- 27 Aralık 2015
- 2.277
- 2.445
- 83
- 37
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #24.501
Hareket ettikce degisiyor canim .benim bigun oyle oldu sonra eski haline donduBugüne kadar benim hiç karnım yoktu şişko gibiydim ama bu akşam birden karnım sivrildi sanki.. mümkün mü böyle bişey yaa?
Bn catladim catlamayada devam ediyorum.elimdende birsey gelmedigi icin dusunmemeye calisiyorumÇatlamak istemiyorumgecen gun hastanede tesadufen gordum bir hamilenin catlaklarini. Allahim yaşatmaskn ya her biri serve parmAgim kalinliginda ve mos mor bilmiyorum ki annem de cikmis mi cikmamis mi? Ben de ergenlikten kalma var zaten keskn ben de catlarim. Ama o kadar derin ve buyuk olmasinnya
Aynen canim ya ilk cocukta cok sansliymisiz rahatmisiz .simdi bzm hem okul kurs servis masraflari hem bebisinki cok zor oluyorKıZlar e bebekte lansinoh ürünleri indirimde ben bayadır takip ediyorum özellikle bugünü bekledim göğüs kremini sipariş ettim bi de göğüs pedini . Bu ikisini kargo bedavaya gelsin diye sipariş ettim ama özellikle indirim gününü bekledimasıl anacım yatak sipariş etmekti bu ay benden bu kadar valla adamı batırdım saçları beyazladı dün jokerden uslak mendil ve şampuana 164 lira ,yine dün e bebekten tarak alt değiştrme örtüsü deterjan falan ıvır zıvıra 114 lira , az önce de 150 lira harcamış bulunmaktayım
Uygunmus canim geldginde bakip yazarsan sevinirim bnde cok dusunmustum .Fiyatı 130 tl. Inşallah memnun kalırım. Hep olumlu yorumlar var
Sporcu sütyenleri var ya canım yarım aklet gibi ben onlardan kullanıyorum hamileliğin başından beri çok rahat ediyorum.evde takmıyorum ama sıkılıyorum.takmayınca da dediğin gibi göbekle göğüs birbirine değiyor canım çok acıyor.normalde göğüslerim küçüktü aslında ama hamilelikte kocaman oldu sankiAyni soruyu bende kac gundur sormak istiyordumBenim goguslerim pek buyuk degil ama normalden biraz daha fazla buyudugu icin dedigin gibi asagidan derime yapisiyor ve kasindiriyor. Bayadir sutyen takmiyorum ama sarkma olurmu diye aklimdan gecirmiyorum degil
Su az içtiysen olabilir canım.rengi nasıldı?su az içildiğinde idrar da yoğunlaşıyorGünaydın kızlar sabah ilk idrara gittiğimde idrarımda baya koku hissettim sanki baharat kokusu gibi böyle bişey yaşıyormusunuz
Canim bendede oldu kabizlik yapti kabizligida kan ilavi yapti .ben biraktim kan ilacini bi 4 gun gecti basurumda kabizligimda .ama tabi yeniden basladim simdi nolucak bilmiyorum.Buara sorunlar peşimi bırakmıyor sanırım basur(hemoroid) oldum ve idrar enf kesin oldum şimdi dr a gidiyorum yoldayım okuduğum kadarıyla basura çözüm de yokmuş hiç başıma gelmemişti çok canım acıyor ve sıkılıyor
Gecmis olsun canim .insallah sorunsuz bitirirsin hamileligini erkenden kontrol altina alindi enazindanGünaydın herkese insulin kullanmaya basladim diyet yapmama rağmen açlık şekerim düşmeyince endokrin insulin verdi. Dun doktoruma da gittim endokrin verdiyse kullanacaksın dedi bebiş baktık kilosu boyu iyi şekerin bir etkisi olmamış dedi. Yaklaşık 37 cm. 1150 gr.
