2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349

çok geçmiş olsun canım.allah korumuş.sen sadaka falan ver bu ara

Kaç yaşına kadar kullanılıyor acaba bu beşik?yani büyüyen beşik denilen bu model mi canim?
Yok Can'ım büyüyen beşik değil bu. Onların yan tarafı çekmeceli oluyor genelde. Çekmece kalkınca büyüyor yatak.
70*130 civarı ölçüleri. 3 yaşına kadar yatabiliyormuş.

Canım tekrar giricek indirime zaten alırsın yine geçmiş olsun

Yok Can'ım büyüyen beşik değil bu. Onların yan tarafı çekmeceli oluyor genelde. Çekmece kalkınca büyüyor yatak.
70*130 civarı ölçüleri. 3 yaşına kadar yatabiliyormuş.
Anladim canim saolasin.bende dün mothercare da lulworth beşik begendim.doğumdan beş yasa kadar yatiyormus çocuklar.75*150 ölçüleri.3kademesi vardı.ben oda yapmicam için mantıklı geldi ama fiyatı çok dedi annem tek beşik için.indirime girmesini bekliyorum insallah girer.1700tl buarada.sence nasıl?

Beşikler pahalı malesef. Dün masko ya gittik. Kafayı yemişler resmen. 1500 den aşağı beşik Yok. Olanlar da küçük boydakiler.
Can'ım çilekteki 1300 toplamda. Yatak uyku seti ve beşik. Bu da kademeli.
1700 sadece beşikse çok bence. Yatak uyku şeyi cibinlik vs varsa yine ucuz değil ama dün baktıklarıma yakın bi fiyat.

Çok sağol canım ateş kırgınlık vs yok idrarda yanma sık wcye gitme falanda yok 3litrede su içiyorum daha ne yapayım şalırdım walla

A a evet o da kucuk ama onemli bir ayrinti. Ben hep kolsuz alacaktim. Bari kisa kollu da alayim.

Geçmiş olsun canım, durduk yere büyük bir panik yaşamışsın.

Çok sağol canım ateş kırgınlık vs yok idrarda yanma sık wcye gitme falanda yok 3litrede su içiyorum daha ne yapayım şalırdım walla
Oo iyi canım burda bir arkadaştan okumuştum antibiyotik içince midesi bulanmıştı hatta Doktoru değiştirmişti ilacını. Seninki öyle bir durumdur

Yok sadece beşik malesef.o tarz mağazalar ekstra çöp bile vermiyor:)en iyisi indirimi biraz takip edelim.bir hareket olur insallah.

Evet öğretmenim bende. Anasınıfı zor olur evet. Son olarak kraftı gordum sarj falan ediliyomus 8 kademesi varmıs belki onu da alırım bu indirim olayı hiç iyi olmadı

Yok sadece beşik malesef.o tarz mağazalar ekstra çöp bile vermiyor:)en iyisi indirimi biraz takip edelim.bir hareket olur insallah.
Ooo çok pahalı o zaman. Üstelik sallanma özelliği de Yok mathercare dekilerin. İstersen bi çilektekine de bak Can'ım. Sallanabiliyor oradaki.
Eki Görüntüle 2105188 kizlar bebek sekeri olarak bundan yapcam nasil sizce
Can'ım kendin mi öreceksin orta kısmını? Eline sağlık güzel olmuş ama böyle seyler kısa bi süre sonra çöpe gidiyor. Emeğine yazık olur.

Benim ilk hamileliğimde çok sık olmuştum 3 kere antibiyotik kullanmıştım. bu hamileğimde de lökosit bir ara yükseldi kızılcık kurusu aldım onu çay gibi demleyip içtim iç çamaşırlarımı pamuklu ve ütüleyerek giydim ve günlük ped asla kullanma çünkü ilk gebeliğimde onlar yaptı beni şimdiki hamileliğimde hiç kullanmadım tabi suyu da artırdım geçen hafta verdiğimde lökosit sıfır olmuş çok şaşırdım bence sende bir araştır derim

Şeker yükleme yaptırdınız mı benim 1. Saat sınırda çıktı 2.saat normal dr diyet yap dedi
Kaçlık yükleme yaptırmıştın. Bana ilk 50lik yapıldı yüksek çıkınca 100 lük yapıldı sadece 1 değer yüksek çıktı yarın dahiliye gitcem inşallah diyet yap der oda. İnsülin bana zor olur çünkü günde 2 defa kan cıvıtıcı yapıyorum. inşallah gebelik bitince ortadan kalkar tamamen

evet cnm kendim ormeyi dusunuyrm daha yapmadim dolap susu olcak heveslendim atmazlar ins gerci yakin akrabalar sakliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…