bal surebilirsin.parlatici gibi sur dudak üzerinde kalsın.benimde catlamisti hatta kanadı.iki güne eski haline döndü.inanamadım.Progesterondan sanırım kuzum, benim dudaklarımı görsen paramparça resmen kabuk kabuk yırtılıyor kanıyorhiç böyle bi şey yaşamamıştım, sürekli de bişiler sürmek istemiyorum, çoğu gitti azı kaldı çok şükür bu günümüze
Canim dudak catlamasina çözüm bal surebilirsin.parlatici gibi sur dudak üzerinde kalsın.benimde catlamisti hatta kanadı.iki güne eski haline döndü.inanamadım.
Senin hesabın doğru canim.27.haftayla beraber son 3aylik dönem başlıyor.bu gun bu konu tartistikda herkez 6 aylik oldumu soyluyor 7 ay icin son iki ay kalmis olmasi gerekmis felan bende 7den gun aldim dedim ama yok yani
AA hiç bilmiyordum kuzum, çok teşekkür ederim hemen deneyeyimCanim dudak catlamasina çözüm bal surebilirsin.parlatici gibi sur dudak üzerinde kalsın.benimde catlamisti hatta kanadı.iki güne eski haline döndü.inanamadım.
Deneyin kızlar süper bişey yani.@semabsrnAA hiç bilmiyordum kuzum, çok teşekkür ederim hemen deneyeyim
Ben progesteron kullanmiyorum. Benim dudagim da oyleProgesterondan sanırım kuzum, benim dudaklarımı görsen paramparça resmen kabuk kabuk yırtılıyor kanıyorhiç böyle bi şey yaşamamıştım, sürekli de bişiler sürmek istemiyorum, çoğu gitti azı kaldı çok şükür bu günümüze
Benimki de hic tahlil istemiyorlar. Allaha emanet gidiyoruz gercekten :)Canim bende devlet hastanesine gidiyorum ve her seferinde bidahaki aya tekrar gel diyorlar hatta son bikac seferdir onuda demiyorlar ben kendim bidahaki aya randevu aliyorum. Zaten hastane tahlil pek fazla istemiyor o yuzden saglik ocaklari tahlilleri kontrol ediyor onlarda kontrol icin ayri randevu veriyorlar. Bi sorun olmadikca cok sik ta gitmeye gerek yok bence yani 1 bucuk 2 ay da normal olabilir. Hatta Hollanda'da tum hamileligin boyunca toplam 3-4 kere anca gidiyorsun biz burda istedigimiz zaman gidebiliyoruz
Benimki de hic tahlil istemiyorlar. Allaha emanet gidiyoruz gercekten :)
Canim müsait olunca listeni paylaşır misin?bize de fikir olur.Deneyimli anneler, dogum sonrasi kanama icin ped mi daha kullanisli oluyor? Hasta bezi mi? Yoksa kullan at emici külotlar mı? Yavas yavas listemi yapacam. Sizce hangisi en rahat olur? Bana tak cikar kolayligi acisindan ped daha rahat olurmus gibime geliyor. Ama sızdırma vs.. yaparsa diye emici kulotlar daha mi iyi olur diye dusunuyorum. Hasta bezi bana en uzak olan fikir. Ama deneyimlemis olanlar daha cok aydinlatabilir.
Sadece hastanede hasta bezi kullandım eve geldiğimde en uzun olanlaedan kullandim azaldıkça ona göre hareket ettim canım herkesin kanaması bir olmayabilirDeneyimli anneler, dogum sonrasi kanama icin ped mi daha kullanisli oluyor? Hasta bezi mi? Yoksa kullan at emici külotlar mı? Yavas yavas listemi yapacam. Sizce hangisi en rahat olur? Bana tak cikar kolayligi acisindan ped daha rahat olurmus gibime geliyor. Ama sızdırma vs.. yaparsa diye emici kulotlar daha mi iyi olur diye dusunuyorum. Hasta bezi bana en uzak olan fikir. Ama deneyimlemis olanlar daha cok aydinlatabilir.
Masallah canim darisi benim basima topikte bi ben kaldim girmeyen sanirim.Günaydın kızlar
Sonunda atlattım detaylı ultrasonu, allaha şükür hiçbir sıkıntı yok, gayet sağlıklı göründü bebeğim
Ama benim kızın inatçı çıktı yine yüzünden güZel bir poz vermedi keçidoktor da dedi ne inatçı bi kuş bu böyle diye
Çöp kovasına oturmuş, ayaklar eller yüzüne gelmiş gibi hayal et aynen o pozisyonda dedibaya bastırdı mastırdı ama o elleri ayakları çekmedi suratından
427 gram 25 cm olmuş
Güzel kızım benim
Oda dogru ben alayim emzigi en iyisi sallamamaya dikkat ederim.Ben de gordugumde sasirmistim. Ama bir arastirma. %100 gerceklik payi yoktur tabi. Sadece bir orandir. Yoksa hic emmeyip ayni zamanda sigara da icmeyen bir suru insan vardir. Ama ben cocuklarin o doyuma ulasana kadar hem memeyi hem emzigi emmesi gerektigini dusunuyorum :)
Ayda 1 gidilmesi uygun canim bnm dr oyle demisti.Kizlar hastaneye ne sıklıkta gidiyorsunuz? Ben en son 11 ocak da ayrintiliya girdim. İki gün sonra seker testine gittim. Cok sukur sikinti yoktu bir daha da gitmedim. Subatin ortalarinda gidiyim diyorum. Gec mi olur? Bu sure zarfinda yapilacak baska onemli testler vs var mi? Sabit bir doktorum yok. Kimin hastasi azsa ona gidiyorum her seferinde. Gittigim hicbir doktoru da sevmedim. Bir tanesi de tekrar su tarihte kontrole gel demedi. Bu yuzden kafama gore gel git yapiyorum. İki gundur masallah bebegim cok hareketli. Onun hareketlerini hissettikce icim rahatliyor. Onumuzdeki hafta da asiya gidecem saglik ocagina. Yeterli gelir mi sizce?
Canim ben dogumumda hastane 3 tane hasta bezi verdi kullandim.rahatti sonrasinda pede gectimDeneyimli anneler, dogum sonrasi kanama icin ped mi daha kullanisli oluyor? Hasta bezi mi? Yoksa kullan at emici külotlar mı? Yavas yavas listemi yapacam. Sizce hangisi en rahat olur? Bana tak cikar kolayligi acisindan ped daha rahat olurmus gibime geliyor. Ama sızdırma vs.. yaparsa diye emici kulotlar daha mi iyi olur diye dusunuyorum. Hasta bezi bana en uzak olan fikir. Ama deneyimlemis olanlar daha cok aydinlatabilir.
gözün aydın cnm, 21, 22. haftada benim oğluşum da bu ölçülerdeydi. sağlıkla gelsin inşallah.Günaydın kızlar
427 gram 25 cm olmuş
Güzel kızım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?