- 11 Eylül 2015
- 3.773
- 4.051
- 133
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #24.581
Sağol canım cevabın içinŞeker yüklemesi ben mecbur yaptırdım eğitim araştırma bu konuda çok ısrarcı 27 haftalıkken bana yapıldı. Sen doktoruna bi sor istersen bazen onlarda unutabiliyor.
Çanta arkadaşım bebeğin kıyafetleri koyucan ona göre al derim. beziydi ıslak mendiliydi pisiık kremleri yedek kıyafet felan ben bazen ince battaniyede koyuyorum yani kullanışlı olması gerekiyor ben hatta saklama kaplarında bazen sığarsa yedek yemeklerini bile koyuyorum.
Canim renklileri ayiriyoruz .ustunde hem beyaz hem renkli olanlarin cok koyu degilse birlikte yikayabiliriz .ilk yikama onemlidir aslinda genelde camasrlar ilk yikamada renk verir.biraz sans isiKızlar ben bu akşam bebişin kıyafetlerini yıkayayım ufaktan diyorum . Nırmalde üşengeç bi insanımdır şimdi başlasam 34. Haftada ancak biterama bişey sorcam ya bunları beyaz renkli diye ayırcaz mı mesela üst kısımlar hem beyaz hem renkli olan yerleri var onları nasıl yıkayacam . Uuu çok cahilim
Bende iki gunde bir bakiyorum.cok zor tutuyorum kendimiBenim gibi hazır olmayan odasına sürekli gidip hala daha poşette duran eşyalarına tek tek bakan var mıdeli gibiyim ya kaç kere baktım bilmiyorum en iyisi çamaşırları yıkamak yoksa rahat vermiyorum onlara
Geri ver canim hediye demislerBabymall bizi kazıkladı resmenDun biraz alışveriş yaptık mağazadan kasada chicco çamaşır yumuşatıcı hediyemiz dediler posete attılar eve geldik faturada oda gözüküyor neyseki pahali birşey değilmiş
Ben ped daha once kullandim.memnundum camasrim islanmiyordu .Arkadaslar yardımmm lütfen :)
kafam çok karışık? Göğüs pedi lazım olur mu? kimi hijyenik değil diyor, kimileriniz almış
aventin göğüs kalkanı lazım mı? kimi almş kimi gereksiz görüyor??
almalı mıyım? yoksa gereksiz mi?
bide gümüş kapaklar çıkmış, onlar çok pahalı malesef, gümüşün iyileştirici etkisini biliyorum, yara vs olunca gümüş süreriz biz, hemen toparlar. onun için illa bu gümüş kalkanı almaya gerek yokbence bu kadar paraya.
ama göğüs pedi ile avent kalkan arasında kaldım. alan yada kullanan var mı??
Canim farketmeyebiliyoruz .ben gormedim mesela.bilgim olmadigi konulara yorum yapmiyorum.seker icin tahlil yaptirmadim.doktorumda demedi.beklemedeyim oyuzdenSorduğum soruya biriniz bile cevap vermediniz gerçekten çok üzüldüm çok sık foruma giremedigimden oluyor galiba.
24 28 haftalar arası yapiliyo ben yaptırdım bir sıkıntı yok ama gizli şeker varsa eğer ancak bu şekilde ortaya çıkıyorŞeker yuklemesini sormuştum canım. Ne zaman yapılması gerekiyor ve herkes yaptırıyor mu diye. Eşim canan karatayi dinleyince pek sıcak bakmadı doktor da bilgilendirmedi bu konuda. İlk bebek olunca insan bişey bilmiyor işte böyle.
Söyledim bi krem verdi çok da ilaç kullanılmıyormuşInsallah canim mecbur alisicaz
Doktoruna soyledinmi canim .
Gecer ins ya .Söyledim bi krem verdi çok da ilaç kullanılmıyormuş
Haklisin canim stres olmamaya calis gececek de .Kızlar idrar enfeksiyonu için amoklavin 1000 mg verdi dr
Hemoroid olmuşum rahatlatmak için bir krem verdi geçeceğini sanmam popomun üstüne oturamıyorum
Ya benim kafam inanılmaz bozuk
Huzursuz bacak esimde var berbat bise fastjel suruyorum uyuyor .doktorun verirse bn kullanmistim hamilelikteMerhaba hamiş arkadaşlarım. Bugün doktor kontrolümüz vardı. Alt karnımda birkaç gündür hissettiğim kasılma tipi ağrıdan ve bacaklarımdaki huzursuz bacak sendromundan çok muzdarip olduğumu söyşeyince magnezyum ilacı verdi. Günde 2 defa iç dedi. Ayrıca HGB değerim 10’a düştüğü için demir ilacını da günde 2’ye çıkardı. Var mı benzer durum yaşayanlar? Sizin doktorlarınız ne tavsiye etti? Huzursuz bacak her geçen gün dayanılmaz bir hal alıyor, hem gece hem gündüz sürüyor artık ve günde 1-2 saat uyku anca uyuyabiliyorum
28 haftaya kadar yapılıyor, doktorun açlık tokluk ölçmüştür belki ondan gerek görmemiştir, ben hızlı kilo alıyordum, bebek iri ve aşırı hareketliydi normalde yaptırmak istemedim ama doktor bunların risk olduğunu söyledi. İki hafta açlık tokluk ölçmesi ve normal çıkmasına rağmen yine de yaptı şeker yüklemesini. Belki sen de riskli bi durum görmediyse doktorun o yüzden söylememiştir ama içine sinmediyse geç kalmış sayılmazsın şimdi de yaptırabilirsinŞeker yuklemesini sormuştum canım. Ne zaman yapılması gerekiyor ve herkes yaptırıyor mu diye. Eşim canan karatayi dinleyince pek sıcak bakmadı doktor da bilgilendirmedi bu konuda. İlk bebek olunca insan bişey bilmiyor işte böyle.
