2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
babymall da fiyatları yükseltip %30 yapmışlar
benim aldığım okiedog çanta 224 tl görünüyo indirimli.. ben 150 ye aldım

Canim nerden aldin cantani bu markanin bazi modellerini ben de begendim ama internette fiyatlari epey yuksek buldum ozellikle benim begendigim model 400 tl civari:s

sofiarya canım tahlil sonucuma bakabilir misin? Doktora yaklaşık 2 hafta sonra falan gösterebileceğim.
Tokluk şekeri için ilk lokmadan 1.5 saat sonra kan verdim.
D vitamini düşük çıkmış anladığım kadarıyla. Sağlık ocağındaki ebem devit damla pek iyi değil ocean 'ın d vitaminini kullanıyorlar demişti. Senin önerdiğin bir marka var mı canım. D vitamini ve omega 3 için.

Eklentiler

• 20180201_171151.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 85
  • Screenshot_20180201-162209.webp
    13,5 KB · Görüntüleme: 74
Valla supersin arkadasim.emeğine sağlık.nasıl ihtiyacım vardı böyle özenli ve üzerinde düşünülmüş listeye.

Allah büyük canım dua edip bekliyoruz kuzularımızı Allaha emanet olsunlar

Be

Canım diğer arkadaşlar da yazmış, bence de sen Zeynep kamilden bir an evvel randevunu al. İnşallah herşey yolunda gider, bazen ölçümler de şaşabiliyor. Umarım zamanı gelince sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi.

Kızlar nasılsınız? Bir iki gün girmeyince birikiyor mesajlar iyice. 200 den fazla mesaj var okunacak
E bebekten bebek bezi çöp kovası aldım bugün. Baya olumlu yorum var. İndirimdeydi.

Ayy iyi hatırlattın canım bende alacaktım kartım yanımda yoktu alayım şimdi, senin msjı görmesem aklımdan çıkıp gitmişti ^^

Burda gün gün neyde indirim olduğu yazıyor bakabilirsiniz

Eklentiler

• C776BF0E-E6B4-42E8-92CD-98DBD8C9B04C.webp
    31,7 KB · Görüntüleme: 64
  • B40711FD-780E-4139-ABF0-100F3375BC27.webp
    28,2 KB · Görüntüleme: 61
Kızlar nasılsınız? Bir iki gün girmeyince birikiyor mesajlar iyice. 200 den fazla mesaj var okunacak
E bebekten bebek bezi çöp kovası aldım bugün. Baya olumlu yorum var. İndirimdeydi.
Canim ayri bir cop kovadi gerekli mi? Gunluk posette biriktirip gun sonunda disari cope atsak olmaz mi? Yani bu konuda suan gercekten cok cahil oldugumu fark ettim. :) normal coplerle karisinca bir problem yaratir mi? Zaten bizim mahallede cop sistemi bir garip. Her binanin kendi copu var, ev sahiplerinin parasiyla aliniyor. Onlarda kucucuk cop aliyor yetmiyor. Herkes copunu copun disina atiyor. Mahalle copluk gibi adeta.

canim pisik yapti bide tasirdi o yuzden sevmedim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…