- 9 Nisan 2015
- 681
- 341
- 103
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #24.481
canm daha öncede sana yazmıştım aceba clexanın yada kan sulandırıcı ne kullanıyosan dozu yetersiz geliyor olabilirmi?E
Evet damarlara bakıldı sıkıntı yokydedi ama oğlumdada son hafta damarda direnç oldu ohaftaya kadar git gel yaptık bulamadılar haaa diyelim buldular ne yapacaklar hiç bişey malesef bu saatten sonra bebeğin kalbi anne karnında durmadan almak tek çözüm... Allah büyük sulandırıcı ve coraspin devam edicez biz yine azda olsa kilo alması çook çokk önemli
Aynen arka kısımda altta fermuarli kısımdan en alttaki eşyaya bile çanta dağılmadan ulaşabiliyorsun. Güle güle kullanalım inşallah. Ben de gelmesini sabırsızlıkla bekliyorum. Sen hangi siteden aldin canımKızlar kapı süsü yapacaklar nasıl
Ben de bu modelden, açık renk aldım. 130'a. Internetten beğenip aldım elime geçince de bayıldım gerçekten. Çok kullanışlı; tasarımı, gözleri, boyutu vs. çok iyi. Çantanın arkasındaki alt fermuar altta kalan eşyaları almak için kolaylık sağlıyor. Rahatlık. Detayları güzel.
Sağol canım daha güzelleri senin olsunGüle güle kullan canım güzelmiş
Aynen arka kısımda altta fermuarli kısımdan en alttaki eşyaya bile çanta dağılmadan ulaşabiliyorsun. Güle güle kullanalım inşallah. Ben de gelmesini sabırsızlıkla bekliyorum. Sen hangi siteden aldin canım
Ben de bugünü bekliyordum canim:)e bebekte lansinoh süt sağma makinesini alcam ins:)KıZlar e bebekte lansinoh ürünleri indirimde ben bayadır takip ediyorum özellikle bugünü bekledim göğüs kremini sipariş ettim bi de göğüs pedini . Bu ikisini kargo bedavaya gelsin diye sipariş ettim ama özellikle indirim gününü bekledimasıl anacım yatak sipariş etmekti bu ay benden bu kadar valla adamı batırdım saçları beyazladı dün jokerden uslak mendil ve şampuana 164 lira ,yine dün e bebekten tarak alt değiştrme örtüsü deterjan falan ıvır zıvıra 114 lira , az önce de 150 lira harcamış bulunmaktayım
Claxine 4000 coraspin kullanıyorum bilmiyorum özeldeki doktoruma söyledim aslında olabilirmi diye çok ihtimal vermedi testten falanda bahsetmedi.. Aklına sen dediğin günden beri takılıyor aslında ama doktor istemeden ben yaptıramıyorumki bu testi şimdi özel ve dopum evindeki doktorların hepsini bıraktım zaten.. Perintolog sadece bana geliceksin doğumun bursa olucak 15 günde bir şuan kontrol dedi riske göre düşüyo bu sonra 10 güne sonra 1 haftaya olmuştu oğlumda ... Zaten o hastane beni boğuyor hep oğlum geliyor aklına okadar gidip geldimi heryerde onla ilgili bişey var ama bu yavrum için mecbur gidiyorum sonu iyi olur inşallah ... 12 gün kaldı kontrole inş büyümeye devam ediyordur önemli olan o burda ki doktorada yine bi danışayım bakalım... Gerçi çok fikir sormuyorlar ama napıcam bilmiyorumcanm daha öncede sana yazmıştım aceba clexanın yada kan sulandırıcı ne kullanıyosan dozu yetersiz geliyor olabilirmi?
Benimde hiç rahatsizligim yok 195 çıktı tokluk.acaba bu 50 lik dozmu sıkıntılı çıkıyor.sonrasında 75 olanlar genelde normal çıkmış.gerci bi daha asla yaptırmak istemiyorum.doktor da yenileyelim demedi.diyet yapıyorum sagliksiz bişey yemiyorum.bana zararı yok.yararı var..diyetisyenin hesabıyla 9 kiloyla doğuma gidermisim.sağlıklı olsun da kilo kısmı umrumda da değil.fazlası olsa bile oda verilir nasılsa.164 cıktı canim çok şaşırdım hiç rahatsız etmedi beni ben normal diye bekliyordum.
Ilk gebeligimde75 lik yapıldı ve çıkmamıştı birazda ona güvenmiştim
Sizin tokluktan bir saat sonra mı iki saat sonra mı 195 çıktıBenimde hiç rahatsizligim yok 195 çıktı tokluk.acaba bu 50 lik dozmu sıkıntılı çıkıyor.sonrasında 75 olanlar genelde normal çıkmış.gerci bi daha asla yaptırmak istemiyorum.doktor da yenileyelim demedi.diyet yapıyorum sagliksiz bişey yemiyorum.bana zararı yok.yararı var..diyetisyenin hesabıyla 9 kiloyla doğuma gidermisim.sağlıklı olsun da kilo kısmı umrumda da değil.fazlası olsa bile oda verilir nasılsa.
