- 28 Kasım 2012
- 7.030
- 4.605
- 373
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #25.801
Eki Görüntüle 2114207 Kızlar ana kucağına bi karar veremedim. Şuan fisher price indirimde kullananlar da memnun. Fakat tam yatma pozisyonuna gelmemesi beni düşündürüyor. Şu işe bi karar veremedim gitti
Can'ım tiny love babymall da bugün 350 ye düştü. Oraya bak alacaksan.Ben de tam yatsin istiyorm iki besik almamak icin tiny love begendim 500 tl. Jokerde 400 e dusmus. Icine ince bir yatak yapicam ozelliklerini begendm ama ici cok ince oyle yatamaz cani yanar bebegin.
Yaaa yatmasın salonda. Sen merak etme ben dikkat ederim gel burda yat de.Ay benim esim de salonda yatiyor iki gecedir sinir oluyorum on gunde bir birlikte oluyoruz hadi ben de pek istemiyorm yorgun oluyorm ama salonda yatinca da vicdan yapiyorm rahat degil sabah 7 de ise gidiyor uykuya dayanamaz diye. Sorunca da kiziyor sen rahat yat karnina vururum falan diye korkuyorm diyor. Daha doguma iki ay var, dogumdan sonrasi var pek erken ayrildi yataklar be dertlendim yapmasak da yanimda yatsaydi :)
Ay canım ihmal etme onu. Niye o kadar kanama olsun ki. Aşırı kuruluk yaşıyorsan mutlaka nemlendirici falan kullan.Canim zaten öncesinde duş aliyoruz. Hele hamilelikte ben kokuya daha hassas oluyorum ama bunun dusla suyla alakasi yok canim. Ayrıca ilişkiyi kolaylaştıran ıslanma dediğimiz şey suyla aynı kimyada degil ki. O yüzden su pek ise yaramıyor.
Aynen canim doğru söylüyorsun ama istesem bile yine bir anda kuruyabiliyorum
Zaten hamile kalmadan önce 3 kere ilişkide hep kan geldi. Ama az buz değildi. Ben bu yuzden hastaneden randevu aldim. Randevudan 3 gun once gebelik testi yaptim.pozitif cikti. O yuzden doğumdan sonra bi bakıma girmem lazım.
Canım bize babymallde oldu aynısı.bebek arabasının istediğimiz rengi kalmamıştı ellerinde.ödemeyi yaptık daha sonra eve gönderdiler ürünü.telefonla ara istersen müşteri hizmetlerini ya da aldığınız mağazayıKizlar e bebekten ödemeyi yaptık, magzada kalmadigi icin yatagi internetten siparis gectiler. Ama bir hafta oldu ses seda yok. Aranizda ayni durumu yasayan var mi? Odemeyi magzada yapip urunu merkezden gonderecekleri bir durum yasadiniz mi? Mail attim geri de donmediler daha.
Canım daha önce 1700 filandı.sonra bir ara zam geldi 2300 e gördüm aynı arabayıKizlar kraft twist xlx fiyati e bebekte dusmus .
1655 olmus .
Fiyat nasil sizce daha oncede ayni fiyat degilmiydi
175 çok uygundu gerçekten ama sanki fazla dik ya. Yeni doğan bebeklerin belirli bir rutini var genelde. Emzir gazını çıkar uyut. Bu durumda her uykuda yatağına götüremeyebiliyoruz. Ana kucaginda bu şekilde dik rahat uyuyamaz bence. Hepsiburada da kiwi diye bi marka var 100 lira fiyatı. Bizim eski ana kucağı o tarz bişeydi ve 5 ay dolu dolu kullandım . Hiç olmazsa onu alayım diyorum canım sen de bi bak istersen ona. Bir de şimdi yaz bebekleri olacaklar nasipse. 40 ı çıktı mı ana kucağına çok gerek olmaz bile.İkimiz de aynı moddayız. Bu 175 e düşmüştü o zaman almadık valla. Fisher price in anakucakları tam yatmıyor malesef.
