- 7 Aralık 2013
- 3.265
- 3.577
- 448
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #24.521
haklısın canım.Bilmiyorum ki Can'ım. Benim de baya erken kesti. Doktordan doktora fark ediyor işte böyle seyler.
Aynen benimde 75 ken biranda büyüdü göbüşüme değiyor normalde silikonlu destekli kullanırken onlar acıtmaya başladı,Pentide dikişsiz ince silikonlu yarım sütyenler var onu kullanıyorum çok rahatSporcu sütyenleri var ya canım yarım aklet gibi ben onlardan kullanıyorum hamileliğin başından beri çok rahat ediyorum.evde takmıyorum ama sıkılıyorum.takmayınca da dediğin gibi göbekle göğüs birbirine değiyor canım çok acıyor.normalde göğüslerim küçüktü aslında ama hamilelikte kocaman oldu sanki
Benimde oğlum aynı 1.5 ay olacak göz tembelliği çıktı bir gözü diğerinden az görüyormuş.2. sınıfa gidiyor hiç ben görmüyorum falan demedi şans eseri muayene olduk ailece orda öğrendik . Gözünün biri 4.25 diğer 2.75 . İlk öğrendiğimde 1 hafta ağladım hamilelikte tuzu biberi oldu hormonlar tavan zaten.Göz doktoru eniştemizdi halime okadar üzüldüki , 3 ay hergün göz kapama yapıyoruz normalde 3 ay sonra randevu verirlerken sıkı takip etcez dedi heray kontrole gideceğiz.2 hafta önce gittik %40 toparlanma var dedi çok mutlu oldum . Ama gözlük takmaya devam edecek dereceleri düşürmeye çalışacağızKizlar gunaydin dun ogluma gozluk verdiler.8yasinda daha cok uzuldum.25 yasina kadar kullanacakmis .
Okul icinde rapor cikarmaya calisiyorum alerji olup gitmedgi gunler oluyor.
Biryandan esim rahatsiz nasil basedicem bu durumlarla ben bilmiyorum.
Sağol inşallah sağlıkla kullanmak nasip olur. Dediğin gibi boyuna göre değişiyor fiyatları. Benim ki sanırım küçük boy. Inşallah çok ufak bisey değildir . 2 çocuğun eşyasını alsın da.
Icini ferah tut Allah yardım eder. Gözlük için üzülme canım Rabbim dermansız dert vermesin. Gözlüğü düzenli kullandıkça numarası düşer inşallah sonra da gerek kalmaz.Kizlar gunaydin dun ogluma gozluk verdiler.8yasinda daha cok uzuldum.25 yasina kadar kullanacakmis .
Düzenli gözlük kullanımında derece düşüyor genelde. Inşallah sizin de öyle olur canım . Allah dermansız dert vermesinAynen benimde 75 ken biranda büyüdü göbüşüme değiyor normalde silikonlu destekli kullanırken onlar acıtmaya başladı,Pentide dikişsiz ince silikonlu yarım sütyenler var onu kullanıyorum çok rahat
Benimde oğlum aynı 1.5 ayj olacak göz tembelliği çıktı bir gözü diğerinden az görüyormuş.2. sınıfa gidiyor hiç ben görmüyorum falan demedi şans eseri muayene olduk ailece orda öğrendik . Gözünün biri 4.25 diğer 2.75 . İlk öğrendiğimde 1 hafta ağladım hamilelikte tuzu biberi oldu hormonlar tavan zaten.Göz doktoru eniştemizdi halime okadar üzüldüki , 3 ay hergün göz kapama yapıyoruz normalde 3 ay sonra randevu verirlerken sıkı takip etcez dedi heray kontrole gideceğiz.2 hafta önce gittik %40 toparlanma var dedi çok mutlu oldum . Ama gözlük takmaya devam edecek dereceleri düşürmeye çalışacağız
Canım benim oğlum okul öncesinde başlamıştı kullanmaya merak etme cok cabuk alışırInsallah canim .cokta hareketli umarim sorun yasamayiz
Ben 40 ml sipariş ettim bir ay öncesinden başlamak daha etkiliymiş çünküKızlar göğüs ucu kremini 10 ml mi yoksa 40ml mi alıyorsunuz
Canim kotu bir sey degil ki bu sıkma canini. Bende cok uzun yillardir kullaniyorum. Arada gözluk modelimden sıkılmak disinda hicbir zararini gormedim :)Kizlar gunaydin dun ogluma gozluk verdiler.8yasinda daha cok uzuldum.25 yasina kadar kullanacakmis .
