2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Aynen benimde 75 ken biranda büyüdü göbüşüme değiyor normalde silikonlu destekli kullanırken onlar acıtmaya başladı,Pentide dikişsiz ince silikonlu yarım sütyenler var onu kullanıyorum çok rahat

Kizlar gunaydin dun ogluma gozluk verdiler.8yasinda daha cok uzuldum.25 yasina kadar kullanacakmis .
Okul icinde rapor cikarmaya calisiyorum alerji olup gitmedgi gunler oluyor.
Biryandan esim rahatsiz nasil basedicem bu durumlarla ben bilmiyorum.
Benimde oğlum aynı 1.5 ay olacak göz tembelliği çıktı bir gözü diğerinden az görüyormuş.2. sınıfa gidiyor hiç ben görmüyorum falan demedi şans eseri muayene olduk ailece orda öğrendik . Gözünün biri 4.25 diğer 2.75 . İlk öğrendiğimde 1 hafta ağladım hamilelikte tuzu biberi oldu hormonlar tavan zaten.Göz doktoru eniştemizdi halime okadar üzüldüki , 3 ay hergün göz kapama yapıyoruz normalde 3 ay sonra randevu verirlerken sıkı takip etcez dedi heray kontrole gideceğiz.2 hafta önce gittik %40 toparlanma var dedi çok mutlu oldum . Ama gözlük takmaya devam edecek dereceleri düşürmeye çalışacağız

Canım küçük boy değildir ya, eğer aynı ürünü aldıysak- ki aynı gibi bayağı büyük benim ki daha ne kadar büyük olabilir ki. Bide 190dı zaten fiyatı ben indirimli olarak 130a aldım.

Kızlar bu çatlamalar ne zaman başlıyor? Doğumdan sonra mı çıkıyor ortaya yoksa son aylarda falan mı belirginleşiyor??

Benimde oğlum aynı 1.5 ay olacak göz tembelliği çıktı bir gözü diğerinden az görüyormuş.2. sınıfa gidiyor hiç ben görmüyorum falan demedi şans eseri muayene olduk ailece orda öğrendik . Gözünün biri 4.25 diğer 2.75 . İlk öğrendiğimde 1 hafta ağladım hamilelikte tuzu biberi oldu hormonlar tavan zaten.Göz doktoru eniştemizdi halime okadar üzüldüki , 3 ay hergün göz kapama yapıyoruz normalde 3 ay sonra randevu verirlerken sıkı takip etcez dedi heray kontrole gideceğiz.2 hafta önce gittik %40 toparlanma var dedi çok mutlu oldum . Ama gözlük takmaya devam edecek dereceleri düşürmeye çalışacağız[/QUOTE]

canım bende de göz temeblliği var ve malesef küçük yaşlarda tedavisi mümkün, erken teşhis çok iyi olmuş, göz temebelliği genetik olarak geçiyormuş, benim ailemde yok ama bazı kuzenlerimde var, kızlar aklınızda olsun bebeklerinizi hatta küçük çoçuklarınızı mutlaka göz dr na götürün, benim bi gözüm de sıkıntı yok ama diğer gözümde göze tembelliği var o yüzden küçük çoçuklar bunu anlayamayabilir, ben de küçük yaşta tedavi olabilseydim keşke

Kızlar coraspin bırakan lar olmuş kafam karıştı özeldeki doktor 26 da bırakcaz dedi amaa devletteki doğuma 10 gün kala dedi Ogün petintologda devam dedi ama benim korkum şu Allah göstermesin ama acil bişeyim olsa napıcaklar peki durumum malum... Hazırlıklı olun diyen onlardı ama bu ilaçlar alındığında ameliyat olunmuyor biliyorum akrabanın başına geldi rabbim sana emanetiz ne yapsak bilemiyoruz ki ne derlerse o yöne gidiyoruz

Kizlar gunaydin dun ogluma gozluk verdiler.8yasinda daha cok uzuldum.25 yasina kadar kullanacakmis .
Icini ferah tut Allah yardım eder. Gözlük için üzülme canım Rabbim dermansız dert vermesin. Gözlüğü düzenli kullandıkça numarası düşer inşallah sonra da gerek kalmaz.

Düzenli gözlük kullanımında derece düşüyor genelde. Inşallah sizin de öyle olur canım . Allah dermansız dert vermesin

Canim kotu bir sey degil ki bu sıkma canini. Bende cok uzun yillardir kullaniyorum. Arada gözluk modelimden sıkılmak disinda hicbir zararini gormedim :)
Üç litreye tamamlamaya çalışıyorum canım rengi çok koyu değildi
Yediklerinle alakalidir o zaman canim korkma.
Kızlar bu çatlamalar ne zaman başlıyor? Doğumdan sonra mı çıkıyor ortaya yoksa son aylarda falan mı belirginleşiyor??
Genel de son aylar basliyormus. Hatta direk doguma 2-3 hafta kalan baslayanlar bile varmis. Ama bazilari tabi daha erken catliyor.
Kızlar göğüs ucu kremini 10 ml mi yoksa 40ml mi alıyorsunuz
Ben almayacagim ayva cekirdegi biriktiriyorum. Ama alacak olsaydim 40 ml alirdim.

sevindim cnm yaptirman iyi olur )
Teşekkürler bu arada:) hatırlattığın için. Benim ilk gebeliğim:) aslında. Daha önce bu aylara hiç gelemediğim için tecrübesiz anne adayıyım. Tıp fakültesinde yapıldı iğne, testi tekrar yaptılar, rhogam iğne yapıldı, yatış olmadan yapmıyorlarmış. Bunu da öğrenmiş olduk. Sabah gittim eve gelişim 13.30 u buldu. Daha sırada ikinci tetanoz aşım var. Doktorum birinciyi yaptırdıysan ikinciyide yaptırmam gerektiğini söyledi. 29+1 de yani tam sınırda tetanoz 2 yi yaptıracağım.

Banada merdiven çıkmak işkenceye döndü resmen uykum pek ollmuyo varsa uykun uyu bebisleri gelince Arıcan bu günleri :)
sabah 9 aksam 7calisiyorum canim.bi tane kizim var 30aylik.eve gidincede onunla ilgileniyorum.belkide yprgunlugum bu yuzden .neyseki mart 1den izindeyim.birden bire oldu bu halsizlik.iyiydim aslinda

Civilda bende beğendim sırt istedim gemisinde değildi kol ve çapraz olabilen geniş bi çantaydı ama rengi kalmamış oda çok cırtlak olduğu için almadım depoda doldurdum tatlı model getirdi diyo bide bu aynı diyorum iyi bi bak öylede kaldı aslında makinede yikanabilen dayanıklı olması lazim

Bende başladım ama işte daha eksik çok 2 üç haftaya tamamlarım sanirim

sabah 9 aksam 7calisiyorum canim.bi tane kizim var 30aylik.eve gidincede onunla ilgileniyorum.belkide yprgunlugum bu yuzden .neyseki mart 1den izindeyim.birden bire oldu bu halsizlik.iyiydim aslinda
Canim yorulmaz çok normal biz evde otururken yoruluyoruz az kalmış iznine sık dişini biraz daha Allah kolaylık versin hepimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…