2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Sagolasin canim, ben de philipsin urunlerini begeniyorum da bunda tecrubesiz oldugumdan bilemedim duruma gore bakayim artik

Kızılcık kurusunu aktardanmı alıyoruz canım hemen alayım

Bana da 50 yapildi.şekerli sudan sonra 195 çıktı.endokronologa yollladi dr.oda şeker hastasimiyim yoksa sadece gebelige bagli mi yüksek çıktı diye başka testller yaptı.yani son üç aydaki sekerime insuline baktı onlar normaldi.parmak tan kan alıp takip et dedi.ben delemiyorum parmargimi.diyet yap dedi.dikkat ediyorum.yanlız benden niye 100luk istemedi.herkes değişik değişik yönlendirmeler yapıyor.anlamıyorum doğrusu nedir.neden 50yapiyorlar.bende var ni hamile sekeri hala ikna olamadım.

Kesinlikle katılıyorum oğlu olcaklara en büyük tavsiyem oğlumu 6 aylıkken yaptırdık hareketlenmeye baslamıstı ama yinede cok kolay atlattık nasip olursa bu oğlumu dahada erken istiyorum aynen cnm benim eşimde bır bır söylendi ama sonra iyiki yaptırdık dedi

Kızlar ya çevremde kimse aşı yaptırmamış doktoruna kadar.birinciyi vuruldum ama ikinciyi olmasam mı ilkinin üstünden 36 gün geçti
Ben tek doz vuruldum canım, hiç vurulmayacaktım aslında burda tüm arkadaşlar yaptırınca ben de tek doz yaptırdım, doktor yeterli dedi, ebe de doktorunuz nasıl isterse dedi.

Kuzum antibiyotiğin bittiginde tahlili yenilemen lazım geçip geçmediğini anlamak için, yani benim doktorum öyle yapıyor. İdrar yolu enfeksiyonu mide bulantısı pek yapmaz aslında.. kasıklarında ağrı, idrarında yanma ve koku devam ediyor mu ? Bazen hiç belirti vermeyebiliyor

Ist avrupa yakasinda dogum yapacak olan arkadaslar hastane doktor ve fiyat bilgisi verebilir misiniz???
Sultangazi medigold sultan hastanesi Dr remzi Gündoğan sigortasiz normal 1200 sezaryen 1400 şu sanırım sigortalı fiyatı tam hatırlamıyorum

Evet öğretmenim bende. Anasınıfı zor olur evet. Son olarak kraftı gordum sarj falan ediliyomus 8 kademesi varmıs belki onu da alırım bu indirim olayı hiç iyi olmadı
Bence avent her türlü iyidir kraftan. Önce bir gelsin kullan beğenmezsen yeterli gelmezse bir saatte gider alır eşin bence sıkıntı yapma

YA gercekten dencok pahaliymis. Civik de suan tahta klasik besikler 190 lira. 60-120 boyutlarinda. 2 yasa kadar kullaniliyor.

Benimde salı özledim inanki

Kızlar su yeni cıkan jelli göğüs pedleri hakkında bilgisi olan var mı farkı nedir ne işe yarar alan varsa anlatırsa sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…