2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
canm daha öncede sana yazmıştım aceba clexanın yada kan sulandırıcı ne kullanıyosan dozu yetersiz geliyor olabilirmi?

Aynen arka kısımda altta fermuarli kısımdan en alttaki eşyaya bile çanta dağılmadan ulaşabiliyorsun. Güle güle kullanalım inşallah. Ben de gelmesini sabırsızlıkla bekliyorum. Sen hangi siteden aldin canım

Bir iki ay oldu ben alalı, normal fiyatı 190 falandı her yerde, 130'a görünce ''laouk!" diye aldıydım n11 veya gittigidiyor olması lazım canım. Dediğin gibi güle güle kullanalım inşallah ^^

Ben de bugünü bekliyordum canim:)e bebekte lansinoh süt sağma makinesini alcam ins:)

canm daha öncede sana yazmıştım aceba clexanın yada kan sulandırıcı ne kullanıyosan dozu yetersiz geliyor olabilirmi?
Claxine 4000 coraspin kullanıyorum bilmiyorum özeldeki doktoruma söyledim aslında olabilirmi diye çok ihtimal vermedi testten falanda bahsetmedi.. Aklına sen dediğin günden beri takılıyor aslında ama doktor istemeden ben yaptıramıyorumki bu testi şimdi özel ve dopum evindeki doktorların hepsini bıraktım zaten.. Perintolog sadece bana geliceksin doğumun bursa olucak 15 günde bir şuan kontrol dedi riske göre düşüyo bu sonra 10 güne sonra 1 haftaya olmuştu oğlumda ... Zaten o hastane beni boğuyor hep oğlum geliyor aklına okadar gidip geldimi heryerde onla ilgili bişey var ama bu yavrum için mecbur gidiyorum sonu iyi olur inşallah ... 12 gün kaldı kontrole inş büyümeye devam ediyordur önemli olan o burda ki doktorada yine bi danışayım bakalım... Gerçi çok fikir sormuyorlar ama napıcam bilmiyorum

Günaydın hanımlar. Yumurta toplama işleminden itibaren cor aspirin kullaniyordum doktorum artık birakabilecegimi söyledi bıraktım. İki gün oldu birakali. Bugün sabah bacaklarımda kasigimda kasılmalar oldu. Bununla ilgisi var mıdır acaba. Hiç olmamıştı.

164 cıktı canim çok şaşırdım hiç rahatsız etmedi beni ben normal diye bekliyordum.
Ilk gebeligimde75 lik yapıldı ve çıkmamıştı birazda ona güvenmiştim
Benimde hiç rahatsizligim yok 195 çıktı tokluk.acaba bu 50 lik dozmu sıkıntılı çıkıyor.sonrasında 75 olanlar genelde normal çıkmış.gerci bi daha asla yaptırmak istemiyorum.doktor da yenileyelim demedi.diyet yapıyorum sagliksiz bişey yemiyorum.bana zararı yok.yararı var..diyetisyenin hesabıyla 9 kiloyla doğuma gidermisim.sağlıklı olsun da kilo kısmı umrumda da değil.fazlası olsa bile oda verilir nasılsa.

Sizin tokluktan bir saat sonra mı iki saat sonra mı 195 çıktı

Geçmiş olsun Canim oglusuna.gozunuzaydin.

Bi kaç gündür karnımın içleri acıyodu ondan mı acaba büyücek diye mi?
Çoklu alıntıyı başaramadım
minikoglan @toist
Olabilir canim. Bugunlerde benimki pek tepikliyir hatta canini baya baya acitiyor ozellikle geceleri. İttiriyor yani icerden karnimi. Bir iki gune buyur karnim, hareketlerini daha az hissetmeye baslarim :)

Buara sorunlar peşimi bırakmıyor sanırım basur(hemoroid) oldum ve idrar enf kesin oldum şimdi dr a gidiyorum yoldayım okuduğum kadarıyla basura çözüm de yokmuş hiç başıma gelmemişti çok canım acıyor ve sıkılıyor

Günaydın herkese insulin kullanmaya basladim diyet yapmama rağmen açlık şekerim düşmeyince endokrin insulin verdi. Dun doktoruma da gittim endokrin verdiyse kullanacaksın dedi bebiş baktık kilosu boyu iyi şekerin bir etkisi olmamış dedi. Yaklaşık 37 cm. 1150 gr.

Kaç çıkıyordu ki açlık

Güle güle kullan bende Aliexpresste dolaşırken gördüm baya alan var herkes memnun 80TL-150Tl arası fiyat var büyük boylarının fiyatı artıyor, 1 ay geçmeden geliyormuş ordan sipariş vercem siyahını yada kırmızısını.

Hadi ya lansinoh göğüs ucu kremini alacağım , ıslak mendil ve şampuan elbet denk düşer başka yerde . Çatlak kremini baya uyguna sipariş ettim gittigidiyordan , Lansinoh gerçekten çok iyi

Sağol inşallah sağlıkla kullanmak nasip olur. Dediğin gibi boyuna göre değişiyor fiyatları. Benim ki sanırım küçük boy. Inşallah çok ufak bisey değildir . 2 çocuğun eşyasını alsın da.

Can'ım ben coraspini 10. Haftada falan bıraktım. Yaşamadım o dönem bi sıkıntı. Kasılmalarının coraspinle ilgisi yoktur sanırım.

Bir sorun çıkmadı çok şükür kalbi düzgün ama kilo boy almış başını gidiyor şeker de inşallah yoktur Allah’a emanet gidiyoruz
Gözün aydın canım kalbinde sıkıntı olmamasına çok sevindim.kaç gr olmuş seninki?benimki de hep iri gidiyor haftasına göre,yarın kontrolüm var bakalım kaç gelecek.senle haftamız ayni

Çok da küçük değildir yeni modelleri biraz daha yükseltilmiş, güle güle kullan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…