- 25 Ekim 2016
- 2.558
- 4.236
- 63
- 41
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #24.441
Akşamları daha çok şişiyorum ve ağırlaşıyorum oyüzden oluyo ama çok sık değil aralıklarlaIyi aksamlar karni aksamlari kasilan sertlesen varmi
İnşallah canım ya Allah herkesin evladını bağışlasın korktuklarımıza uğratmasınOnunki çok farklıdır canım hamilelikte geçirmeyen varmı enfeksiyon tedavi olmazsan risk herkeste aynı çooookk ilerlemiş olması gerekir öyle olsa bütün bebekler ölürdü Allah korusun
Benimde oyle gunduzleri normal yayiliyo aksamlari sisiyorumAkşamları daha çok şişiyorum ve ağırlaşıyorum oyüzden oluyo ama çok sık değil aralıklarla
Sağolasın canım evet yaptırmadım bende dediğin gibi bir beslenme düzeni oturtacam inşallahŞeker testi yaptirmadin anladığım kadarıyla.ben diyetisyene gidiyorum gebelik şekerim var.bol protein ağırlıklı besleniyorum.et yoğurt arada abartmadan kefir içiyorum.beslenmeni bu yöne kaydirabilitsin belki.bol su az karbonhidrat .şifa olsun sana bebeğine canim.
Yok canım kayseride değilim yarın doktoruma gidicem inş ayrıca idrar enfelsiyonum var öyleki ağrıdan duramıyorum hepsini sorayım sana da yazarım inşİnsallah alismayiz o zaman
Doktorun bir sey derse bana da yazar misin? Benimki de 1800 gram olmus masallah ama bana da cok fazla geldi. Doktora sordum normal dedi bir sey demedi. Ama bence fazla yani. Bu arada sen kayserideydim degil mi?
İnsallah canim. Ama zaman daraliyor :)
İcinde bir sey kalmasin canim. Ne istiyorsan yap. Ben suslemelerden hediyeliklerden hoslanmiyorum o yuzden eve de yapmam. Benim oyle idareten bile kullanabilecegim cantam yok. Kucuk yani cantalarim. Mecbur almam gerek.
Vermişti kullandım bitti ama geçmedi herhalde kontrolüm hFtaya perşembe şimdi sirkeli suyla yıkanıyorum kızılcık suyu içiyorum ama korkudanda ölüyorum
Canım karnabahar suyu hanilelikte idrar yolu enfeksiyonu için çok. faydalıymış. 3 gün üst üste yedim kabızlıktan eser kalmadı idrarımda çok çıkmaya başladı temizlendi sanki.Kızlar hepinizin mesajını alıntılayamadım çok sağolun bol su içiyorum kızıma hamileykende hep böyle oluyordum bol lökosit çıkıyordu yine böyle drda sürekli antibiyotiğe yüklenmek istemiyor inşallah atlatırım bebeğime bişey olmaz inşallah
Seninde çok bişey kalmamış ufak seyleride halledersin nasılsa
Karnabahar suyunuda içerim canım faydalıysa şişeşeri eminönünden şark han diye bir yer var oranın üç sokak ilerisinde cam satan yerden aldım oda kokuları içinde cam şişeler satılıyorduCanım karnabahar suyu hanilelikte idrar yolu enfeksiyonu için çok. faydalıymış. 3 gün üst üste yedim kabızlıktan eser kalmadı idrarımda çok çıkmaya başladı temizlendi sanki.
