2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Şu anakucağının üstünde ki şeyden bende diktirmeyi düşünüyorum ama yaza denk geliyo ya yanmasın cocuk içind bilemedim o yüzden

Bende çok istiyorum aslında ama izne cıkınca yaparım anca. Hep odaya gidip esyalarına bakıp bakıp çıkıyorum sonra kendi kendime gülüyorum :)
Çok şükür odaya girip eşyalara bakıp çıkan tek ben değilmişim resmen odayla aşk yaşıyoruz :) Rabbim içinde görmeyi de nasib etsin hepimizee

Kizlar cok kotu durumdayim ya .
Sancim vardi .artti.arabadaydim ufak bi kaza yaptim .buyuk birsey degil korkmadim ama uzuldum sanirim simdi cok fena sancim var bicak gibi saplaniyo karnimda vajinada .Birsey olmaz degilmi.
Canım çok geçmiş olsun.ama merak etme direkt karna darbe almadığın sürece birsey olmaz Allahin izniyle

Esinin gelmesi etkiliyodur. Hungur hungur aglama kesinlikle hormonal. Ben hirmonlarim hic değişmedi hic duygusalasmadim fln diyodum. Sonra gayet siradan mutlu oldugum bi aksam. Pijamamin alt rengiyle ust rengi neden ayni degil birbirine uymuyo diye gozlerim doldu. Inanabiliyomusun. Durduk yere ya. Agla acilirsin :)

Naturugin diye bir boya canım. Netten aldım ertesi gün geldi. Kokmuyor ben beğendim ve sarı saçı siyaha boyadım kapadı. Bende çok kararsızdım ama dayanamadım artık renk cümbüşüne ve boyadım. Ben kendim boyadım ama siz kuaföre bir sorun belki kuaför boyar. Yada arkadaşınıza falan boyatın. Ben 10 dk tuttum hemen yıkadım yinede sarıyı kapattı

Maalesef her gecen yil daha kotu hale geliyor her sey ... Ankarada yer degistirmek cok zor zaten... Nereye kadar gidecek bilmiyorum. Sadece bebegim iyi olsun diye dusunmemeye calisiyorum. Tepkisiz kalmaya calisiyorum bir xok seye.. Ama genelde gunun bi vakti illaki gozyasi dokuyorum maalesef.. Meslegimi o kadar seviyirum ki nasil bu kadar yiprandik bilmiyorum. Aslinda cocuklara da cok uzuluyorum bi taraftan amacsiz idealsiz kucucuk dunyalari var.. Allah evlatlarimizi guzel yetistirebilmeyi nasip etsin gercekten cok zor cok..

Ay canım koyabilirsen ne güzel olur. Bazı listelere bakıyorum çok abartı geliyo bana. En azından bize bir fikir olur.

Insanin kendini suclamasi ayri bi boyut illaki yasiyoruz onu da. Ama meslek lisesinde 3. Yilim ilkokulda da ortaokulda da calistim daha once ama mesleknlisesi gercekten bambaska bi dunya.. Cok yipratici uzun saatler calisiyoruz. Hamile duasi kabul olir diyorum dua ediyorum bi ortaokula gecebilmek icin. Soyle ogrenciye sarilmayi filan ozledim kucukler gelir opmek ister filan valla cok ozledim.

Kızlar nasil gidiyor hamilelik kaç haftalıksınız bebisler kıpır kıpırmı yoksa biraz daha uyku modundalarmi Benim zor bir hamileligimden sonra Şükür 26 haftalığa geldim düsük riskiyle bulantılarla bebeğinin eşinin aşağıda olmasıyla kesenin etrafı kanamayla hep korkuyla yasamıstım hatta doktorlar hazırlıklı ol demisti düsükte yapabilirsin demisti ama ben Tek RABBİME dua ettim bana hayırlısını veren sensin dedim Şükür ki bebegimi bağısladı bana İNŞALLAH Hepimizin kucağını boş bırakmasın sağ sağlim yavrumuzu alalim kucağımıza bu arada 2 ci gebeliğim ilki normal doğumdu 2 ciyide normal istiyorum Tabi RABBIM Tekrar nasip ederse İNSALLAH Acaba 2 ci doğumlar dahamı kolay olur yoksa hepsi birbirinden farkĺımı

Ben oğlumla beraber yatıyorum eşim TV karşısında uyuya kalıyor diye onada salona yatak açıyorum dün gece geldin Efes sesinden uyandım ben geçtim salona yattım adamida oğlanla biraktim

Bende oğlumu uyuturken beraber yatiyoruz. Onu. yatagina yatırıyorum ama gece oglum kalkip yanima yatmak istiyor ben yerinde yatmasını istiyorum yanimda yatması benim için sorun. Sende beraber yatıyormuşsun bebek doğunca sorun olmayacak mı canım.

Biz uzun süredir eşimle ayrı yatıyoruz. Eşim internet hizmetleri veriyor ve genelde gece calisiyor daha rahat ve ortam sessiz diye. Bende yatakta rahat rahat uyuyorum.

Ortam kötü bizim zamanımızda böyle değildi saygı yok aileler çocuklarını sadece başından defediyo sanki yazık bu gençliğe oğlumun okulunu değiştim by dönem sınıfında lezbiyenler vardı ve derste saygısız hareketler yapıyorlardı... Okula sık sık gittiğim için görüyordum çocukları Allahım bunlar çocuksa ben ne yetiştirdim dedim kendi kendime.... Yazık ailelere geleceği düşünemiyorum korkuyorum inanın şimdi 9 yaşında ufak oğlum arada sanki 100 yıl var gibi bu bebişler de çok farklı nesile gelicek Rabbim hidayet versin bizlerde iyi aile olmayı nasip etsin

Kızlar fort bebe şart değil tabiki benim evde mevcut oyuzden ilk günler kullanıcam İnşallah olmasaydı pusete koyucaktım zaten yaz bebeği olucaklar İnş bıdıklar hertürlü büyürler İnşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…