- 4 Nisan 2009
- 599
- 398
- 133
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #22.261
Canım ırsılik vardır bence benim büyük oğlanın da çok küçüktü doktorlar korkuttu doğdu 6 aylık hasta oldu doktor yine korkuttu benim kafayı ölçü eşim işeydi onu çağırdı hatta eşimde geldi ölçtü Hıı eşine çekmiş dedi yoksa durumu korkuttu beni dedi İnş seninde öyledir canım Allaha emanet İnşallah yavrularımızmerhaba kizlar ben dun burdaki doktorumla artik hersey bitti son kagitlarimi aldim. size sorum olacak bebegim vucudu 27 haftamla uyumlu ama bas cevresi 30 hafta 2 gunluk olmus sizede boyle cikiyormu kafasindaki sivi 9 cikmis doktora ne gibi birsey olur dedim. dogumdan sonra ne yapmam gerek bilmek istiyorum diye. oda sen artik birsey dusunme elinden geleni yaptin sadece zeynep kamilde dogurmaya bak dedi onlar yapilmasi gerekeni yapar dedi. ve duydumki son aylarda zeynep kamilde kabul etmiyor normalde 2 hafta sonra felanmi gitsem diyorum. ama icimdeki ses haftaya gidim baslim konusim gibi geciyor sizce ne yapmaliyim.
canım sen hiç vakit kaybetmeden zeynep kamil'e git dosyanı açtır.beklemenin bir anlamı yok nekadar erken okadar iyi senin için,ileride seni kabul etmemeleri riskini de ortadan kaldırmış olursun,çünkü bu riski göze alman mümkün değil şu şartlarda. bebeğin muhtemelen dogar dogmaz yenidoğanyogun bakım ihtiyacı olacak. doğumdan sonra devlet hastanelerinde özelden gelenlere yer bulmak imkansız hatta çogu zaman devlet hastanesinde dogursan bile bebeğine yer bulamayıp başka bir hastaneye sevk ediyorlarmerhaba kizlar ben dun burdaki doktorumla artik hersey bitti son kagitlarimi aldim. size sorum olacak bebegim vucudu 27 haftamla uyumlu ama bas cevresi 30 hafta 2 gunluk olmus sizede boyle cikiyormu kafasindaki sivi 9 cikmis doktora ne gibi birsey olur dedim. dogumdan sonra ne yapmam gerek bilmek istiyorum diye. oda sen artik birsey dusunme elinden geleni yaptin sadece zeynep kamilde dogurmaya bak dedi onlar yapilmasi gerekeni yapar dedi. ve duydumki son aylarda zeynep kamilde kabul etmiyor normalde 2 hafta sonra felanmi gitsem diyorum. ama icimdeki ses haftaya gidim baslim konusim gibi geciyor sizce ne yapmaliyim.
Benim esimde turlu bahane buluyor, Beni de yollamiyor. Yollar karanlik , sokak lambasi yok sasirirdiniz. araba carpar diye korkuyoruz ve fener tasiyoruz .Ay benim eşimin o zaman da bir bahanesi olur kesin. Ben geçen çok kızdım yeter hergün çıkacağız diye o günden beri mesai kalıyorBu ay çok yoğunum deyip deyip duruyor. Hava az daha aydınlansın ben kendim çıkarım artık napayım işten gelince :)
Esimde korkuyor amaa korkunun ecele faydasi yok tabii
Canim yoktur bir sey. Bence aldatamaz esleri hamileyken korkarlar. Zaten kimisinin hormonlari degisiyormus. Kendilerini hamile saniyorlarmis. Benim esim bunlardan.Kizlar duygu durumlariniz nasil? Hamilelik siteleri, uygulamalar vs bu haftalarda artik azalacagini soyluyor. Ama sanki ben de yeni yeni basliyor gibi. Bugunlerde esime karsi guvensizlik yasiyorum. Eve gelis gidis saati bellidir. Disari cikmaz is disinda. Haftada birgun izni var onu da evde gecirir. Telefonla cok ugrasmaz. Ama nerden ciktiysa icim icimi kemiriyor ya. Hamilelikten mi kaynakli, yoksa su sitede takilmaya basladigimdan beri gordugum aldatma konularindan mi bilmiyorum. İcim hic rahat degil.