Can'ım tiny love babymall da bugün 350 ye düştü. Oraya bak alacaksan.
Yaaa yatmasın salonda. Sen merak etme ben dikkat ederim gel burda yat de.
Hatta karın bölgenle aranıza yastık koy
Ay canım ihmal etme onu. Niye o kadar kanama olsun ki. Aşırı kuruluk yaşıyorsan mutlaka nemlendirici falan kullan.
Ben 20.hafta civarı yapmıştım canım.doktoruma sordum uçağa binebilir raporu verdi.havaalanında kimse anlamamıştı hamile olduğumu sormadılar bile raporu :) ama senin artık haftan ilerlerlediği için raporsuz bindirmezler.Kızlar bi konuda danışmak istiyorum bizim haftalarda uçak yolculuğu yapan varmı nette okuduğum kadarıyla uçağa binebilir raporu almalıymışım sizden sorun yaşayan oldumu.? bu arada yurt içinde yolculuğum
yıktın perdeyi eyledin viraaannnnşeker yükleme testi gebelikte olmazsa olmaz testlerden bence ve öyle bırak tokluk açlık bakmayı 50lik bile saçma. direk 75gr ogtt yapılması gerekir bunun kuralı budur,kitap böyle yazar. ama işte bizim post modern süpersonik doktorlarımız tırıvırı işler peşinde koşmayı çok sevdiklerinden böyle manasız girişimlerde bulunabiliyorlar maalesef. gebelik şekerinde bebek doğumdan sonra ağır hipoglisemiye girebilir en birincil risk budur yani ani kan şekeri düşer.beyni sünger gibi olur anlayamazsın.ayrıca bu kan şekeri dalgalanmaları daha birsürü metabolik hastalıgı tetikler kalp anomalilerine sebep olur. ani solunum durması görülür. olur da olur yaniii.. böylesine önem arz eden bir durumun son dönem TV showlarındaki saçmalıklarla riske atılıyor olması beni çok üzüyor. bunu daha önce de yazmıştım,kesinlikle hastanın insiyatifine bırakılması gereken bir durum olarak görmüyorum ben bunu,iyi bir hekim şeker yükleme konusunda ısrarcı olur işini şansa bırakmaz. diyabet dediğimiz öyle illa belirti veren belirli referansları olan bir hastalık değil üstelik.yani çok tatlı yiyorum kesin şekerim var,çok kiloluyum kesin bende şeker çıkacak ya da çok iyi hissediyorum kilom da normal yoktur benim bir şeyim demek anlamsız. diyabetin bir sürü görülme şekli var.insülün salınımına bağlı bozukluklardan kaynaklı olanı var,hormonal bezlerden kaynaklı olanı var, sende ki hangisi bilemezsin. ilk soruna dönecek olursam evet ben ilk gebeliğimde de yaptırmıştım,ilkinde birşey çıkmamasına rağmen bunda da yaptırdım hem de direk 100lük yaptırdım. burda hepinizin yazdıklarını okuyorum inanın,tek tek.. bazen okadar önemsiz şeylere takılıp, okadar minicik şeyleri dert edip önemsiyorsunuz;bazen de en önemli konularda olmaz birşey yaa ne sıkıntı çıkartabilir ki diye rahat davranıyorsunuz,üzülüyorum.. gebelik şekerinizi önemseyin arkadaşlar nolur !
Zaten 175 ken çok dik göründüğü için kararsız kalmıştım ben de ama ne bileyim bir çoğu da öyle aslında.175 çok uygundu gerçekten ama sanki fazla dik ya. Yeni doğan bebeklerin belirli bir rutini var genelde. Emzir gazını çıkar uyut. Bu durumda her uykuda yatağına götüremeyebiliyoruz. Ana kucaginda bu şekilde dik rahat uyuyamaz bence. Hepsiburada da kiwi diye bi marka var 100 lira fiyatı. Bizim eski ana kucağı o tarz bişeydi ve 5 ay dolu dolu kullandım . Hiç olmazsa onu alayım diyorum canım sen de bi bak istersen ona. Bir de şimdi yaz bebekleri olacaklar nasipse. 40 ı çıktı mı ana kucağına çok gerek olmaz bile.
