2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Ben daha fazla dayanamayıp boyadım ve süper oldu . Gebelik önceside kendim boyardım, bitkisel boya daha güzel saçlarım yumuşacık oldu 3 hafta oldu akma falan yok , beyazları mükemmel kapattı. Kumrala boyuyorum saçlarımı son ayda sadece uçlara sarı ışıltı attrıcam
Canım boyanın markası ne

Canim bende dun gittim diyetisyene.guzel bir liste Verdi.1800 kalorilikmis.bugun basladim.az ama sık 've kontrollu gidyorsun bu sekilde.Ne biliyim iyi hiseettim Ben vicdanim daha rahat simdi.
Benim de şeker çıkmadı çok şükür ama değerlerim tam sınır da çıktı diyet listeni merak ettim bizimle paylaşabilirmisin

Kızlar nasılsınız? Ben bugün dr a gittim. Devlet hastanesine. Sinirlerim bozuldu. Gitmek zorunda olanlara Allah yardım etsin. Kan testlerim vardı. Onları söyledim. Son iki gündür olan ağrımı söyledim. Ya muayene ya tahlil dedi. Ben şok oldum. Dikkate bile almadı ağrıyı. Kendi doktoruna git nts ye bağlasınlar dedi. İnsanın yüzüne bile bakmıyorlar. Evet şikayetiniz ne diyor. Ulan ne şikayeti görmüyor musun hamileyim diye yüzüne cırlayasım geldi. Ayrıca 10 gün boyunca muayene olamayacakmışım. Tahlilleri yazan doktora gösterecekmişim. Ya sizene devlet bana ücretsiz muayene hakkı vermiş. Kraldan çok kralcılar vallahi. Eşim de başka bölüme muayene olmuştu. Ona da ayrı tavrı göstermiş dr. Ne vardı hadi çabuk söyle hadi hadi gibi tavırlar. Sonra diyorlar ki doktorlar niye dövülüyor :)) tabi bu işin trajikomik tarafı. Öyle bir şey tabi ki istemem. Ama gerçekten insana insan gibi davranmak ne bilmiyorlar. Bakanlığa şikayet edeceğim Zaten. Böyleleri yapmasın bu işi.

Neyse böyle işte. Ayrıca bebek arabamız geldi. Kraft london. Kurduk baktık hemen. Biz çok beğendik. Hem rengini hem kumaşını kalitesini. Baston tipi düşünenlere fikir olsun.
Hemen hemen aynı şeyleri yaşamışız...semt polikliniğine gittim 26 haftan dolmuş kadın doğum hastanesine gel yarın diyor...dedim ki aç olarak gelmişim bir kan vereyim idrar vereyin 2 saat dersim boşken halledip gideyim...gitmişim sıra almışım beklemişim hanımefendiye görünmek için 1buçuk ay beklemek gerekiyormuş çok şanslıymışım ki bana yarın gel ordan giriş yap demiş...neymiş sistemde kayıtlı tahlilim yok diye zorla şeker yüklemesi yapılacak bilmem ne yapılacak ultrasondan sıra al :KK11: allahım sabır...yalvar yakar işaretledi tahlilleri ama kendi istediklerinin de yapılması koşuluyla...gittim kadın doğum hastanesine kan idrar verdim bi de 50lik şeker yüklemesi yine yeniden...hadi dedim yapsın bana ne istiyorsa yarın öbür gün bişey olur gelirim kayıtlı tahlillerim bulunsun 1 ders de geç kaldım dolanırken :duduk:

Ben normalde yatabiliyordum sola .
Dun ben sola dondukce vurdu vurdu.saga donuyorum duruyor .solda yine ayni.
Sirtustu yatmak zorunda kaldim.
Solda vuruyorsa bu rahat ettiğini gösteriyormuş rahat hareket ediyormuş devam edebilirsin uykuna:) benim buara azaldı hareketi çok kafaya takmak istemiyorum

75 grlik Seker yuklememi yaptirdim ve yuksek cikti 2. Saatte yapilan olcum sonucu 165. Doktorum diyetisyene yonlendirdi bugun itibariyle diyete basladim. Benim gibi hizli kilo alan ve bebegi haftasina gore onden giden varsa yuklemeyi ihmal etmeyin:KK14:

