- 21 Eylül 2012
- 1.143
- 950
- 123
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #22.281
Valla cnm ona sen karar veremiyosun maalesef bazen bi bezden baska hepsi pişik yapabiliyo cocuga bazende hicbiri dokunmuyo o cocuguyla alakalı bi arkadasta yazmıs mesela prima dokunmus huggies iyi gelmiş ben yine prima premium care baslamyı düşünüyorum büyüdükce durumuna bakıcam öbürlerinide denerim pişik yapmazsa gecerim diye düşünüyorum bide o bez değiştirme meseleside saatli olmuyo maalesef hele ilk zamanlar bagırsaklar bolca calısıyo cok sık kaka yapıyolar istesende uzun tutamıyosun zaten ki en sevdikleridir temiz bezi batırmak cok bilirim altını değiştirip anında yine kirlettiğiniKizlar bez olarak hangi marka kullanacaksiniz? Ben basta prima dusunuyordum. Ama cok pahali fiyatlari. Ben altini kirletmese bile 2, maksimum 3 saat tutarim en fazla altinda bezi. 3 saatten hesapladigimda da gunluk yaklasik 8 bez degistirmem gerekiyor. Bu durumda bir paket yaklasik bir hafta gider bana. Cok pahaliya denk geliyor. Pisik konusunda nedense tedirgin olmuyorum. Pamuk ve su ile temizlemeyi, kakasini yaptiginda altini yikamayi dusunuyorum. Bezini de cok sık degistirirsem pisik olmaz heralde. O yuzden uygun fiyatli bezlerden mi alsam diyorum. Sleepy veya a101 in bezi. Zaten galiba sleepy ve a101 in bezi ayni firma tarafindan uretiliyor yanlis hatirlamiyorsam. Komilinin fiyatlarini bilmiyorum. Eger uygunsa komiliden de baslayabilirim. Komili urunlerinden her zaman memnun kalmisimdir. Sizin fikirleriniz nedir?
Netten alıcaktım cnm almıyım o zaman ya riskli tarihine bakma sansım yokEvet ıslak mendililin tarihi oluyor canım ama tarihlere bak al ben oğlumda almıştı koliyle 24 lü tarihi kıl payı yetiyor ama ben 4lü paket slippy min aldım ilk doğumuna İnşallah
Ben de vitaminleri gece aliyorum ve bence kilo yapiyorlar
sevdikleridir temiz bezi batırmak cok bilirim altını değiştirip anında yine kirlettiğini
ben ilk oğlumda doğduktan sonra aldım 2 gün sonra iade ettim çünkü makinenin gücü sütümü çıkarmaya yetmiyordu elle sağma yöntemiyle (hastanede hemşirelerden öğrenmiştim çok işe yarıyor) ilk zamanlar sütümü bıraktım sağolsun sıpam hiçbir şekilde sağılan sütü içmedi bence bebek doğduktan sonra ihtiyacın olursa alman yönünde çünkü bazı anneler çok kullanıyor bazıları hiç benim gibi fiyat olarak da ucuz değil bence boşuna almış olmaKizlar benim icin onemli bir ihtiyac da gogus pompasi, calisiyorum ve eylulde ise donmem gerekiyor . Yarin ebebekte tum bogus pompalarinda indirim varmis tecrubeli anneler Philips avent mi lansinoh mu elektriklisini onerirsiniz. Netteki yorumlarda memnun olan da var almayin onermiyorum diyen de var. Fiyatlari da 299-499 arasi oneri istiyorum lutfen yarina kadar.
Haklisin canim baktim simdi de 2-5 kg yaziyor 1 numarada. Bir paket alayim prima memnun kalmazsak degistiririz artik napalim.[/QUOTE].
Bence 1 beden ideal. 0 cok kucuk olur. 2 numara bile 3-6 kilo arasi. Cocuklar zaten zamaninda dogarsa 3-3,5 kilo arasi doguyor. Ben en azlisindan bir paket 1 numara, kalanini 2 numara almayi dusunuyorum.
Ooh maşallah senin benden de yüksekmiş :))) hem de bayağı yüksek. Doktorun bişy demiş miydi canım niye yüksek çıkarmış ki.. Benim aklımda hep soru işareti olarak kaldı o :)
suan pasabahce gidiyorum ama dogumumu umraniye afiyette yapmak istiyorum kizimi orda dogurdum riskli gebelikler uzmani vefa yılmazer hanim bi ay sonra felan baslicam ona gitmeyi henuz daha kucuk oldugu icin gitmedim.
