2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?


  • Ankete Katılan
    349
 
Sorduğum soruya biriniz bile cevap vermediniz gerçekten çok üzüldüm çok sık foruma giremedigimden oluyor galiba.
 
Ben de dun baby & me aldim.. Aslinda friendly alacaktim ama fazla pahali geldi. Herseyi de cok didiklememek lazim dedim bi suru insan sabum tozuyla yıkıyor yeter bu dedim aldim valla 10 lira sanirim 1000ml mi
Ben dalinin granül sabununu aldım, onunla yıkamayı düşünüyorum, görümcem beyaz sabun rendeliyormuş ama onunla da uğraşamam sanırım
 

Aslında ben deterjan konusunda birşey fark ettim kızımda ötürü ona deterjan almıştım özel ama sonra bi yerde okudum. Bizim deterjan döndüm kızımın kıyafetleri artık bizim deterjanla daha az deterjanla yıkıyorum. Hemde kokulu birşey koymuyorum onlar zararlı diye hemde yazın dışarda pufur pufur guzel kuruyor simdi kis ama az koydum icin oyle kokmuyor bi saattede guzel yikiyor.
 
Babymall bizi kazıkladı resmen Dun biraz alışveriş yaptık mağazadan kasada chicco çamaşır yumuşatıcı hediyemiz dediler posete attılar eve geldik faturada oda gözüküyor neyseki pahali birşey değilmiş
 
Arkadaslar yardımmm lütfen :)
kafam çok karışık? Göğüs pedi lazım olur mu? kimi hijyenik değil diyor, kimileriniz almış
aventin göğüs kalkanı lazım mı? kimi almş kimi gereksiz görüyor??
almalı mıyım? yoksa gereksiz mi?
bide gümüş kapaklar çıkmış, onlar çok pahalı malesef, gümüşün iyileştirici etkisini biliyorum, yara vs olunca gümüş süreriz biz, hemen toparlar. onun için illa bu gümüş kalkanı almaya gerek yokbence bu kadar paraya.
ama göğüs pedi ile avent kalkan arasında kaldım. alan yada kullanan var mı??
 

Şeker yüklemesi ben mecbur yaptırdım eğitim araştırma bu konuda çok ısrarcı 27 haftalıkken bana yapıldı. Sen doktoruna bi sor istersen bazen onlarda unutabiliyor.
Çanta arkadaşım bebeğin kıyafetleri koyucan ona göre al derim. beziydi ıslak mendiliydi pisiık kremleri yedek kıyafet felan ben bazen ince battaniyede koyuyorum yani kullanışlı olması gerekiyor ben hatta saklama kaplarında bazen sığarsa yedek yemeklerini bile koyuyorum.
 
Canım benim fikrim göğüs kalkanını ihtiyacın olursa al belkide göğüsün çatlamayacak
 
Ben aldım canım sütun aktığı da dışardan belli olmuyor en azından üstün basın batmiyo yatagi islatmiyo falan :)
 
Bende cok uzuldum 25 yasina kadar nedemek cocuk en guzel yaslarini oyle gecirecek.
Zaten astimi alerjisi uyku apnesi anemisi vardi.
Sizinki duzelirmimis peki insallah daha fazla toprlanir .
 
Kızlar bu çatlamalar ne zaman başlıyor? Doğumdan sonra mı çıkıyor ortaya yoksa son aylarda falan mı belirginleşiyor??
Benim basladi canim .dogum dan sonra renk degistirecek .
Icini ferah tut Allah yardım eder. Gözlük için üzülme canım Rabbim dermansız dert vermesin. Gözlüğü düzenli kullandıkça numarası düşer inşallah sonra da gerek kalmaz.
Amin canim doktor hic oyle konusmadi .
Devamli takacak 25 yasinda amaliyat olacak dedi.baska yeremi gotursem.
Canım benim oğlum okul öncesinde başlamıştı kullanmaya merak etme cok cabuk alışır
Insallah canim evde alismasi belki daha iyiydi .okulda cok zor .zaten hep dusup kalkiyor heryeri morluk icinde
 
Ne bilim cok uzuluyorum haline bissuru hastalik cekti simdi 25 ine kadar bu sikinti olacak
selam kizlar nasilsiniz? ben birden bire cok agirlastim.egilip yerden birsey almak iskence gibi.surekli.uykum geliyor
Gittikce daha agirlasicaz oyle mi .bnmde hep uykum var .
 
Ben görmedim canım ne sormuştun, kusura bakma
Şeker yuklemesini sormuştum canım. Ne zaman yapılması gerekiyor ve herkes yaptırıyor mu diye. Eşim canan karatayi dinleyince pek sıcak bakmadı doktor da bilgilendirmedi bu konuda. İlk bebek olunca insan bişey bilmiyor işte böyle.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…