2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Canım bendede durum aynı uykum geliyor yatıyorum gece yarısı uyanıyorum din sağ son sol uyu uyuyabilir sen ilk hamileligimde gündüzden uyurdum gecede bu uyytmuyoo
Yaa neden böyle oluyor ki, bu dönem hamileleri mi böyle oluyor acaba. Arkadaşlar anlatıyor yok şöyle uyurdum yok böyle uyurdum, aylardır uykusuzum, her şey bi tuhaf..

Bende de çok oluyor çatı ağrısıymış o ikinci hamileliklerde daha erken başlıyormuş ilk hamileliklerde 35den sonra olurmuş ama ikincilerde 20li haftalarda başlarmış tek çaresi bacak arasına yastık koyup yatmak baya bi faydası oluyor :)

bende uyuyamıyorum her gece aynı akşamüstü saat dörtte uykum geliyor çalışınca da uyunmuyo sonra akşam dön dur sağa sola aynen hamileler hep uyur diyolar ama biz onlardan değiliz galiba

Yaa neden böyle oluyor ki, bu dönem hamileleri mi böyle oluyor acaba. Arkadaşlar anlatıyor yok şöyle uyurdum yok böyle uyurdum, aylardır uykusuzum, her şey bi tuhaf..
Hiç bilmiyorum ama dedigim gibi gece gündüz uyurdum yatmadan önce süt yada.ayran içmeyi dene belki işe yarar ben kan ilacı aldığım niçin yatarken icemiyorum sut ayran

bana 75 lik yaptılar direkt. Kendi druma mesaj attım diyet yap dedi ama katı bir diyet mi anlamadım. Ben de sulandırıcı yapıyorum mos mor kollarım
Şekerden çikolatadan hamur işinden falan uzak durduğun müddetçe yeterli canım tam buğday ekmeği yiyorum hep günde 3öğünde meyve yiyorum 1er tane. 3ana 3 ara öğün olarak devam ediyorum şimdilik. Benim de karnım kolum hep mor :\ insülin için son aşamada oluyor dedi dahiliye doktoru da diyetisyende önce diyet yeterli gelmezse insülin. O yüzden yediklere dikkat etmekte fayda var

Canım bnde de var ya özellikle akşamları ayaklarım yanıyo evde iç çamaşırıyla dolaşıyorum resmen bi de içim yanıyor ne yapsam gecmiyo yangın mide yanması değil ana içten bütün vücudum yanıyor

Kanniniz fazla.geliyo.sizin bence bende üşüyorum yaaa :)

Kanniniz fazla.geliyo.sizin bence bende üşüyorum yaaa :)
Ya bn normaldede kışları üşümem hep dizden altım yorganın dışındadır yatarken . Şimdi yorgan örtmüyorum nerdeyse bi de bzm doğalgaz falan da cok kısık ayarda böyle atlatcaz artık üç aydan da az kaldı . Bi de kasılma konuşulmuş çok ya bnm de bebiş toplanıyo sürekli ben kasılma olduğunu bilmiyodum taa yirmi şubatta randevum bi de inşallah bi sıkıntı yoktur

Canım aynıyız uyku denen birşey yok ama benim sırt ağrılarımdan galiba halende geçmedi ağrılarım. Bazı geceler ağrımıyor sırtım onda bile uyuyamıyorum öf pöf yapa yapa sağa sola dönüyorum eşime bakıyorum gık demeden uyuyor ona gıcık oluyorum nasıl da uyuyor diye sabahı nasıl yapıyorum bilmiyorum bile. Yastıklarla cebelleşiyorum bir sırtıma bir bacak arama bir karnıma döneceğim zaman hoop değiştir hepsinin yerini. Valla halimi çekseler komedi diye izlerler.

Biz kombiyi kapattım evim güneş goruyor sıcacık oturma odam
Kasılma da yalancı kasılmalar sanırım.gun için de birkaç kez bende yaşıyorum bı nefesimi kesiyor ama bir sıkıntı değil bu öyle biliyorum

Bende de yangın var normalde deli gibi üşeyen insanımdır kat kat giyinip öyle geçiririm kışı yazın bile yorgansız yatamam ama şimdi açıyorum göbüşü evde akşamları öyle geziyorum. Birde bu toplanma olayı bence kasılma değil ya benimki de çok toplanıyor özellikle solumda hep kafasını bile hissediyorum hep solumda. Kendi keyfiyle yerini beğenmekle alakalı bir durum diye düşünüyorum. Yada çok döndükleri için ve artık kocaman oldukları için bize toplanma gibi geliyor olabilir. Benimki çok dönüyor mesela ama en son gelip solda durup tekmeliyor hep ben hiç kasılma diye düşünmedim onu.

Rica ederim canım ne demek inşallah rahatlarsın biraz. Günde 2 3 kasılma normal diyor benim doktorum kasılmaya ağrıda eşlik ediyorsa sıkıntı dedi. Progestan da baya faydalı oluyor canım ben hamilelik başından beri günde 1 kez fitil olarak kullanıyodm. 13.haftada dikiş atıldı ya ozamandam geride sabah akşam yapıyorum oda rahim kaslarını genişletip kasılmayı önlüyor. Suyunu da iç 3 litre kadar. Rabbimin izniyle sağlıklı sağsalim bişekilde kucağımıza alırız canım.

Aynen canım bi de eşler horul horul uyuyorlar, nefes sesi bile beni uyuz ediyor, sinirlendikçe ateş basıyor, uykum tam gelir gibi olsa da sinirden o da kaçıyor, tv falan izlesem izleyecek bir şey bulamıyorum. Ayy 3 ayımız kaldı kalmasına ama bir an önce geçse de rahatlasak

Kizlar gunaydin e bebekte kuvet fiyatlari gayet guzel dusmus sevibebe babyjem urunlerinde ozellikle almamis olanlar bakabilir.
Buarada sizce ayakli kuvet gereklimi .kullanisli oluyormu.
ben arkadsımda gördüm birlikte banyo yaptrmıstık bebeğini, çok büyük kolaylıktı, bel tutulmalarına son :) yada müdahale daha kolay oluyor. benm bebegim oldugunda kesin alcam diyordum ama biraz fiyatı yüksek geldi :S eğer imaknınız ve yeriniz varsa değerlendirin derim.

Ay gerçekten tv de de birşey yok olsa da hayatta tv izleyen bir insan değilim açayımda bakayım demem ben. Çalışmıyorken bile eşim gelene kadar hayatta açmazdım tv yi. Dolanıyorum bende evin içinde gece kuşu gibi. İnşallah hayırlısıyla geçecek bugünler. Kendimi hep az kaldı diye avutuyorum. Şimdiden alıştık uykusuzluğa zorlanmayız artık :)

Kredi kartı kullanmıyoruz hiç gerek duymadim netten bişey almaya :)
engüzeli aslında kredi kartlarına bulasmamak lazım. malsef yasadıgım yer itibariyle ksıtılı alışveriş imkanlarına sahibim, hemde çalışma şartlarımız gezmeye müsait değil, bizde mecburen kredi kartına basvuruyoruz. bide internet gerçekten çok daha uygun oluyor. önce eczaneden alacaktım bu bahsettiğim ürünleri, o an bi internete bakayım öyle dedim. epey bi fiyat farkı çıktı ortaya. Kart kullanmadıgınız için tebrik ederim sizi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…