- 23 Mayıs 2013
- 3.258
- 2.661
- 248
- 31
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #22.301
Canım ben senin yerinde olsam geciktirmem. Senin bebisin bakacak kimse yok sefil olmasını da istemiyorsun yollarda anlıyorum. Ama geciktirme havalar çok güzel bu aralar. Ben normal gebe takip e 2 hafta sonrasına hep numara buluyorum bide hep aynı dr a almaya çalışıyorum. Sen ama perinatoloji ye gidiyorsun değil mi? Ona erkene numara alabilirsen geciktirme.
Bide normal olsa son aylarda geleni kabul etmez de sen riskisin geri çevireceğini sanmıyorum.
VEFA YILMAZER! bekar mısınız X hanım, evlenin evlenin koca bulun evlenin, geç kalmışsınız diye küstahlık yapan sözde okumuş, eğitimli doktor...bunun yanı sıra bana 500 TL ilaç yazan işinin uzmanı doktor (!) eczaneye gittiğimde reçetenin sadece 10 TL sinin ilaç olduğunu, geri kalan 490TL nin kendisinin anlaşmalı ilaç firmasının saçma sapan gereksiz hijyenik adı altında satılan ürünleri olduğunu öğrendiğim, her daim sevgiyle andığım doktor hanımefendi...
Cok guzel bi haber bu sitelerinde mi yaziyor nasil ulasabiliriz indirim gunlerine
Uff bilmiyorum cankm ya bizde dun kavga ettik.isyerindeki elemaniyla yakin oturmustu kiyameti kopardim .dahada atamadim icimdeki siniri hep aglamam gelio.ayni kiza karsi da binkere uyarip tartismistim yok yine ayni .Bilmiyorum abartiyomuyum yoksa normalmi :/Kizlar duygu durumlariniz nasil? Hamilelik siteleri, uygulamalar vs bu haftalarda artik azalacagini soyluyor. Ama sanki ben de yeni yeni basliyor gibi. Bugunlerde esime karsi guvensizlik yasiyorum. Eve gelis gidis saati bellidir. Disari cikmaz is disinda. Haftada birgun izni var onu da evde gecirir. Telefonla cok ugrasmaz. Ama nerden ciktiysa icim icimi kemiriyor ya. Hamilelikten mi kaynakli, yoksa su sitede takilmaya basladigimdan beri gordugum aldatma konularindan mi bilmiyorum. İcim hic rahat degil.
Uff bilmiyorum cankm ya bizde dun kavga ettik.isyerindeki elemaniyla yakin oturmustu kiyameti kopardim .dahada atamadim icimdeki siniri hep aglamam gelio.ayni kiza karsi da binkere uyarip tartismistim yok yine ayni .Bilmiyorum abartiyomuyum yoksa normalmi :/
Allah razı olsun canım üzüldüm hayırlısı diyelimCanım benim 127000 ler deydi ama kesenleri 5+3 de gördük nasip leri yokmuş ikisinin devam etmedi sağlıklı olsunda Rabbim ömür verecekse verir Allah bağışlasın İnşallah
Canim uzulme bilerek yapmadin sonucta kismeti yokmusCanım çok sıkkın kızlar zaten çook duygusalım tavuğum yumurta yı çatlamış. Anne de ucunu kır hava alsın dedi bende yaptım meğer daha oluşmamış aslında günü Ama içi kan dolu çook üzüldüm ben sebep oldum diye ağlaya ağlaya şiştim resmen... Çok üzgünüm.. Gecenin bu saati uyuyamıyorum sıkıntıdan
Primadan baslarim diye dusundum canim sonrasinda sleepy e gecerim .Kizlar bez olarak hangi marka kullanacaksiniz? Ben basta prima dusunuyordum. Ama cok pahali fiyatlari. Ben altini kirletmese bile 2, maksimum 3 saat tutarim en fazla altinda bezi. 3 saatten hesapladigimda da gunluk yaklasik 8 bez degistirmem gerekiyor. Bu durumda bir paket yaklasik bir hafta gider bana. Cok pahaliya denk geliyor. Pisik konusunda nedense tedirgin olmuyorum. Pamuk ve su ile temizlemeyi, kakasini yaptiginda altini yikamayi dusunuyorum. Bezini de cok sık degistirirsem pisik olmaz heralde. O yuzden uygun fiyatli bezlerden mi alsam diyorum. Sleepy veya a101 in bezi. Zaten galiba sleepy ve a101 in bezi ayni firma tarafindan uretiliyor yanlis hatirlamiyorsam. Komilinin fiyatlarini bilmiyorum. Eger uygunsa komiliden de baslayabilirim. Komili urunlerinden her zaman memnun kalmisimdir. Sizin fikirleriniz nedir?
