- 6 Mayıs 2011
- 1.890
- 3.089
- 133
- 40
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #23.121
Ben hala boyatmadım dipten gelen beyazlar neyse de akmış boyanın turuncu görüntüsü sinirlerimi bozuyorKızlar buarada saçını boyayan varmı. Valla aynaya bakamaz oldum sinirlerim bozuluyor kendimi cok bakımsız görüyorum.
Valla ben şeker hastasıyım ve insülin kullanıyorum, az yesem şekerim düşüyor bugün yaşadım mesela gözlerim karardı, gidiyorum dedim. Biraz fazla kaçırınca da şeker çıkıyor. Ayarlamak dert inan. Sen yemene içmene dikkat et şekerini ölçmeyi ihmal etme, bir sorun yaşamazsınBen hala gebelik diyabeti olduğum konusunda emin değilim...sabah çok iyi kahvaltı yapmıştım öğlen bi kahve içtim turşu yedim bi ara...şimdi okuldan eve yürüyerek geldim 2km vardır,yemek yiycem ve öyle elim ayağım boşalmıyor iyiyim yani...böyle şeker hastası olunur mu
Aynen öyle oluyor canım hem uyusana yavrum diye kızarken biyandan öpüyorum... Evlat kolay büyümüyor kii hele bebek halleri hiç bişey asıl sorun büyüdükçe derlerdi bana şaka gelirdi.... Şimdi ben diyorum durun bi büyüsün ler ahh ahhh ozaman asıl sıkıntı göz önünden ayrıldıkları zaman başlıyor...Herkes bugünleri bile arayacaksın diyor ama olsun kucaklarımıza alalım kokularını duyalım da her zorluğu aşarız bir şekilde. Rabbim herkese bu duyguyu tattırsın aratmadan versin inşallah. Doğan bir şekilde büyüyor bir bakmışızz hoop kocamanlar
hastane için 2 çanta biri ben ve bebiş için ihtiyaç biraz daha geniş ni çanta birde doğuma girerken hemen yanına alacağın ufacık bebiş için bi çanta çıkarken fort bebe daha iyi oluyo bence ben öyle yapıcam Allah izin verirse..Kızlar hastane çantası olarak ne kullanacaksınız nasıl birşey alacaksınız. Bebek çantası falan nasıl olacak hiç bir fikrim yok. Bu ay çantaları alacağım hangisi en kullanışlı olur acaba. Birde bebeği hastaneden çıkarırken anakucağı mı kullanacaksınız portbebe mi
ya resmen renk cümbüşü. Beyaz siyah akmış boya .... Birde o beyazlar daha kalın telli hepsi havada duruyor. Bu hafta sonu organik boya alıp kendim boyamayı düşünüyorum balkona oturup boyayacam artik camida acarım kokusu etkilemezBen hala boyatmadım dipten gelen beyazlar neyse de akmış boyanın turuncu görüntüsü sinirlerimi bozuyor
İşte ben hiç böyle şeyler yaşamadım...bilemiyorum hasta mıyım değil miyim ama çok dikkat ediyorum...1.hamileliğimde 25 kilo aldığım için zaten dikkatliyim ve diyabete yasak olan şeyler zaten ağzımın tadını bozduğu için yiyemiyorumValla ben şeker hastasıyım ve insülin kullanıyorum, az yesem şekerim düşüyor bugün yaşadım mesela gözlerim karardı, gidiyorum dedim. Biraz fazla kaçırınca da şeker çıkıyor. Ayarlamak dert inan. Sen yemene içmene dikkat et şekerini ölçmeyi ihmal etme, bir sorun yaşamazsın
Canım yakında ni hastane varsa görün derim çok geçmiş olsun Rabbim canınızı korusun inşallah... Strestende çoğalmış olabilir sancıKizlar cok kotu durumdayim ya .
Sancim vardi .artti.arabadaydim ufak bi kaza yaptim .buyuk birsey degil korkmadim ama uzuldum sanirim simdi cok fena sancim var bicak gibi saplaniyo karnimda vajinada .Birsey olmaz degilmi.
çok geçmiş olsun. dr a görünmekte yarar var bence deKizlar cok kotu durumdayim ya .
Sancim vardi .artti.arabadaydim ufak bi kaza yaptim .buyuk birsey degil korkmadim ama uzuldum sanirim simdi cok fena sancim var bicak gibi saplaniyo karnimda vajinada .Birsey olmaz degilmi.
Aynen öyle oluyor canım hem uyusana yavrum diye kızarken biyandan öpüyorum... Evlat kolay büyümüyor kii hele bebek halleri hiç bişey asıl sorun büyüdükçe derlerdi bana şaka gelirdi.... Şimdi ben diyorum durun bi büyüsün ler ahh ahhh ozaman asıl sıkıntı göz önünden ayrıldıkları zaman başlıyor...