Bu Arada yaptıkların Harika. Şişeleri nerden aldın bende oda kokusu yapmak istiyorum :)
Sen deyince baktım netten 250 hepsiburada da. Yorumlar da olumlu genelde ama sanırım 7 lt büyük biraz. Ben günlük kullanım için 5 'lt lik bisey alayim diyodumBen korkmaz in klipsolu olanindan aldm yeşil klipso yeri 2 aydır kullaniyorm memnunum. Korkmaz in ürünlerini seviyorum hatta uyumusum kuru fasulye koymustm yanmış kule dönmüş yikadim hicbisey olmadı tekrar pisirdigimde dibi tutmadı 260 a aldm 2 ay önce
Korkma canim. Gecer insallah en kisa zamanda.Vermişti kullandım bitti ama geçmedi herhalde kontrolüm hFtaya perşembe şimdi sirkeli suyla yıkanıyorum kızılcık suyu içiyorum ama korkudanda ölüyorum
Karistirdim o zaman seni baskasiyla :) dikkat et kendine, haberlerini bekliyorum.Yok canım kayseride değilim yarın doktoruma gidicem inş ayrıca idrar enfelsiyonum var öyleki ağrıdan duramıyorum hepsini sorayım sana da yazarım inş
Evet sana daha cok lazim o zaman bir de buyuk cocugun varsa :) ben gecen gun civilde bir tane begendim. Hem sirt hem yan canta olarak takabiliyorsun. İci baya genisti, gozu de coktu. Ondan alabilirim ben. Tamamen derin sirt cantasi olanlar kullanisli gelmiyor. Yan cantalar daha cok hosuma gidiyor, onlar da tasimasi zor olur diye istemiyorum. Cunku bebegimi kangruda tasimayi planliyorum. O yuzden bana yan cantasi gibi genisliginde ama sirta da takilan bir sey lazim.Bende kardeşimden emanet çanta hastanede kullancam ama büyük çanta bende almam gerek hem kızım hem oğlum kıyafet koyucam ama sitemi yanni daha karar vereemedim
Duduklu icin 250 cok uygun. Ama bence de gunluk kullanim icinse 7 litre cok fazla. Bence kalabalik degilseniz 5 litre bile fazla. Benimki 5 litrelik. Bazen su eski duduklu tencerelerin minik boylarindan alasim geliyor gercekten :) ozellikle corba falan yapmak icin.Sen deyince baktım netten 250 hepsiburada da. Yorumlar da olumlu genelde ama sanırım 7 lt büyük biraz. Ben günlük kullanım için 5 'lt lik bisey alayim diyodum
Hayırlı olsun Allah damatligini da göstersin . Biz de oğlumu 3 aylıkken sünnet ettirdik ve verdiğim en doğru karar diyorum. O zaman eşimi zor ikna etmiştim ama şimdi Allah nasip ederse 2. Bebisi de yaz sıcakları gelmeden yaptiralim diyoruzKızlar bugün oğlum sünnet oldu. Aslında yarım saate bitti herşey ama uyanınca çok ağladı. Cisim yaparken hep ağlıyordu eve gelince bezini açtım polisi şişmişti öyle acil bir şekilde çişini yaptı ve rahatladı ama birde bana sorun. O öyle ağladıkça ben ağladım canımdan can gitti sanki. Eğer hasta olmasaydı 6 aylıkken olmuş bitmiş olacaktı bende oda bu kadar üzülmeyecektik.
Erkek annelerine sesleniyorum erkenden yaptırın acıyı tam olarak anlamadığı zaman. Hem o hem siz rahat edersiniz tired in dediği gibi.
