2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Ama senin boyun kaç

Sağlık ocağındaki ebede dr umda 30.haftadan sonra aşı yapılmaz dediler. 1 mart 31. Haftaya denk gelmiyor mu
Öyle dedilerse yaptırma ozaman bende kararsızım 2.dozda ebe arkadaşım kendi bile yaptırmamış sürekli hastanede ne bileyim bişey biliyodur heralde

Az önce bebeğim çırpınır gibi hareketler yaptı şiddetli ve seri halde çok korktum , sizlerden bunu yaşayan oldumu hiç dr gitmelimiyim

gunaydin guzel anneler park yatak . bebek bakim cantasi alanlar resimlerini atabilirlermi

Az önce bebeğim çırpınır gibi hareketler yaptı şiddetli ve seri halde çok korktum , sizlerden bunu yaşayan oldumu hiç dr gitmelimiyim

Ay canım bende aynı senin gibiydim çok hareket edince korkuyordum noluyor hava alamıyormu diye halbuki havamı var orda :) Korkma artık hareketleri daha güçlü sadece ve yeri iyice daralıyor o yüzden sen daha çok hissediyorsun çırpınıyormuş gibi geliyor sana şuanda. Bende sırt üstü yatınca sanki çırpınıyormuş gibi geliyor ama öyle değil tabiki. Rahat ol ve keyfini çıkar

İlk defa oldu böyle peşpeşe hızlı hızlı çok korktum , napıyorlar orda acaba kuzular elini ayağını sevdiklerim

İlk defa oldu böyle peşpeşe hızlı hızlı çok korktum , napıyorlar orda acaba kuzular elini ayağını sevdiklerim

Bence şuan dünyadaki en güzel yerdeler ve hallerinden gayet memnunlar. Bayılıyorum tekmelerine dönmelerine. Rüyamda bile bugün karnımda ayak izlerini görüyordum böyle minicik birine gösteriyordum bak bak minicik ne güzel diye :) Zor olsa da bazen bu anları çok özleyeceğiz bence tadını çıkaralım. Benimki bazen böyle 3 4 saat hiç hareket etmiyorum. Açıyorum karnımı başlıyorum okşamaya nasıl tekmeliyor hemen

Benim sıpamda hep ben dinlenirken vuruyor tekmeyi , en sinirli anımda bile onun tekmesi gülümsetiyor beni inşallah sağsalim kavuşuruz yavrularımıza, Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun

Cicleride cok guzelmis su patiklere bayildim .kim yapiyor.nekadara
Dimi korktum bian dogumdan sonra zayiflama topiklerinde karsilariz gibi
Ayy sende mi bendendin Canım yapılmıor diye bişey yok ama kilo her şeyi zorlaştıran bişey 90 olmayayım Alahım nolur
Bende bende hatta ben 85 im 90 ni gormeye az kaldi

Moralim inanılmaz bozuk 80,6 kilo olmuşum.hedefim 85 di ağlasammı ağlamasammı ben 90 la doğuma gitmek istemiyorum bana normal doğum bile yaptırmazlar ne yapıcam ben
Ne alakasi var canim. 90 üstü olana normal dogum yaptirmiyor olsalardi gebelerin yarisindan cogu sezeryan olurdu. Turk kadiniyiz sunun surasinda. Cogumuz kiloluyuz :) ben simdiden 87 kiloyim. Ben de gecerim 90 i tabiki. Hatta 95 falan olurum. İnsallah 100 u gormem diye dua ediyorum. Ama hic korkum yok kilo yuzunden normal doguramazsam diye.
Korkma canim. Tatlıs tatlis geriniyordur o :)

Ne güzel rahatsınız bende öyle olmak istiyorum ama yapı heralde elimde değil sizin boyunuz kaç peki

Bugünden itibaren 100 den asağı düştük artık zaman gecmek bilmez bide iki gündür daha yukarı cıktı sanırım sıkıstırmalar basladı iki günde bi ağırlaştım sanki

Herkese merhaba,
Banada 50gr'lık yükleme yapıldı, sonucunu görmedi. Telefonla arayıp doktorumdan öğrendim bir sıkıntı yokmuş çok şükür.
2 türlüde yapılabiliyormuş kızlar içiniz rahat olsun.
Beşik olarak mothercare camberley modelini çok begeniyordum ama pahalıydı 1700 gibi bir fiyatı vardı, o kadar bir bütçe ayırmak istemedim. Sahibinden.com a bakayım bi dedim belki temiz birsey bulurum :) evet baktım ve buldum! kullanılmamış nerdeyse, siteye beşik +şilte fiyatı 1000tl yazıyordu. bizde pazarlıkla 750tlye anlaştık. kullanılmamıs derken chicconun next2me besiiği hediye gelince onu kullanmışlar, sonrasında da yer yatagı yapmışlar bebeklerine. öyle işteee henüz kurmadık besiği ilk fırsatta kurup fotoğraf atacagım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…