Gecmis olsun canim bende bugun yaptirdim ama cuma gunu sonuc alip gosterecem insAllah. Bu ay bende 4,5 kilo birden almisim kesin benimde yuksek cikar sekerim diye dusunuyorum :işsiz:

Hemen hemen aynı şeyleri yaşamışız...semt polikliniğine gittim 26 haftan dolmuş kadın doğum hastanesine gel yarın diyor...dedim ki aç olarak gelmişim bir kan vereyim idrar vereyin 2 saat dersim boşken halledip gideyim...gitmişim sıra almışım beklemişim hanımefendiye görünmek için 1buçuk ay beklemek gerekiyormuş çok şanslıymışım ki bana yarın gel ordan giriş yap demiş...neymiş sistemde kayıtlı tahlilim yok diye zorla şeker yüklemesi yapılacak bilmem ne yapılacak ultrasondan sıra al :KK11: allahım sabır...yalvar yakar işaretledi tahlilleri ama kendi istediklerinin de yapılması koşuluyla...gittim kadın doğum hastanesine kan idrar verdim bi de 50lik şeker yüklemesi yine yeniden...hadi dedim yapsın bana ne istiyorsa yarın öbür gün bişey olur gelirim kayıtlı tahlillerim bulunsun 1 ders de geç kaldım dolanırken :duduk:
Evet canım benzer şeyler olmuş. Tek fark sana ısrarla test yapmak istemişler. Beni tınlamadılar bile :))
Ellerine yapışacak gibi iki tahlili yazmak zor geliyor. Valla sağlık ocağı testleri yüzde yüz güvenli değil diye gittim oraya da. Kolay kolay adım atmam artık. Allah mecbur bırakmasın.

slm kızlar. aranızda calcımax-d3 kullanan var mı. Reçeteyi okuyunca hamilelikte kullanmayın yazıyor. biraz araştırdım. Doktorların birçoğu önermiyor.Çocukta zeka ve beden gerilemesine neden oluyormuş. Ben bıraktım bol bol süt içeceğim bilginiz olsun canlar.
Bana verdi dr araştırdım ve kullanmadım. D vitamini eksikliği için veriyorlar o ilacı. Ben de devit-3 kullanıyorum . Gerçi o da çok masum bir damla değil ama d vitaminim çok eksik olunca mecbur kullanıyorum. Devit 3 te bütilhidroksianisol adinda bir kimyasal var fakat miktarı az olduğu için zararı olacağını düşünmüyorum.

Kızlar konumuzla alakası yok ama kafayı yicem sizce bu koltuk gri mi? Kahve mi? Ben mi renk körü oldum bu adamlar eğleniyo mu benimle beynim durdu...

Kahve canim gri tonlari gercekten cok zor bulunuyor ve adamlar zaten hepsi renk koru. Ayni sikintiyi bende cektim koltuk alirken. Cok sukur istedigimi buldum ve aldik ama kose koltugu biz sag tarafi uzun sol kisa olsun dedik adamlar tam tersini getirdiler bide utanmadan demezmi boylede guzel oldu abla diye :skandal:Satarken herseye olur olur diyorlar ama sattiktan sonra isteklerin hicbiri yerine gelmiyor 1 bucuk senedir daha hala ugrasiyoruz mobilyaciyla :işsiz:

Evet canım benzer şeyler olmuş. Tek fark sana ısrarla test yapmak istemişler. Beni tınlamadılar bile :))
Ellerine yapışacak gibi iki tahlili yazmak zor geliyor. Valla sağlık ocağı testleri yüzde yüz güvenli değil diye gittim oraya da. Kolay kolay adım atmam artık. Allah mecbur bırakmasın.

