- 7 Aralık 2013
- 3.265
- 3.577
- 448
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #21.901
Aynen ay konusu demek istediğim.Can'ım girmişsin işte. O 9 gün 7 ayın içindesin anlamına geliyor. 7 den gün almaya başlamışsın. Ama kaç aylığız diye bakarsak biten ay 6.
6 aylığız yani :))
50ml yaptılar bir sıkıntı yaşamadım cnm, ama bünyeden bünyeye değişebilir. bir de 75 ve 100 ml olanlarda üç dört kez kan alınıyormuş, birer saat arayla. tek gitme öyle bir riskin varsa.kizlar sekker yuklemesi yaptiranlar ben kizimdayken yaptirdimda gozlerim kararmiati midem cok bulanmisti diye hatirliyorum ben yarin seker yuklemesi yaptiricam tek basima gidicem sizler nasil oldunuz
Kizlar hastaneye ne sıklıkta gidiyorsunuz? Ben en son 11 ocak da ayrintiliya girdim. İki gün sonra seker testine gittim. Cok sukur sikinti yoktu bir daha da gitmedim. Subatin ortalarinda gidiyim diyorum. Gec mi olur? Bu sure zarfinda yapilacak baska onemli testler vs var mi? Sabit bir doktorum yok. Kimin hastasi azsa ona gidiyorum her seferinde. Gittigim hicbir doktoru da sevmedim. Bir tanesi de tekrar su tarihte kontrole gel demedi. Bu yuzden kafama gore gel git yapiyorum. İki gundur masallah bebegim cok hareketli. Onun hareketlerini hissettikce icim rahatliyor. Onumuzdeki hafta da asiya gidecem saglik ocagina. Yeterli gelir mi sizce?
coksaol canim :) resim eklesende baksak) hamis gobusleri cook tatli)Benim evim hastaneye cok yakin. O yuzden icecegi evde icip uzanmistim ustune. Mide bulantisi yapmadi ama acliktan cok kotu olmustum o kan verme sureleri arasinda. En son kahvalti yaparken elim catal tutmuyordu nerdeyse.
Masallah canim cok tatli. Ben 3 kilo aldim ama senden daha cok almis gibi gorunuyorum :)
Ben bir sikinti yasamadim sadece aciktim 3 saat ac durunca.kizlar sekker yuklemesi yaptiranlar ben kizimdayken yaptirdimda gozlerim kararmiati midem cok bulanmisti diye hatirliyorum ben yarin seker yuklemesi yaptiricam tek basima gidicem sizler nasil oldunuz
canim ilk dogum yaptigim gun hasta bezi kullandim cok rahat oluyor.ertesi gununden itibaren normal ped kullandimDeneyimli anneler, dogum sonrasi kanama icin ped mi daha kullanisli oluyor? Hasta bezi mi? Yoksa kullan at emici külotlar mı? Yavas yavas listemi yapacam. Sizce hangisi en rahat olur? Bana tak cikar kolayligi acisindan ped daha rahat olurmus gibime geliyor. Ama sızdırma vs.. yaparsa diye emici kulotlar daha mi iyi olur diye dusunuyorum. Hasta bezi bana en uzak olan fikir. Ama deneyimlemis olanlar daha cok aydinlatabilir.
Kaç gün kanamamız olur ki acabaSadece hastanede hasta bezi kullandım eve geldiğimde en uzun olanlaedan kullandim azaldıkça ona göre hareket ettim canım herkesin kanaması bir olmayabilir
6 kilo aldım su ana kadarSelamlar .... Kaçar kilo aldınız
Bu hafta gidecektim asi icin. Sorayim bi onlara o zaman :)Aynen yaSaglik ocaginda dediler zaten cogu hastane tahlil istemiyor o yuzden burda biz yapmak zorunda kaliyoruz diye. Saglik ocagindaki tahlilleri de hastanedeki doktoruma gosteriyorum bakiyor gerekirse tekrar hastaneden tahlil istiyor. Sende saglik ocagina sorabilirsin.
İnsallah hazirlayabilirsemCanim müsait olunca listeni paylaşır misin?bize de fikir olur.
