2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Selamlarr
Seker yuklemesinde sizde meyveli soda gibi biseymi ictiniz?
Benim aclik 69
Tokluk 100 cikti

Hic oyle carpmadida acliktan sinirim bozuldu agladim ota b.ka agliyorum
Evet çilekli gazoz gibi birşey içtim açlık değilde beklemek mahvetti bide kan aldırmak

Saol canim atlattim sukur buda gecti

Canim bildigim kadariyla diger pedler bebedor ozellikle cabuk bozuluyormus kalitesizmis jelli olan daha uzun sure kullaniliyormus .oyle tavsiye ettiler
Bende hep lansinoh kullanmıstım öyle kalmıs aklımda jelli değildi tabi arkadasım mayısta dogum yaptı bebedorun normali cok ıslak bırakıyo dedi yine en iyi lansinoh bide milkway galiba onu söyledi

hanimlar zeynep kamil hastanesi gidenler doktorlar sadece gebe izlem bolumundenmi randevu alip gidiyorsunuz jinekoloji bolumleri felan bakmiyor degilmi kadin dogumda

Ben ilk oğlumu geçen sene yaz yaptırdım, aklı eriyordu genel anestezi ile yapıldı ,ilk gün biraz korktu sızlandı, 3 gün sürdü acısı sonra normale döndü ama ben ondan daha çok strese girdim 2. De erkek bunu ilk 6 ayda yaptırmayı düşünüyorum

Kızlar ya çevremde kimse aşı yaptırmamış doktoruna kadar.birinciyi vuruldum ama ikinciyi olmasam mı ilkinin üstünden 36 gün geçti
Ebe aradı tetanoz aşınız var diye, yorumlarda ağrısı olanları duyunca doktoruma sorayım dedim ,ebeye tabiki istemezse yapmayız dedi, doktorda gerek yok deyince yaptırmadım.hastane yeterince steril her ameliyat olana tetanoz aşısımı yapılıyor

Tetanoz aşısı saçma sapan bir hal aldı. Doktorum bana bırakmıştı ister yaptır ister yaptırma diye. Sağlık ocağındaki ebeyle konuşmuştum ve tek doz yapalım dedi, 25. Haftada ilk dozu yaptı ikinci dozu doğumdan sonra yaparız dedi. Geçen hafta kontrolüm vardı dr uma söyledim tek doz yapıldı diye. Olur mu öyle şey dedi ilki yapıldıysa ikinciyide olmalısın dedi. Ama 30.haftadan sonra yapılmıyor aşı. Benimde sınırda 29. Haftaya geliyor, bundan dolayı da yaptırmak istemiyorum. İnsanı öyle bir ikilemde bırakıyorlar ki, sağlık konusunda hiçbir şey net değil,oysa bu tür konularda tek fikir olmalı ve net. Herkes birşey söylüyor, panik atak geçiriyorum yalnış mı yağtım, yaptırmasa mıydım....

Ebe aradı tetanoz aşınız var diye, yorumlarda ağrısı olanları duyunca doktoruma sorayım dedim ,ebeye tabiki istemezse yapmayız dedi, doktorda gerek yok deyince yaptırmadım.hastane yeterince steril her ameliyat olana tetanoz aşısımı yapılıyor[/QUOTE]
Yani öyle ne biliyim amann nasıl bir sağlık anlayışımız varsa net hiç bişey yok

Allah Allahhhhh valla kafayı yiyecem niye net değil ya biz ne bilecez ne doğru ne yanlış

Ben sanırım bugunlerde duygusal sıkıntı yaşıyorum bende off bi sıkıntı bi yanma bu ne yaa havalardan sanırsam oluyo bunlar

Evet tek bir dogru olmali saglik konusunda ama olmuyor nedense her agizdan farkli bir sey cikiyor
Ben yaptirdim ilk dozu Ilkini yaptirdigima gore ikinciyi de yaptiririm
Cunku okuldaki ogretmen arkadaslarimin hepsi hamileliginde bunu yaptirmis kendileri de cocuklari da gayet iyi Doktorum da yaptir dedi Ebe de bizim hamilelerden yaptirmayan yok dedi

Benimde drum erken yaptırma diye diye 27. Haftamda yaptırdı ebeye sırdum sorun olmaz dedi ikinci doza dr izin verirse 1 martta yapalım dedi

Ben de ayni durumdayim ve cok kararsizim kullanabilir miyim ? Simdiden mi almali? Bi de emzirip pesine saginca sut artar memeyi bosalttikca yeniden dolar gibi seyler okudum cok kararsizim ya

Kızımın cicileri bunlardan yapılıyor patikle bandaj yapıldı etekli bandajın morunu istedim iki tane hastane çıkışı almış kayınvalide sağolsun battaniye 3 tane almış 1 örgü örmüş şindi size bişey sorucam bugun kararsız kaldım otokoltuğumu alsam yoksa şu ana kucakları var yüksek ayaklı sallanan acaba ondanmı acaba onlar arabaya olurmu ki... Çok Seyehat ediyoruz biz İnş kuzumlada gezeriz bol bol

Eklentiler

• Screenshot_2018-02-01-20-39-51.webp
    14,5 KB · Görüntüleme: 61
Ben oto koltuğu olanlardan alamayi düşünüyorum evdede kullanilabiliyo onlarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…