- 6 Mayıs 2011
- 1.890
- 3.089
- 133
- 40
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #22.381
Bu çöp kutusu dışarı hiç koku sızdırmıyor. Çöp poşetide yaklaşık 500 kirli bez alıyor. Poşeti istediğin ölçüde koparıp kullanabiliyosun. Yani ister her gün ister 5 günde bir boşaltırsın çöpü. Kullanan herkes çok memnun. Bende bugün aldım çöp kutusu ve çöp torbası beraber 57 lira. Saçma sapan şu tuvaletlere aldığımız metal kovalar bile 40 lira. O yüzden ben bunu tercih ettim. Mutfak çöpüne atanları gördüm. Ben bunu kesinlikle yapamam. Ayrı bi kova almam gerektiği için aldım. Tuvalet çöpü anca 2 tane bez alır zaten.Canim ayri bir cop kovadi gerekli mi? Gunluk posette biriktirip gun sonunda disari cope atsak olmaz mi? Yani bu konuda suan gercekten cok cahil oldugumu fark ettim. :) normal coplerle karisinca bir problem yaratir mi? Zaten bizim mahallede cop sistemi bir garip. Her binanin kendi copu var, ev sahiplerinin parasiyla aliniyor. Onlarda kucucuk cop aliyor yetmiyor. Herkes copunu copun disina atiyor. Mahalle copluk gibi adeta.
Yani tercih meselesi ama çöp kovasını incelemeni tavsiye ederim. Standart bi çöp kovası değil. Bunu kullana herkes memnun. Ve arkadaşım bebek odasında kullanıyodu. Koku sızdırmadığı için banyoya yada balkona koymana da gerek kalmıyor. Benim eşimin sabah evde çıkarken çöpü alma alışkanlığı yok. Evimizde aile apartmanı kapıcımız yok yani kapıdan çöp toplanıyo olsa dediğin daha kolay olabilir. Ama çöpü ben attığım için her çıkarken çöp aklıma gelmiyo ya da acelem olduğunda bi sonraki güne kalmış oluyo. Evde bezin beklemesini istemem. Ondan sebep bana mantıklı geldi.Kızlar bez için çöp kovası lüzumsuz...evi geniş olan hevesi olan alsın ama gereksiz...zaten mutfak banyo çöp kovasına atılmaz bez...ayrı poşete atarsınız ağzını sıkıca bağlarsınız günlük ya da 2 günde 1 çöpe...bu kadar basit
Kızlar bez için çöp kovası lüzumsuz...evi geniş olan hevesi olan alsın ama gereksiz...zaten mutfak banyo çöp kovasına atılmaz bez...ayrı poşete atarsınız ağzını sıkıca bağlarsınız günlük ya da 2 günde 1 çöpe...bu kadar basit
Bizde oyle her iliskiden sonra sancim oluyor hic orali olmuyorum gecistiriyorum.
Ama bu sefer aklimda deli sorular oluyor .
canım sen zeynep kamile git dosyanı açtır biran önce.gerisi içinde düşünüp yapabileceğin birşey yok zaten
Canım diğer arkadaşlar da yazmış, bence de sen Zeynep kamilden bir an evvel randevunu al. İnşallah herşey yolunda gider, bazen ölçümler de şaşabiliyor. Umarım zamanı gelince sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi.
Olabilir canım çöpü günlük atamıyorsanız falan...her yer poşet bizim...her bezini 1 poşete koyup bile bağlayabilirim balkona atarım ve ben kokmuyor dense bile öyle bir şeyi evin içinde tutamam bir de oğlum var 6 yaşında olacak onun için de iyi değil bana göre...yani zaruri değil ya da kişiye kalmış diyelimYani tercih meselesi ama çöp kovasını incelemeni tavsiye ederim. Standart bi çöp kovası değil. Bunu kullana herkes memnun. Ve arkadaşım bebek odasında kullanıyodu. Koku sızdırmadığı için banyoya yada balkona koymana da gerek kalmıyor. Benim eşimin sabah evde çıkarken çöpü alma alışkanlığı yok. Evimizde aile apartmanı kapıcımız yok yani kapıdan çöp toplanıyo olsa dediğin daha kolay olabilir. Ama çöpü ben attığım için her çıkarken çöp aklıma gelmiyo ya da acelem olduğunda bi sonraki güne kalmış oluyo. Evde bezin beklemesini istemem. Ondan sebep bana mantıklı geldi.
Çöp kovası normalde 60 liraydı yanlış hatırlamıyorsam. Bugün 43 liraya aldım sanırım çöp torbasınıda aldım çünkü.ebebekten bez alayım dedim ama hangi numara alıcam bilemedimçöp kovası normalde ne kadar ki bilen var mı? bugün almasam çok şey mi kaçırmış olurum.