Ben de vitaminleri gece aliyorum ve bence kilo yapiyorlar ama sabah tiroid ilacimi almam ve beklemem gerekiyorCanım bende 15 günde 1.5 kg alinca bi kendimi frenleyeyim dedim bakalım ne olacak. Ben vitamin hapını yatarken alıyorum acaba o mu kilo yapıyor
Çünkü gece yatarken karnım kazınıyor ama yinede alıyorum. Su anda acliktan midem yanmaya basladi mesela
Kiz bebegi erkek bebege done mi olmus. Biz cok alistik, kiz fikrine. Bir daha ultrasona da girmeyecegim. Lutfen dogumda degismesin.Ay bu kızlar değiştikçe bana bişey oluyo ben alışveriş yapmasamda kayınvalide herşeyi hazırlamaya başladı pembisler pembisler dönermi diye bak bidaha endişe ettim
baslayayim o zamab sagolasin canim❤Değişmez canım pipi gayet meydanda yani :) Sen başla alışverişine
banada her gittigimde goaterdiler hicbizaman resim istemedim bu sefer buraya eklemek icin iatedim.ilk kiz dedi bacakaraina baktigi gibi evet erkekmis dedi resim verdi.bacakarasina bakmayip neresine bakipta kiz dediki ilk.unuttum sormayi)Masallah kuzuya degisecek gibi degil canim rahatca alisverisini yapabilirsin benimkide boyle her baktiklarinda gosteriyo kuzum. 3 farkli doktora gittim hicbizaman kiza benzetmediler yani nasil kiz diyorlar anlamiyorum
rica etsem.resim ekler misin canimMasallah kuzuya degisecek gibi degil canim rahatca alisverisini yapabilirsin benimkide boyle her baktiklarinda gosteriyo kuzum. 3 farkli doktora gittim hicbizaman kiza benzetmediler yani nasil kiz diyorlar anlamiyorum
Benim esimde turlu bahane buluyor, Beni de yollamiyor. Yollar karanlik , sokak lambasi yok sasirirdiniz. araba carpar diye korkuyoruz ve fener tasiyoruz .
Bir de Haberlerde ve YouTube den izledik, bir kac farkli olayda bebek sahibi olamayan kadinlar, anneyi kacirip, karnini kesip bebegi almaya calismis. Bende de kacirilcam korkusu olustu. Sacma ve komik aslinda ama gitmek istemiyorum yalniz hic bir yere.
rica etsem.resim ekler misin canim
Saat konusunda bilgim yok, sadece aç karnına olması gerektiğini biliyorum. Bir sıkıntıda yaşamadım.
Neden memnun kalmadin canim. Koku mu yapti? İslak mi kaldi? Tasirdi mi :/sleepy tavsiye etmem canim ben kullamdim sevmedim ama a101 in ki guzel
İnsallah canim. :)İyi düşün iyi olsun derler ya ben kendi kendime kötüyü çekiyorum galiba:)) Gibine gelmesin öyle olsun inşallah. Hep pozitif full pozitif ^^
Kuzenim de kizini molfix ile buyuttu memnundu. Ama bence cok kokuyordu bez :/ bilemiyorum ama molfix almam sanirim.Valla canım 2 oğlumun molfixle büyüttüm ben memnundum hiç şikayet etmedim arada prima aldım malesef pişman oldum... Eşim sağolsun alt evi bez stoğu yaptı kaç paket var bilmiyorum gerçekten okadar çook ama 4 paket primatüre bez var kapalı paket oğlumda aldım zor bulunuyor çünkü buluncada toptan almıştım Nasib almadı yavruma hepsi... Doğumdan sonra İnş onları yoğun bakım ünitesi ne hediye edicem İnş bütün yavrularımız şifa bulsun İnş... Ben yine molfixle yola devam İnşallah
Bence 1 beden ideal. 0 cok kucuk olur. 2 numara bile 3-6 kilo arasi. Cocuklar zaten zamaninda dogarsa 3-3,5 kilo arasi doguyor. Ben en azlisindan bir paket 1 numara, kalanini 2 numara almayi dusunuyorum.Merhaba kizlar, bebek bezlerinde indirim varmis peki biz sifir mi bir numara mi paket alacagiz yenidogan bebek icin. Bir paket alayim dursun diyorum ya erken gelirse korkusu sardi beni de okuldaki iki arkadas 36 da dogurdu da bu hafta korkmaya basladm bende. Bir de uni baby yenidogan alkolsuz islak mendili kulananlara bir sorum var. Arkadasin bebegini pisik yapmis arkadasim da kendi yuzune surmus yuzumu sizlatti diyor. Birakmis bide bisuru para veriyordm yenidogani pahaliydi alkolumsu bisey var saf su degil dedi. Bilginiz olsun
ama icimdeki ses haftaya gidim baslim konusim gibi geciyor sizce ne yapmaliyim.
Kizlar bez olarak hangi marka kullanacaksiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?