- Konu Sahibi kardelen384
-
- #23.161
Şu anakucağının üstünde ki şeyden bende diktirmeyi düşünüyorum ama yaza denk geliyo ya yanmasın cocuk içind bilemedim o yüzdenKızlar bişeyler sorucam bundan almayı düşünen yada alan var mı
Bide su kameralı telsiz değilde tek kamera olup telefona bağlananlar var onlardan kullananınız var mı telsimiz var henüz bakmadık calısıyo mu hala diye ama iyi bişeyde değil ne pil dayanıyo ne sarj onlra baktım ama bilemedim nasıldır
Son sorumda ilkinde göğüs ucu kullanan var mı emzirirken ben nuk kullandım bi 4 ay filan şimdide alayım bulunsun diyorum ama şimdi pek heryerde yok nuk aventinkinden memnun herkes
Aynen ya sanki aracin hasarini konusunca esimle tekrar gelio .susunca gidiogulsemmi aglasammi bilemedim.neyse cana gelen mala gelsin
Ben 32 den sonra hazırlamayı düşünüyorum ne olur ne olmaz.bi de heves ettim valla bebeğin cicileriyle uğraşasın var :)
Çok şükür odaya girip eşyalara bakıp çıkan tek ben değilmişim resmen odayla aşk yaşıyoruz :) Rabbim içinde görmeyi de nasib etsin hepimizeeBende çok istiyorum aslında ama izne cıkınca yaparım anca. Hep odaya gidip esyalarına bakıp bakıp çıkıyorum sonra kendi kendime gülüyorum :)
Canım çok geçmiş olsun.ama merak etme direkt karna darbe almadığın sürece birsey olmaz Allahin izniyleKizlar cok kotu durumdayim ya .
Sancim vardi .artti.arabadaydim ufak bi kaza yaptim .buyuk birsey degil korkmadim ama uzuldum sanirim simdi cok fena sancim var bicak gibi saplaniyo karnimda vajinada .Birsey olmaz degilmi.
Okudugum hafta hafta hamilelik kitabina gore akinti olmasi ve bu aralar arrmasi normal. Ben de kupkuruyum. Siz korkmayin asil Benim korkmam lazim sanirim.
Kizlar Ben sanirim doktorumdan utanmaya basladim. Normalde gayet rahattim, tibbi konularda hic utanmam. Niye Boyle oldu bilmiyorum. Esimde benimle geliyor acaba o yuzden mi?
Bir de hungur hungur aglayasim var. Sizde de Boyle oluyor mu
100 gr ligi bende ağızdan aldım ama 200 gr çıkınca fitil olarak kullanmaya başlamıştımAslında ben ilk aylarda ağızdan aldı bi problem yasamamistim ama fitil perişan etti ya
Kuaförler elinde hangi boya varsa en iyisi bu en bitkiseli bu falan diyorlar geneldeBelirtisiznesne senin boyanın adı neydi alsak ondan boyatsak olmaz mı acaba...sonra da vicdan yapıp vazgeçiyorum da ben...kestirsem de şu pislik turuncular biraz gitse bari
Benim de diplerim cikmis .baktikca kendime moralim bozuluyor.kuaforde bitkisel yaparlarmi acaba
Maalesef her gecen yil daha kotu hale geliyor her sey ... Ankarada yer degistirmek cok zor zaten... Nereye kadar gidecek bilmiyorum. Sadece bebegim iyi olsun diye dusunmemeye calisiyorum. Tepkisiz kalmaya calisiyorum bir xok seye.. Ama genelde gunun bi vakti illaki gozyasi dokuyorum maalesef.. Meslegimi o kadar seviyirum ki nasil bu kadar yiprandik bilmiyorum. Aslinda cocuklara da cok uzuluyorum bi taraftan amacsiz idealsiz kucucuk dunyalari var.. Allah evlatlarimizi guzel yetistirebilmeyi nasip etsin gercekten cok zor cok..Allah yardimcin olsun canım bilirim çok zordur meslek ben de yeni atandigimda erkek meslekte calismistim 2 yil simdi de kiz imam hatipteym meslek kadar yorucu degil ama ben artik kafasi basmayan ogrenciye tahammul edemiyorm seviye diplerde malum.