İki gun once eklemistim aslinda :) bence de cok tatli oluyorcoksaol canim :) resim eklesende baksak) hamis gobusleri cook tatli)
3 kilo aldim. Ama ben kilo aldim derken siskinlik zamanlarini saymiyorumKaçar kilo aldınız
şakamı ayBu hafta gidecektim asi icin. Sorayim bi onlara o zaman :)
İnsallah hazirlayabilirsemdaha tek bir sey yazamadim.
İki gun once eklemistim aslinda :) bence de cok tatli oluyor
3 kilo aldim. Ama ben kilo aldim derken siskinlik zamanlarini saymiyorummesela dun iki tabak makarna yedim baya bildigim tartida 2 kilo fazla çıktım. Ama esas kilom o degil. Sabahlari tuvalete çıkmışsam soyunup tartiliyorum. O sekil gercek kilom cikiyor meydana. O yuzden 3 kilo aldim. İki gundur kabizim yine. Bakalim bir dahaki tuvalet sonrasi kac kilo almis olarak cikacagim tartiya :)
ben çok almısım halbuki öyle saldırmıyorumda6 kilo aldım su ana kadar
8kiloben çok almısım halbuki öyle saldırmıyorumda
Evetşakamı aysadece 3 kılo mu
Çorap giyerken yardım ett aşkımmmm demek güzelllSıkıntı olmaz dikişler konusunda ya endişen olmasın hiçama hareket konusunda çok zorlanacağımız kesin, daha şimdiden ayakkabılarımı bağlayamıyorum neredeyse eğilip kalkmak çok zor ama bu bile o kadar keyifli ki.. yuvarlanmanın tadını çıkaralım bence
Rabbim yardım etsin canım senin durumun okadar güzel ve mucizeviki 3 yavrun ni anda olucak inşallah.... Ama bunun zorluğu zaten belli biz 1 taneyle mahvolduk sen iyi bile dayandın artık iyice zorlaşacak zaten hafta itibari ile... Çok dikkatli olmasın canım bebişlerin iyi beslensin İnş senin bizim kadar zamanın yok işin aslı bu Rabbim sağlıkla sıhhatle yavrularını teker teker sana bağışlasın ben bile çok heyecanlıyım senin adınaKizlar nasilsinizbenim cok agrim var ya.bugun bi ayriyim anlamadim gitti.belime ve rahmimin altina bicak saplaniyor sanki.arada bi karnimda sertlesiyo.anladim ki beni progestan ayakta tutuyomus.ilacim bitmis yarin alirim diye cikmak istemedim bugun.ama keske ciksaymisim cok fenayim.gecen gun de acilde buldum kendimi karnimin iki yaninda feci agrilar hissettim.nts de sancim.cikmadi.acilmamda yok.sanirim.ilk defa 3 uz hamileliginn zorlugunn dibine vurdum bugun acaba bi parol falan icsem bi sakincasi olurmu ya
Canım progesteron hamileliğin devamı için gerekli olan hormon, hepimizde mevcut ben de dışarıdan almıyorum, vücudumuzdaki pek çok derdin sebebi ta kendisi hatta.. kullanan arkadaşlar bu hormon onlarda eksik olduğu için ya da gebelikleri riskli olduğu için kullanıyor.Ben progesteron kullanmiyorum. Benim dudagim da oyleresmen sisti dolgu dudak gibi oldu. Surekli nemlendirici surdugum halde hem de.
Benimki de hic tahlil istemiyorlar. Allaha emanet gidiyoruz gercekten :)
7 den gün alıyoruz canım 6 bitti ama 7 değiliz gün alıyoruz İnş 7 yide 8 de 9 da görülimbu gun bu konu tartistikda herkez 6 aylik oldumu soyluyor 7 ay icin son iki ay kalmis olmasi gerekmis felan bende 7den gun aldim dedim ama yok yani
Bu kadar dikkatli beslenme ve yürüyüşle 8 kilo...ama o ilk 3 ay kusuyorum diye çok aç kaldım ve geçince birden bire 3-4 kilo almıştım o beni mahfetti...bir de bünye meselesi galiba...Selamlar .... Kaçar kilo aldınız
Ay ben daha 5 ay 20 günlüğüm daha çok varmış beee şaka biyana sanki zaman durdu gece uyku yok ölüyorum ondanmıki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?