2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349

Ayri cop kovasi isini ben de anlamadim cok hayati bisey olmasa gerek ama yorumlari merak ediyorum

Kızlar nasılsınız? Bir iki gün girmeyince birikiyor mesajlar iyice. 200 den fazla mesaj var okunacak
E bebekten bebek bezi çöp kovası aldım bugün. Baya olumlu yorum var. İndirimdeydi.
Gule gule kullan canim bende bebek bezi ve cop kovasi aldim.bebek bezini simdiden neden aldim aslinda bilmiyorum kasaya yaklasirken birakabilirim

Merhaba kizlar araniza yeni katiliyorum bu topik pek bi aktifmis :) 25 haftalik kiz bebise hamileyim allahin izniyle bende mayis annesi olucam
Hosgeldin canim

Guzelmis canim listen .tesekkur ederim.

Kizlar e bebekteyim ya bu indirimleri gun gun nie bolmusler hergun gidelim diemi .
Netten alsak 7 tl kargo ucreti var yine ayni fiyata geliyor

Birde şu dogum sonrasi korsenin birsuru cesiti cikmis .guvendiginiz bi marka varmi

Şekerde sıkıntı yok. D vitamini de ben sağlık ocagındakilerden kullanıyorum bifark yok piyasadakilerle aynı, zaten d vitamini ortalama 6aylık bir kullanım gerektiriyor değerleri normale çekmek için kaldı ki zaten gebelikte bebekte hızlı tüketime sebep oldugundan ne kullanırsan kullan depoları şu aşamada dolduramayacaksın. Ben 2şişe bitti hala kullanıyorum değer hala alt sınırda o sebeple d vitaminine çok takılma hergün 10-15 damla düzenli alırsan depolarını doldurmaz ama senin de bebeĞinde günlük ihtiyacını karşılar . bu arada idrar da lökosit 35 gibi birşey mi yazıyor net göremedim idrar yolu enfeksiyonu var gibi?? Omega 3 de kullanmıyorum ben. Ben daha kan ilacına bile başlamadım ben biraz naturellikten yanayım bu gebelik durumlarında. Decavit ve dvitamini sadece bunlarıda enerji versin gün içinde diye alıyorum çalışmasam daha sedanter ve dinlenmeli bir durumum olsa bunları da almam herhalde

Bende bugün aldım ebebekten kirli bez kovasını. Bi videoda izledim gerçekten çok güzel hazır indirimede girmişken hemen sipariş verdim. Ve daha bir çok şey aldım. Bu indirimlerden faydalanmak lazım.

Ayri cop kovasi isini ben de anlamadim cok hayati bisey olmasa gerek ama yorumlari merak ediyorum

Kızlar aslında çok gerekli değil ama takıntılı bünyeler için çok iyi bence. Ben ve eşim bu konuda cok hassasız. Bebek bezleri fena koku yapıyor, evin havasını değiştiriyor resmen. Ayrıca poşetle uğraş aç kapa ikidebir dök poşeti yenile vs uğraşmaktansa bebek bezleri için özel dizayn edilmiş; hijyenik, dekoratif, evin her yanında kullanılabilecek, bir poşeti uzun süre dayanabilen -en önemlisi koku yaymayan çöp kovası benim için süper. Ama dediğim gibi çok gerekli mi? -değil.

Bende bugün aldım ebebekten kirli bez kovasını. Bi videoda izledim gerçekten çok güzel hazır indirimede girmişken hemen sipariş verdim. Ve daha bir çok şey aldım. Bu indirimlerden faydalanmak lazım.
İndirimlerden faydalanmayi bende dusunuyorum. Hatta e bebek evime yakin. İlgimi ceken seyler oldugunda gerekirse hergun giderim. Ama ne biliyim ayri bir cop kovasi bana gereksiz geldi. Kiraciyim zaten ev kucuk :/ gereksiz esyadan hoslanmiyorum.

Ayy iyi hatırlattın canım bende alacaktım kartım yanımda yoktu alayım şimdi, senin msjı görmesem aklımdan çıkıp gitmişti ^^
Al canım çok iyi yorumlar var. Bence gerekli :))

Can'ım ben o konuda huyluyum biraz. Banyo çöp kovasına atınca çook kötü koku oluyor. Misafir bebişlerimden tecrübeliyim. Hatta ilk seferde bu kötü koku nerden geliyor diye banyoyu aramıştım didik didik. :)) Poşette biriktirebileceğim bir yerim de Yok. Kapıya da koyamam. Her an çıkıp atamam da.
Bu kova kokuyu dışarı sızdırmıyormuş. Kilitli mekanizması da var. Çocuklar açmasın diye. Ben de tecrübesizim ama tesadüf gördüm. Tam benlik dedim :))
Gule gule kullan canim bende bebek bezi ve cop kovasi aldim.bebek bezini simdiden neden aldim aslinda bilmiyorum kasaya yaklasirken birakabilirim

Hosgeldin canim
Valla biz de bez alalım dedik. Millet dörder paket almış :)
Ama baktık baktık hangisini alacağımızı bilemedik. Prima premium Yen'i doğan mı almak lazım ki
İçinde 160 tane falan vardı. Çok gibi geldi
Hemen büyüyorsa bebişler olmama durumu olur mu acaba dedim vazgeçtim.

Bebek beziyle mutfak çöpünü ben aynı çöp poşetine hiç atmadım. Bence atmak doğru da değil. Şu da var ayrı çöp kovasi bana da fazlalık geliyor açıkçası . Balkona poşet koyuyorum bezleri onun içine atıp, gün sonunda ya da sabah mutlaka eşim işe giderken dışarıdaki çöp e atıyor. Birikmeden hergün bu şekilde yapıyoruz .
Balkonda bez için ayrı çöp kovası vardı inanır mısın bir kaç ay önce o bile fazlalık geldi gözüme. Yeni olmasına rağmen attım

ebebekten bez alayım dedim ama hangi numara alıcam bilemedim çöp kovası normalde ne kadar ki bilen var mı? bugün almasam çok şey mi kaçırmış olurum.

Yaa ben cok tecrubesizim. Sabahtan aksama kadar veya aksamdan sabaha kadar evde posetin icinde sikica baglanmis dursa yine kokar mi ya?

Ben de oyle dusunuyorum aslinda. Balkonda veya banyoda biriktirir gun icinde mutlaka atarim disari.

Kızlar koton un internet sitesinde indirim var. Ben 6-9 ay eşofman altları ve swet aldım bi kaç tane. Resim eklenmiyor ekleyebilirsem iyi olurdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…