Canım benim sldığım bu boy şişeler ve kullandığım malzemelerle 6-7liraya yapıyorlardı bende hem vakit geçsin hemde uygun diye kendim yaptımne kadarsa aldın Peki canım. Netten almaya göre daha mınuyguna denk geldi acaba
Sancım falan yok allaha şükür canımD Deli mavi prenses idrar yolu enfeksiyonundan en kötü ihtimal erken doğum olur ki çok şiddetli olduğunda Allah korusun yani sancıdan duramazsın öyle bi enfeksiyonda ...vücut bebeği enfeksiyondan korumak için rahimden atmaya çalışıyor...yani direk kaybedersin diye bişey yok o nasıl sözmüş öyle doktorlara da pes artık
Canım bende coraspin kullanıyorum kızımda 37de bıraktırdı bundada daha devam etcez dediGünaydın hanımlar. Yumurta toplama işleminden itibaren cor aspirin kullaniyordum doktorum artık birakabilecegimi söyledi bıraktım. İki gün oldu birakali. Bugün sabah bacaklarımda kasigimda kasılmalar oldu. Bununla ilgisi var mıdır acaba. Hiç olmamıştı.
Üç litreye tamamlamaya çalışıyorum canım rengi çok koyu değildiSu az içtiysen olabilir canım.rengi nasıldı?su az içildiğinde idrar da yoğunlaşıyor
Sporcu sütyenleri var ya canım yarım aklet gibi ben onlardan kullanıyorum hamileliğin başından beri çok rahat ediyorum.evde takmıyorum ama sıkılıyorum.takmayınca da dediğin gibi göbekle göğüs birbirine değiyor canım çok acıyor.normalde göğüslerim küçüktü aslında ama hamilelikte kocaman oldu sanki
Kizlar gunaydin dun ogluma gozluk verdiler.8yasinda daha cok uzuldum.25 yasina kadar kullanacakmis .
Okul icinde rapor cikarmaya calisiyorum alerji olup gitmedgi gunler oluyor.
Biryandan esim rahatsiz nasil basedicem bu durumlarla ben bilmiyorum.
Diyete rağmen açlık 105- 120 arası çıkıyorduKaç çıkıyordu ki açlık
Bana niye bu kadar uzun kullandirdi acaba. İnşallah canm kasiklarima iğne batıyor sanki. Uzandım biraz rahatladimCan'ım ben coraspini 10. Haftada falan bıraktım. Yaşamadım o dönem bi sıkıntı. Kasılmalarının coraspinle ilgisi yoktur sanırım.
İnşallah canım.hiye canım ben 34. haftaya kadar kullanacağım. Bıraktığımda bir sıkıntı olur mu diye ben de düşünüyorum. Umarım bir sıkıntı yaşamayız.
Bilmiyorum ki Can'ım. Benim de baya erken kesti. Doktordan doktora fark ediyor işte böyle seyler.Bana niye bu kadar uzun kullandirdi acaba. İnşallah canm kasiklarima iğne batıyor sanki. Uzandım biraz rahatladim
Insallah canim .cokta hareketli umarim sorun yasamayizGunaydin canim bende 8 yasimda gozluk takmaya basladim aklima kucuklugum geldi.
26 yasindayim daha hala kullaniyorum zaten belirli yastan sonra lens kullanmaya basladim.
Uzulme alisir o annesi. Ayrica gozluklu kucuk oglanlar cok tatli oluyor
Kafana takma canimm çocukta takmasin şimdiki gözlükler gerçekten çok Karizma oglunada çok yakışır eminimKizlar gunaydin dun ogluma gozluk verdiler.8yasinda daha cok uzuldum.25 yasina kadar kullanacakmis .
Okul icinde rapor cikarmaya calisiyorum alerji olup gitmedgi gunler oluyor.
Biryandan esim rahatsiz nasil basedicem bu durumlarla ben bilmiyorum.
1400 civarı ortalama canım kendi dr sıkıntı yok dediGözün aydın canım kalbinde sıkıntı olmamasına çok sevindim.kaç gr olmuş seninki?benimki de hep iri gidiyor haftasına göre,yarın kontrolüm var bakalım kaç gelecek.senle haftamız ayni
Hiç geçmeyecek gibi geliyor birdi iki olmuş şişlik nasıl geçicek bilmiyorumCanim bendede oldu kabizlik yapti kabizligida kan ilavi yapti .ben biraktim kan ilacini bi 4 gun gecti basurumda kabizligimda .ama tabi yeniden basladim simdi nolucak bilmiyorum.
Gecmis olsun canim .insallah sorunsuz bitirirsin hamileligini erkenden kontrol altina alindi enazindan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?