2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Canim uyku setinin kenar korumalarini mi begenmedin uzun diye oyleyse kesip dikebilirsin ya da ikea da besik kenarligi ayrica satiliyor alabilirsin uyku setini begendiysen belki boyle cozum olabilir

Evet canim ben sormustm biraz bekleyip doguma dogru ya da dogumda alayim dedim duruma gore iste sagamam ben ogretmenim ogleye kadar ders koyarlar bebek olunca yani 8.00 den 2 ye kadar calismis olucam. Ama almam sart lansinoh ve avent arasi dusunuyorm. Ameda dedigin 800-1000 arasi bisey okadar vermek istemiyorum buna, daha bir ton sey var alinacak ilk cocuk olunca .

Bu belirtilerin hiçbirisi yok canım ama tahlilden öncede yoktu rutin kontrolde çıktı

YA gercekten dencok pahaliymis. Civik de suan tahta klasik besikler 190 lira. 60-120 boyutlarinda. 2 yasa kadar kullaniliyor.
Evet uyguna var ama ben beğenmedim onları malesef

Canim uyku setinin kenar korumalarini mi begenmedin uzun diye oyleyse kesip dikebilirsin ya da ikea da besik kenarligi ayrica satiliyor alabilirsin uyku setini begendiysen belki boyle cozum olabilir
Yok Can'ım beğenmemek değil. Tek renk seçeneği var. Renkli bişey olsun istedim. Bir de çok pahalı. 400 tl
Uzun olması sorun değil. Aksine iyi bir şey yapmışlar. Yatağı alt kademeye alınca da uyku seti kapatıyor beşiği. Kısa kalmıyor yani. İndirime girmesini beklicem artık. 1 şubat itibarıyle fiyatlar artmış çünkü.

Benimde salı özledim inanki
Ah ah geçsin zaman biran önce. En son ne zaman görüşmüştünüz

Kızlar su yeni cıkan jelli göğüs pedleri hakkında bilgisi olan var mı farkı nedir ne işe yarar alan varsa anlatırsa sevinirim
Ben de merak ediyorum ama iyi bişey değil gibi geldi bana çocuk emecek sonuçta onu çıkarınca.
Dün ebebekte daha ucuza gördüm canım ama haklısın inşallah gönlüne göre alırsın. Ben 400 e almıştım indirimden.

Anladim canim evet indirimdeydi bu urun bende incelemistim ikeadakileri sade diye begeniyorm ama onlar sallanmiyor. Ama odasina ikeadakinden alip bide yatak odama ev tipi ana kucagi alacagim sanirim. Ya biz urunler indirime girsin diye beklerken yilbasindan sonra hep zamlanmis yuh dedim chicco bebek arabasi falan bircok bebek urunu dolarla geldiginden dolar cikinca hep zamlanmis bide ustune yilbasi zami. Allah yardimcimiz olsun eksik cok.

Canlar galiba hamilelik şekerim var değil mi

Eklentiler

• 1517584517376-1885725695.webp
    25,1 KB · Görüntüleme: 60
Dün ebebekte daha ucuza gördüm canım ama haklısın inşallah gönlüne göre alırsın. Ben 400 e almıştım indirimden.[/QUOTE]

Sen cok uyguna almissin canim simdi nerdeyse iki kati, hayirlisi bakalim acele etmiyim dogumda bile alinabilir diye dusunmeye basladm.

Canlar galiba hamilelik şekerim var değil mi
Canim doktorun daha iyi bilir ama bence endise edecek bisey yok. Seninkini cok sik olcmusler benim aclik 82, bir saat sonra 179, iki saat sonra 134 cikti 2 kadin dogumcuya ve endokrin doktoruma gosterdm sikinti yok dedi. Endokrincime cok guveniyorm cunku seker hastalarina bakiyor alani yani. Ilk saat sinirda ama ikinci saat guzel dusmus onemli olan o dedi. Seninkine de yakin rakamlar hatta senin ikinci saat daha dusuk. Hadi gecmis olsun.

Dün ebebekte daha ucuza gördüm canım ama haklısın inşallah gönlüne göre alırsın. Ben 400 e almıştım indirimden.

Sen cok uyguna almissin canim simdi nerdeyse iki kati, hayirlisi bakalim acele etmiyim dogumda bile alinabilir diye dusunmeye basladm.[/QUOTE]
Evet canım uyguna bulursun belki. avent de güzel. Lansinoh ikili kullanan arkadaş da vardı o da çok memnundu.

Cok gecmis olsun canim .Cok korkmussundur simdi
Al derim :)
Kopuk sampuani da varmi sette
Eki Görüntüle 2105188 kizlar bebek sekeri olarak bundan yapcam nasil sizce
Canim cok guzel cok cici
Güzel haberlerini bekliyoruz.insallah güzel bir pozda verir kuzucuk.dualarim seninle.işin rast gitsin canim.
Saol canim tesekkur ederim .
Ist avrupa yakasinda dogum yapacak olan arkadaslar hastane doktor ve fiyat bilgisi verebilir misiniz???
Avcilar hospital 1.300 gb birseydi .
Liv hospital bahcesehir 5000 dedi
Medilife beylikduzu arkadaslar 900 dedi nekadar dogru bilmiyorum

İyi haberlerle çık inş Can'ım.
Korkma tadını çıkar ya. En güzel anlar
Saol canim atlattim sukur buda gecti
Kızlar su yeni cıkan jelli göğüs pedleri hakkında bilgisi olan var mı farkı nedir ne işe yarar alan varsa anlatırsa sevinirim
Canim bildigim kadariyla diger pedler bebedor ozellikle cabuk bozuluyormus kalitesizmis jelli olan daha uzun sure kullaniliyormus .oyle tavsiye ettiler

Kizlar ben girdim bugun ayrintiliya 34.cm mis .
630 gr. Halen kiz kendisi
Bi sorun yok dedi dr.
Yuzunu gostermedi cok cabaladi istersen daha sonra bidaha gel dedi ama onemsemedim .kuzum iyi olsun da cok ta gerek yok dedim.
Tansiyon sorunu cikabilir dedi sadece ama pek orali olmadim .cikmaz ins

Oh ne güzel haberler iyi.tansiyon için sende biliyorsundur tabiki tuza dikkat etmeliyiz canim.birde çok ayakta kalma.biseycik olmaz insallah.

Hiç sorma valla. İyice zamlanmış her şey. Ben de ikea diye düşündüm ama herkes sallansın mutlaka dedi. İKEA'nın da anne yanı olması çok güzel.
Biz de bebek arabasında chicco lite way yada Kraft london düşünüyoruz.
Dün Kraft babymall da 590 a düşmüştü. Tam eşim alacakken indirim bitmiş çıkmış tekrar 800 e :))
Şimdi e bebek indirimini bekliyoruz. Tabi stokta kalırsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…