Hastane çantası olarak, evde küçük boy bir valiz bavul ya da seyahat çantası varsa onu kullanmak en mantıklısı . Ben oğlumda iki ayrı küçük hurç yaptım. Birine bebegin dogumda hemşireye verilecek ilk kıyafetlerini hastane çıkışı battaniyesine bohça seklinde koydum. Diğer yedeklerini de aynı hurca koydum. 2. Hurcta benim yedek gecelik, iç çamaşır vs. Eşyalarım vardı. Hurçların Üstüne de anne ve bebek diye yazdım. Doğum sonrası bisey lazım olunca o nerde derdi olmuyor. Annenin hurcu belli bebeğin belli
Bebeği hastaneden şu elde taşınan bebek arabalarına da takılan pusetle çıkardık. Rahat olsun diye içine alt açma falan serdik. Sonrasında zaten arabayla bir yere giderken 5 ay kadar da puset kullanılıyor.
For
hastane için 2 çanta biri ben ve bebiş için ihtiyaç biraz daha geniş ni çanta birde doğuma girerken hemen yanına alacağın ufacık bebiş için bi çanta çıkarken fort bebe daha iyi oluyo bence ben öyle yapıcam Allah izin verirse..
Oyle oldu galiba .Uzandim biraz gecti gibi tekrar olursa gidicemCanım yakında ni hastane varsa görün derim çok geçmiş olsun Rabbim canınızı korusun inşallah... Strestende çoğalmış olabilir sancı
çok geçmiş olsun. dr a görünmekte yarar var bence de
Kızlar buarada saçını boyayan varmı. Valla aynaya bakamaz oldum sinirlerim bozuluyor kendimi cok bakımsız görüyorum.
Benim de sırtımda ve kuyruk sokumumda çok ağrı oluyor.her hamilelik farklı geçiyor demek ki ilkinde iyiymişsin.Hanımlar nasılsınız birşey sormak istiyorum sizinde belinizden ayağınıza vuran ağrılarınız oluyormu hareket ettikce canınızı acıtan belinize sanki taş kestiren bi ağrı eğilip kalkarken bile elektirik çarpıyor gibi yanı ben daha önce doğum yaptm ama ben doğuma bile zıplaya zıplaya gittim hiç böyle şeyler yaşamadım. Herkez hamile oldunu unutuyormuşum derdi. dogumda bile gram sancim olmadı bunda özel bölgemde bile çok ağrı oluyor
Kizlar cok kotu durumdayim ya .
Ben sırt çantası almayı düşünüyorum bebek eşyaları için.sonrasında da rahat kullanırım gibi geldi.kendime ayrıca küçük bir valiz hazırlarım.Kızlar hastane çantası olarak ne kullanacaksınız nasıl birşey alacaksınız. Bebek çantası falan nasıl olacak hiç bir fikrim yok. Bu ay çantaları alacağım hangisi en kullanışlı olur acaba. Birde bebeği hastaneden çıkarırken anakucağı mı kullanacaksınız portbebe mi
Ben 32 den sonra hazırlamayı düşünüyorum ne olur ne olmaz.bi de heves ettim valla bebeğin cicileriyle uğraşasın var :)Bende hastane çıkışında bebek arabasının anakucağını kullanmayı düşünüyorum. Ama çanta konusunda napsam bilemedim. Senin gibi yapmakta mantıklı hurçlara koyduğun zaman gerçekten düzenli olur. İki ayrı çantada alabilirim bilemedim en mantıklısı ne olur. Herkes bana şimdiden hazırlamaya başla diyor. Acaba başlasammı ben son aya bırakmayı düşünüyorum. 34 35 haftalarda yapsam normal heralde.
Grupanya.com ve şehirfirsatları.com ben her zaman tatile çıkmadan önce buralara bakarım. Bizim tatil planımız anlık olduğu için iyi oluyorHaha ben de bıcırlara hakim olamadım İnan. Bildiğin salıcam, takıcam huniyi yavaş yavaş :) kızımda somestrdan sonra heyet almıştım bildiğin 26 da bıraktım yani. Ama İnan çok kilo aldım ya. Evde otur otur. Şimdi biraz da oyüzden direnicem.
Hangi siteler canım onlar BAkayım sürekli en azından.
Evet oyüzden eylül 15 te gidelim dedik canım. Bodrum da blu Çırağan var kuzenim
Gitti berbat pis dolandırıcı bir yer. Bir de yeni birtane açılmış lussoro diye. Ama fiyat falan hiçbişey yazmıyor. Marmaris’te angel Peninsula var fiyatlar fahiş. Başka da bilmiyorum ya :)
Benim de diplerim cikmis .baktikca kendime moralim bozuluyor.kuaforde bitkisel yaparlarmi acabaCanım ben boyadım bitkisel boyayla, doktorum bitkisel boyayla boyayabilirsin dedi. İnternetten çok araştırıp tamamen bitkisel olan bir boya aldım. Çok psikolojimi bozuyordu saçlarım dayanamadım. Zaten 10 dk falan tuttum tamamen kokusuz bir boyaydı. Sıkıntı olacağını sanmıyorum doktoruma güvendim boyadım valla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?