- 27 Aralık 2015
- 2.277
- 2.445
- 83
- 37
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #22.501
Insallah canim.cok tuzlu yerim kisicam artikOh ne güzel haberler iyi.tansiyon için sende biliyorsundur tabiki tuza dikkat etmeliyiz canim.birde çok ayakta kalma.biseycik olmaz insallah.
Evet çilekli gazoz gibi birşey içtim açlık değilde beklemek mahvetti bide kan aldırmakSelamlarr
Seker yuklemesinde sizde meyveli soda gibi biseymi ictiniz?
Benim aclik 69
Tokluk 100 cikti
Hic oyle carpmadida acliktan sinirim bozuldu agladim ota b.ka agliyorum
Bende hep lansinoh kullanmıstım öyle kalmıs aklımda jelli değildi tabi arkadasım mayısta dogum yaptı bebedorun normali cok ıslak bırakıyo dedi yine en iyi lansinoh bide milkway galiba onu söylediSaol canim atlattim sukur buda gecti
Canim bildigim kadariyla diger pedler bebedor ozellikle cabuk bozuluyormus kalitesizmis jelli olan daha uzun sure kullaniliyormus .oyle tavsiye ettiler
180 altı olması lazım 140 en fazla olmalı demiş Dr esimeSorun yok gibi canım 1. Saat sınırı 180 senin 183 çıkmış diğerleri referans aralığında zaten.
Canim benim açlık 174 2. Saat 106 çıktı doktor bir sıkıntı olmadığını söyledi180 altı olması lazım 140 en fazla olmalı demiş Dr esime
Ben ilk oğlumu geçen sene yaz yaptırdım, aklı eriyordu genel anestezi ile yapıldı ,ilk gün biraz korktu sızlandı, 3 gün sürdü acısı sonra normale döndü ama ben ondan daha çok strese girdimKızlar çok çok önemli bir konu var diğer topikte yazdım buraya da yazıyorum ki şimdiden araştırın bulun hazırlıgınızı yapın konu SÜNNET
Ben oğlumu 3 aylıkken sünnet ettirdim sezaryen olacağım için yenidoğan sünneti yaptıramadım o olsa belki daha da iyidir...ama şu hayatta yaptığım belki en iyi en doğru en güzel şeydir...bebek teninde 4-5 aya kadar fazla his olmuyor mesela gıdıklayın gülmez...3 aylıktı çocuk cerrahına muayeneettirdik gün aldık krem sürdü ovaladı pipi uyuştu bir iğne vurdu kesti çocukta çıt yok...sonra odaya aldı biraz bekledik yolladı bizi bir daha kontrole bile gitmedik bir kağıt verdi...sünnet bittikten 1 saat sonra biraz ağladı yarım kaşık Minoset içirdim emzirdim uyudu ve bu kadar...bitti...pansuman bile yapmadık bezin içinde çişiyle iyileşir dedi doktor ve öyle oldu...ne kanama nebişey...tertemiz...tüm erkek doğuracaklara tavsiye ediyorum...erkek kardeşim 6-7 yaşlarında sünnet olmuştu bizim için tam bir travmaydı her birimiz bir kenarda ağlıyorduk perişan çocuk da öylesine...kestirin kurtulun siz rahat oğlunuz rahat...Kimseyi dinlemeyin ileri yaşlarda kanama vs daha fazla oluyor...çocuk dönmeden bacaklarını fazla hareket ettirmeden halledin bu işi...eşim bana çok söylendi el kadar bebek sunnet olur mu falan diye şimdi oğlum 6 yaşına geliyor bizden mutlusu yok...ne avutabilirdim şu anda bu çocuğu ne de yatırabilirdim
Ebe aradı tetanoz aşınız var diye, yorumlarda ağrısı olanları duyunca doktoruma sorayım dedim ,ebeye tabiki istemezse yapmayız dedi, doktorda gerek yok deyince yaptırmadım.hastane yeterince steril her ameliyat olana tetanoz aşısımı yapılıyorKızlar ya çevremde kimse aşı yaptırmamış doktoruna kadar.birinciyi vuruldum ama ikinciyi olmasam mı ilkinin üstünden 36 gün geçti
