- Konu Sahibi kardelen384
-
- #24.541
sağol canm cevabın için evet benmde normalde seker sorunum yoktu testlerde doktor yukleme yapılmasını önerdı ona guvendıgım için yaptırcam içim rahat etsin kan aldırmaktan bende cok korkuyordum artık alıstım yavrularımız için herseye katlanmaya hazırız yeterkı allahım sağlıkla kavustursun bizlereCanim ben açlık tokluk baktirdim onda birşey çıkmamıştı. Zaten her kan verdiğimde şekere de bakılıyordu. Orada da bir sorun çıkmamıştı ama yinede yükleme istediler 50 lik yüklemede yüksek cıktı haftaya salı 100luk yükleme yapılacak.
Benim şeker yüklenmesiyle sorunum yok ben kan aldirmaktan korkuyorum ama ne olur ne olmaz bu korku yüzünden bebeğim doğduğunda sorun çıkmasını istemiyorum.
Sonuçta hepimiz gün içinde eminim o yüklenen şekerden daha fazlasını yiyoruz.
rica ederim cnm evet yatis istiyorlar ama formalite olarak igne yapilinca cikis oluyor zaten Rabbim hepimizin sag saglim evlatlarimiza kavustursn ins. tetanoz asinda sorunsuz gecer ins.Teşekkürler bu arada:) hatırlattığın için. Benim ilk gebeliğim:) aslında. Daha önce bu aylara hiç gelemediğim için tecrübesiz anne adayıyım. Tıp fakültesinde yapıldı iğne, testi tekrar yaptılar, rhogam iğne yapıldı, yatış olmadan yapmıyorlarmış. Bunu da öğrenmiş olduk. Sabah gittim eve gelişim 13.30 u buldu. Daha sırada ikinci tetanoz aşım var. Doktorum birinciyi yaptırdıysan ikinciyide yaptırmam gerektiğini söyledi. 29+1 de yani tam sınırda tetanoz 2 yi yaptıracağım.
Canım için ne kadarını alıyorsa o kadarını ye kendini zorlama zorla yediğin şeylerin ne sana ne bebeğine hiçbir faydası olmaz isteyerek severek yediğin şeylerden alırsın faydayi ayrica herkesin bebeğinin kilosu boyu aynimi değil bir standardı yokki bunun mesela ben Ocak 20sinden sonra gitmiştim tamm gununu unuttum 600 geldi bebeğim ogllum daha iyiydi buna göre demem iki herkes her bebek farklıOncelikle cevap yazan tüm arkadaslara tesekkürler. Dün o kafa bulanıklıgıyla sabah iki yumurta ve oglene kadar cerez yedim. Ögle arasında da öglende yediğimin fazlası ayıptır soylemesi tandır yogurt falan yedim. Saat 3 gibi midem bulanmaya basladı. Ve tüm aksam karnım agrıdı bulantı ve sonuc gece boyu ishal. Pert oldum. Hala düzelemedim. Zaten hayatım boyunca hiç birşeyi fazlaca yiyemedim daha da yemem. İlaç bile içtim. Sonuc yine olan bana oldu.
Bende öyleyim canım otururken göz kapaklarım kapanıyor tansiyonummu çıkıyor falan diyorum ama ölçüyorum 9/5 bana göre normal çünkü ben düşük tansiyonluyum herhalde gebelikte ağırlaşma dedikleri böyle birşeyselam kizlar nasilsiniz? ben birden bire cok agirlastim.egilip yerden birsey almak iskence gibi.surekli.uykum geliyor
Oyy benim canım geçmiş olsun yaaa bizde bu yaz yaptiricaz bakalım nasıl olacak hem bebiş hem sünnet ama halledilebilir inşallah bir şekilde
Teşekkürler canimGeçmiş olsun canim, maşallah oğluna.
