- 30 Ocak 2013
- 2.442
- 2.837
- 133
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #22.361
Bugün kizim cok sessiz alıştırdı gümbür gümbür hareket etmeye bugün çok tuhaf geliyor hareketsizliği
Günleri günlerine tutmuyor ki. Arada korkutuyorlar ama sonra hareketleniyorlar .korkma annesiBugün kizim cok sessiz alıştırdı gümbür gümbür hareket etmeye bugün çok tuhaf geliyor hareketsizliği
Yok muz yedim gene sakince azıcık hissettiriyor saolsun.benimki de öyleydi, tatlı yedim kudurdu
Aynen öyle ama annelik nasıl birseyse insan stres yapmadan düşünmeden olmuyo oğlum çok daha hareketliydi bu öyle değil o yüzdende tuhaf geliyorGünleri günlerine tutmuyor ki. Arada korkutuyorlar ama sonra hareketleniyorlar .korkma annesi
Ay su listeyi nerden buldun canim link atsana bulamadim kafayi yicemŞubat indirimini attım kızlar
Benim ilk bebek tecrübesiz yeni anne adayı olarak hepsini doğuma kadar okumak istiyorum, bakalımGuzelmis canim .Bazilarini okumustum.acikcasi bundan sonra okuyamam sanirim iki cocukla
160 cokmus kesin artardi.Al canım çok iyi yorumlar var. Bence gerekli :))
Can'ım ben o konuda huyluyum biraz. Banyo çöp kovasına atınca çook kötü koku oluyor. Misafir bebişlerimden tecrübeliyim. Hatta ilk seferde bu kötü koku nerden geliyor diye banyoyu aramıştım didik didik. :)) Poşette biriktirebileceğim bir yerim de Yok. Kapıya da koyamam. Her an çıkıp atamam da.
Bu kova kokuyu dışarı sızdırmıyormuş. Kilitli mekanizması da var. Çocuklar açmasın diye. Ben de tecrübesizim ama tesadüf gördüm. Tam benlik dedim :))
Valla biz de bez alalım dedik. Millet dörder paket almış :)
Ama baktık baktık hangisini alacağımızı bilemedik. Prima premium Yen'i doğan mı almak lazım ki
İçinde 160 tane falan vardı. Çok gibi geldi
Hemen büyüyorsa bebişler olmama durumu olur mu acaba dedim vazgeçtim.
Kızlar koton un internet sitesinde indirim var. Ben 6-9 ay eşofman altları ve swet aldım bi kaç tane. Resim eklenmiyor ekleyebilirsem iyi olurdu
Tahin pekmez ye canim.benimki onu yiyince tepikliyor.Bugün kizim cok sessiz alıştırdı gümbür gümbür hareket etmeye bugün çok tuhaf geliyor hareketsizliği
Cok guzel kitaplar canim .Benim ilk bebek tecrübesiz yeni anne adayı olarak hepsini doğuma kadar okumak istiyorum, bakalım
Bezi bırakana kadar atlet giydirmedim ben beli açılır usutur diye kışın uzun kollu zıbın yazın sadece zıbın giydirdim bence atlet kullanışlı değilKizlar bebislerinize normal atlet alacak misiniz? Ben atlet yerine zibin dusunuyorum. Gecen gun gorumcem atlet daha kullanisli falan dedi bezini kontrol etme acisindan. İcime kurt dustu oysa hic atlet almayi dusunmuyordum. Siz ne diyorsunuz? Zibinlar kullanissiz mi oluyor? Bir de atlet niyetine giydirmeyi dusundugum ickn sizce uzun kollu zibin mi yoksa kolsuz zibin mi almaliyim. Artik yavastan liste olusturmaya basliyorum.
