- 10 Eylül 2017
- 884
- 1.090
- 63
- 38
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #22.481
Canim uyku setinin kenar korumalarini mi begenmedin uzun diye oyleyse kesip dikebilirsin ya da ikea da besik kenarligi ayrica satiliyor alabilirsin uyku setini begendiysen belki boyle cozum olabilirEki Görüntüle 2104928
Kızlar çilek in bu beşiğinden kullanan var mı? Bugün baktık. Dün 549 olan beşik bugün zamlanmış
Hoşuma gitti. Ama uyku seti tek seçenek var malesef. Kullanan varsa bu uyku setini mi aldılar? Yoksa uygun başka set bulabildiler mi?
En alt kademeye alınca kapatsın diye uzunmuş aşağı kadar bu uyku seti
Evet canim ben sormustm biraz bekleyip doguma dogru ya da dogumda alayim dedim duruma gore iste sagamam ben ogretmenim ogleye kadar ders koyarlar bebek olunca yani 8.00 den 2 ye kadar calismis olucam. Ama almam sart lansinoh ve avent arasi dusunuyorm. Ameda dedigin 800-1000 arasi bisey okadar vermek istemiyorum buna, daha bir ton sey var alinacak ilk cocuk olunca .Bir arkadaş sormuş göğüs pompasıFonetik sen miydin canım emin olamadım ama.
Şöyle açıklayayım kısa bir süre sağacaksan sonra sen işteyken süt içmeyecekse avent tekli olanı alabilirsin. Ben 1.5 yaşına kadar sağdım işyerinde. 2 saatte bir sağıyordum. Öyle birşey yapacaksan senin işini çiftli sağma makinaları görür ve sütünü de arttırır. Lansinoh dan her kullanan çok memnun ama çekim gücü daha kuvvetli olsun zamanla sütüm azalmasın istiyorsan profesyonel olan ameda lactaline tavsiye ederim. Süper ötesi bir makina. Ben ameda kullandım 10 dk da iki göğsümü Birden sağabiliyorsun
Bu belirtilerin hiçbirisi yok canım ama tahlilden öncede yoktu rutin kontrolde çıktıKuzum antibiyotiğin bittiginde tahlili yenilemen lazım geçip geçmediğini anlamak için, yani benim doktorum öyle yapıyor. İdrar yolu enfeksiyonu mide bulantısı pek yapmaz aslında.. kasıklarında ağrı, idrarında yanma ve koku devam ediyor mu ? Bazen hiç belirti vermeyebiliyor
Doktora hiç sormadım ki inan sağlık ocağıyla hareket ettim
İnşallah yeterli olur canımBen tek doz vuruldum canım, hiç vurulmayacaktım aslında burda tüm arkadaşlar yaptırınca ben de tek doz yaptırdım, doktor yeterli dedi, ebe de doktorunuz nasıl isterse dedi.
Evet uyguna var ama ben beğenmedim onları malesefYA gercekten dencok pahaliymis. Civik de suan tahta klasik besikler 190 lira. 60-120 boyutlarinda. 2 yasa kadar kullaniliyor.
Yok Can'ım beğenmemek değil. Tek renk seçeneği var. Renkli bişey olsun istedim. Bir de çok pahalı. 400 tlCanim uyku setinin kenar korumalarini mi begenmedin uzun diye oyleyse kesip dikebilirsin ya da ikea da besik kenarligi ayrica satiliyor alabilirsin uyku setini begendiysen belki boyle cozum olabilir
Cok guzel canim eline saglik, ama verdigin insanlar saklamazsa emegine yazik olur el emegi cunku oruyosun falan.Eki Görüntüle 2105188 kizlar bebek sekeri olarak bundan yapcam nasil sizce
Ah ah geçsin zaman biran önce. En son ne zaman görüşmüştünüzBenimde salı özledim inanki
Ben de merak ediyorum ama iyi bişey değil gibi geldi bana çocuk emecek sonuçta onu çıkarınca.Kızlar su yeni cıkan jelli göğüs pedleri hakkında bilgisi olan var mı farkı nedir ne işe yarar alan varsa anlatırsa sevinirim
Dün ebebekte daha ucuza gördüm canım ama haklısın inşallah gönlüne göre alırsın. Ben 400 e almıştım indirimden.Evet canim ben sormustm biraz bekleyip doguma dogru ya da dogumda alayim dedim duruma gore iste sagamam ben ogretmenim ogleye kadar ders koyarlar bebek olunca yani 8.00 den 2 ye kadar calismis olucam. Ama almam sart lansinoh ve avent arasi dusunuyorm. Ameda dedigin 800-1000 arasi bisey okadar vermek istemiyorum buna, daha bir ton sey var alinacak ilk cocuk olunca .