ne kadarsa aldın Peki canım. Netten almaya göre daha mınuyguna denk geldi acabaKarnabahar suyunuda içerim canım faydalıysa şişeşeri eminönünden şark han diye bir yer var oranın üç sokak ilerisinde cam satan yerden aldım oda kokuları içinde cam şişeler satılıyordu
Var canim maalesef ben .cok su icmemiz gerekiyormus zatenArkadaşlar gece çok susayan benim gibi her uyandığında dili damağına yapışan ve sanki gün içinde çok yol yürümüş gibi ayak tabanları ağrıyan varmı
Gecmis olsun canim ins cabuk gecergünaydın hanimlardun tetenoz aşısı olmustum bugun kolum cok kotu agriyor dol yanima yatamiyorum resmen
Ayyy cok heyecanlaniyorumki bendemi boyle dicemm insallah30 lu haftalara girdik kizlarrrresmem bitiyor. Yaklasik 6-7 hafta sonra ha geldi ha gelecek demeye baslariz
Canim bendede var 4 gundr idrar tahlili verdim bugun .yarin belki olacak bakalim ne cikacakGünaydın kızlar sabah ilk idrara gittiğimde idrarımda baya koku hissettim sanki baharat kokusu gibi böyle bişey yaşıyormusunuz
Hayırlı olsun canım adam oldu oğlunKızlar bugün oğlum sünnet oldu. Aslında yarım saate bitti herşey ama uyanınca çok ağladı. Cisim yaparken hep ağlıyordu eve gelince bezini açtım polisi şişmişti öyle acil bir şekilde çişini yaptı ve rahatladı ama birde bana sorun. O öyle ağladıkça ben ağladım canımdan can gitti sanki. Eğer hasta olmasaydı 6 aylıkken olmuş bitmiş olacaktı bende oda bu kadar üzülmeyecektik.
Erkek annelerine sesleniyorum erkenden yaptırın acıyı tam olarak anlamadığı zaman. Hem o hem siz rahat edersiniz tired in dediği gibi.
Ne guzel millete bakiyorum hicbi sikayetleri olmuyor.Bizim topik hep rahatsiz bende dahil.Uykusuzluk bende de var maalesefAllahtan çalışmıyorum çalışan annelerin işi çok zor dün gce dört bcukta falan ancak uykuya daldım yedi bçukta uyandım. Gözümden uyku akıyor ama sırtım ağrıyo boynum ağrıyor başım ağrıyor
Oluyor canim merak etme sebebini bilmiyorum .Kızlar günaydın, ya ben yine streslerdeyim.. iki gün önce hoopidi hoopidi zipliyodu sanki göbeğimi patlatacak ti, iki gündür çok hafifledi ve hareket etmiyor... Böle aniden degisirmi hissiyat.. yada kabızlık var 2 gundur ondan hissetmiyo olabilirmiyim..
Canim senin artik haxirlaman lazim tabi.bende kapisusu yapacagim ev icin .Kızlar doğum çantası için hazırlık yapmaya başlayan oldumu ben ufak ufak başladım biseler almaya ama cabuk yoruluyorum artık bide kızımla zor oluyor. Hep kucak istiyor. Ben artıkın yavaş yavaş alım hazırlık diyorum zaten bi günde hepsini almıyorum aldığım içine sinsin istiyorum. Kapı süsü felan yapiyormusunuz bende yapmayı düşünüyorum ama evdeki kapıma asım diyorum.
Canim cok guzel olmus cok begendim
Canim cok ilgimi cekmisti bu canta kalitesinden emin olamamistim.nekadara aldin .gule gule kullanEki Görüntüle 2111441 Eki Görüntüle 2111439 Eki Görüntüle 2111440 Eki Görüntüle 2111435
Kızlar ben bebek çantası olarak bu çantanın siyahını sipariş verdim. Biraz araştırdım kullananlar çok memnun. Instagramdan arkadaşımın sayfası olduğu için güvenle sipariş verdim. Bir kaç güne gelir.
Eki Görüntüle 2111441 Eki Görüntüle 2111439 Eki Görüntüle 2111440 Eki Görüntüle 2111435
Kızlar ben bebek çantası olarak bu çantanın siyahını sipariş verdim. Biraz araştırdım kullananlar çok memnun. Instagramdan arkadaşımın sayfası olduğu için güvenle sipariş verdim. Bir kaç güne gelir.
Aslında termo düdüklü de çok iyi 5 lt olanı vardı bende ama cizilmemesine dikkat etmek gerekiyor alüminyum birikmesi vücutta alzheimer e sebep oluyormuş makineye atmayip elde yıkanıyor. 160 tl falan net te satılıyor.Sen deyince baktım netten 250 hepsiburada da. Yorumlar da olumlu genelde ama sanırım 7 lt büyük biraz. Ben günlük kullanım için 5 'lt lik bisey alayim diyodum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?