- 27 Aralık 2015
- 2.277
- 2.445
- 83
- 37
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #24.461
Canim cok sasrdim gogus alti agrisinda bu kontrolleri yapmalarina bendede oluyor ins gecerKizlar dun sol göğsümün altindaki ağrı beni hareket edemez hale getirince acile gittik doktor idrar tahlili yaptırdı ve agri kesici parol icebilirsin dedi
Bugun sabah erkenden kendi doktoruma gittik Idrar tahlilinde az bi enfeksiyon gorulmus tek kullanimlik bi antibiyotik verdi
Böbreklere bakti ultrasonla Genisleme buyume vs yok Bu agrilar karnin buyudugu icin oluyor dedi Kalsiyum magnezyum ilacı verdi Cok ağrın olursa parol alirsin dedi
Seker yuklemesi sonucum da 96 cikmis gayet iyiymis
Canim arkadasinla seninki ayni olacak diye birsey yok ayrica tedavisi var.onemli olan tedavi olmakKızlar yaa çok kötüyüm şuan arkadaşımla konuştum ondada idrar yolu enfeksiyonu varmış dru bebeği kaybedebilirsin demiş bendede var ve ben bugün bebeğimi az hissediyorum
Çok geçmiş olsun canım, maşallah küçük adama, düğününü damatlığını da görmeyi nasip etsin Allah'ım sizlere inşallahKızlar bugün oğlum sünnet oldu. Aslında yarım saate bitti herşey ama uyanınca çok ağladı. Cisim yaparken hep ağlıyordu eve gelince bezini açtıin şişmişti öyle acil bir şekilde çişini yaptı ve rahatladı ama birde bana sorun. O öyle ağladıkça ben ağladım canımdan can gitti sanki. Eğer hasta olmasaydı 6 aylıkken olmuş bitmiş olacaktı bende oda bu kadar üzülmeyecektik.
Erkek annelerine sesleniyorum erkenden yaptırın acıyı tam olarak anlamadığı zaman. Hem o hem siz rahat edersiniz tired in dediği gibi.
Güle güle kullan canım güzelmişEki Görüntüle 2111441 Eki Görüntüle 2111439 Eki Görüntüle 2111440 Eki Görüntüle 2111435
Kızlar ben bebek çantası olarak bu çantanın siyahını sipariş verdim. Biraz araştırdım kullananlar çok memnun. Instagramdan arkadaşımın sayfası olduğu için güvenle sipariş verdim. Bir kaç güne gelir.
Ne demek canım benim inşallah hepimiz sağlıkla alırız kucağımızaAnladım canim çok saol çok güzel aydinlattin.sorunsuz bir şekilde alırız insallah bebekleri kucagimiza.iyiki varsın.
Canim hayirli olsun.Rabbim damatliginida gosterdi .kac yasindaydi.Kızlar bugün oğlum sünnet oldu. Aslında yarım saate bitti herşey ama uyanınca çok ağladı. Cisim yaparken hep ağlıyordu eve gelince bezini açtım polisi şişmişti öyle acil bir şekilde çişini yaptı ve rahatladı ama birde bana sorun. O öyle ağladıkça ben ağladım canımdan can gitti sanki. Eğer hasta olmasaydı 6 aylıkken olmuş bitmiş olacaktı bende oda bu kadar üzülmeyecektik.
Erkek annelerine sesleniyorum erkenden yaptırın acıyı tam olarak anlamadığı zaman. Hem o hem siz rahat edersiniz tired in dediği gibi.
Var canim magnezyum verdi dr bnaIyi aksamlar karni aksamlari kasilan sertlesen varmi
Masallah prensese canim .buyuyor kuzularimizKızlar bugün kontrolümüz vardı..büyümüş minnoş kızım..boyu 35cm..kilosu 1.250 gram..
Sağol teyzesi..hergün dahada yaklaşıyoruz kucaklarımızda almaya..bugüne şükürler olsun.Masallah prensese canim .buyuyor kuzularimiz
Ay maşallah ya günlerimiz çok yakın benim fıstık da hemen hemen. Bukadar olmuştur demekki. Karnım baya büyüdü bu ara zaten. :)Kızlar bugün kontrolümüz vardı..büyümüş minnoş kızım..boyu 35cm..kilosu 1.250 gram..
Kafasi gelmistir o tarafa :) benim her sabah bir karnim oluyor o kadar komik ki :) sipsivri ve yamuk. Gun icinde dagiliyor geri. Senin bebisin de kafasi gelmistir o tarafa. Birgunde sivrilecegibi sanmiyorum :)Bugüne kadar benim hiç karnım yoktu şişko gibiydim ama bu akşam birden karnım sivrildi sanki.. mümkün mü böyle bişey yaa?
karnınBugüne kadar benim hiç karnım yoktu şişko gibiydim ama bu akşam birden karnım sivrildi sanki.. mümkün mü böyle bişey yaa?
Ayy minicik şeyler öğüttü resmen bu ayki maaşlarıKıZlar e bebekte lansinoh ürünleri indirimde ben bayadır takip ediyorum özellikle bugünü bekledim göğüs kremini sipariş ettim bi de göğüs pedini . Bu ikisini kargo bedavaya gelsin diye sipariş ettim ama özellikle indirim gününü bekledimasıl anacım yatak sipariş etmekti bu ay benden bu kadar valla adamı batırdım saçları beyazladı dün jokerden uslak mendil ve şampuana 164 lira ,yine dün e bebekten tarak alt değiştrme örtüsü deterjan falan ıvır zıvıra 114 lira , az önce de 150 lira harcamış bulunmaktayım
Aynen valla canım ve düşün bana arkadaşlarımdan bir sürü önemli şey geldi anakucağı süt sağma makinesi emzirme yastığı oyun halısı reflü yatağı ve aklıma gelmeyen bir sürü şey. Eğer bunları da alsaydom ne yapcaktım bilmiyorumAyy minicik şeyler öğüttü resmen bu ayki maaşlarıgüle güle kullanın canım
Fiyatı 130 tl. Inşallah memnun kalırım. Hep olumlu yorumlar varNe guzel millete bakiyorum hicbi sikayetleri olmuyor.Bizim topik hep rahatsiz bende dahil.niye acaba yaa
Oluyor canim merak etme sebebini bilmiyorum .
Canim senin artik haxirlaman lazim tabi.bende kapisusu yapacagim ev icin .
Hastanede yasakmis .
Hastane cikisi setini aldim kendim susleyecegim fotograf icin.
Daha vaktim oldugu icin acele etmiyorum.
Canim cok guzel olmus cok begendim
Canim cok ilgimi cekmisti bu canta kalitesinden emin olamamistim.nekadara aldin .gule gule kullan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?