Tamam canım çok teşekkür ederimŞekerde sıkıntı yok. D vitamini de ben sağlık ocagındakilerden kullanıyorum bifark yok piyasadakilerle aynı, zaten d vitamini ortalama 6aylık bir kullanım gerektiriyor değerleri normale çekmek için kaldı ki zaten gebelikte bebekte hızlı tüketime sebep oldugundan ne kullanırsan kullan depoları şu aşamada dolduramayacaksın. Ben 2şişe bitti hala kullanıyorum değer hala alt sınırda o sebeple d vitaminine çok takılma hergün 10-15 damla düzenli alırsan depolarını doldurmaz ama senin de bebeĞinde günlük ihtiyacını karşılar. bu arada idrar da lökosit 35 gibi birşey mi yazıyor net göremedim idrar yolu enfeksiyonu var gibi?? Omega 3 de kullanmıyorum ben. Ben daha kan ilacına bile başlamadım ben biraz naturellikten yanayım bu gebelik durumlarında. Decavit ve dvitamini sadece bunlarıda enerji versin gün içinde diye alıyorum çalışmasam daha sedanter ve dinlenmeli bir durumum olsa bunları da almam herhalde
Bana da oyle geliyor. Ama bezine rahat bakamazsin deyince ://Bezi bırakana kadar atlet giydirmedim ben beli açılır usutur diye kışın uzun kollu zıbın yazın sadece zıbın giydirdim bence atlet kullanışlı değil
Yok ve kuzum kenarından gayette rahat bakılıyor yaniBana da oyle geliyor. Ama bezine rahat bakamazsin deyince ://
Kizlar bebislerinize normal atlet alacak misiniz? Ben atlet yerine zibin dusunuyorum. Gecen gun gorumcem atlet daha kullanisli falan dedi bezini kontrol etme acisindan. İcime kurt dustu oysa hic atlet almayi dusunmuyordum. Siz ne diyorsunuz? Zibinlar kullanissiz mi oluyor? Bir de atlet niyetine giydirmeyi dusundugum ickn sizce uzun kollu zibin mi yoksa kolsuz zibin mi almaliyim. Artik yavastan liste olusturmaya basliyorum.
evet cnm bezini begenmedim ben islak mendilini bilmiyorum molfix i bende ilk hamileligimde kullandm gercekten guzelBezimi canım bezini bilmiyorum hiç kullanmadım biz ıslak mendili demiştik oan için bezden yana ben molfixçiyim eski alışkanlık
2 gundur benimkide sessizdi bugun hareketlendi benim kizda arada oluyor galibaBugün kizim cok sessiz alıştırdı gümbür gümbür hareket etmeye bugün çok tuhaf geliyor hareketsizliği
İyi o zaman. Ben yine bildigimden sasmayim :)Yok ve kuzum kenarından gayette rahat bakılıyor yani
Yani bence de acilir. Ben yine zibin aliyim :) yandan gozetlerim minisiCanım beli açılmaz mı atletle..
Tuvaletini öğrenene kadar çıtçıtlı atletlerden giydirdim...zıbın dediginiz galiba...ve oglum çok terleyen bir bebek olduğu için yaz kış kolsuz giydirdim...bezine kenardan bakılır canım bişey olmaz bebek zaten bezi bırakana kadar çok kucağa falan alınıyor derli toplu iyi oluyor yoksa açılir durur belini tutması lazımKizlar bebislerinize normal atlet alacak misiniz? Ben atlet yerine zibin dusunuyorum. Gecen gun gorumcem atlet daha kullanisli falan dedi bezini kontrol etme acisindan. İcime kurt dustu oysa hic atlet almayi dusunmuyordum. Siz ne diyorsunuz? Zibinlar kullanissiz mi oluyor? Bir de atlet niyetine giydirmeyi dusundugum ickn sizce uzun kollu zibin mi yoksa kolsuz zibin mi almaliyim. Artik yavastan liste olusturmaya basliyorum.
İyi poşetlenirse kokmaz sanırım ama ben o şekilde dursun istemediğimden aldım Can'ım.Yaa ben cok tecrubesizim. Sabahtan aksama kadar veya aksamdan sabaha kadar evde posetin icinde sikica baglanmis dursa yine kokar mi ya?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?