- 7 Aralık 2013
- 3.265
- 3.577
- 448
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #23.021
Allah'a emanetler canm sanmıyorum uykusuzluğun etkileyeceğini. Hamur işleri v yağlı şeyler yediğim zaman benim midemde çok kötü oluyor.Ya ben uyuyamıyorum napıcam kızlar delircem sabah 5 de uyanıyorum gexe zaten midemden geziyorum ruh gibi oldum ya uyku düzenim mahvoldu yeterki kuzum iyi olsun diyorum ama uykusuzluk onu etkiler diyede korkuyorum
Okudugum hafta hafta hamilelik kitabina gore akinti olmasi ve bu aralar arrmasi normal. Ben de kupkuruyum. Siz korkmayin asil Benim korkmam lazim sanirim.
Kizlar Ben sanirim doktorumdan utanmaya basladim. Normalde gayet rahattim, tibbi konularda hic utanmam. Niye Boyle oldu bilmiyorum. Esimde benimle geliyor acaba o yuzden mi?
Bir de hungur hungur aglayasim var. Sizde de Boyle oluyor mu
32 atrı 0 da zaten 32 bitmiş oluyor 33 e girmiş oluyorsunCanım emin misin ? Ben doktoruma hesaplattim tam 32+0 olduğumuz tarihte ayrilabilecegimi söyledi. Çalıştığım kurumda aynı şeyi soyledi. Zaten günler geçmek bilmiyor 1 hafta daha beklemeyelim şimdi.
Kimde ne varsa aynıları var ben de. Akıntı ağrı duygusallık. Hep ağlama modundayım. Hatta bir gün önce ağlama krizine girdim. Durduk yere değil tabi ama normalde olsa o durumda bu kadar ağlamazdımOkudugum hafta hafta hamilelik kitabina gore akinti olmasi ve bu aralar arrmasi normal. Ben de kupkuruyum. Siz korkmayin asil Benim korkmam lazim sanirim.
Kizlar Ben sanirim doktorumdan utanmaya basladim. Normalde gayet rahattim, tibbi konularda hic utanmam. Niye Boyle oldu bilmiyorum. Esimde benimle geliyor acaba o yuzden mi?
Allah yardimcin olsun canım bilirim çok zordur meslek ben de yeni atandigimda erkek meslekte calismistim 2 yil simdi de kiz imam hatipteym meslek kadar yorucu degil ama ben artik kafasi basmayan ogrenciye tahammul edemiyorm seviye diplerde malum.Ya dinlenmeyi birak okula gittogim gunler iskence ... 12lere giriyorum meslek lisesi ve sanirim hayatimin mesleki acidan en zor senesi olucak bu yil.. Hormonlar tavanken bazi seylere katlanmak cok zormus.. Benegim iyi olsun da bu gunlerde gecer diyorum napim. Gece uykusu bende de sikinti. Hamilelik ne kadar uzun suruyormus meger baska arkadaslar hamileyken hic farketmemisim
Canım daha dün akşam hüngür hüngür ağladım sebep ne yok tabiki ama rahatladım :))Okudugum hafta hafta hamilelik kitabina gore akinti olmasi ve bu aralar arrmasi normal. Ben de kupkuruyum. Siz korkmayin asil Benim korkmam lazim sanirim.
Bende meslekle başladım şimdi imam hatipteyim hiç dark yok walla o kadar basite indirgiyorumki konuları yine yok yine yok ilk dönem bir sınıfımın başarı yüzdesi %0 çıktı düşün müdüre gittim hç ders anlatmayıp boş oturdam böyle bir sonuç çıkmazdı bu nedir dedim adamda çaresiz eldeki malzeme bu hocam diyor allahtan diğer derslerdede durum aynı olduda kendimi suçlamaktan vazgeçtimAllah yardimcin olsun canım bilirim çok zordur meslek ben de yeni atandigimda erkek meslekte calismistim 2 yil simdi de kiz imam hatipteym meslek kadar yorucu degil ama ben artik kafasi basmayan ogrenciye tahammul edemiyorm seviye diplerde malum.
