- 26 Mart 2010
- 2.090
- 2.455
- 333
- Konu Sahibi kardelen384
- #23.221
Ben de hic uyuyamiyorumgece kirk kere uyaniyorum. Nefes alamiyorum. Ates basiyor. Esim ustunu ort diye baski yapiyor ona ayri sinir oluyorum
ne yapacam bilmem. Bazen kocayi yataktan atasim geliyor da kiyamiyorum
keske karicim sen rahat yat ben yerde kivrilirim deyip yerde yatsa 3 aycik ne var
Bence o toplanmayla kasilma toplanmasi ayni degil. Ben kasilma oldugunda farkli bir toplanma hissediyorum. Boyle tas gibi oluyor bir kisim ve orasi sanciyor. Ama bebegin toplanmasi o kadar sert olmuyor. Bir de bebek toplandigi yeri belli esiyor. Benim bir gobek resmim var gorsen gulersin :) sol tarafta oyle bir toplanmisti karnim resmen yamulmus :)
Ben de ne canta konusunda ne de tasima konusunda karar veremedim. Portbebe almak istemiyorm. Cok cirkin ve gereksiz geliyor. Bebek arabasini travel almazsak ayrica anakucagi almayi da dusunmuyorum. Battaniyeye sarili kucakta tasisak olmaz mi ya? Zaten bizim ev hastaneye cok yakin.
Olur canım bebeği sarar getirirsin eskiden hep öyleydi. Benim bebek arabam travel sistem olduğu için anakucağında getireceğim portbebe almayacağım bende karar verdim.
Çanta konusunda da burda ki arkadaş hurçlara koymuş iki ayrı hurç yapmış öyle yapacağım karar verdim birtane orta boy çekçekli çanta içine de bebeğe ve kendime hurç yapacağım iki çantayla uğraşmaktansa hepsi bir yerde durur düzenli olur. Çok iyi bir fikir diye düşünüyorum. Bebeğe gündelik kullanmaya sırt çantam var o yüzden 1 günlük hastane için birde ayrı bir çantaya para vermemek çok mantıklı. Bir çantayla herşey hallolur.