Canim hic bekleme bence git kaydini actir noluur nolmaxmerhaba kizlar ben dun burdaki doktorumla artik hersey bitti son kagitlarimi aldim. size sorum olacak bebegim vucudu 27 haftamla uyumlu ama bas cevresi 30 hafta 2 gunluk olmus sizede boyle cikiyormu kafasindaki sivi 9 cikmis doktora ne gibi birsey olur dedim. dogumdan sonra ne yapmam gerek bilmek istiyorum diye. oda sen artik birsey dusunme elinden geleni yaptin sadece zeynep kamilde dogurmaya bak dedi onlar yapilmasi gerekeni yapar dedi. ve duydumki son aylarda zeynep kamilde kabul etmiyor normalde 2 hafta sonra felanmi gitsem diyorum. ama icimdeki ses haftaya gidim baslim konusim gibi geciyor sizce ne yapmaliyim.
Iyi dusun iyi olsun canim .insallah ilerlemez saglikla alirsin kucaginaKızlar merhabalar bizim bugün kontrolümüz vardı. Doktor moralimi bozdu epey. Bu ay 3,5 kilo almışım ve diyabet hastası olduğum için doktor çok riskli dedi. Toplamda 10 kilo almışım. İleriki aylarda tansiyon problemi yaşayabilirsin dedi. Ayrıca ayakta durunca sırt ağrım oluyordu ona da baktı böbreklerde genişleme var dedi. Dedi de dedi yani( inşallah daha da kilo almadan sağlıkla atlatırız bu süreci. Hepimiz için sağlık diliyorum
Guzelmis canim .Bazilarini okumustum.acikcasi bundan sonra okuyamam sanirim iki cocuklaBebek Bakım Sorunlarına Mucizevi Çözümler - Tracy Hogg & Melinda Blau
Şermin Çarkacı'nın yazdığı "Başlarım Şimdi Anneliğe" kitabı!
Mahallenin En Mutlu Bebeğinin Uyku Kitabı- Dr Harvey Karp
Güvenli Bağlanma - Uzman Pedagog Doktor Adem Güneş
Bebeğimle Oynuyorum- Sinem Özen Canbolat
Doğal Ebeveynlik- Dr. William Sears&Martha Sears
Ben bu kitapları aldım ,okuyorum.
Teşekkür ederim kendi adıma canim çok iyi oldu bu ama okunmuyor liste .bir daha dene istersen..acaba ben telefondan bagliym ondan mi bilemedim tabikiEki Görüntüle 2104561 Kızlar merhaba, Uzun zamandır konuyu takip ediyorum fakat yazmak bugüne fırsat oldu. Bebek alışveriş için şöyle bir liste yaptım fikir olması açısından sizlerle de paylaşıyorum. Bu arada ilk gebeliğim,o yüzden tecrübeli annelere gereksiz/fazla gelen şeyler de olabilir. Yine de abartmadan yavaş yavaş almaya çalışıyorum. Hepinize sağlıklı günler
söyler daha kuzucuk :)Canım ben evy baby kullandım oglum da cok memnunum ayrıca kokusu çok güzeldi. Oglum 20 aylıkken bim in bezine geçiş yaptım ve kokusu evy babyden sonra hem esim in hemde benim midemi çok bulandırmıştı. Ama 1 haftada alıştık.
Yine evy baby kullanırım. Yada sleep, komili de olabilir. Çünkü evy baby heryerde bulunmuyor. Gerçi ben netten sipariş veriyordum daha ucuza geliyordu.
Bim in bezine geçmemizim nedeni nette tuvalete alıştırmak için ucuz bez alın tüm gün çıkarmayın altı ıslak olunca size söylemeye başlar diye okumuştum 8 ay geçti hala söylesin diye bekliyorum
Denemek lazım o zaman hepsini zamanla.Valla cnm ona sen karar veremiyosun maalesef bazen bi bezden baska hepsi pişik yapabiliyo cocuga bazende hicbiri dokunmuyo o cocuguyla alakalı bi arkadasta yazmıs mesela prima dokunmus huggies iyi gelmiş ben yine prima premium care baslamyı düşünüyorum büyüdükce durumuna bakıcam öbürlerinide denerim pişik yapmazsa gecerim diye düşünüyorum bide o bez değiştirme meseleside saatli olmuyo maalesef hele ilk zamanlar bagırsaklar bolca calısıyo cok sık kaka yapıyolar istesende uzun tutamıyosun zaten ki en sevdikleridir temiz bezi batırmak cok bilirim altını değiştirip anında yine kirlettiğini
Biz abartiyoruzdur kesin :/Uff bilmiyorum cankm ya bizde dun kavga ettik.isyerindeki elemaniyla yakin oturmustu kiyameti kopardim .dahada atamadim icimdeki siniri hep aglamam gelio.ayni kiza karsi da binkere uyarip tartismistim yok yine ayni .Bilmiyorum abartiyomuyum yoksa normalmi :/
Canim arastirmistim elektrikli oneriyolardi .markayi hatirlayamadimKizlar benim icin onemli bir ihtiyac da gogus pompasi, calisiyorum ve eylulde ise donmem gerekiyor . Yarin ebebekte tum bogus pompalarinda indirim varmis tecrubeli anneler Philips avent mi lansinoh mu elektriklisini onerirsiniz. Netteki yorumlarda memnun olan da var almayin onermiyorum diyen de var. Fiyatlari da 299-499 arasi oneri istiyorum lutfen yarina kadar.
