2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Yani çalışmıyorsan yeterli bence canım, amedayı kullanınca anladım ki okadar kuvvetli çekmiyormuş avent. He zaten hep bebeğimle olucam diyorsan gayet de yeterli güzel bir üründü 3 yıl önce :)
Çalışıyorum ama ücretsiz izin alıcak mıyım bilmiyorum süt izni galan nasıl oluyo okulda onları da bilmiyorum ama 400 den 280 e düşmüs biraz acele ettim sanırım. Ameda da baya pahalıymıs sanırım

Bende ikigündür oyleyim kemiklerim sızlıyo ve faranjit olucak gibiyim. 3 hafta yatmıstım onceki hastalıgımda yine olsun istemiyorum imkanın varsa paça çorbasının suyunu içtim ben acılı sarımsaklı o biraz iyi geldi sende iç hemen şifa niyetine

Günaydın kızlar ben önceki kontrolümde kan idrar tahlili yaptırmıştım kanlarım iyi çıkmıştı idrarda enfeksiyon çıkmıştı bol lökosit diyordu drum antibiyotik verdi kullandım 4-5 gün oldu biteli bugün mide bulantısıyla uyandım kusacak gibi oldum iki kez bu enfeksiyonun devam ettiğinimi gösterir bu haftalarda korkuyorum erken doğuma neden olur falan diye canım çok sıkıldı

kızlar bende dün gidip ebebekten çöp kovası alacaktım, belki haberlerde duymuşsunuzdur çukurambarda vergi dairesinin kazan dairesi patlamış, işte tam o sırada ben de oraya yakındım, bom diye o kadar şiddetli bi sesle sarsıldık ki dedim bomba attılar galiba çok koktum çok panik oldum, tabi ambulans itfaiye sesleri falan derken benim akılda çöp kovası mı kalır, hala kendime tam olarak gelmiş sayılmam

Kaç yaşına kadar kullanılıyor acaba bu beşik?yani büyüyen beşik denilen bu model mi canim?

Büyük geçmiş olsun canim.kiyamam nasıl korkmussundur.

ay paçaya ulaşamam belki tavuk alıp anneme tavuk çorbası yaptırayım.

Ay Allah korusun

selam kızlar
mustelanın merhaba bebek seti gittigidiyorda indirimle 126 ya geliyo, almayı planlıyorum
son kullanma tarihi 2019 muş, şampuan 1 yıl gidiyo vs denmişti ama 7 ay kalıyo bebiş doğduktan sonra
alayım di mi

ben ocean kullanıyorum canım d vitamini için
omega 3 için de solgar
Canim sağlık ocağındaki ebe bana da ocean kullanıyorlar genelde dedi.
Tüp bebek doktorum sağlık ocağındaki d vitamini yeterli demişti, omega 3 ü ben sorunca da solgar ya da efa olabilir dedi.
Omega 3 için sağladığı fayda konusunda henüz net bir çalışma yok diyorlar. Hatta ebe kullanmasam daha iyi doğumdan sonra kullan dedi. Olumsuz bir yazı okumuştum dedi.
Ben de şaşırdım artık. Ocean ve Solgar mı alsam ben de. Sana Kemal bey mi önerdi? Müsait olduğunda ikisinin de fotoğrafını atar mısın? Bir de kullanım şeklin nasıl?

canım d vitamini bu

omega 3 de bu

d vitamini tedaviden beri kullanıyorum, ama bu kontolümde bir değerime bakıcaz iyiyse bıraktıracak sanırım
omega 3 ü de balık çok yiyemiyorum, canım istemiyo dedim diye yazdı

d vitamini fıs fıs şeklinde kullanıyorum sabah akşam 1 fıs ( 1 fıs 3 damlaya denk geliyormuş)
omega 3 de mg si fazla diye her gün değil gün aşırı kullanıyorum akşamları

atlet konusunu bilmem ama ben zıbın giydirecegim.hatta yaza bacaksız zibinlari giydiririm direk diye düşünüyorum annem o konuda uyardı beni asgili alma dedi yarim kollu olsun ki terini çeksin yoksa koltuk altı pişebilir dedi

Çok teşekkür ederim canım
Ben de alıp başlayayım. D vitamini çok düşük çıktı. Balığı da hafta da bir yemeye çalışıyorum yemediğim de oluyor. Arada kullanırım omega 3 ü de artık.

Öğretmen misin canım. Olsun bence iyi yapmışsın vardır bir hayır sonuçta uyguna denk gelmiş eline. Ben baya kullanacağım için bir de teneffüsüm Yok benim. Anasınıfı öğretmeniyim çok çıkamıyordum sınıftan. BAktım bebiş de süt dışında bişey istemiyor. Ya mamaya başlatacaktım ya hızlı sağan makina deneyecektim.

Bence al canım 7 ayda biter sanırım. Şöyle de bir durum var özellikle bebekken yazın çok sık yıkadım ben kızımı. Bir sefer şampuanlıyorsan ikinci sefer şampuansınız yıka demişti doktorum.

Günaydın çok geçmiş olsun, antibiyotikler mide bulantısı yapabiliyormuş hamilellere bir sor istersen doktoruna. Enfeksiyon ilerlerse sorun olsa vs ateşin olur bence. Ya da ağrı sızı olur idrar yaparken. Senin vücudun antibiyotiğe tepki varmış olabilir. Hamilelikte duymuştum bu durumu çünkü.

Allah korusun ya çok. geçmiş olsun. Doğal olarak o an neler geldi senin aklına Allah bilir. Neyseki iyisin umarım kimseye bişey olmamıştır.

Kızlar Pazartesi doktor randevum var. Tam 2 ay oldu okadar merak ediyorum ve okadar özledim ki. Ayrıntılı da kendi doktorum gibi inceleyip gözlemleyemedim sanki. Doktorum bak gülüyor ellerini oynattı falan filan duygusal olarak doyuruyor sonuçta. Çok merak ediyorum 1 kg olmuşlar mıdır acaba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…