2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Canim cok sasrdim gogus alti agrisinda bu kontrolleri yapmalarina bendede oluyor ins gecer
Kızlar yaa çok kötüyüm şuan arkadaşımla konuştum ondada idrar yolu enfeksiyonu varmış dru bebeği kaybedebilirsin demiş bendede var ve ben bugün bebeğimi az hissediyorum
Canim arkadasinla seninki ayni olacak diye birsey yok ayrica tedavisi var.onemli olan tedavi olmak

Çok geçmiş olsun canım, maşallah küçük adama, düğününü damatlığını da görmeyi nasip etsin Allah'ım sizlere inşallah

D Deli mavi prenses idrar yolu enfeksiyonundan en kötü ihtimal erken doğum olur ki çok şiddetli olduğunda Allah korusun yani sancıdan duramazsın öyle bi enfeksiyonda ...vücut bebeği enfeksiyondan korumak için rahimden atmaya çalışıyor...yani direk kaybedersin diye bişey yok o nasıl sözmüş öyle doktorlara da pes artık

semabsrn geçmiş olsun canım 2-3 gün uğraşacaksın biraz mızırdanmalarıyla Allah beterinden saklasın dikkat edin kanama falan olmasın iyi takip edin

Canim hayirli olsun.Rabbim damatliginida gosterdi .kac yasindaydi.
Iyi aksamlar karni aksamlari kasilan sertlesen varmi
Var canim magnezyum verdi dr bna

Bugüne kadar benim hiç karnım yoktu şişko gibiydim ama bu akşam birden karnım sivrildi sanki.. mümkün mü böyle bişey yaa?

Çatlamak istemiyorum gecen gun hastanede tesadufen gordum bir hamilenin catlaklarini. Allahim yaşatmaskn ya her biri serve parmAgim kalinliginda ve mos mor bilmiyorum ki annem de cikmis mi cikmamis mi? Ben de ergenlikten kalma var zaten keskn ben de catlarim. Ama o kadar derin ve buyuk olmasinnya

Bugüne kadar benim hiç karnım yoktu şişko gibiydim ama bu akşam birden karnım sivrildi sanki.. mümkün mü böyle bişey yaa?
Kafasi gelmistir o tarafa :) benim her sabah bir karnim oluyor o kadar komik ki :) sipsivri ve yamuk. Gun icinde dagiliyor geri. Senin bebisin de kafasi gelmistir o tarafa. Birgunde sivrilecegibi sanmiyorum :)

karnın
Öncesinde gergin miydi :) benim öyle oluyor geriliyor geriliyor önce sonra bir bakıyorum bildiğin aniden büyümüş :)

KıZlar e bebekte lansinoh ürünleri indirimde ben bayadır takip ediyorum özellikle bugünü bekledim göğüs kremini sipariş ettim bi de göğüs pedini . Bu ikisini kargo bedavaya gelsin diye sipariş ettim ama özellikle indirim gününü bekledim asıl anacım yatak sipariş etmekti bu ay benden bu kadar valla adamı batırdım saçları beyazladı dün jokerden uslak mendil ve şampuana 164 lira ,yine dün e bebekten tarak alt değiştrme örtüsü deterjan falan ıvır zıvıra 114 lira , az önce de 150 lira harcamış bulunmaktayım

Ayy minicik şeyler öğüttü resmen bu ayki maaşları güle güle kullanın canım

Ayy minicik şeyler öğüttü resmen bu ayki maaşları güle güle kullanın canım
Aynen valla canım ve düşün bana arkadaşlarımdan bir sürü önemli şey geldi anakucağı süt sağma makinesi emzirme yastığı oyun halısı reflü yatağı ve aklıma gelmeyen bir sürü şey. Eğer bunları da alsaydom ne yapcaktım bilmiyorum

Fiyatı 130 tl. Inşallah memnun kalırım. Hep olumlu yorumlar var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…