24-28. Haftalar arası diye biliyorum. Doktorunuz canan karatay değilse dikkate almayın derim..Şeker yuklemesini sormuştum canım. Ne zaman yapılması gerekiyor ve herkes yaptırıyor mu diye. Eşim canan karatayi dinleyince pek sıcak bakmadı doktor da bilgilendirmedi bu konuda. İlk bebek olunca insan bişey bilmiyor işte böyle.
Penti de geçenlerde 3 al 2 öde kampanyası vardı canım devam ediyor mu bilmiyorum ama bak istersen.temas ettikçe tahriş oluyor çok fenaEvet canim oda aklimdaydi ama firsat olupta daha alamadim.. Zaten goguslerim alti artik baya tahris oldu yani hic bisey takmadigim halde surekli kasiniyor
Bazılarında hiç olmuyor canım bazılarında son aylar oluyor özellikle.ablamın mesela 8 Aydan sonra olmuştu çatlak.ben de daha bir şey yok inşallah olmaz.Kızlar bu çatlamalar ne zaman başlıyor? Doğumdan sonra mı çıkıyor ortaya yoksa son aylarda falan mı belirginleşiyor??
Canım tetanoz aşısı hamilelikte yapılabilen tek aşı.bebeğe bir zararı yok yani.Allah korusun tetanoz olsan onun bebeğe zararı olur.yaptır benceKızlar merhaba. Ben teteniz asisi olmamaya karar vermiştim. Olmadimda. Gecen gun elimi kestim. Olsaymışım keske dedim. Doktorum bana bırakmıştı. Tekrar sordum doktoruma .olursan daha guvenli olur dedi. Yarin saglik ocağında olacağım. Ama hala kararsızım. Bebege bi zarari olur mu ki diye
24-28. Haftalar arası diye biliyorum. Doktorunuz canan karatay değilse dikkate almayın derim..
28 haftaya kadar yapılıyor, doktorun açlık tokluk ölçmüştür belki ondan gerek görmemiştir, ben hızlı kilo alıyordum, bebek iri ve aşırı hareketliydi normalde yaptırmak istemedim ama doktor bunların risk olduğunu söyledi. İki hafta açlık tokluk ölçmesi ve normal çıkmasına rağmen yine de yaptı şeker yüklemesini. Belki sen de riskli bi durum görmediyse doktorun o yüzden söylememiştir ama içine sinmediyse geç kalmış sayılmazsın şimdi de yaptırabilirsin
24 28 haftalar arası yapiliyo ben yaptırdım bir sıkıntı yok ama gizli şeker varsa eğer ancak bu şekilde ortaya çıkıyor
Teşekkür ederim arkadaşlar cevabınız için doktor bu konuda hicbir şey söylemedi açlık tokluk da ölçmedi en kısa zamanda randevu alayım.Canim farketmeyebiliyoruz .ben gormedim mesela.bilgim olmadigi konulara yorum yapmiyorum.seker icin tahlil yaptirmadim.doktorumda demedi.beklemedeyim oyuzden
Hayırlı olsun canım adam oldu oğlunşaka bir yana başka dert vermesin Rabbim gözünaydın. Bundan sonra hemencecik toparlar. Ertelenmesi kötü oldu belki ama vardır elbet bunda da bir hayır üzülme :)
Çok geçmiş olsun canım, maşallah küçük adama, düğününü damatlığını da görmeyi nasip etsin Allah'ım sizlere inşallah
semabsrn geçmiş olsun canım 2-3 gün uğraşacaksın biraz mızırdanmalarıyla Allah beterinden saklasın dikkat edin kanama falan olmasın iyi takip edin
Canim hayirli olsun.Rabbim damatliginida gosterdi .kac yasindaydi.
Kızlar bugün kontrolümüz vardı..büyümüş minnoş kızım..boyu 35cm..kilosu 1.250 gram..
Şimdi odasını boyayacaz miniğimin çok heyecanlıCanim renklileri ayiriyoruz .ustunde hem beyaz hem renkli olanlarin cok koyu degilse birlikte yikayabiliriz .ilk yikama onemlidir aslinda genelde camasrlar ilk yikamada renk verir.biraz sans isi
Bende iki gunde bir bakiyorum.cok zor tutuyorum kendimi
Geri ver canim hediye demisler
Ben ped daha once kullandim.memnundum camasrim islanmiyordu .
Kalkani hic bilmiyorum almadim .gumus kalkanida almadim .gerek olursa alirim diye dusundum .
Çok güzelmiş güle güle giysin :)Eki Görüntüle 2111734 kizlar dun lc den bunlari aldim
Bornoz almaktan da vazgectim havlulari 2 oldu.bunlar yeter.
Canım hangi yataktan aldınKıZlar e bebekte lansinoh ürünleri indirimde ben bayadır takip ediyorum özellikle bugünü bekledim göğüs kremini sipariş ettim bi de göğüs pedini . Bu ikisini kargo bedavaya gelsin diye sipariş ettim ama özellikle indirim gününü bekledimasıl anacım yatak sipariş etmekti bu ay benden bu kadar valla adamı batırdım saçları beyazladı dün jokerden uslak mendil ve şampuana 164 lira ,yine dün e bebekten tarak alt değiştrme örtüsü deterjan falan ıvır zıvıra 114 lira , az önce de 150 lira harcamış bulunmaktayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?