Ben iki ayrı çanta yapmıştım ufak elde taşınan. Çantanın içine direkt kıyafetleri değilde hurçla koymuştum. Elinde olan herhangi valiz, çantayı degerlendir bence yeni almaya gerek yok. 34. Hafta civarı hazırlamıştım oğlumda .nasipse şimdi de öyle yapayım diyorum. Oğlumda hastane çantama koyduklarımı not etmiştim o kağıdı buldum ama bir türlü resim eklenmiyor anlamadim gitti. Fikir olurdu sizlere
Ben de bebek arabasının anakucağıyla çıkarmayı düşünüyorum.. tam yatan anakucaklarından aldım portbebeye gerek yoktur herhalde..
Insanin kendini suclamasi ayri bi boyut illaki yasiyoruz onu da. Ama meslek lisesinde 3. Yilim ilkokulda da ortaokulda da calistim daha once ama mesleknlisesi gercekten bambaska bi dunya.. Cok yipratici uzun saatler calisiyoruz. Hamile duasi kabul olir diyorum dua ediyorum bi ortaokula gecebilmek icin. Soyle ogrenciye sarilmayi filan ozledim kucukler gelir opmek ister filan valla cok ozledim.Bende meslekle başladım şimdi imam hatipteyim hiç dark yok walla o kadar basite indirgiyorumki konuları yine yok yine yok ilk dönem bir sınıfımın başarı yüzdesi %0 çıktı düşün müdüre gittim hç ders anlatmayıp boş oturdam böyle bir sonuç çıkmazdı bu nedir dedim adamda çaresiz eldeki malzeme bu hocam diyor allahtan diğer derslerdede durum aynı olduda kendimi suçlamaktan vazgeçtim
Çok şükür odaya girip eşyalara bakıp çıkan tek ben değilmişim resmen odayla aşk yaşıyoruz :) Rabbim içinde görmeyi de nasib etsin hepimizee
ben de öyleyim ama doktorum boyama dedi. bekliyorum ben de...Kızlar buarada saçını boyayan varmı. Valla aynaya bakamaz oldum sinirlerim bozuluyor kendimi cok bakımsız görüyorum.
Ben oğlumla beraber yatıyorum eşim TV karşısında uyuya kalıyor diye onada salona yatak açıyorum dün gece geldin Efes sesinden uyandım ben geçtim salona yattım adamida oğlanla biraktim
ilki normal doğumdu 2 ciyide normal istiyorum
Ortam kötü bizim zamanımızda böyle değildi saygı yok aileler çocuklarını sadece başından defediyo sanki yazık bu gençliğe oğlumun okulunu değiştim by dönem sınıfında lezbiyenler vardı ve derste saygısız hareketler yapıyorlardı... Okula sık sık gittiğim için görüyordum çocukları Allahım bunlar çocuksa ben ne yetiştirdim dedim kendi kendime.... Yazık ailelere geleceği düşünemiyorum korkuyorum inanın şimdi 9 yaşında ufak oğlum arada sanki 100 yıl var gibi bu bebişler de çok farklı nesile gelicek Rabbim hidayet versin bizlerde iyi aile olmayı nasip etsinĞöalesef canım her gelen yıl bir önceki yılı aratıyor bizim okul malesef çoğunluğu veli zıruyla gelen çocuklardan oluşuyor ve çocuklar açıkça okulda olmak istemediklerini söylüyorlar ve ortaokuldan çok yetersiz altyapıyla geliyorlar 9. Sınıfta inan okuma yazma bilmeyen öğrencilerim var bunu farkedip derhal veliyi çsğırdım ve beni dahada şok eden durum velinin bundan habersiz olmasıydı(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?