- Konu Sahibi kardelen384
-
- #24.561
Kızlar ben bu akşam bebişin kıyafetlerini yıkayayım ufaktan diyorum . Nırmalde üşengeç bi insanımdır şimdi başlasam 34. Haftada ancak biterama bişey sorcam ya bunları beyaz renkli diye ayırcaz mı mesela üst kısımlar hem beyaz hem renkli olan yerleri var onları nasıl yıkayacam . Uuu çok cahilim
Ewet baby&me aldımbebeklere özel deterjan kullanıyorsun değil mi
Ben dalinin granül sabununu aldım, onunla yıkamayı düşünüyorum, görümcem beyaz sabun rendeliyormuş ama onunla da uğraşamam sanırımBen de dun baby & me aldim.. Aslinda friendly alacaktim ama fazla pahali geldi. Herseyi de cok didiklememek lazim dedim bi suru insan sabum tozuyla yıkıyor yeter bu dedim aldim valla 10 lira sanirim 1000ml mi
Ben görmedim canım ne sormuştun, kusura bakmaSorduğum soruya biriniz bile cevap vermediniz gerçekten çok üzüldüm çok sık foruma giremedigimden oluyor galiba.
Asıl ben bu deterjan olayını düşünüyoum uni baby falan minnacık seyler ne kadar pahalı onları mı kullanmak lazım bizim deterjanlar olmaz sanırm. Ayrıca erken dogum yapanları duydukca beni de bi panik almadı degil hani ve eşim sagolsun ben daha hiç bişi almadım
Yıkadım utuledim çekmeceler koydum açıp bakıp kokluyorum :)))Benim gibi hazır olmayan odasına sürekli gidip hala daha poşette duran eşyalarına tek tek bakan var mıdeli gibiyim ya kaç kere baktım bilmiyorum en iyisi çamaşırları yıkamak yoksa rahat vermiyorum onlara
Selam annişler inşallah bebisleriniz ve siz iyisinizdir.
Size iki şey sormak istiyordum bana doktor hala şeker yüklemesi yapmadı illa gerekli mi?
Fotoğrafını yüklediğim çantanın kullanışı ebatları hakkında bilginiz var mı? Minyon olduğum için çok hantal bir çanta istemiyorum o yüzden merak ettim.
Canım benim fikrim göğüs kalkanını ihtiyacın olursa al belkide göğüsün çatlamayacakArkadaslar yardımmm lütfen :)
kafam çok karışık? Göğüs pedi lazım olur mu? kimi hijyenik değil diyor, kimileriniz almış
aventin göğüs kalkanı lazım mı? kimi almş kimi gereksiz görüyor??
almalı mıyım? yoksa gereksiz mi?
bide gümüş kapaklar çıkmış, onlar çok pahalı malesef, gümüşün iyileştirici etkisini biliyorum, yara vs olunca gümüş süreriz biz, hemen toparlar. onun için illa bu gümüş kalkanı almaya gerek yokbence bu kadar paraya.
ama göğüs pedi ile avent kalkan arasında kaldım. alan yada kullanan var mı??
Ben aldım canım sütun aktığı da dışardan belli olmuyor en azından üstün basın batmiyo yatagi islatmiyo falan :)Arkadaslar yardımmm lütfen :)
kafam çok karışık? Göğüs pedi lazım olur mu? kimi hijyenik değil diyor, kimileriniz almış
aventin göğüs kalkanı lazım mı? kimi almş kimi gereksiz görüyor??
almalı mıyım? yoksa gereksiz mi?
bide gümüş kapaklar çıkmış, onlar çok pahalı malesef, gümüşün iyileştirici etkisini biliyorum, yara vs olunca gümüş süreriz biz, hemen toparlar. onun için illa bu gümüş kalkanı almaya gerek yokbence bu kadar paraya.
ama göğüs pedi ile avent kalkan arasında kaldım. alan yada kullanan var mı??
Desene yıkanınca da kurtulamıyolar bizden :) elimizde eskidilerYıkadım utuledim çekmeceler koydum açıp bakıp kokluyorum :)))
Bende yıkadım ütüledim hurclara koydum.Yıkadım utuledim çekmeceler koydum açıp bakıp kokluyorum :)))
Insallah canim mecbur alisicazKafana takma canimm çocukta takmasin şimdiki gözlükler gerçekten çok Karizma oglunada çok yakışır eminim
Doktoruna soyledinmi canim .Hiç geçmeyecek gibi geliyor birdi iki olmuş şişlik nasıl geçicek bilmiyorum
Bende cok uzuldum 25 yasina kadar nedemek cocuk en guzel yaslarini oyle gecirecek.Aynen benimde 75 ken biranda büyüdü göbüşüme değiyor normalde silikonlu destekli kullanırken onlar acıtmaya başladı,Pentide dikişsiz ince silikonlu yarım sütyenler var onu kullanıyorum çok rahat
Benimde oğlum aynı 1.5 ay olacak göz tembelliği çıktı bir gözü diğerinden az görüyormuş.2. sınıfa gidiyor hiç ben görmüyorum falan demedi şans eseri muayene olduk ailece orda öğrendik . Gözünün biri 4.25 diğer 2.75 . İlk öğrendiğimde 1 hafta ağladım hamilelikte tuzu biberi oldu hormonlar tavan zaten.Göz doktoru eniştemizdi halime okadar üzüldüki , 3 ay hergün göz kapama yapıyoruz normalde 3 ay sonra randevu verirlerken sıkı takip etcez dedi heray kontrole gideceğiz.2 hafta önce gittik %40 toparlanma var dedi çok mutlu oldum . Ama gözlük takmaya devam edecek dereceleri düşürmeye çalışacağız
Benim basladi canim .dogum dan sonra renk degistirecek .Kızlar bu çatlamalar ne zaman başlıyor? Doğumdan sonra mı çıkıyor ortaya yoksa son aylarda falan mı belirginleşiyor??
Amin canim doktor hic oyle konusmadi .Icini ferah tut Allah yardım eder. Gözlük için üzülme canım Rabbim dermansız dert vermesin. Gözlüğü düzenli kullandıkça numarası düşer inşallah sonra da gerek kalmaz.
Insallah canim evde alismasi belki daha iyiydi .okulda cok zor .zaten hep dusup kalkiyor heryeri morluk icindeCanım benim oğlum okul öncesinde başlamıştı kullanmaya merak etme cok cabuk alışır
Ne bilim cok uzuluyorum haline bissuru hastalik cekti simdi 25 ine kadar bu sikinti olacakCanim kotu bir sey degil ki bu sıkma canini. Bende cok uzun yillardir kullaniyorum. Arada gözluk modelimden sıkılmak disinda hicbir zararini gormedim :)
Yediklerinle alakalidir o zaman canim korkma.
Genel de son aylar basliyormus. Hatta direk doguma 2-3 hafta kalan baslayanlar bile varmis. Ama bazilari tabi daha erken catliyor.
Ben almayacagim ayva cekirdegi biriktiriyorum. Ama alacak olsaydim 40 ml alirdim.
Gittikce daha agirlasicaz oyle mi .bnmde hep uykum var .selam kizlar nasilsiniz? ben birden bire cok agirlastim.egilip yerden birsey almak iskence gibi.surekli.uykum geliyor
Şeker yuklemesini sormuştum canım. Ne zaman yapılması gerekiyor ve herkes yaptırıyor mu diye. Eşim canan karatayi dinleyince pek sıcak bakmadı doktor da bilgilendirmedi bu konuda. İlk bebek olunca insan bişey bilmiyor işte böyle.Ben görmedim canım ne sormuştun, kusura bakma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?