- Konu Sahibi kardelen384
-
- #22.541
Ayy sende mi bendendin CanımAma ben cok korktum 90 olunca normal doguma giremiyomuyuz
Yanlis biliyo olabilirmisin .dogururduk belki
Ama senin boyun kaçYok canım olur mu öyle ben su an 88 kiloyum 81 ile başladım. Doktor 95 e kadar müsaade etti, hatta ben 100 olmasaydım dedim ağlamaklı bir halde güldü bi şey olmaz dedi. Normal Doğum istiyorum ben de ama kafa ve çatı uyumuna bakıcaz Doğuma yakın şimdi bi şey diyemiyorum dedi. Çok kilolusun normal olmaz derdi öyle olsaydı
Öyle dedilerse yaptırma ozaman bende kararsızım 2.dozda ebe arkadaşım kendi bile yaptırmamış sürekli hastanede ne bileyim bişey biliyodur heraldeSağlık ocağındaki ebede dr umda 30.haftadan sonra aşı yapılmaz dediler. 1 mart 31. Haftaya denk gelmiyor mu
Az önce bebeğim çırpınır gibi hareketler yaptı şiddetli ve seri halde çok korktum , sizlerden bunu yaşayan oldumu hiç dr gitmelimiyim
gunaydin guzel annelerpark yatak . bebek bakim cantasi alanlar resimlerini atabilirlermi
Bende anlamıyorum şeker işinden sonucu eşim almaya gitti keşke ben gitseydim ama 1. Saate işaret koymjs galiba oyle1. Saat mi 140 altı olmalı anlamadım
Ay canım bende aynı senin gibiydim çok hareket edince korkuyordum noluyor hava alamıyormu diye halbuki havamı var orda :) Korkma artık hareketleri daha güçlü sadece ve yeri iyice daralıyor o yüzden sen daha çok hissediyorsun çırpınıyormuş gibi geliyor sana şuanda. Bende sırt üstü yatınca sanki çırpınıyormuş gibi geliyor ama öyle değil tabiki. Rahat ol ve keyfini çıkar
İlk defa oldu böyle peşpeşe hızlı hızlı çok korktum , napıyorlar orda acaba kuzular elini ayağını sevdiklerim
30+6 oluyorum canım walla ben bu aşı işini anlamadım deumda zaten kan sulandırıcı kullanıyorum diye çok istekli bir şekilde yaptır demedi tek doz yeterse yaptırmayabilirimde.Sağlık ocağındaki ebede dr umda 30.haftadan sonra aşı yapılmaz dediler. 1 mart 31. Haftaya denk gelmiyor mu
Bence şuan dünyadaki en güzel yerdeler ve hallerinden gayet memnunlar. Bayılıyorum tekmelerine dönmelerine. Rüyamda bile bugün karnımda ayak izlerini görüyordum böyle minicik birine gösteriyordum bak bak minicik ne güzel diye :) Zor olsa da bazen bu anları çok özleyeceğiz bence tadını çıkaralım. Benimki bazen böyle 3 4 saat hiç hareket etmiyorum. Açıyorum karnımı başlıyorum okşamaya nasıl tekmeliyor hemen
Cicleride cok guzelmis su patiklere bayildim .kim yapiyor.nekadaraKızımın cicileri bunlardan yapılıyor patikle bandaj yapıldı etekli bandajın morunu istedim iki tane hastane çıkışı almış kayınvalide sağolsun battaniye 3 tane almış 1 örgü örmüş şindi size bişey sorucam bugun kararsız kaldım otokoltuğumu alsam yoksa şu ana kucakları var yüksek ayaklı sallanan acaba ondanmı acaba onlar arabaya olurmu ki... Çok Seyehat ediyoruz biz İnş kuzumlada gezeriz bol bol
Dimi korktum bian dogumdan sonra zayiflama topiklerinde karsilariz gibiYok canım olur mu öyle ben su an 88 kiloyum 81 ile başladım. Doktor 95 e kadar müsaade etti, hatta ben 100 olmasaydım dedim ağlamaklı bir halde güldü bi şey olmaz dedi. Normal Doğum istiyorum ben de ama kafa ve çatı uyumuna bakıcaz Doğuma yakın şimdi bi şey diyemiyorum dedi. Çok kilolusun normal olmaz derdi öyle olsaydı
Bende bende hatta ben 85 im 90 ni gormeye az kaldiAyy sende mi bendendin Canımyapılmıor diye bişey yok ama kilo her şeyi zorlaştıran bişey 90 olmayayım Alahım nolur
Can'ım o ben de hep oluyor :))Az önce bebeğim çırpınır gibi hareketler yaptı şiddetli ve seri halde çok korktum , sizlerden bunu yaşayan oldumu hiç dr gitmelimiyim
Ne alakasi var canim. 90 üstü olana normal dogum yaptirmiyor olsalardi gebelerin yarisindan cogu sezeryan olurdu. Turk kadiniyiz sunun surasinda. Cogumuz kiloluyuz :) ben simdiden 87 kiloyim. Ben de gecerim 90 i tabiki. Hatta 95 falan olurum. İnsallah 100 u gormem diye dua ediyorum. Ama hic korkum yok kilo yuzunden normal doguramazsam diye.Moralim inanılmaz bozuk 80,6 kilo olmuşum.hedefim 85 di ağlasammı ağlamasammı ben 90 la doğuma gitmek istemiyorum bana normal doğum bile yaptırmazlar ne yapıcam ben
Korkma canim. Tatlıs tatlis geriniyordur o :)Az önce bebeğim çırpınır gibi hareketler yaptı şiddetli ve seri halde çok korktum , sizlerden bunu yaşayan oldumu hiç dr gitmelimiyim
Ne güzel rahatsınız bende öyle olmak istiyorum ama yapı heralde elimde değilNe alakasi var canim. 90 üstü olana normal dogum yaptirmiyor olsalardi gebelerin yarisindan cogu sezeryan olurdu. Turk kadiniyiz sunun surasinda. Cogumuz kiloluyuz :) ben simdiden 87 kiloyim. Ben de gecerim 90 i tabiki. Hatta 95 falan olurum. İnsallah 100 u gormem diye dua ediyorum. Ama hic korkum yok kilo yuzunden normal doguramazsam diye.
Komşuya kıyafet eltiye çeyrek altınKizlar komsuya ve eltiye bebek dogduya ne goturulur yazabilirmisiniz bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?