Insanlari resmen hastaneden sogutuyorlar ya anlamadim sonucta senin isin orda hastalara yardim etmek yani bosuna doktor olmus cogulari. Cok sukur ben oyle sikinti yasamiyorum Karaman'da cok ilgililer.

slm kızlar. aranızda calcımax-d3 kullanan var mı. Reçeteyi okuyunca hamilelikte kullanmayın yazıyor. biraz araştırdım. Doktorların birçoğu önermiyor.Çocukta zeka ve beden gerilemesine neden oluyormuş. Ben bıraktım bol bol süt içeceğim bilginiz olsun canlar.
siz yazana kadar hiç dikkat etmemiştim :( bendeki de calci-net D3. 2 haftadır kullanıyorum, tedirgin oldum şimdi?

Kızlar rapor almak için druma gittim gelmişken ultrasondada bakalım dedi benim oğluş 2,5 hafta önden gidiyormuş 1364 gr olmuş dikkat edelim şeker çıkmasın dedi meyveyi azaltmaya çalış dedi onun dışında sorun yok allaha şükür kafanada takma biraz yürüyüş yap birazda meyve ve karbonhidratı azalt dedi
Maşallah annesi yumuş yumuş bi bebiş olcak İnş bu bebiş Rabbim bağışlasın

Insanlari resmen hastaneden sogutuyorlar ya anlamadim sonucta senin isin orda hastalara yardim etmek yani bosuna doktor olmus cogulari. Cok sukur ben oyle sikinti yasamiyorum Karaman'da cok ilgililer.
Burda da belli olmuyor Can'ım. Daha önce de gittim başka ilçede devlete ya da araştırmaya. Böylesini ilk kez gördüm. Bulunduğum ilçede devlete gidilmezmiş anladım iyi oldu.

siz yazana kadar hiç dikkat etmemiştim :KK43: bendeki de calci-net D3. 2 haftadır kullanıyorum, tedirgin oldum şimdi?
Bende kalça ağrısı oldu.Doktora söyleyince hemen bu ilacı verdi.Biraz araştırınca ne kadar yan etkisi olduğunu gördüm. Biraz kendimi zorlar sütümü içer yoğurdumuzu yeriz. Ben de iki haftadır kullanıyorum Ama hayatta kullanmam artık.Doktorun umrunda mı sanki çocuk ağrı geçsin yeter.Sinir oldum.

Bebegim gece o kadar hareketliydi ki :) cok tatli hareket etmeleri. Artik buyudu heralde baya, cunku eskiden tek bir noktada hissederdim simdi nerdeyse ayni anda 3-4 farkli noktada hissediyorum. Bu hareketlerde tuhafima giden bir sey vardi kizlar. Tam gobek deligimin orda ve sol karin boslugu taragimda ayni anda baya hareket etti. Nasil bu kadar saniyesi saniyesine ayni hareket ediyor olabilir. Acaba hickirik midir?

Kahve canim gri tonlari gercekten cok zor bulunuyor ve adamlar zaten hepsi renk koru. Ayni sikintiyi bende cektim koltuk alirken. Cok sukur istedigimi buldum ve aldik ama kose koltugu biz sag tarafi uzun sol kisa olsun dedik adamlar tam tersini getirdiler bide utanmadan demezmi boylede guzel oldu abla diye :skandal:Satarken herseye olur olur diyorlar ama sattiktan sonra isteklerin hicbiri yerine gelmiyor 1 bucuk senedir daha hala ugrasiyoruz mobilyaciyla :işsiz:
Valla benim eşim de hiç anlamaz renkten. Ona göre ana renkler var sadece. Lilaya pembeye mor der. Turkuaza mavi :KK45:
Erkeklerin çoğu böyle bence. Renkten anlamıyorlar.

Aynen ben de canım bi idrarımda değişiklik hissettim ve sağlık ocağı tahlillerine güvenemedim bu da bize yakın semt polikliniği ve büyük hastaneden her gün 1 doktor burada oluyor sırayla, kadın doğum uzmanı kendisi de...ama doğum hastanesine gidilip ordan tekrar sıra alınacakmış bir kere sira aldım bekledim girdim zaten saat 10 oldu...tahlil de alıyorlar burdan büyük hastaneye gönderiyorlar niye böyle yaptı anlamadım...zaten yeterince zor bizim için hayat her yerde hamileler öncelikli hastadır yazarken bunlar bizi zorladıkça zorluyor

Back
X