Kizlar duygu durumlariniz nasil? Hamilelik siteleri, uygulamalar vs bu haftalarda artik azalacagini soyluyor. Ama sanki ben de yeni yeni basliyor gibi. Bugunlerde esime karsi guvensizlik yasiyorum. Eve gelis gidis saati bellidir. Disari cikmaz is disinda. Haftada birgun izni var onu da evde gecirir. Telefonla cok ugrasmaz. Ama nerden ciktiysa icim icimi kemiriyor ya. Hamilelikten mi kaynakli, yoksa su sitede takilmaya basladigimdan beri gordugum aldatma konularindan mi bilmiyorum. İcim hic rahat degil.
Ay bu kızlar değiştikçe bana bişey oluyo ben alışveriş yapmasamda kayınvalide herşeyi hazırlamaya başladı pembisler pembisler dönermi diye bak bidaha endişe ettim
Ben de eylül de çalışmaya başlıycam muhtemelen ama pompa almayı düşünmüyorum şimdilik...emme işi normal düzeninde giderse sonra da alıp kullanabilirim gibi geliyorKizlar benim icin onemli bir ihtiyac da gogus pompasi, calisiyorum ve eylulde ise donmem gerekiyor . Yarin ebebekte tum bogus pompalarinda indirim varmis tecrubeli anneler Philips avent mi lansinoh mu elektriklisini onerirsiniz. Netteki yorumlarda memnun olan da var almayin onermiyorum diyen de var. Fiyatlari da 299-499 arasi oneri istiyorum lutfen yarina kadar.
O içinden olmasini istediğini söylemiş bence.hiç takılma canim.nedir bu ya sağlıklı olsun demiyorda lafa bak.erkek dediğine cok guvenme.yani bizim olmadı senin de olamaz zihniyeti.Allah herkese gonlundekini versin.bize 11 haftadan beri erkek diyorlar.ben çoktan alışverişe başladım ama hafta sonu eşimin yengesi sinirimi bozdu.rüyalarımda bile kız görür oldum.eşimin ailesinde erkek çok az.yengesininde yeni kız torunu oldu.banada erkek dediklerine çok güvenme sonradan dönebilir dedi ya
anlam veremiyorum bende.sağlıklı sıhhatli olsunda kızda olsa maviş maviş giyer artikO içinden olmasini istediğini söylemiş bence.hiç takılma canim.nedir bu ya sağlıklı olsun demiyorda lafa bak.erkek dediğine cok guvenme.yani bizim olmadı senin de olamaz zihniyeti.Allah herkese gonlundekini versin.
Sanmıyorum kıza dönsün.bana da baştan beri kız dedi hala da kız.hatta geçen hafta hala kizmi dedim doktora evet orasını gösteriyorum su an dedi.ben bile anladım yani:)şimdilerde yanılma payı yok denecek kadar az.deneyimli bir doktorsa hele ki sıfıra yakın.herzaman isitisnasi vardır elbetteki ama çok zayıf ihtimal.hiç takılma canim sen.dogunca gorurler kizmi erkek mi:))böyle insanlardan çok çekiniyorum.böylesi masum güzel bir şeye bile fesatlik katabiliyorlar.anlam veremiyorum bende.sağlıklı sıhhatli olsunda kızda olsa maviş maviş giyer artik
Canım ırsılik vardır bence benim büyük oğlanın da çok küçüktü doktorlar korkuttu doğdu 6 aylık hasta oldu doktor yine korkuttu benim kafayı ölçü eşim işeydi onu çağırdı hatta eşimde geldi ölçtü Hıı eşine çekmiş dedi yoksa durumu korkuttu beni dedi İnş seninde öyledir canım Allaha emanet İnşallah yavrularımız
canım sen hiç vakit kaybetmeden zeynep kamil'e git dosyanı açtır.beklemenin bir anlamı yok nekadar erken okadar iyi senin için,ileride seni kabul etmemeleri riskini de ortadan kaldırmış olursun,çünkü bu riski göze alman mümkün değil şu şartlarda. bebeğin muhtemelen dogar dogmaz yenidoğanyogun bakım ihtiyacı olacak. doğumdan sonra devlet hastanelerinde özelden gelenlere yer bulmak imkansız hatta çogu zaman devlet hastanesinde dogursan bile bebeğine yer bulamayıp başka bir hastaneye sevk ediyorlargerçi çoğu özel hastanede de Yenidoğan yogun bakımları SGK lı hastalara %100 ücretsiz ama sen karşı da oturuyorsun,orada öyle yenidoğan yogun bakımı iyi özel hastane neresi vardır ücretsiz olan hiç bilmiyorum,onları da araştırabilirsin. doğum sonrası döneme iyi hazırlanman lazım,Allah yardımcın olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?