2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
160 cokmus kesin artardi.
Kızlar koton un internet sitesinde indirim var. Ben 6-9 ay eşofman altları ve swet aldım bi kaç tane. Resim eklenmiyor ekleyebilirsem iyi olurdu
su resim eklemeyide cozseler harika olurdu
Bugün kizim cok sessiz alıştırdı gümbür gümbür hareket etmeye bugün çok tuhaf geliyor hareketsizliği
Tahin pekmez ye canim.benimki onu yiyince tepikliyor.

Benim ilk bebek tecrübesiz yeni anne adayı olarak hepsini doğuma kadar okumak istiyorum, bakalım
Cok guzel kitaplar canim .keyifli okumalar

Kizlar bebislerinize normal atlet alacak misiniz? Ben atlet yerine zibin dusunuyorum. Gecen gun gorumcem atlet daha kullanisli falan dedi bezini kontrol etme acisindan. İcime kurt dustu oysa hic atlet almayi dusunmuyordum. Siz ne diyorsunuz? Zibinlar kullanissiz mi oluyor? Bir de atlet niyetine giydirmeyi dusundugum ickn sizce uzun kollu zibin mi yoksa kolsuz zibin mi almaliyim. Artik yavastan liste olusturmaya basliyorum.

Bezi bırakana kadar atlet giydirmedim ben beli açılır usutur diye kışın uzun kollu zıbın yazın sadece zıbın giydirdim bence atlet kullanışlı değil

Tamam canım çok teşekkür ederim sağlık ocağından alayım ben de o zaman d vitaminini.
Lökosit Mikroskobisi 10.50 çıkmış referans değeri 0-3 canım.
Omega 3 kullanmayayım ben de haftada 1 balık yemeye çalışıyorum. Yeterli olur inşallah.

Canım beli açılmaz mı atletle..

Tuvaletini öğrenene kadar çıtçıtlı atletlerden giydirdim...zıbın dediginiz galiba...ve oglum çok terleyen bir bebek olduğu için yaz kış kolsuz giydirdim...bezine kenardan bakılır canım bişey olmaz bebek zaten bezi bırakana kadar çok kucağa falan alınıyor derli toplu iyi oluyor yoksa açılir durur belini tutması lazım

Kızlar çilek in bu beşiğinden kullanan var mı? Bugün baktık. Dün 549 olan beşik bugün zamlanmış
Hoşuma gitti. Ama uyku seti tek seçenek var malesef. Kullanan varsa bu uyku setini mi aldılar? Yoksa uygun başka set bulabildiler mi?
En alt kademeye alınca kapatsın diye uzunmuş aşağı kadar bu uyku seti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…