Yediklerinle alakalidir o zaman canim korkma.Üç litreye tamamlamaya çalışıyorum canım rengi çok koyu değildi
Genel de son aylar basliyormus. Hatta direk doguma 2-3 hafta kalan baslayanlar bile varmis. Ama bazilari tabi daha erken catliyor.Kızlar bu çatlamalar ne zaman başlıyor? Doğumdan sonra mı çıkıyor ortaya yoksa son aylarda falan mı belirginleşiyor??
Ben almayacagim ayva cekirdegi biriktiriyorum. Ama alacak olsaydim 40 ml alirdim.Kızlar göğüs ucu kremini 10 ml mi yoksa 40ml mi alıyorsunuz
Teşekkürler bu arada:) hatırlattığın için. Benim ilk gebeliğim:) aslında. Daha önce bu aylara hiç gelemediğim için tecrübesiz anne adayıyım. Tıp fakültesinde yapıldı iğne, testi tekrar yaptılar, rhogam iğne yapıldı, yatış olmadan yapmıyorlarmış. Bunu da öğrenmiş olduk. Sabah gittim eve gelişim 13.30 u buldu. Daha sırada ikinci tetanoz aşım var. Doktorum birinciyi yaptırdıysan ikinciyide yaptırmam gerektiğini söyledi. 29+1 de yani tam sınırda tetanoz 2 yi yaptıracağım.sevindim cnm yaptirman iyi olur)
Banada merdiven çıkmak işkenceye döndü resmen uykum pek ollmuyo varsa uykun uyu bebisleri gelince Arıcan bu günleri :)selam kizlar nasilsiniz? ben birden bire cok agirlastim.egilip yerden birsey almak iskence gibi.surekli.uykum geliyor
sabah 9 aksam 7calisiyorum canim.bi tane kizim var 30aylik.eve gidincede onunla ilgileniyorum.belkide yprgunlugum bu yuzden .neyseki mart 1den izindeyim.birden bire oldu bu halsizlik.iyiydim aslindaBanada merdiven çıkmak işkenceye döndü resmen uykum pek ollmuyo varsa uykun uyu bebisleri gelince Arıcan bu günleri :)
Korkma canim. Gecer insallah en kisa zamanda.
Karistirdim o zaman seni baskasiyla :) dikkat et kendine, haberlerini bekliyorum.
Evet sana daha cok lazim o zaman bir de buyuk cocugun varsa :) ben gecen gun civilde bir tane begendim. Hem sirt hem yan canta olarak takabiliyorsun. İci baya genisti, gozu de coktu. Ondan alabilirim ben. Tamamen derin sirt cantasi olanlar kullanisli gelmiyor. Yan cantalar daha cok hosuma gidiyor, onlar da tasimasi zor olur diye istemiyorum. Cunku bebegimi kangruda tasimayi planliyorum. O yuzden bana yan cantasi gibi genisliginde ama sirta da takilan bir sey lazim.
Ne guzel millete bakiyorum hicbi sikayetleri olmuyor.Bizim topik hep rahatsiz bende dahil.niye acaba yaa
Oluyor canim merak etme sebebini bilmiyorum .
Canim senin artik haxirlaman lazim tabi.bende kapisusu yapacagim ev icin .
Hastanede yasakmis .
Hastane cikisi setini aldim kendim susleyecegim fotograf icin.
Daha vaktim oldugu icin acele etmiyorum.
Canim cok guzel olmus cok begendim
Canim cok ilgimi cekmisti bu canta kalitesinden emin olamamistim.nekadara aldin .gule gule kullan
Aynı durum bende de var canım. Reflü, kramplar, uyku, sırt ağrıları:) meleklerimiz sağlıklı olsunda:)) herşeye değer. Sanırım giderek ağırlaşacağız:)selam kizlar nasilsiniz? ben birden bire cok agirlastim.egilip yerden birsey almak iskence gibi.surekli.uykum geliyor
Canim yorulmaz çok normal biz evde otururken yoruluyoruz az kalmış iznine sık dişini biraz daha Allah kolaylık versin hepimizesabah 9 aksam 7calisiyorum canim.bi tane kizim var 30aylik.eve gidincede onunla ilgileniyorum.belkide yprgunlugum bu yuzden .neyseki mart 1den izindeyim.birden bire oldu bu halsizlik.iyiydim aslinda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?