2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Valla cnm ona sen karar veremiyosun maalesef bazen bi bezden baska hepsi pişik yapabiliyo cocuga bazende hicbiri dokunmuyo o cocuguyla alakalı bi arkadasta yazmıs mesela prima dokunmus huggies iyi gelmiş ben yine prima premium care baslamyı düşünüyorum büyüdükce durumuna bakıcam öbürlerinide denerim pişik yapmazsa gecerim diye düşünüyorum bide o bez değiştirme meseleside saatli olmuyo maalesef hele ilk zamanlar bagırsaklar bolca calısıyo cok sık kaka yapıyolar istesende uzun tutamıyosun zaten ki en sevdikleridir temiz bezi batırmak cok bilirim altını değiştirip anında yine kirlettiğini

Evet ıslak mendililin tarihi oluyor canım ama tarihlere bak al ben oğlumda almıştı koliyle 24 lü tarihi kıl payı yetiyor ama ben 4lü paket slippy min aldım ilk doğumuna İnşallah
Netten alıcaktım cnm almıyım o zaman ya riskli tarihine bakma sansım yok

sevdikleridir temiz bezi batırmak cok bilirim altını değiştirip anında yine kirlettiğini

Ay değil mi canım. Oglum da bunu çok yapardı. Cikardigim bezi atmadan daha yeni bağlamışım hemen sesli bir sekilde sıçardı. gerci hala ayni. Sabah cisli bezini değiştirmeden yapmaz

.

Bence 1 beden ideal. 0 cok kucuk olur. 2 numara bile 3-6 kilo arasi. Cocuklar zaten zamaninda dogarsa 3-3,5 kilo arasi doguyor. Ben en azlisindan bir paket 1 numara, kalanini 2 numara almayi dusunuyorum.[/QUOTE]
Haklisin canim baktim simdi de 2-5 kg yaziyor 1 numarada. Bir paket alayim prima memnun kalmazsak degistiririz artik napalim.

Kizlar benim icin onemli bir ihtiyac da gogus pompasi, calisiyorum ve eylulde ise donmem gerekiyor . Yarin ebebekte tum bogus pompalarinda indirim varmis tecrubeli anneler Philips avent mi lansinoh mu elektriklisini onerirsiniz. Netteki yorumlarda memnun olan da var almayin onermiyorum diyen de var. Fiyatlari da 299-499 arasi oneri istiyorum lutfen yarina kadar.

ben ilk oğlumda doğduktan sonra aldım 2 gün sonra iade ettim çünkü makinenin gücü sütümü çıkarmaya yetmiyordu elle sağma yöntemiyle (hastanede hemşirelerden öğrenmiştim çok işe yarıyor) ilk zamanlar sütümü bıraktım sağolsun sıpam hiçbir şekilde sağılan sütü içmedi bence bebek doğduktan sonra ihtiyacın olursa alman yönünde çünkü bazı anneler çok kullanıyor bazıları hiç benim gibi fiyat olarak da ucuz değil bence boşuna almış olma

.

Bence 1 beden ideal. 0 cok kucuk olur. 2 numara bile 3-6 kilo arasi. Cocuklar zaten zamaninda dogarsa 3-3,5 kilo arasi doguyor. Ben en azlisindan bir paket 1 numara, kalanini 2 numara almayi dusunuyorum.
Haklisin canim baktim simdi de 2-5 kg yaziyor 1 numarada. Bir paket alayim prima memnun kalmazsak degistiririz artik napalim.[/QUOTE]
hepsiburada da geçen huggies de indirim vardı 1 numara 3 paket aldım oğlumda da huggies kullandım memnun kaldım ne pişik yaptı ne dışarı taşırma yapmıştı kızımda sleppy almayı düşünüyordum ama ilk bezde gene bildiğimi alıyım sonra deneme yaparım dedim :)

Ooh maşallah senin benden de yüksekmiş :))) hem de bayağı yüksek. Doktorun bişy demiş miydi canım niye yüksek çıkarmış ki.. Benim aklımda hep soru işareti olarak kaldı o :)

benim hamilelik öncesinde süt hormonları yüksekti gerçi endokrinci o değerin yüksek sayılabilmesi için en az 10 kat fazla olması gerekmektedir demişti

suan pasabahce gidiyorum ama dogumumu umraniye afiyette yapmak istiyorum kizimi orda dogurdum riskli gebelikler uzmani vefa yılmazer hanim bi ay sonra felan baslicam ona gitmeyi henuz daha kucuk oldugu icin gitmedim.

