- Konu Sahibi kardelen384
-
- #26.421
İnsallah yanasil denk geliyor anlamiyorum. Elde avucta bes para kalmayinca indirime giriyor. Borc alacak kimse de yok.
Bazen aklima sacma sapan dusunceler geliyor. Sanki bebegimi doğurmadan onu kaybedeceğim gibi. Kendimi cok kotu hissediyorum. Var mi aranizda böyle düşüncelere dalan? Neden oluyor? Birdenbire geliyor aklima ve çıkartamıyorum.
İnsallah hepimiz biran once saglikla kucagimiza aliriz ya. Gunler gectikce her sey zorlasmaya basladi. Bana duygusallik yeni yeni gelmeye basladi. Kaygilarim her gecen gun biraz daha artiyor. Gunde 10 sefer bir seylere duygulanip agliyorum. Gecen gun esim moralimi bozuk gördü, gulmem icin bana bir video izletti. O videoya bile agladimartik hicbir seye dayanamiyorum
maalesef ben de öyleyim, ilk üç gebeliğim de kalpleri durduğu için kürtaj oldum. sürekli içimde bir korku, inşallah birşey olmadqn alırız kucaklarımıza.
Can'ım normalde pentinin 75 B kullanıyordum. Destekli olanlardanbazı sütyenlerde 80 olabiliyordu tabi.
Şimdi 80 C aldım. Aslında göğüslerde çok büyüme olmadı. Ama bu desteksiz tabi. Onun da etkisi var. Kız bel yukarısının ölçüsünü alıp verdi. Ben denedim orda. Sen de dene atletin üzerinden. Ona göre karar verirsin. Ben çok beğendim açılışını falan. Tek göğsü tamamen açabiliyorsun. Küçük pencere gibi de değil Yani.
Canım çilekten istiyorsan gecikmişsin, geçen ay bir sürü çilek mağazası dolaştık en erken Mayıs’ın üçüncü haftası teslim edebiliriz dediler, çok geç olur ki daha eşyalar yıkanacak yerleşecek, doktor Nisan 10 gibi bekleriz bebeği demişti, sinirden ağladım. Şans eseri bir şubesi fazladan sipariş vermiş nasılsa satılır diye martın 17 sinde kuracaklar bir aksilik olmazsa, orayı da gönül gözümüzle bulduk resmen, ben ağlarken eşim gel şuraya da bakalım dedi, şansımıza resmenNerdesin Can'ım sen? Bulunduğun yerle mi ilgili acabayani öyle umut etmek istiyorum. Ben ısrarcı olamıyorum işte
Çok kırılıyorum en ufak bir şey diyince. En sonunda ne istiyorsan onu al karışmıyorum dedim. Bugün gitmiş yine tahterevalli beşiklere bakıyor
Çekmeceler çıkıyor canım, silip takılabilirmiş, ben de ilk bunu sormuştum :) çekmecesini almasak yüksek olsa daha mı kolay silinir demiştim, çıkarıp gösterdilerAy beşikler çok güzel Rabbim içinde yavrularımızı görmek nasip etsin benim beşikte bu modellere benziyor ben sadece şuan yere sıfır olduğu için acaba ayak yapılabilirmi diye düşünüyorum .. Altını silebilme açısından bende toz hastalığı var herşeyin altını silmem lazım..
Canım çilekten istiyorsan gecikmişsin, geçen ay bir sürü çilek mağazası dolaştık en erken Mayıs’ın üçüncü haftası teslim edebiliriz dediler, çok geç olur ki daha eşyalar yıkanacak yerleşecek, doktor Nisan 10 gibi bekleriz bebeği demişti, sinirden ağladım. Şans eseri bir şubesi fazladan sipariş vermiş nasılsa satılır diye martın 17 sinde kuracaklar bir aksilik olmazsa, orayı da gönül gözümüzle bulduk resmen, ben ağlarken eşim gel şuraya da bakalım dedi, şansımıza resmen
Canım sen sezeryanmısın... Az kalmış yaa benimde Nisan 15 20 arası normal şartlarda İnşallah şöyle geriye bakınca ne çabuk geçti diyorum önüme bakınca daha varmış diyorum oysa ne kaldı şurada ..Canım çilekten istiyorsan gecikmişsin, geçen ay bir sürü çilek mağazası dolaştık en erken Mayıs’ın üçüncü haftası teslim edebiliriz dediler, çok geç olur ki daha eşyalar yıkanacak yerleşecek, doktor Nisan 10 gibi bekleriz bebeği demişti, sinirden ağladım. Şans eseri bir şubesi fazladan sipariş vermiş nasılsa satılır diye martın 17 sinde kuracaklar bir aksilik olmazsa, orayı da gönül gözümüzle bulduk resmen, ben ağlarken eşim gel şuraya da bakalım dedi, şansımıza resmen
Çok iyiymiş. Aynı fiyat benim gösterdiğimle. Ama sanırım bunun sallanma mekanizması Yok
Internet sitesin de var canım. Arama yerine Selena yazarsan gelir.Blackbluee1 canım çileğin internet sitesinde Yok o beşikten mağazasında da göstermemişlerdi. Neden acaba ?
