2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Can'ım oto koltuğu dediğin sanırım hem anakucağı hem oto koltuğu olarak kullanılanlardan. İlk aylar o kullanılıyormuş. Bence ev tipi ana kucakları araba için uygun değil. Bebeğin güvenliği açısından.
Ama benim bi arkadaşım bagaja atıyormuş gittiği her yere onu götürmüş. Piknik ev gezmeleri vs.
Yol boyu da bebeğini kucakta tutmuş tabi.
Yapacağın yolculuğun uzunluğuna bağlı biraz.

Ben oto koltuğu olanlardan alamayi düşünüyorum evdede kullanilabiliyo onlarda
Evet canım. Bana da bi arkadaşım verdi. Evde de rahat kullanılabilir bence. Zaten eskiden bu ev tipi ana kucakları yoktu ki :)
Kimsede görmedim ben. Ablam falan evde bu oto koltuğu diye geçen anakucağını evde kullandı hep.
Tabi ben ev tipi olanlardan da istiyorum. Titreşim özelliği baya işe yarıyormuş.

Canım bende oğlumdan kalma bu var arabada da bununla gidiyor salonda falan da bunda duruyor bebek...severek kullandım sonra poşetleyip kaldırdım döşemesini çıkarıp yıkıycam yine kullanıcam...başka da ev tipi falan almayı düşünmüyorum

Eklentiler

• SmartSelectImage_2018-02-02-23-38-46.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 53
Aynen yengem de kullandı evde kızı 1 buçuk yaşında ve arabada kullanıyor şuanda kosa koşa biniyor koltuğuna

Hı bende böyle düşünüyordum ama bugun eşim ev tipi bi model gösterdi çok tatlı çokta fazla almak istemiyorum sonra beyi nereye koyucam ohalde araba tipi alayım ben bildiğinden şaşmayayım araştırma yapayım bakalım biraz fiyatları

Bende hep lansinoh kullanmıstım öyle kalmıs aklımda jelli değildi tabi arkadasım mayısta dogum yaptı bebedorun normali cok ıslak bırakıyo dedi yine en iyi lansinoh bide milkway galiba onu söyledi
Bana da kraft dediler aldim iki paket ama epey arastirdim .artik kullanip tecrube edicez .
Su meme acilari olmasinda ins en cok ondan korkuyorum

Moralim inanılmaz bozuk 80,6 kilo olmuşum.hedefim 85 di ağlasammı ağlamasammı ben 90 la doğuma gitmek istemiyorum bana normal doğum bile yaptırmazlar ne yapıcam ben

Ben sanırım bugunlerde duygusal sıkıntı yaşıyorum bende off bi sıkıntı bi yanma bu ne yaa havalardan sanırsam oluyo bunlar
Ben de bendeee
Canim ev tipi anakucagi arabada kullanilmaz .
Ama normal anakucagini aractada evdede kullanabilirsin.
Bende ikisinden almak istiyorum .nasil yapsam bilemedim .sanirim mecbur alicaz gb .

Moralim inanılmaz bozuk 80,6 kilo olmuşum.hedefim 85 di ağlasammı ağlamasammı ben 90 la doğuma gitmek istemiyorum bana normal doğum bile yaptırmazlar ne yapıcam ben
Ama ben cok korktum 90 olunca normal doguma giremiyomuyuz

Yanlis biliyo olabilirmisin .dogururduk belki

Ist avrupa yakasinda dogum yapacak olan arkadaslar hastane doktor ve fiyat bilgisi verebilir misiniz???

Medical park bahçelievler 4500 normal 5500 sezeryan gece olursa dr un için ekstra para istemiyorlar yard doc dr meral arısal için olan fiyat bu muayenesi de 230 TL herhalde diğer dr lar icinde aynıdır

Çok geçmiş olsun büyük kaza atlatmışsın Allah birdaha yaşatmasın ben küçükken yakınımda patlamıştı tavşan ışığa bakar gibi kalıyor insan verilmiş sadaka varmış

Gecmis olsun canim salgın var cok kötü boğazdan başlıyor bende yeni atlattım sayılır öksürük kalıyor en son...bogazima sirke gargara ıhlamur taze nane limon karabiber bal ve günde 1gr aşmayacak şekilde toz zencefil karışım çayı ile atlattım çok terletti surekli değiştirip toparladım darısı başına inşaallah tez zamanda atlatırsın

Bende uyuyamıyordum canım göğsün sıkışır karnım sıkışır dön sağ dön sol derken hamile yastığı aldım çok şükür daha iyiyim saga yattimmi daha deliksiz uyuyorum

Kıyamam geçmiş olsun bende geçen ay en sevdigim kedimi kaybettim uyutmak zorunda kaldim kollarımda gitti yavrum günlerce kendime gelemedim ama işte herşey bir sebep ömrü o kadarmış suçlu hissetmen senin merhametli oluşundan mevlam başka acılar yaşatmasın

Ama ben cok korktum 90 olunca normal doguma giremiyomuyuz

Yanlis biliyo olabilirmisin .dogururduk belki
Yok canım olur mu öyle ben su an 88 kiloyum 81 ile başladım. Doktor 95 e kadar müsaade etti, hatta ben 100 olmasaydım dedim ağlamaklı bir halde güldü bi şey olmaz dedi. Normal Doğum istiyorum ben de ama kafa ve çatı uyumuna bakıcaz Doğuma yakın şimdi bi şey diyemiyorum dedi. Çok kilolusun normal olmaz derdi öyle olsaydı

Emeğine sağlık arkadaşım bende henüz alışverişe başlamadım eminim çok işime yarayacak

Merhaba kizlar araniza yeni katiliyorum bu topik pek bi aktifmis :) 25 haftalik kiz bebise hamileyim allahin izniyle bende mayis annesi olucam
Hayırlarla kucağına almak nasip olsun insaallah arkadaşım hoşgeldin bende yeniyim ama arkadaşlar sağolsun çok ilgililer benimde 23 hafta kız Allah herkese nasip etsin insaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…