2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Sağolasın canım evet yaptırmadım bende dediğin gibi bir beslenme düzeni oturtacam inşallah

Yok canım kayseride değilim yarın doktoruma gidicem inş ayrıca idrar enfelsiyonum var öyleki ağrıdan duramıyorum hepsini sorayım sana da yazarım inş

İcinde bir sey kalmasin canim. Ne istiyorsan yap. Ben suslemelerden hediyeliklerden hoslanmiyorum o yuzden eve de yapmam. Benim oyle idareten bile kullanabilecegim cantam yok. Kucuk yani cantalarim. Mecbur almam gerek.

Bende kardeşimden emanet çanta hastanede kullancam ama büyük çanta bende almam gerek hem kızım hem oğlum kıyafet koyucam ama sitemi yanni daha karar vereemedim

Vermişti kullandım bitti ama geçmedi herhalde kontrolüm hFtaya perşembe şimdi sirkeli suyla yıkanıyorum kızılcık suyu içiyorum ama korkudanda ölüyorum

Canım karnabahar suyu hanilelikte idrar yolu enfeksiyonu için çok. faydalıymış. 3 gün üst üste yedim kabızlıktan eser kalmadı idrarımda çok çıkmaya başladı temizlendi sanki.

Bu Arada yaptıkların Harika. Şişeleri nerden aldın bende oda kokusu yapmak istiyorum :)

Eklentiler

• DB1587BA-1009-4CAD-B77B-132CC31B034D.webp
    15,5 KB · Görüntüleme: 65
Karnabahar suyunuda içerim canım faydalıysa şişeşeri eminönünden şark han diye bir yer var oranın üç sokak ilerisinde cam satan yerden aldım oda kokuları içinde cam şişeler satılıyordu

Sen deyince baktım netten 250 hepsiburada da. Yorumlar da olumlu genelde ama sanırım 7 lt büyük biraz. Ben günlük kullanım için 5 'lt lik bisey alayim diyodum

Vermişti kullandım bitti ama geçmedi herhalde kontrolüm hFtaya perşembe şimdi sirkeli suyla yıkanıyorum kızılcık suyu içiyorum ama korkudanda ölüyorum
Korkma canim. Gecer insallah en kisa zamanda.
Yok canım kayseride değilim yarın doktoruma gidicem inş ayrıca idrar enfelsiyonum var öyleki ağrıdan duramıyorum hepsini sorayım sana da yazarım inş
Karistirdim o zaman seni baskasiyla :) dikkat et kendine, haberlerini bekliyorum.
Bende kardeşimden emanet çanta hastanede kullancam ama büyük çanta bende almam gerek hem kızım hem oğlum kıyafet koyucam ama sitemi yanni daha karar vereemedim
Evet sana daha cok lazim o zaman bir de buyuk cocugun varsa :) ben gecen gun civilde bir tane begendim. Hem sirt hem yan canta olarak takabiliyorsun. İci baya genisti, gozu de coktu. Ondan alabilirim ben. Tamamen derin sirt cantasi olanlar kullanisli gelmiyor. Yan cantalar daha cok hosuma gidiyor, onlar da tasimasi zor olur diye istemiyorum. Cunku bebegimi kangruda tasimayi planliyorum. O yuzden bana yan cantasi gibi genisliginde ama sirta da takilan bir sey lazim.

Sen deyince baktım netten 250 hepsiburada da. Yorumlar da olumlu genelde ama sanırım 7 lt büyük biraz. Ben günlük kullanım için 5 'lt lik bisey alayim diyodum
Duduklu icin 250 cok uygun. Ama bence de gunluk kullanim icinse 7 litre cok fazla. Bence kalabalik degilseniz 5 litre bile fazla. Benimki 5 litrelik. Bazen su eski duduklu tencerelerin minik boylarindan alasim geliyor gercekten :) ozellikle corba falan yapmak icin.

Hayırlı olsun Allah damatligini da göstersin . Biz de oğlumu 3 aylıkken sünnet ettirdik ve verdiğim en doğru karar diyorum. O zaman eşimi zor ikna etmiştim ama şimdi Allah nasip ederse 2. Bebisi de yaz sıcakları gelmeden yaptiralim diyoruz

Arkadaşlar gece çok susayan benim gibi her uyandığında dili damağına yapışan ve sanki gün içinde çok yol yürümüş gibi ayak tabanları ağrıyan varmı
Var canim maalesef ben .cok su icmemiz gerekiyormus zaten
günaydın hanimlar dun tetenoz aşısı olmustum bugun kolum cok kotu agriyor dol yanima yatamiyorum resmen
Gecmis olsun canim ins cabuk gecer
30 lu haftalara girdik kizlarrr resmem bitiyor. Yaklasik 6-7 hafta sonra ha geldi ha gelecek demeye baslariz
Ayyy cok heyecanlaniyorumki bendemi boyle dicemm insallah
Günaydın kızlar sabah ilk idrara gittiğimde idrarımda baya koku hissettim sanki baharat kokusu gibi böyle bişey yaşıyormusunuz
Canim bendede var 4 gundr idrar tahlili verdim bugun .yarin belki olacak bakalim ne cikacak

Hayırlı olsun canım adam oldu oğlun şaka bir yana başka dert vermesin Rabbim gözünaydın. Bundan sonra hemencecik toparlar. Ertelenmesi kötü oldu belki ama vardır elbet bunda da bir hayır üzülme :)

Ne guzel millete bakiyorum hicbi sikayetleri olmuyor.Bizim topik hep rahatsiz bende dahil.niye acaba yaa
Oluyor canim merak etme sebebini bilmiyorum .
Canim senin artik haxirlaman lazim tabi.bende kapisusu yapacagim ev icin .
Hastanede yasakmis .
Hastane cikisi setini aldim kendim susleyecegim fotograf icin.
Daha vaktim oldugu icin acele etmiyorum.
Canim cok guzel olmus cok begendim
Canim cok ilgimi cekmisti bu canta kalitesinden emin olamamistim.nekadara aldin .gule gule kullan

Kızlar kapı süsü yapacaklar nasıl

Ben de bu modelden, açık renk aldım. 130'a. Internetten beğenip aldım elime geçince de bayıldım gerçekten. Çok kullanışlı; tasarımı, gözleri, boyutu vs. çok iyi. Çantanın arkasındaki alt fermuar altta kalan eşyaları almak için kolaylık sağlıyor. Rahatlık. Detayları güzel.

Aslında termo düdüklü de çok iyi 5 lt olanı vardı bende ama cizilmemesine dikkat etmek gerekiyor alüminyum birikmesi vücutta alzheimer e sebep oluyormuş makineye atmayip elde yıkanıyor. 160 tl falan net te satılıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…