2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Bugüne kadar benim hiç karnım yoktu şişko gibiydim ama bu akşam birden karnım sivrildi sanki.. mümkün mü böyle bişey yaa?
Hareket ettikce degisiyor canim .benim bigun oyle oldu sonra eski haline dondu
Bn catladim catlamayada devam ediyorum.elimdende birsey gelmedigi icin dusunmemeye calisiyorum
Aynen canim ya ilk cocukta cok sansliymisiz rahatmisiz .simdi bzm hem okul kurs servis masraflari hem bebisinki cok zor oluyor
Fiyatı 130 tl. Inşallah memnun kalırım. Hep olumlu yorumlar var
Uygunmus canim geldginde bakip yazarsan sevinirim bnde cok dusunmustum .

Sporcu sütyenleri var ya canım yarım aklet gibi ben onlardan kullanıyorum hamileliğin başından beri çok rahat ediyorum.evde takmıyorum ama sıkılıyorum.takmayınca da dediğin gibi göbekle göğüs birbirine değiyor canım çok acıyor.normalde göğüslerim küçüktü aslında ama hamilelikte kocaman oldu sanki

Canim bendede oldu kabizlik yapti kabizligida kan ilavi yapti .ben biraktim kan ilacini bi 4 gun gecti basurumda kabizligimda .ama tabi yeniden basladim simdi nolucak bilmiyorum.
Gecmis olsun canim .insallah sorunsuz bitirirsin hamileligini erkenden kontrol altina alindi enazindan

Reactions: tmz
Kizlar gunaydin dun ogluma gozluk verdiler.8yasinda daha cok uzuldum.25 yasina kadar kullanacakmis .
Okul icinde rapor cikarmaya calisiyorum alerji olup gitmedgi gunler oluyor.
Biryandan esim rahatsiz nasil basedicem bu durumlarla ben bilmiyorum.

hiye canım ben 34. haftaya kadar kullanacağım. Bıraktığımda bir sıkıntı olur mu diye ben de düşünüyorum. Umarım bir sıkıntı yaşamayız.

Sancım falan yok allaha şükür canım

Canım bende coraspin kullanıyorum kızımda 37de bıraktırdı bundada daha devam etcez dedi

Evet canim oda aklimdaydi ama firsat olupta daha alamadim.. Zaten goguslerim alti artik baya tahris oldu yani hic bisey takmadigim halde surekli kasiniyor

Kizlar gunaydin dun ogluma gozluk verdiler.8yasinda daha cok uzuldum.25 yasina kadar kullanacakmis .

Gunaydin canim bende 8 yasimda gozluk takmaya basladim aklima kucuklugum geldi.
26 yasindayim daha hala kullaniyorum zaten belirli yastan sonra lens kullanmaya basladim.
Uzulme alisir o annesi. Ayrica gozluklu kucuk oglanlar cok tatli oluyor

Can'ım ben coraspini 10. Haftada falan bıraktım. Yaşamadım o dönem bi sıkıntı. Kasılmalarının coraspinle ilgisi yoktur sanırım.
Bana niye bu kadar uzun kullandirdi acaba. İnşallah canm kasiklarima iğne batıyor sanki. Uzandım biraz rahatladim

Gunaydin canim bende 8 yasimda gozluk takmaya basladim aklima kucuklugum geldi.
26 yasindayim daha hala kullaniyorum zaten belirli yastan sonra lens kullanmaya basladim.
Uzulme alisir o annesi. Ayrica gozluklu kucuk oglanlar cok tatli oluyor
Insallah canim .cokta hareketli umarim sorun yasamayiz

Kafana takma canimm çocukta takmasin şimdiki gözlükler gerçekten çok Karizma oglunada çok yakışır eminim

Hiç geçmeyecek gibi geliyor birdi iki olmuş şişlik nasıl geçicek bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…