- 10 Eylül 2017
- 884
- 1.090
- 63
- 38
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #22.461
Sagolasin canim, ben de philipsin urunlerini begeniyorum da bunda tecrubesiz oldugumdan bilemedim duruma gore bakayim artikcanım bende 3.ayımda işe dönenlerdenim ve makine ben de maalesef kullanmak zorunda kaldım,üstelik 3-6arası kızım uyanıkken meme emmemeye başladı mecbur tekrar emmeye başlayana kadar hep sağdım. ve ben avent'in manuel bi makinesini kullanmıştım,o da eski bir modeliydi üstelik 2008de falan alınmış arkadaşım vermişti sağolsun ve benim işimi fazlasıyla gördü,memelerim kocamandı her makinenin sağma bölümüne sığmıyordu falan ama bu avent efsane sağıyordu üstelik elektrikli modeli de değil yani,ben oyumu aventten yana kullanıyorum
aslinda anahtarlikta yapabilirim bakalim dusuneyim biÇok güzel emeğine sağlık. Ama arkadaş haklı çöpe gider yazık olmasın. Veya buna anahtarlık zinciri taksan belki daha kullanışlı olur. Çantaya fln da takılabilir o zaman
Kızılcık kurusunu aktardanmı alıyoruz canım hemen alayımBenim ilk hamileliğimde çok sık olmuştum 3 kere antibiyotik kullanmıştım. bu hamileğimde de lökosit bir ara yükseldi kızılcık kurusu aldım onu çay gibi demleyip içtim iç çamaşırlarımı pamuklu ve ütüleyerek giydim ve günlük ped asla kullanma çünkü ilk gebeliğimde onlar yaptı beni şimdiki hamileliğimde hiç kullanmadım tabi suyu da artırdım geçen hafta verdiğimde lökosit sıfır olmuş çok şaşırdım bence sende bir araştır derim
A a evet o da kucuk ama onemli bir ayrinti. Ben hep kolsuz alacaktim. Bari kisa kollu da alayim.
Bana da 50 yapildi.şekerli sudan sonra 195 çıktı.endokronologa yollladi dr.oda şeker hastasimiyim yoksa sadece gebelige bagli mi yüksek çıktı diye başka testller yaptı.yani son üç aydaki sekerime insuline baktı onlar normaldi.parmak tan kan alıp takip et dedi.ben delemiyorum parmargimi.diyet yap dedi.dikkat ediyorum.yanlız benden niye 100luk istemedi.herkes değişik değişik yönlendirmeler yapıyor.anlamıyorum doğrusu nedir.neden 50yapiyorlar.bende var ni hamile sekeri hala ikna olamadım.Kaçlık yükleme yaptırmıştın. Bana ilk 50lik yapıldı yüksek çıkınca 100 lük yapıldı sadece 1 değer yüksek çıktı yarın dahiliye gitcem inşallah diyet yap der oda. İnsülin bana zor olur çünkü günde 2 defa kan cıvıtıcı yapıyorum. inşallah gebelik bitince ortadan kalkar tamamen
Kesinlikle katılıyorum oğlu olcaklara en büyük tavsiyem oğlumu 6 aylıkken yaptırdık hareketlenmeye baslamıstı ama yinede cok kolay atlattık nasip olursa bu oğlumu dahada erken istiyorum aynen cnm benim eşimde bır bır söylendi ama sonra iyiki yaptırdık dediKızlar çok çok önemli bir konu var diğer topikte yazdım buraya da yazıyorum ki şimdiden araştırın bulun hazırlıgınızı yapın konu SÜNNET
Ben oğlumu 3 aylıkken sünnet ettirdim sezaryen olacağım için yenidoğan sünneti yaptıramadım o olsa belki daha da iyidir...ama şu hayatta yaptığım belki en iyi en doğru en güzel şeydir...bebek teninde 4-5 aya kadar fazla his olmuyor mesela gıdıklayın gülmez...3 aylıktı çocuk cerrahına muayeneettirdik gün aldık krem sürdü ovaladı pipi uyuştu bir iğne vurdu kesti çocukta çıt yok...sonra odaya aldı biraz bekledik yolladı bizi bir daha kontrole bile gitmedik bir kağıt verdi...sünnet bittikten 1 saat sonra biraz ağladı yarım kaşık Minoset içirdim emzirdim uyudu ve bu kadar...bitti...pansuman bile yapmadık bezin içinde çişiyle iyileşir dedi doktor ve öyle oldu...ne kanama nebişey...tertemiz...tüm erkek doğuracaklara tavsiye ediyorum...erkek kardeşim 6-7 yaşlarında sünnet olmuştu bizim için tam bir travmaydı her birimiz bir kenarda ağlıyorduk perişan çocuk da öylesine...kestirin kurtulun siz rahat oğlunuz rahat...Kimseyi dinlemeyin ileri yaşlarda kanama vs daha fazla oluyor...çocuk dönmeden bacaklarını fazla hareket ettirmeden halledin bu işi...eşim bana çok söylendi el kadar bebek sunnet olur mu falan diye şimdi oğlum 6 yaşına geliyor bizden mutlusu yok...ne avutabilirdim şu anda bu çocuğu ne de yatırabilirdim
Güzel haberlerini bekliyoruz.insallah güzel bir pozda verir kuzucuk.dualarim seninle.işin rast gitsin canim.Kizlar ayrintiliya gidiyorum.cok heyecanliyim.dua edin .
