- 4 Eylül 2016
- 229
- 181
- 23
- 36
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #22.401
Bende şimdi tükenir falan diye aldım soyle bir okuyayım dedim yorumları basımdan asagı kaynar su dokuldu. Kimse memnun değil. Aslında çogu kişi desem daha dogru. İptal mi etsem kiİlk olarak tekli olan aventi almıştım. O da güzel sütüm onun sayesinde geldi. Evde olduğum sürece yetti bana. Sonra 4 aylıkken işe başlayınca sürem kısıtlıydı, sütüm azalmıştı tek göğüs sağınca. iki göğsü birden sağabilmek için ameda aldım.
Yaa ben cok tecrubesizim. Sabahtan aksama kadar veya aksamdan sabaha kadar evde posetin icinde sikica baglanmis dursa yine kokar mi ya?
Kizlar bebislerinize normal atlet alacak misiniz? Ben atlet yerine zibin dusunuyorum. Gecen gun gorumcem atlet daha kullanisli falan dedi bezini kontrol etme acisindan. İcime kurt dustu oysa hic atlet almayi dusunmuyordum. Siz ne diyorsunuz? Zibinlar kullanissiz mi oluyor? Bir de atlet niyetine giydirmeyi dusundugum ickn sizce uzun kollu zibin mi yoksa kolsuz zibin mi almaliyim. Artik yavastan liste olusturmaya basliyorum.
Çöp kovasını hiç duymadım Kızlar. Biz her bezini buzdolabı poşeti ya da normal poşete koyup sıkı sıkı bağlar hergün gün Sonu veya başı atarız. Alanlara da hayırlı olsun :)
3 aylıktı çocuk cerrahına muayeneettirdik gün aldık krem sürdü ovaladı pipi uyuştu bir iğne vurdu kesti çocukta çıt yok
Canim atlet oglumda pek kullanmadim kullanissizdi .Kizlar bebislerinize normal atlet alacak misiniz? Ben atlet yerine zibin dusunuyorum. Gecen gun gorumcem atlet daha kullanisli falan dedi bezini kontrol etme acisindan. İcime kurt dustu oysa hic atlet almayi dusunmuyordum. Siz ne diyorsunuz? Zibinlar kullanissiz mi oluyor? Bir de atlet niyetine giydirmeyi dusundugum ickn sizce uzun kollu zibin mi yoksa kolsuz zibin mi almaliyim. Artik yavastan liste olusturmaya basliyorum.
Valla ne kadar erken o kadar iyiymiş doğar doğmaz yaptıran da çok, göbeğı düşmeden pipisi iyileşiyormuş...sizinki mecburiyetten ertelenmis ama gerçekten ilk 3 ay harika oluyor kalkîp yürümez ayağını bacağıni oynatmaz yattığı yerden iyileşiyor annesinin memesiyle falan da avunuyor...orda 7 yaşında bir çocuk vardı hastaneyi yıktı doktor getirdi bizim oğlanı gösterdi falan yok çocuk iflah olmuyor acıdım haline, doktor da çok kolay acımıycak bu kadarcık şey için narkoz veremeyiz diye yalvarıyordu çocuğaAynısını yapıyorum bazen çok kokabiliyor sonuçta 2 yaşını geçti ama öyle dışarı deli gibi kokusu çıkmıyor
Canım bizde aynısını düşündük oğlum da 3 aylik degilde 6 aylikken yapalim dedik. ama hastalığından dolayı karaciğer enzimleri yüksekti yapmadı devlet hastanesi. Hatta pipisi morarıyordu ama yapamayız dediler.
Kuzenim oğlunu 1 yaşında yaptırdı çok rahat etti. Bende yeni tahlillerini yaptırdim. Hazır bez kullanırken çıksın aradan dedim. Çok şükür pek yüksek çıkması dune randevu tarihi almıştım. Oglum diş çıkardı ateşlendi doktor haftaya çarşambaya attı bakalım aksilik çıkmazsa bende yaptırıp rahat edicem.
