2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Valla ben şeker hastasıyım ve insülin kullanıyorum, az yesem şekerim düşüyor bugün yaşadım mesela gözlerim karardı, gidiyorum dedim. Biraz fazla kaçırınca da şeker çıkıyor. Ayarlamak dert inan. Sen yemene içmene dikkat et şekerini ölçmeyi ihmal etme, bir sorun yaşamazsın

Aynen öyle oluyor canım hem uyusana yavrum diye kızarken biyandan öpüyorum... Evlat kolay büyümüyor kii hele bebek halleri hiç bişey asıl sorun büyüdükçe derlerdi bana şaka gelirdi.... Şimdi ben diyorum durun bi büyüsün ler ahh ahhh ozaman asıl sıkıntı göz önünden ayrıldıkları zaman başlıyor...

For
hastane için 2 çanta biri ben ve bebiş için ihtiyaç biraz daha geniş ni çanta birde doğuma girerken hemen yanına alacağın ufacık bebiş için bi çanta çıkarken fort bebe daha iyi oluyo bence ben öyle yapıcam Allah izin verirse..

Ben hala boyatmadım dipten gelen beyazlar neyse de akmış boyanın turuncu görüntüsü sinirlerimi bozuyor
ya resmen renk cümbüşü. Beyaz siyah akmış boya .... Birde o beyazlar daha kalın telli hepsi havada duruyor. Bu hafta sonu organik boya alıp kendim boyamayı düşünüyorum balkona oturup boyayacam artik camida acarım kokusu etkilemez

İşte ben hiç böyle şeyler yaşamadım...bilemiyorum hasta mıyım değil miyim ama çok dikkat ediyorum...1.hamileliğimde 25 kilo aldığım için zaten dikkatliyim ve diyabete yasak olan şeyler zaten ağzımın tadını bozduğu için yiyemiyorum

Kizlar cok kotu durumdayim ya .
Sancim vardi .artti.arabadaydim ufak bi kaza yaptim .buyuk birsey degil korkmadim ama uzuldum sanirim simdi cok fena sancim var bicak gibi saplaniyo karnimda vajinada .Birsey olmaz degilmi.

Sancim vardi .artti.arabadaydim ufak bi kaza yaptim .buyuk birsey degil korkmadim ama uzuldum sanirim simdi cok fena sancim var bicak gibi saplaniyo karnimda vajinada .Birsey olmaz degilmi.
Canım yakında ni hastane varsa görün derim çok geçmiş olsun Rabbim canınızı korusun inşallah... Strestende çoğalmış olabilir sancı

çok geçmiş olsun. dr a görünmekte yarar var bence de

Zaman gerçekten çok çabuk geçiyor o günlerde hemen gelecek eminim. Bakmışız ki büyümüş gitmiş. İnşallah çocuklarımızı güzel yetiştirebiliriz hayırlı evlatlar olurlar inşallah. İlerisi için şimdiden çok düşünüyorum nasıl bir anne olacağım diye. Rabbim bizi utandırmasın yardımcı olsun

Bende hastane çıkışında bebek arabasının anakucağını kullanmayı düşünüyorum. Ama çanta konusunda napsam bilemedim. Senin gibi yapmakta mantıklı hurçlara koyduğun zaman gerçekten düzenli olur. İki ayrı çantada alabilirim bilemedim en mantıklısı ne olur. Herkes bana şimdiden hazırlamaya başla diyor. Acaba başlasammı ben son aya bırakmayı düşünüyorum. 34 35 haftalarda yapsam normal heralde.

Ben bebek arabasının anakucağını düşünüyorum hastaneden çıkarken altına battaniye serip ayrıca portbebe alsammı bilemedim. Çanta içinde böyle çok şaşalı birşeye gerek yok sanırım. Bir ufak bir büyük çanta yeter galiba.

Canım yakında ni hastane varsa görün derim çok geçmiş olsun Rabbim canınızı korusun inşallah... Strestende çoğalmış olabilir sancı
Oyle oldu galiba .Uzandim biraz gecti gibi tekrar olursa gidicem
Saol canim
Kendi dr umda yokmus
çok geçmiş olsun. dr a görünmekte yarar var bence de

Saol canim biraz gecti sanki tekrar gelirse gidicem mecbur ins olmz

Kızlar buarada saçını boyayan varmı. Valla aynaya bakamaz oldum sinirlerim bozuluyor kendimi cok bakımsız görüyorum.

Canım ben boyadım bitkisel boyayla, doktorum bitkisel boyayla boyayabilirsin dedi. İnternetten çok araştırıp tamamen bitkisel olan bir boya aldım. Çok psikolojimi bozuyordu saçlarım dayanamadım. Zaten 10 dk falan tuttum tamamen kokusuz bir boyaydı. Sıkıntı olacağını sanmıyorum doktoruma güvendim boyadım valla.

Reactions: tmz
Benim de sırtımda ve kuyruk sokumumda çok ağrı oluyor.her hamilelik farklı geçiyor demek ki ilkinde iyiymişsin.

Canım en büyük sıkıntı zaten stres bence bir doktora görün içini rahatlat. Stres yapınca benim karnım kaskatı kesiliyor hemen sende stres yaptın sanırım. Ama nolur nolmaz görün düşünmek daha çok strese sokar seni

Ben sırt çantası almayı düşünüyorum bebek eşyaları için.sonrasında da rahat kullanırım gibi geldi.kendime ayrıca küçük bir valiz hazırlarım.

Ben 32 den sonra hazırlamayı düşünüyorum ne olur ne olmaz.bi de heves ettim valla bebeğin cicileriyle uğraşasın var :)

Grupanya.com ve şehirfirsatları.com ben her zaman tatile çıkmadan önce buralara bakarım. Bizim tatil planımız anlık olduğu için iyi oluyor

Benim de diplerim cikmis .baktikca kendime moralim bozuluyor.kuaforde bitkisel yaparlarmi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…