Aynen dediğim gibi devamlı çöp atılıyorsa çok gerek yok ama benim öyle bi imkanım yok hele ki bebekle çıkarken nasıl olacak bilmem. Artık o işi eşime devredeyim bari bu bahaneyleOlabilir canım çöpü günlük atamıyorsanız falan...her yer poşet bizim...her bezini 1 poşete koyup bile bağlayabilirim balkona atarım ve ben kokmuyor dense bile öyle bir şeyi evin içinde tutamam bir de oğlum var 6 yaşında olacak onun için de iyi değil bana göre...yani zaruri değil ya da kişiye kalmış diyelim
Oyle yapacam galiba bende. Bence de normal atlet ile sirti cok acilir.Tuvaletini öğrenene kadar çıtçıtlı atletlerden giydirdim...zıbın dediginiz galiba...ve oglum çok terleyen bir bebek olduğu için yaz kış kolsuz giydirdim...bezine kenardan bakılır canım bişey olmaz bebek zaten bezi bırakana kadar çok kucağa falan alınıyor derli toplu iyi oluyor yoksa açılir durur belini tutması lazım
Mutfak copune ben de atmam. Zagen mutfak copum kucucuk bir bez atsam dolar :) ayri bir cop kovasi da fazlalik yapsin istemiyorum. Ne yaparim acaba. Ev birinci katta. Sabah aksam esimi yollasam, gun ortasinda da bir sefer ben cikip atsam yeter heralde :) sevmiyorum fazla esya gercekten ya. Nerdeyse evdekileri kaldirip atacam.Bu çöp kutusu dışarı hiç koku sızdırmıyor. Çöp poşetide yaklaşık 500 kirli bez alıyor. Poşeti istediğin ölçüde koparıp kullanabiliyosun. Yani ister her gün ister 5 günde bir boşaltırsın çöpü. Kullanan herkes çok memnun. Bende bugün aldım çöp kutusu ve çöp torbası beraber 57 lira. Saçma sapan şu tuvaletlere aldığımız metal kovalar bile 40 lira. O yüzden ben bunu tercih ettim. Mutfak çöpüne atanları gördüm. Ben bunu kesinlikle yapamam. Ayrı bi kova almam gerektiği için aldım. Tuvalet çöpü anca 2 tane bez alır zaten.
Şimdi alma madem en kötü duruma göre bakar çok lazım olursa alırsın. Bende fazla esya sevmem ama bu bayagıdır aklımdaydıOyle yapacam galiba bende. Bence de normal atlet ile sirti cok acilir.
Mutfak copune ben de atmam. Zagen mutfak copum kucucuk bir bez atsam dolar :) ayri bir cop kovasi da fazlalik yapsin istemiyorum. Ne yaparim acaba. Ev birinci katta. Sabah aksam esimi yollasam, gun ortasinda da bir sefer ben cikip atsam yeter heralde :) sevmiyorum fazla esya gercekten ya. Nerdeyse evdekileri kaldirip atacam.
Aklindayda iyi yapmissin canim. Aklindaduracagina evde dursun :) ben suan icin ihtiyac gormuyorum. O yuzden almam. Dogduktan sonra duruma gore karar veririm artik :)Şimdi alma madem en kötü duruma göre bakar çok lazım olursa alırsın. Bende fazla esya sevmem ama bu bayagıdır aklımdaydı
Avent tekli hakkında fikriniz var mı acabaBir arkadaş sormuş göğüs pompasıFonetik sen miydin canım emin olamadım ama.
Şöyle açıklayayım kısa bir süre sağacaksan sonra sen işteyken süt içmeyecekse avent tekli olanı alabilirsin. Ben 1.5 yaşına kadar sağdım işyerinde. 2 saatte bir sağıyordum. Öyle birşey yapacaksan senin işini çiftli sağma makinaları görür ve sütünü de arttırır. Lansinoh dan her kullanan çok memnun ama çekim gücü daha kuvvetli olsun zamanla sütüm azalmasın istiyorsan profesyonel olan ameda lactaline tavsiye ederim. Süper ötesi bir makina. Ben ameda kullandım 10 dk da iki göğsümü Birden sağabiliyorsun
İlk olarak tekli olan aventi almıştım. O da güzel sütüm onun sayesinde geldi. Evde olduğum sürece yetti bana. Sonra 4 aylıkken işe başlayınca sürem kısıtlıydı, sütüm azalmıştı tek göğüs sağınca. iki göğsü birden sağabilmek için ameda aldım.Avent tekli hakkında fikriniz var mı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?