Muayenedende korkuyorum niyeyse
İyi haberlerle çık inş Can'ım.Kizlar ayrintiliya gidiyorum.cok heyecanliyim.dua edin .
Muayenedende korkuyorum niyeyse
Ben tek doz vuruldum canım, hiç vurulmayacaktım aslında burda tüm arkadaşlar yaptırınca ben de tek doz yaptırdım, doktor yeterli dedi, ebe de doktorunuz nasıl isterse dedi.Kızlar ya çevremde kimse aşı yaptırmamış doktoruna kadar.birinciyi vuruldum ama ikinciyi olmasam mı ilkinin üstünden 36 gün geçti
Kuzum antibiyotiğin bittiginde tahlili yenilemen lazım geçip geçmediğini anlamak için, yani benim doktorum öyle yapıyor. İdrar yolu enfeksiyonu mide bulantısı pek yapmaz aslında.. kasıklarında ağrı, idrarında yanma ve koku devam ediyor mu ? Bazen hiç belirti vermeyebiliyorGünaydın kızlar ben önceki kontrolümde kan idrar tahlili yaptırmıştım kanlarım iyi çıkmıştı idrarda enfeksiyon çıkmıştı bol lökosit diyordu drum antibiyotik verdi kullandım 4-5 gün oldu biteli bugün mide bulantısıyla uyandım kusacak gibi oldum iki kez bu enfeksiyonun devam ettiğinimi gösterir bu haftalarda korkuyorum erken doğuma neden olur falan diye canım çok sıkıldı
Sultangazi medigold sultan hastanesi Dr remzi Gündoğan sigortasiz normal 1200 sezaryen 1400 şu sanırım sigortalı fiyatı tam hatırlamıyorumIst avrupa yakasinda dogum yapacak olan arkadaslar hastane doktor ve fiyat bilgisi verebilir misiniz???
ben marketten almıştım peyman markasının var ondan almıştım ama çok tüketme 2 günde 1 bardak içiyordum benKızılcık kurusunu aktardanmı alıyoruz canım hemen alayım
Bence avent her türlü iyidir kraftan. Önce bir gelsin kullan beğenmezsen yeterli gelmezse bir saatte gider alır eşin bence sıkıntı yapmaEvet öğretmenim bende. Anasınıfı zor olur evet. Son olarak kraftı gordum sarj falan ediliyomus 8 kademesi varmıs belki onu da alırım bu indirim olayı hiç iyi olmadı
Benim de var 4-5 tane kolsuz. Olsun onlarda giydirilir.ben ikisini kolsuz almış ama artık yapcak bisey yok
YA gercekten dencok pahaliymis. Civik de suan tahta klasik besikler 190 lira. 60-120 boyutlarinda. 2 yasa kadar kullaniliyor.Beşikler pahalı malesef. Dün masko ya gittik. Kafayı yemişler resmen. 1500 den aşağı beşik Yok. Olanlar da küçük boydakiler.
Can'ım çilekteki 1300 toplamda. Yatak uyku seti ve beşik. Bu da kademeli.
1700 sadece beşikse çok bence. Yatak uyku şeyi cibinlik vs varsa yine ucuz değil ama dün baktıklarıma yakın bi fiyat.
Benimde salı özledim inankiKızlar Pazartesi doktor randevum var. Tam 2 ay oldu okadar merak ediyorum ve okadar özledim ki. Ayrıntılı da kendi doktorum gibi inceleyip gözlemleyemedim sanki. Doktorum bak gülüyor ellerini oynattı falan filan duygusal olarak doyuruyor sonuçta. Çok merak ediyorum 1 kg olmuşlar mıdır acaba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?