VEFA YILMAZER! bekar mısınız X hanım, evlenin evlenin koca bulun evlenin, geç kalmışsınız diye küstahlık yapan sözde okumuş, eğitimli doktor...bunun yanı sıra bana 500 TL ilaç yazan işinin uzmanı doktor (!) eczaneye gittiğimde reçetenin sadece 10 TL sinin ilaç olduğunu, geri kalan 490TL nin kendisinin anlaşmalı ilaç firmasının saçma sapan gereksiz hijyenik adı altında satılan ürünleri olduğunu öğrendiğim, her daim sevgiyle andığım doktor hanımefendi...

geçen hafta bende öyleydim durup durup kuruyordum kafamda hormonlardan takma kafana

Ay bu kızlar değiştikçe bana bişey oluyo ben alışveriş yapmasamda kayınvalide herşeyi hazırlamaya başladı pembisler pembisler dönermi diye bak bidaha endişe ettim

bize 11 haftadan beri erkek diyorlar.ben çoktan alışverişe başladım ama hafta sonu eşimin yengesi sinirimi bozdu.rüyalarımda bile kız görür oldum.eşimin ailesinde erkek çok az.yengesininde yeni kız torunu oldu.banada erkek dediklerine çok güvenme sonradan dönebilir dedi ya

Ben de eylül de çalışmaya başlıycam muhtemelen ama pompa almayı düşünmüyorum şimdilik...emme işi normal düzeninde giderse sonra da alıp kullanabilirim gibi geliyor

Kızlar ebebekten bitane yeni dogan takım aldım.indirimsiz 35tl.şapkalı eldiveni onluklu falan.fotoğraf atamadim. dosya yukleden başka nasıl oluyor

O içinden olmasini istediğini söylemiş bence.hiç takılma canim.nedir bu ya sağlıklı olsun demiyorda lafa bak.erkek dediğine cok guvenme.yani bizim olmadı senin de olamaz zihniyeti.Allah herkese gonlundekini versin.

O içinden olmasini istediğini söylemiş bence.hiç takılma canim.nedir bu ya sağlıklı olsun demiyorda lafa bak.erkek dediğine cok guvenme.yani bizim olmadı senin de olamaz zihniyeti.Allah herkese gonlundekini versin.
anlam veremiyorum bende.sağlıklı sıhhatli olsunda kızda olsa maviş maviş giyer artik

anlam veremiyorum bende.sağlıklı sıhhatli olsunda kızda olsa maviş maviş giyer artik
Sanmıyorum kıza dönsün.bana da baştan beri kız dedi hala da kız.hatta geçen hafta hala kizmi dedim doktora evet orasını gösteriyorum su an dedi.ben bile anladım yani:)şimdilerde yanılma payı yok denecek kadar az.deneyimli bir doktorsa hele ki sıfıra yakın.herzaman isitisnasi vardır elbetteki ama çok zayıf ihtimal.hiç takılma canim sen.dogunca gorurler kizmi erkek mi:))böyle insanlardan çok çekiniyorum.böylesi masum güzel bir şeye bile fesatlik katabiliyorlar.

ama benimkiler kafa icinde sivinin giderek buyudunu diyo benim kizimdada kafa buyuklu vardi ama haftasiyla bu kadar aralikli degildi suan 3 hafta kafa onde gozukuyor. doktor kizimdayken aile kafasiyla birdir diyordu bunda bi sivinin birikmesi diyor keske dedin gibi olsa daha ne isterim

kizimda dogum yaptim hastanede kuvoz var ucretsizde ama doktorlar dogar dogmaz ameliyatta olabilir diye zeynep kamil oneriyorlar burdaki devlet hastanesindeki doktorda zeynep kamilin son aylara kalinca kabul etmedini soyledi ben haftaya hemen gideyim. zeynep kamil bile bazen yetersiz kalip baska hastanelere sevk ediyormus. bana su hastalik olabilir gibi konusmuyolar arastirdiklarimda bi yerde kaliyor malesef beklemekden baska birsey kalmadi sanada bi soru sorabilirmim zeynep kamilde en son perinotoloji kafa olcumu 8.1 di sivi buradaki doktorda 9 olctu 4 hafta sonra yan dallar olmadigi icinde benim takibimi birakti. sence ne olabilir ne yapmaliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…