Allah Allahhhhh valla kafayı yiyecem niye net değil ya biz ne bilecez ne doğru ne yanlışTetanoz aşısı saçma sapan bir hal aldı. Doktorum bana bırakmıştı ister yaptır ister yaptırma diye. Sağlık ocağındaki ebeyle konuşmuştum ve tek doz yapalım dedi, 25. Haftada ilk dozu yaptı ikinci dozu doğumdan sonra yaparız dedi. Geçen hafta kontrolüm vardı dr uma söyledim tek doz yapıldı diye. Olur mu öyle şey dedi ilki yapıldıysa ikinciyide olmalısın dedi. Ama 30.haftadan sonra yapılmıyor aşı. Benimde sınırda 29. Haftaya geliyor, bundan dolayı da yaptırmak istemiyorum. İnsanı öyle bir ikilemde bırakıyorlar ki, sağlık konusunda hiçbir şey net değil,oysa bu tür konularda tek fikir olmalı ve net. Herkes birşey söylüyor, panik atak geçiriyorum yalnış mı yağtım, yaptırmasa mıydım....
1. Saat mi 140 altı olmalı anlamadım180 altı olması lazım 140 en fazla olmalı demiş Dr esime
Çok evde durduğum ve birden kilo aldığım günlerde oluyor ben de o depresiflik. Ah bir kar yağmadıki şöyle karda yürürken mutlu olalımBen sanırım bugunlerde duygusal sıkıntı yaşıyorum bende off bi sıkıntı bi yanma bu ne yaa havalardan sanırsam oluyo bunlar
Tetanoz aşısı saçma sapan bir hal aldı. Doktorum bana bırakmıştı ister yaptır ister yaptırma diye. Sağlık ocağındaki ebeyle konuşmuştum ve tek doz yapalım dedi, 25. Haftada ilk dozu yaptı ikinci dozu doğumdan sonra yaparız dedi. Geçen hafta kontrolüm vardı dr uma söyledim tek doz yapıldı diye. Olur mu öyle şey dedi ilki yapıldıysa ikinciyide olmalısın dedi. Ama 30.haftadan sonra yapılmıyor aşı. Benimde sınırda 29. Haftaya geliyor, bundan dolayı da yaptırmak istemiyorum. İnsanı öyle bir ikilemde bırakıyorlar ki, sağlık konusunda hiçbir şey net değil,oysa bu tür konularda tek fikir olmalı ve net. Herkes birşey söylüyor, panik atak geçiriyorum yalnış mı yağtım, yaptırmasa mıydım....
Ben de bilmiyorum canım. Tekrar ebeyle konuşacağım ama haftaya artık. Ama bu konuda kimse net değil, tek bildiğim buAllah Allahhhhh valla kafayı yiyecem niye net değil ya biz ne bilecez ne doğru ne yanlış
Evet canim ben sormustm biraz bekleyip doguma dogru ya da dogumda alayim dedim duruma gore iste sagamam ben ogretmenim ogleye kadar ders koyarlar bebek olunca yani 8.00 den 2 ye kadar calismis olucam. Ama almam sart lansinoh ve avent arasi dusunuyorm. Ameda dedigin 800-1000 arasi bisey okadar vermek istemiyorum buna, daha bir ton sey var alinacak ilk cocuk olunca .
Ben oto koltuğu olanlardan alamayi düşünüyorum evdede kullanilabiliyo onlardaKızımın cicileri bunlardan yapılıyor patikle bandaj yapıldı etekli bandajın morunu istedim iki tane hastane çıkışı almış kayınvalide sağolsun battaniye 3 tane almış 1 örgü örmüş şindi size bişey sorucam bugun kararsız kaldım otokoltuğumu alsam yoksa şu ana kucakları var yüksek ayaklı sallanan acaba ondanmı acaba onlar arabaya olurmu ki... Çok Seyehat ediyoruz biz İnş kuzumlada gezeriz bol bol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?