Anladim canim evet indirimdeydi bu urun bende incelemistim ikeadakileri sade diye begeniyorm ama onlar sallanmiyor. Ama odasina ikeadakinden alip bide yatak odama ev tipi ana kucagi alacagim sanirim. Ya biz urunler indirime girsin diye beklerken yilbasindan sonra hep zamlanmis yuh dedim chicco bebek arabasi falan bircok bebek urunu dolarla geldiginden dolar cikinca hep zamlanmis bide ustune yilbasi zami. Allah yardimcimiz olsun eksik cok.Evet uyguna var ama ben beğenmedim onları malesef
Yok Can'ım beğenmemek değil. Tek renk seçeneği var. Renkli bişey olsun istedim. Bir de çok pahalı. 400 tl
Uzun olması sorun değil. Aksine iyi bir şey yapmışlar. Yatağı alt kademeye alınca da uyku seti kapatıyor beşiği. Kısa kalmıyor yani. İndirime girmesini beklicem artık. 1 şubat itibarıyle fiyatlar artmış çünkü.
Canim doktorun daha iyi bilir ama bence endise edecek bisey yok. Seninkini cok sik olcmusler benim aclik 82, bir saat sonra 179, iki saat sonra 134 cikti 2 kadin dogumcuya ve endokrin doktoruma gosterdm sikinti yok dedi. Endokrincime cok guveniyorm cunku seker hastalarina bakiyor alani yani. Ilk saat sinirda ama ikinci saat guzel dusmus onemli olan o dedi. Seninkine de yakin rakamlar hatta senin ikinci saat daha dusuk. Hadi gecmis olsun.Canlar galiba hamilelik şekerim var değil mi
Sorun yok gibi canım 1. Saat sınırı 180 senin 183 çıkmış diğerleri referans aralığında zaten.Canlar galiba hamilelik şekerim var değil mi
Dün ebebekte daha ucuza gördüm canım ama haklısın inşallah gönlüne göre alırsın. Ben 400 e almıştım indirimden.
Cok gecmis olsun canim .Cok korkmussundur simdikızlar bende dün gidip ebebekten çöp kovası alacaktım, belki haberlerde duymuşsunuzdur çukurambarda vergi dairesinin kazan dairesi patlamış, işte tam o sırada ben de oraya yakındım, bom diye o kadar şiddetli bi sesle sarsıldık ki dedim bomba attılar galiba çok koktum çok panik oldum, tabi ambulans itfaiye sesleri falan derken benim akılda çöp kovası mı kalır, hala kendime tam olarak gelmiş sayılmam
Al derim :)selam kızlar
mustelanın merhaba bebek seti gittigidiyorda indirimle 126 ya geliyo, almayı planlıyorum
son kullanma tarihi 2019 muş, şampuan 1 yıl gidiyo vs denmişti ama 7 ay kalıyo bebiş doğduktan sonra
alayım di mi
Canim cok guzel cok ciciEki Görüntüle 2105188 kizlar bebek sekeri olarak bundan yapcam nasil sizce
Saol canimGüzel haberlerini bekliyoruz.insallah güzel bir pozda verir kuzucuk.dualarim seninle.işin rast gitsin canim.
Avcilar hospital 1.300 gb birseydi .Ist avrupa yakasinda dogum yapacak olan arkadaslar hastane doktor ve fiyat bilgisi verebilir misiniz???
İyi haberlerle çık inş Can'ım.
Korkma tadını çıkar ya. En güzel anlar
Canim bildigim kadariyla diger pedler bebedor ozellikle cabuk bozuluyormus kalitesizmis jelli olan daha uzun sure kullaniliyormus .oyle tavsiye ettilerKızlar su yeni cıkan jelli göğüs pedleri hakkında bilgisi olan var mı farkı nedir ne işe yarar alan varsa anlatırsa sevinirim
Oh ne güzel haberler iyi.tansiyon için sende biliyorsundur tabiki tuza dikkat etmeliyiz canim.birde çok ayakta kalma.biseycik olmaz insallah.Kizlar ben girdim bugun ayrintiliya 34.cm mis .
630 gr. Halen kiz kendisi
Bi sorun yok dedi dr.
Yuzunu gostermedi cok cabaladi istersen daha sonra bidaha gel dedi ama onemsemedim .kuzum iyi olsun da cok ta gerek yok dedim.
Tansiyon sorunu cikabilir dedi sadece ama pek orali olmadim .cikmaz ins
Hiç sorma valla. İyice zamlanmış her şey. Ben de ikea diye düşündüm ama herkes sallansın mutlaka dedi. İKEA'nın da anne yanı olması çok güzel.Anladim canim evet indirimdeydi bu urun bende incelemistim ikeadakileri sade diye begeniyorm ama onlar sallanmiyor. Ama odasina ikeadakinden alip bide yatak odama ev tipi ana kucagi alacagim sanirim. Ya biz urunler indirime girsin diye beklerken yilbasindan sonra hep zamlanmis yuh dedim chicco bebek arabasi falan bircok bebek urunu dolarla geldiginden dolar cikinca hep zamlanmis bide ustune yilbasi zami. Allah yardimcimiz olsun eksik cok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?