çok geçmiş olsun allah damat olduğu günleride göstersin
Geçmiş olsun annesin ister istemez stres yapıcaksın tabiki... Narkoz dan ağlamıştır canım ilk çişini yaptımı olay bitiyor 2 gün sonra hiç bişeyi kalmaz Allahın izniyle.... Adam olmuş annesiiii
Hayırlı olsun Allah damatligini da göstersin . Biz de oğlumu 3 aylıkken sünnet ettirdik ve verdiğim en doğru karar diyorum. O zaman eşimi zor ikna etmiştim ama şimdi Allah nasip ederse 2. Bebisi de yaz sıcakları gelmeden yaptiralim diyoruz
Çok dogru valla el kadar bebekler doguyo allah ömür veriyo ve yasıyo. Herkesi dinlememek lazım sanırım. Zaten 16 saat ayakta dursun 3 ögün yemek yesen arada da dünya kadar şeyi yemek imkansız. Bi düzeleyim canım ne istiyosa yicem takılmıcam ona buna.Canım için ne kadarını alıyorsa o kadarını ye kendini zorlama zorla yediğin şeylerin ne sana ne bebeğine hiçbir faydası olmaz isteyerek severek yediğin şeylerden alırsın faydayi ayrica herkesin bebeğinin kilosu boyu aynimi değil bir standardı yokki bunun mesela ben Ocak 20sinden sonra gitmiştim tamm gununu unuttum 600 geldi bebeğim ogllum daha iyiydi buna göre demem iki herkes her bebek farklı
Ben hepsini birlikte attım hep hiç renk verme olmadıKızlar ben bu akşam bebişin kıyafetlerini yıkayayım ufaktan diyorum . Nırmalde üşengeç bi insanımdır şimdi başlasam 34. Haftada ancak biterama bişey sorcam ya bunları beyaz renkli diye ayırcaz mı mesela üst kısımlar hem beyaz hem renkli olan yerleri var onları nasıl yıkayacam . Uuu çok cahilim
Asıl ben bu deterjan olayını düşünüyoum uni baby falan minnacık seyler ne kadar pahalı onları mı kullanmak lazım bizim deterjanlar olmaz sanırm. Ayrıca erken dogum yapanları duydukca beni de bi panik almadı degil hani ve eşim sagolsun ben daha hiç bişi almadımKızlar ben bu akşam bebişin kıyafetlerini yıkayayım ufaktan diyorum . Nırmalde üşengeç bi insanımdır şimdi başlasam 34. Haftada ancak biterama bişey sorcam ya bunları beyaz renkli diye ayırcaz mı mesela üst kısımlar hem beyaz hem renkli olan yerleri var onları nasıl yıkayacam . Uuu çok cahilim
Yaa dimi zaten işk yıkamada ayırsak bile sonradan makine dolduramadığı için mecbur brlikte atıyomuş herkes ben çok zıt renkleri bu seferlik ayırayım bari çok önemsemedenBen hepsini birlikte attım hep hiç renk verme olmadı
Ya ben uni baby alcaktım aslında ama herşeyi danıştığım bi arkadaşım var be gerçekten herşeye dikkat eden bi kız baby me almış sıvı deterjan hiç alerji yapmamış bnde ondan aldım deneyip görcem artıkAsıl ben bu deterjan olayını düşünüyoum uni baby falan minnacık seyler ne kadar pahalı onları mı kullanmak lazım bizim deterjanlar olmaz sanırm. Ayrıca erken dogum yapanları duydukca beni de bi panik almadı degil hani ve eşim sagolsun ben daha hiç bişi almadım
Günaydın hanımlar. Yumurta toplama işleminden itibaren cor aspirin kullaniyordum doktorum artık birakabilecegimi söyledi bıraktım. İki gün oldu birakali. Bugün sabah bacaklarımda kasigimda kasılmalar oldu. Bununla ilgisi var mıdır acaba. Hiç olmamıştı.
Alintilamisin canm olmusBen de kullaniyorum 35.haftaya kadar kullanacagim canim aspirini
hiye senden alinti yapmaya calistim ama beceremedim nedense
Benim de kafamda aynı soruYaa dimi zaten işk yıkamada ayırsak bile sonradan makine dolduramadığı için mecbur brlikte atıyomuş herkes ben çok zıt renkleri bu seferlik ayırayım bari çok önemsemeden
Bende reklamda falan görmüştüm galiba onu bilmiyorum ya büyüklerden baslayayım battaniye falan küçüklere gelince düşünürüm artık .Benim de kafamda aynı soruşu renk emen mendiller var ya, rengi atan giysilerin rengini o alıyor diğer eşyalara renk geçmiyor, reklamını görmüştüm, ondan alayım diyorum. Emin olamadım çok, ilk seferden renkleri karışırsa da üzülürüm
Oncelikle cevap yazan tüm arkadaslara tesekkürler. Dün o kafa bulanıklıgıyla sabah iki yumurta ve oglene kadar cerez yedim. Ögle arasında da öglende yediğimin fazlası ayıptır soylemesi tandır yogurt falan yedim. Saat 3 gibi midem bulanmaya basladı. Ve tüm aksam karnım agrıdı bulantı ve sonuc gece boyu ishal. Pert oldum. Hala düzelemedim. Zaten hayatım boyunca hiç birşeyi fazlaca yiyemedim daha da yemem. İlaç bile içtim. Sonuc yine olan bana oldu.
Ben de dun baby & me aldim.. Aslinda friendly alacaktim ama fazla pahali geldi. Herseyi de cok didiklememek lazim dedim bi suru insan sabum tozuyla yıkıyor yeter bu dedim aldim valla 10 lira sanirim 1000ml miAsıl ben bu deterjan olayını düşünüyoum uni baby falan minnacık seyler ne kadar pahalı onları mı kullanmak lazım bizim deterjanlar olmaz sanırm. Ayrıca erken dogum yapanları duydukca beni de bi panik almadı degil hani ve eşim sagolsun ben daha hiç bişi almadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?