2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Bende şimdi tükenir falan diye aldım soyle bir okuyayım dedim yorumları basımdan asagı kaynar su dokuldu. Kimse memnun değil. Aslında çogu kişi desem daha dogru. İptal mi etsem ki

Zıbın kullanıyorum canım hala. Beli açılmasın diye. Bezine de rahat bakiyorum. Hatta ben bile zıbın kullanıyorum belim açılmasın diye. Yazın askılı kışın uzun kollu zıbın en iyisi

Çöp kovasını hiç duymadım Kızlar. Biz her bezini buzdolabı poşeti ya da normal poşete koyup sıkı sıkı bağlar hergün gün Sonu veya başı atarız. Alanlara da hayırlı olsun :)

Aynısını yapıyorum bazen çok kokabiliyor sonuçta 2 yaşını geçti ama öyle dışarı deli gibi kokusu çıkmıyor

3 aylıktı çocuk cerrahına muayeneettirdik gün aldık krem sürdü ovaladı pipi uyuştu bir iğne vurdu kesti çocukta çıt yok

Canım bizde aynısını düşündük oğlum da 3 aylik degilde 6 aylikken yapalim dedik. ama hastalığından dolayı karaciğer enzimleri yüksekti yapmadı devlet hastanesi. Hatta pipisi morarıyordu ama yapamayız dediler.
Kuzenim oğlunu 1 yaşında yaptırdı çok rahat etti. Bende yeni tahlillerini yaptırdim. Hazır bez kullanırken çıksın aradan dedim. Çok şükür pek yüksek çıkması dune randevu tarihi almıştım. Oglum diş çıkardı ateşlendi doktor haftaya çarşambaya attı bakalım aksilik çıkmazsa bende yaptırıp rahat edicem.

Canim atlet oglumda pek kullanmadim kullanissizdi .

Valla ne kadar erken o kadar iyiymiş doğar doğmaz yaptıran da çok, göbeğı düşmeden pipisi iyileşiyormuş...sizinki mecburiyetten ertelenmis ama gerçekten ilk 3 ay harika oluyor kalkîp yürümez ayağını bacağıni oynatmaz yattığı yerden iyileşiyor annesinin memesiyle falan da avunuyor...orda 7 yaşında bir çocuk vardı hastaneyi yıktı doktor getirdi bizim oğlanı gösterdi falan yok çocuk iflah olmuyor acıdım haline, doktor da çok kolay acımıycak bu kadarcık şey için narkoz veremeyiz diye yalvarıyordu çocuğa

Aslinda bizim de ydpacagimiz cok birsry yok.cok ya korkmamaliyiz tabi ama oyle olmuyor

Bende şimdi tükenir falan diye aldım soyle bir okuyayım dedim yorumları basımdan asagı kaynar su dokuldu. Kimse memnun değil. Aslında çogu kişi desem daha dogru. İptal mi etsem ki
Yani çalışmıyorsan yeterli bence canım, amedayı kullanınca anladım ki okadar kuvvetli çekmiyormuş avent. He zaten hep bebeğimle olucam diyorsan gayet de yeterli güzel bir üründü 3 yıl önce :)

Zıbın kullanıyorum canım hala. Beli açılmasın diye. Bezine de rahat bakiyorum. Hatta ben bile zıbın kullanıyorum belim açılmasın diye. Yazın askılı kışın uzun kollu zıbın en iyisi
Ahahah bende zıbıncıyım. Kızım 3 olmak üzere hala zıbın giydiriyorum altını çıtçıtlamadan aşırı rahat. Bence de atlet hiç olmaz hem de bezini poposunu kapatır sıcak tutar zıbın. Bebekte atleti hiç duymamıştım görmedim de kimsede :)))

Evet canım dediğin gibi arkadaşım yenidoğan sünnet yaptırdı. Göbek bağı düşmeden pipisi iyileşti. Kuzenimin oğlu bez kullanıyordu 1 yaşındaydı 3 günde iyileşti.
Bende karaciğerinden dolayı özele gitmek istemiyorum eğitim araştırma da yaptıracağım. Yatis islemleri yaparken anesteziye de gözüktük. Sanırım devlet uyutuyor.

bizde kesinlikle ilk aylarda hemen yaptıralım diyoruz. Çok haklısın belli yasa gelmiş çocuklar için resmen eziyet

aynen canim.yavastan alis veris yapmak istiyorum artik.baslayayim o zaman) kac kere erkek dediler .bu ilk idi kiz demesi.ben oyle deyince yan don dedi bana bacakarasina bakti erkekmis dedi..sagolasin kuzum ilgilendiyin icin❤

ben ocean kullanıyorum canım d vitamini için
omega 3 için de solgar

canım bence zıbın en kullanışlısı
ben kolsuz-kısa kollu-uzun kollu hepsinden aldım, çok sık değiştiriliyor dediler diye
0-3 ve 3-6 ay karışık

havalarda hastalık mı var karakışta soğuk bişey yemiş üsütne ceryanda kalmış gibiyim.genzim doluyor dün gece birden başladı.o kadar kan sulandırıcıma güvendim ama grip desen grip değil ayazda tototşu açıkta kalmış gibiyim.

Kızlar ya çevremde kimse aşı yaptırmamış doktoruna kadar.birinciyi vuruldum ama ikinciyi olmasam mı ilkinin üstünden 36 gün geçti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…