Normalde oluyor ama cok rahatsiz etmiyor .Senin hastaliktan iyice bunaltmis demekki.gecmis olsun .bol su ic gececek insGünaydın kızlar, ateş basması sizde de oluyor mu? Bir anda yüzümden ateşler fışkırıyor sanki, ensem su gibi terliyorkapı pencere ne bulsam açıyorum, haliyle üşütüyorum. Boğazım şişmiş ve burnum tıkalı, beter haldeyim anlayacağınız elim ayağım davul gibi, dokunsalar ağlayacak moddayım
Bendede oluyor balkon kapısını açıp oturduğum oluyorGünaydın kızlar, ateş basması sizde de oluyor mu? Bir anda yüzümden ateşler fışkırıyor sanki, ensem su gibi terliyorkapı pencere ne bulsam açıyorum, haliyle üşütüyorum. Boğazım şişmiş ve burnum tıkalı, beter haldeyim anlayacağınız elim ayağım davul gibi, dokunsalar ağlayacak moddayım
Ben evde sade t shirt le geziyorum atletsiz gece yatak odasının peteklerini kapatıyorum...oglumda da böyleydim kış hamileliği Allah tan yaz olsa delirirdik heralde...Günaydın kızlar, ateş basması sizde de oluyor mu? Bir anda yüzümden ateşler fışkırıyor sanki, ensem su gibi terliyorkapı pencere ne bulsam açıyorum, haliyle üşütüyorum. Boğazım şişmiş ve burnum tıkalı, beter haldeyim anlayacağınız elim ayağım davul gibi, dokunsalar ağlayacak moddayım
ben 3 ay boyunca kullandım canım.bende hiç öyle bir sorun olmadı.200 lük kullanıyordum ben doktor ağızdan alınca dayanamazsın çok etkiler demiştiİyi Akşamlar arkadaşlar progestan i fitil olarak kullananiniz oldu mu geçen hafta kanamam olunca verdi doktor ama kaşıntı ve idrara çıkarken yanma yapıyor korkuyorum intihap olucam diye
bende yatarken koyuyodum.sabah kalkınca bi yarim saat çamaşırı değiştirmeden işlerimi hallediyordum.içinde kalan kapsülü dışarıya atıyordu vücudum.ise geçerken çamaşırı değiştirip tertemiz gidiyordum ise.istersen sende dene hem temiz hemde kuru kalırsınYatarken alıyorum sanırım hareket ettiğimden çamaşırıma bulaşmış oluyo uyaninca ve cok kaşıniyo tedirgin okuyorum bende Sağol cnm
bende uzatabilirsem 37 de ağrılayım diyorum ama hareketlerim çok kısıtlandı.gerçi ben oturup duruyorum işyerinde ama32. Haftaya girerken ayrılacaz diye söylediler bana da .9 mart diye hesapladık inşallah benimki doğrudur Tahammülüm hiç kalmadı çünkü .
Sağol kuzum inşallahNormalde oluyor ama cok rahatsiz etmiyor .Senin hastaliktan iyice bunaltmis demekki.gecmis olsun .bol su ic gececek ins
Ay aynı beni anlatmışsın canım.normalde çok üşüyen bi insandım ama şuan görsen menopozlu teyzeler gibiyim :)Günaydın kızlar, ateş basması sizde de oluyor mu? Bir anda yüzümden ateşler fışkırıyor sanki, ensem su gibi terliyorkapı pencere ne bulsam açıyorum, haliyle üşütüyorum. Boğazım şişmiş ve burnum tıkalı, beter haldeyim anlayacağınız elim ayağım davul gibi, dokunsalar ağlayacak moddayım
Çığlık atasın geliyor İnan o kadar sıkıntı basıyor napıcaz böyleAy aynı beni anlatmışsın canım.normalde çok üşüyen bi insandım ama şuan görsen menopozlu teyzeler gibiyim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?