Geçmiş olsun Canim oglusuna.gozunuzaydin.Kızlar bugün oğlum sünnet oldu. Aslında yarım saate bitti herşey ama uyanınca çok ağladı. Cisim yaparken hep ağlıyordu eve gelince bezini açtım polisi şişmişti öyle acil bir şekilde çişini yaptı ve rahatladı ama birde bana sorun. O öyle ağladıkça ben ağladım canımdan can gitti sanki. Eğer hasta olmasaydı 6 aylıkken olmuş bitmiş olacaktı bende oda bu kadar üzülmeyecektik.
Erkek annelerine sesleniyorum erkenden yaptırın acıyı tam olarak anlamadığı zaman. Hem o hem siz rahat edersiniz tired in dediği gibi.
İki saat sonra 195 çıktı.açlık 92 falandi.Sizin tokluktan bir saat sonra mı iki saat sonra mı 195 çıktı
Olabilir canim. Bugunlerde benimki pek tepikliyir hatta canini baya baya acitiyor ozellikle geceleri. İttiriyor yani icerden karnimi. Bir iki gune buyur karnim, hareketlerini daha az hissetmeye baslarim :)Bi kaç gündür karnımın içleri acıyodu ondan mı acaba büyücek diye mi?
Çoklu alıntıyı başaramadım
minikoglan @toist
Kaç çıkıyordu ki açlıkGünaydın herkese insulin kullanmaya basladim diyet yapmama rağmen açlık şekerim düşmeyince endokrin insulin verdi. Dun doktoruma da gittim endokrin verdiyse kullanacaksın dedi bebiş baktık kilosu boyu iyi şekerin bir etkisi olmamış dedi. Yaklaşık 37 cm. 1150 gr.
Güle güle kullan bende Aliexpresste dolaşırken gördüm baya alan var herkes memnun 80TL-150Tl arası fiyat var büyük boylarının fiyatı artıyor, 1 ay geçmeden geliyormuş ordan sipariş vercem siyahını yada kırmızısını.Eki Görüntüle 2111441 Eki Görüntüle 2111439 Eki Görüntüle 2111440 Eki Görüntüle 2111435
Kızlar ben bebek çantası olarak bu çantanın siyahını sipariş verdim. Biraz araştırdım kullananlar çok memnun. Instagramdan arkadaşımın sayfası olduğu için güvenle sipariş verdim. Bir kaç güne gelir.
Hadi ya lansinoh göğüs ucu kremini alacağım , ıslak mendil ve şampuan elbet denk düşer başka yerde . Çatlak kremini baya uyguna sipariş ettim gittigidiyordan , Lansinoh gerçekten çok iyiKıZlar e bebekte lansinoh ürünleri indirimde ben bayadır takip ediyorum özellikle bugünü bekledim göğüs kremini sipariş ettim bi de göğüs pedini . Bu ikisini kargo bedavaya gelsin diye sipariş ettim ama özellikle indirim gününü bekledimasıl anacım yatak sipariş etmekti bu ay benden bu kadar valla adamı batırdım saçları beyazladı dün jokerden uslak mendil ve şampuana 164 lira ,yine dün e bebekten tarak alt değiştrme örtüsü deterjan falan ıvır zıvıra 114 lira , az önce de 150 lira harcamış bulunmaktayım
Sağol inşallah sağlıkla kullanmak nasip olur. Dediğin gibi boyuna göre değişiyor fiyatları. Benim ki sanırım küçük boy. Inşallah çok ufak bisey değildir . 2 çocuğun eşyasını alsın da.Güle güle kullan bende Aliexpresste dolaşırken gördüm baya alan var herkes memnun 80TL-150Tl arası fiyat var büyük boylarının fiyatı artıyor, 1 ay geçmeden geliyormuş ordan sipariş vercem siyahını yada kırmızısını.
Hadi ya lansinoh göğüs ucu kremini alacağım , ıslak mendil ve şampuan elbet denk düşer başka yerde . Çatlak kremini baya uyguna sipariş ettim gittigidiyordan , Lansinoh gerçekten çok iyi
Can'ım ben coraspini 10. Haftada falan bıraktım. Yaşamadım o dönem bi sıkıntı. Kasılmalarının coraspinle ilgisi yoktur sanırım.Günaydın hanımlar. Yumurta toplama işleminden itibaren cor aspirin kullaniyordum doktorum artık birakabilecegimi söyledi bıraktım. İki gün oldu birakali. Bugün sabah bacaklarımda kasigimda kasılmalar oldu. Bununla ilgisi var mıdır acaba. Hiç olmamıştı.
Gözün aydın canım kalbinde sıkıntı olmamasına çok sevindim.kaç gr olmuş seninki?benimki de hep iri gidiyor haftasına göre,yarın kontrolüm var bakalım kaç gelecek.senle haftamız ayniBir sorun çıkmadı çok şükür kalbi düzgün ama kilo boy almış başını gidiyor şeker de inşallah yoktur Allah’a emanet gidiyoruz
Çok da küçük değildir yeni modelleri biraz daha yükseltilmiş, güle güle kullan.Sağol inşallah sağlıkla kullanmak nasip olur. Dediğin gibi boyuna göre değişiyor fiyatları. Benim ki sanırım küçük boy. Inşallah çok ufak bisey değildir . 2 çocuğun eşyasını alsın da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?