Bizde oyle her iliskiden sonra sancim oluyor hic orali olmuyorum gecistiriyorum.bence bu yasadiklarimiz normal bu sureci bende yasiyorum cunku bedenimiz cok degisti gecen esimle alisveris gittik kiz bi giyinmiski siyah sutyen usten beyaz tisort ama sutyen hizasinda bisiklet yaka dap dap pantolon vucudu oldugu gibi belli ve makyajli esime yardimci oluyo esim kendine kiyafet bakiyo felan resmen kizi gozlerimle yedim resmen bakislarim onu rahatsiz etti ve esime soguk davranmaya basladi esim ne dedin kadina dedim bakislarim yeter dedim. ve bida ora gitmek yok dedim. kendime bakiyorum aynada abowww agim gitmis bagim kalmis esime diyorumki bak ben seni oyle bosayip hayat yasatmam kizgin yag doker birakirim seni ona gore dedim. surekli uyariyorum. kendime bakma calisiyorum bazen makgaj sac felan siz gene iyisiniz biz aylardir dusuk riskinden sebeb kardes kardes yatiyoruz. insallah dogumdan sonra cabuk toparlariz
canım bende 3.ayımda işe dönenlerdenim ve makine ben de maalesef kullanmak zorunda kaldım,üstelik 3-6arası kızım uyanıkken meme emmemeye başladı mecbur tekrar emmeye başlayana kadar hep sağdım. ve ben avent'in manuel bi makinesini kullanmıştım,o da eski bir modeliydi üstelik 2008de falan alınmış arkadaşım vermişti sağolsun ve benim işimi fazlasıyla gördü,memelerim kocamandı her makinenin sağma bölümüne sığmıyordu falan ama bu avent efsane sağıyordu üstelik elektrikli modeli de değil yani,ben oyumu aventten yana kullanıyorumKizlar benim icin onemli bir ihtiyac da gogus pompasi, calisiyorum ve eylulde ise donmem gerekiyor . Yarin ebebekte tum bogus pompalarinda indirim varmis tecrubeli anneler Philips avent mi lansinoh mu elektriklisini onerirsiniz. Netteki yorumlarda memnun olan da var almayin onermiyorum diyen de var. Fiyatlari da 299-499 arasi oneri istiyorum lutfen yarina kadar.
canım sen zeynep kamile git dosyanı açtır biran önce.gerisi içinde düşünüp yapabileceğin birşey yok zatenkizimda dogum yaptim hastanede kuvoz var ucretsizde ama doktorlar dogar dogmaz ameliyatta olabilir diye zeynep kamil oneriyorlar burdaki devlet hastanesindeki doktorda zeynep kamilin son aylara kalinca kabul etmedini soyledi ben haftaya hemen gideyim. zeynep kamil bile bazen yetersiz kalip baska hastanelere sevk ediyormus. bana su hastalik olabilir gibi konusmuyolar arastirdiklarimda bi yerde kaliyor malesef beklemekden baska birsey kalmadi sanada bi soru sorabilirmim zeynep kamilde en son perinotoloji kafa olcumu 8.1 di sivi buradaki doktorda 9 olctu 4 hafta sonra yan dallar olmadigi icinde benim takibimi birakti. sence ne olabilir ne yapmaliyim
aynen bizimki gibi galiba di mi
canim bende hic benziyo.demediler hep.net dediler.dun ilk basta oyle dedi bacakarasina bakmadan bakdikdan sonra kesin erkek yumurtaliklarida var dedi.bence degismez artikCanim bende hic bacak arasi resmini istemedim malesef yok ama ultrasonda 12. haftada erkege benziyor dedi sonra bacak arasina bi bakti resmen belliydi pipisi evet kesin erkek dedi bende cok net gordum zaten. Sonra 15. haftada kendi doktorum da "ay kiz bu erkekkk" dedibende 12. haftada ogrendim erkek oldugunu ama degisirmiki dedim.. Doktorumda kimisinde cok net belli olur ve degismez dedi. Belki sendede tam net belli olmadigi icin sasirdilar. Senin ekledigin resimle ayni ama goruntu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?