canım ben de havlu bakıyordum.Kızlar havlu seti beğendim ozdilekten bambuymus ama renkli olmasi sorun olur mu? sarı yada pembe , sanki bebeğin tenine zarar verirmis gibi hissediyorum, beyazı da var,foto gönderemedim link bırakıyorum
http://www.ozdilekteyim.com/shop/tr...-tweety-lisansli-nakisli-bebe-seti-sari-bambu
Güle güle kullanın canım insan çok heyecanlanıyor yaabunlar da benim ganimetlerim
Ben testimi yaptırdım canım çok şükür bir sorun yok şeker çıkmadı yani. Benim derdim çok tatlı tüketmem. Bebiş doğduktan sonra şeker hastası olur dediler ondan korktumCanim bu şeker yüklemesi konusunda herkesin kafası çok karışık. Buğu gebe yakınım vardı ve hemşireme bilgi verirken başka bir hamile hemşire gebelik şekeri ile ilgili yükleme yaptırmanın çok iyi olduğunu gizli şekerin bu şekilde tespit edildiğini söyledi. Bende bebeğim haftasıyla uyumlu sayılır yani aslında geriden geliyor ve ben fazla sekerli gida tuketmem birden oyle 100 luk yuklenince tabii ki yuksek cikar dedim. dedim. Oda gizli şeker bu sekilde bulunur ve 28 -30 haftalardan sonra bebeği etkiliyor zaten dedi. Ne kadar doğru bilmiyorum.
Ay çok teşekkür ederim ah engel olabilsem be mutlu bana da yine de dikkat etmeye çalışacağımCanim faydali degil tabiki dikkat etmeye calissan daha iyi.
Ama illa seker hastasi olcak diye birsey yok.
Birsuru yakinim var hamilelikte cok yiyip cok kilo alan hem kilolarini verdiler hem bebeklerinde oyle bi sikinti olmadi.
sağ ol canım, evet ya ilk banyosunu yaptırma, mis gibi koklama. ayy içim kıpır kıpır oldu. Rabbim sağ sağlim kucağımıza almauı nasip eder inşallahGüle güle kullanın canım insan çok heyecanlanıyor yaa
Bende sabredebilirsem 30_ 32 arasi arasi ins .Evet az kaldı allahın izniyle canım henüz hazırlıklara başlamadım ama 32den sonra yıkama işlerine girsem diye düşünüyorum
Hadi ya ciktimi oyle fiyati oyle olursa hic alamamCanım daha önce 1700 filandı.sonra bir ara zam geldi 2300 e gördüm aynı arabayı
Gule gule kullan canim .bende 120 aldim :)Kızlar kargom geldi aventin 120lik cam biberonunu almıştım iyiki 120lik almışım hiç büyük falan değil 60ml almamakla çok iyi etmişim çünkü o çok daha küçük olacaktı ben alacak olanlara 120lik almalarını tavsiye ediyorum
Gule gule kullan canim nekadara aldin merhaba setinibunlar da benim ganimetlerim
Hiç agrı yok canım nst de var çıktı ama teşekkür ederim hepimiz sağlıklı sıhhatli doğumlar yaparız insallah vakti zamanı gelinceçok geçmiş olsun, sizde sadece sertleşme mi oldu başka bir ağrı da var mıydı? burada hepimizde ara ara ağrılar oluyor ama bilemedim. sizde de inşallah ilaç sancıları geçirir, bebeğinizi vakitlice alırsınız kucağınıza
Ben ilk oğlanda onun yün yorganı vardı içerde otururken onda da yatıyordum.Şimdi şu babynestler hoşuma gitmeye başladı yapımıda çok basit kalıbını indirdim kumaş alıp yapacağız valideyle ama bu biraz küçük geldi içini dahada büyütürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?