Aslinda bizim de ydpacagimiz cok birsry yok.cok ya korkmamaliyiz tabi ama oyle olmuyorya benim bazen acayip sancim oluyor yurumekde bile zorlaniuorum dogrulamiyorum. buda benim korkmama daha sebeb oluyor 3 aydam sonra kanamada oldugum icin yanasmiyorum bile aslinda hata esler boyle donemde bizden uzaklasmasina sebeb oluyoruz ama karnimizdada can var yani
Yani çalışmıyorsan yeterli bence canım, amedayı kullanınca anladım ki okadar kuvvetli çekmiyormuş avent. He zaten hep bebeğimle olucam diyorsan gayet de yeterli güzel bir üründü 3 yıl önce :)Bende şimdi tükenir falan diye aldım soyle bir okuyayım dedim yorumları basımdan asagı kaynar su dokuldu. Kimse memnun değil. Aslında çogu kişi desem daha dogru. İptal mi etsem ki
Ahahah bende zıbıncıyım. Kızım 3 olmak üzere hala zıbın giydiriyorum altını çıtçıtlamadan aşırı rahat. Bence de atlet hiç olmaz hem de bezini poposunu kapatır sıcak tutar zıbın. Bebekte atleti hiç duymamıştım görmedim de kimsede :)))Zıbın kullanıyorum canım hala. Beli açılmasın diye. Bezine de rahat bakiyorum. Hatta ben bile zıbın kullanıyorum belim açılmasın diye. Yazın askılı kışın uzun kollu zıbın en iyisi
Amin hepimiz saglikla sihhatle kucaklayalim bebislerimizi insallahhoş geldin, bebişin de sağlıkla gelsin inşallah
Valla ne kadar erken o kadar iyiymiş doğar doğmaz yaptıran da çok, göbeğı düşmeden pipisi iyileşiyormuş...sizinki mecburiyetten ertelenmis ama gerçekten ilk 3 ay harika oluyor kalkîp yürümez ayağını bacağıni oynatmaz yattığı yerden iyileşiyor annesinin memesiyle falan da avunuyor...orda 7 yaşında bir çocuk vardı hastaneyi yıktı doktor getirdi bizim oğlanı gösterdi falan yok çocuk iflah olmuyor acıdım haline, doktor da çok kolay acımıycak bu kadarcık şey için narkoz veremeyiz diye yalvarıyordu çocuğa
bizde kesinlikle ilk aylarda hemen yaptıralım diyoruz. Çok haklısın belli yasa gelmiş çocuklar için resmen eziyetKızlar çok çok önemli bir konu var diğer topikte yazdım buraya da yazıyorum ki şimdiden araştırın bulun hazırlıgınızı yapın konu SÜNNET
Ben oğlumu 3 aylıkken sünnet ettirdim sezaryen olacağım için yenidoğan sünneti yaptıramadım o olsa belki daha da iyidir...ama şu hayatta yaptığım belki en iyi en doğru en güzel şeydir...bebek teninde 4-5 aya kadar fazla his olmuyor mesela gıdıklayın gülmez...3 aylıktı çocuk cerrahına muayeneettirdik gün aldık krem sürdü ovaladı pipi uyuştu bir iğne vurdu kesti çocukta çıt yok...sonra odaya aldı biraz bekledik yolladı bizi bir daha kontrole bile gitmedik bir kağıt verdi...sünnet bittikten 1 saat sonra biraz ağladı yarım kaşık Minoset içirdim emzirdim uyudu ve bu kadar...bitti...pansuman bile yapmadık bezin içinde çişiyle iyileşir dedi doktor ve öyle oldu...ne kanama nebişey...tertemiz...tüm erkek doğuracaklara tavsiye ediyorum...erkek kardeşim 6-7 yaşlarında sünnet olmuştu bizim için tam bir travmaydı her birimiz bir kenarda ağlıyorduk perişan çocuk da öylesine...kestirin kurtulun siz rahat oğlunuz rahat...Kimseyi dinlemeyin ileri yaşlarda kanama vs daha fazla oluyor...çocuk dönmeden bacaklarını fazla hareket ettirmeden halledin bu işi...eşim bana çok söylendi el kadar bebek sunnet olur mu falan diye şimdi oğlum 6 yaşına geliyor bizden mutlusu yok...ne avutabilirdim şu anda bu çocuğu ne de yatırabilirdim
İyi poşetlenirse kokmaz sanırım ama ben o şekilde dursun istemediğimden aldım Can'ım.
Tecrübeli arkadaşlar daha iyi bilir
aynen canim.yavastan alis veris yapmak istiyorum artik.baslayayim o zaman) kac kere erkek dediler .bu ilk idi kiz demesi.ben oyle deyince yan don dedi bana bacakarasina bakti erkekmis dedi..sagolasin kuzum ilgilendiyin icin❤Evet canım daha da kız demezler yani ayan beyan ortada. Yalnız doktorun önceden erkek demiş zaten sonra bi daha neye göre kız deyip sen erkek demiştiniz diye hatırlatınca bacak arasına bakmayı akıl ediyor deli mi ne :))
e bebekte bi ara indirim yaptılar canım 150 ye düşürmüşlerdiCanim nerden aldin cantani bu markanin bazi modellerini ben de begendim ama internette fiyatlari epey yuksek buldum ozellikle benim begendigim model 400 tl civari:s
@sofiarya canım tahlil sonucuma bakabilir misin? Doktora yaklaşık 2 hafta sonra falan gösterebileceğim.
Tokluk şekeri için ilk lokmadan 1.5 saat sonra kan verdim.
D vitamini düşük çıkmış anladığım kadarıyla. Sağlık ocağındaki ebem devit damla pek iyi değil ocean 'ın d vitaminini kullanıyorlar demişti. Senin önerdiğin bir marka var mı canım. D vitamini ve omega 3 için.
Aslinda bizim de ydpacagimiz cok birsry yok.cok ya korkmamaliyiz tabi ama oyle olmuyor
canım bence zıbın en kullanışlısıKizlar bebislerinize normal atlet alacak misiniz? Ben atlet yerine zibin dusunuyorum. Gecen gun gorumcem atlet daha kullanisli falan dedi bezini kontrol etme acisindan. İcime kurt dustu oysa hic atlet almayi dusunmuyordum. Siz ne diyorsunuz? Zibinlar kullanissiz mi oluyor? Bir de atlet niyetine giydirmeyi dusundugum ickn sizce uzun kollu zibin mi yoksa kolsuz zibin mi almaliyim. Artik yavastan liste olusturmaya basliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?