2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
kizlar sekker yuklemesi yaptiranlar ben kizimdayken yaptirdimda gozlerim kararmiati midem cok bulanmisti diye hatirliyorum ben yarin seker yuklemesi yaptiricam tek basima gidicem sizler nasil oldunuz
50ml yaptılar bir sıkıntı yaşamadım cnm, ama bünyeden bünyeye değişebilir. bir de 75 ve 100 ml olanlarda üç dört kez kan alınıyormuş, birer saat arayla. tek gitme öyle bir riskin varsa.

bizi artik doktor 3 haftada bir çağırıyor organlarını bakmak ve bebegin ölçümlerini yapmak için onun dışında daha tahlil yapmadık.daha doğrusu dahiliye doktorum her ay yaptırıyor kan tahlili onun sonuçlarına bakıyor bizde

coksaol canim :) resim eklesende baksak) hamis gobusleri cook tatli)

canim ilk dogum yaptigim gun hasta bezi kullandim cok rahat oluyor.ertesi gununden itibaren normal ped kullandim

Sadece hastanede hasta bezi kullandım eve geldiğimde en uzun olanlaedan kullandim azaldıkça ona göre hareket ettim canım herkesin kanaması bir olmayabilir
Kaç gün kanamamız olur ki acaba normalde de yoğun oluyordu benim, yine öyle mi olur ki

Bu hafta gidecektim asi icin. Sorayim bi onlara o zaman :)
Canim müsait olunca listeni paylaşır misin?bize de fikir olur.
İnsallah hazirlayabilirsem daha tek bir sey yazamadim.
coksaol canim :) resim eklesende baksak) hamis gobusleri cook tatli)
İki gun once eklemistim aslinda :) bence de cok tatli oluyor
Kaçar kilo aldınız
3 kilo aldim. Ama ben kilo aldim derken siskinlik zamanlarini saymiyorum mesela dun iki tabak makarna yedim baya bildigim tartida 2 kilo fazla çıktım. Ama esas kilom o degil. Sabahlari tuvalete çıkmışsam soyunup tartiliyorum. O sekil gercek kilom cikiyor meydana. O yuzden 3 kilo aldim. İki gundur kabizim yine. Bakalim bir dahaki tuvalet sonrasi kac kilo almis olarak cikacagim tartiya :)

şakamı ay sadece 3 kılo mu

Çorap giyerken yardım ett aşkımmmm demek güzelll

Rabbim yardım etsin canım senin durumun okadar güzel ve mucizeviki 3 yavrun ni anda olucak inşallah.... Ama bunun zorluğu zaten belli biz 1 taneyle mahvolduk sen iyi bile dayandın artık iyice zorlaşacak zaten hafta itibari ile... Çok dikkatli olmasın canım bebişlerin iyi beslensin İnş senin bizim kadar zamanın yok işin aslı bu Rabbim sağlıkla sıhhatle yavrularını teker teker sana bağışlasın ben bile çok heyecanlıyım senin adına

Ben progesteron kullanmiyorum. Benim dudagim da oyle resmen sisti dolgu dudak gibi oldu. Surekli nemlendirici surdugum halde hem de.

Benimki de hic tahlil istemiyorlar. Allaha emanet gidiyoruz gercekten :)
Canım progesteron hamileliğin devamı için gerekli olan hormon, hepimizde mevcut ben de dışarıdan almıyorum, vücudumuzdaki pek çok derdin sebebi ta kendisi hatta.. kullanan arkadaşlar bu hormon onlarda eksik olduğu için ya da gebelikleri riskli olduğu için kullanıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…