Doğum şeklini konuşmak için erken ama normal görünüyor dedi,daha çatı muayenesi falan yapmadı. Geçen yıl bebeğimi kaybetmiştim suni sancı ile normal doğumla almışlardı ona dayanarak normal olur diye düşünüyor sanırım. Bebek 2 hafta ileriden gidiyor ona dayanarak söyledi sanıyorum, 10 Nisan da bekleriz dedi ben de hep 10 Nisan’a göre hazırlıyorum kendimi ne olur ne olmaz diyeCanim senin takvime gore 1 mayis gorunuyor doktor nisan 10 gibi oyle mi? Sezaryen mi olacaksin ondan mi oyle dedi Bize de oyle mi der acaba biz daha hic dogumdan konusmadik
Can'ım nerden aldın? Sen kartaldaydın :))
Belki ben de alabilirim o tarafa gelirsem yada aldırırım :)
Az kaldı canım ya, sezeryan değilim ama bebek ileri gidiyor. Akşam kayınvalideme gitmiştik diyor ki hastane çantanı hazırladın mı, yok dedim daha var en az 1,5 ay. Hazırlayalım ne olur ne olmaz dedi elim ayağım titreyiverdi, çok heyecanlıC
Canım sen sezeryanmısın... Az kalmış yaa benimde Nisan 15 20 arası normal şartlarda İnşallah şöyle geriye bakınca ne çabuk geçti diyorum önüme bakınca daha varmış diyorum oysa ne kaldı şurada ..
Canım çilekten istiyorsan gecikmişsin, geçen ay bir sürü çilek mağazası dolaştık en erken Mayıs’ın üçüncü haftası teslim edebiliriz dediler, çok geç olur ki daha eşyalar yıkanacak yerleşecek, doktor Nisan 10 gibi bekleriz bebeği demişti, sinirden ağladım. Şans eseri bir şubesi fazladan sipariş vermiş nasılsa satılır diye martın 17 sinde kuracaklar bir aksilik olmazsa, orayı da gönül gözümüzle bulduk resmen, ben ağlarken eşim gel şuraya da bakalım dedi, şansımıza resmen
Bilmem ki canım neye dayanarak söyledi, tahminde bulunuyorum sadece. 6 Mart’ta kontrolüm var, sorarım tekrar10 nisan cok erken degilmi bende sezeryanlim doktor nisan 20sinden sonra her an alirim dedi. Ustelik benimkinin basi 3 hafta onden gidiyor
Bilmem ki canım neye dayanarak söyledi, tahminde bulunuyorum sadece. 6 Mart’ta kontrolüm var, sorarım tekrar
38. Haftaya girmiş oluyoruz ya belki iki hafta önde oluşunu da hesaba katıp söylemiştir, aynıymış senle tahmini tarihlerimiz. Sadece kafası mı önde canım seninkinin? Bizim komple kafa karın bacak boyu uyumlu iki hafta ileride..Bende bu persembe bi tahmin daha istim bakalim ne dicek insallah sansima tatlis bi doktor cikarda sordum sorulara akraba evliligi diye beni azarlamak yerine mantikli aciklama yapar. Bazilari soylemeden sistem giriyo hic birsey anlamiyorsn
Ya altı üstü bir beşik neden böyle anlamadımCanım çilekten istiyorsan gecikmişsin, geçen ay bir sürü çilek mağazası dolaştık en erken Mayıs’ın üçüncü haftası teslim edebiliriz dediler, çok geç olur ki daha eşyalar yıkanacak yerleşecek, doktor Nisan 10 gibi bekleriz bebeği demişti, sinirden ağladım. Şans eseri bir şubesi fazladan sipariş vermiş nasılsa satılır diye martın 17 sinde kuracaklar bir aksilik olmazsa, orayı da gönül gözümüzle bulduk resmen, ben ağlarken eşim gel şuraya da bakalım dedi, şansımıza resmen
Tamam Can'ım gördüm. Bebek odaları içindeymiş. Ben beşikler bölümüne bakmıştım.Internet sitesin de var canım. Arama yerine Selena yazarsan gelir.
Selena bebek karyolası olarak yazıyor
Kadıköy'de bulunur doğru Can'ım. Neyse sağlık olsun. Başka yerden bakarım artık. Bulamasam da sorun değil Zaten. Normal atletler de iş görür benceKadıköy den aldım canim bir mağaza dışarıya sepet koymus gecerken rastgeldim kendime yengeme kuzenime aldım.
38. Haftaya girmiş oluyoruz ya belki iki hafta önde oluşunu da hesaba katıp söylemiştir, aynıymış senle tahmini tarihlerimiz. Sadece kafası mı önde canım seninkinin? Bizim komple kafa karın bacak boyu uyumlu iki hafta ileride..
Sanmam canım o kadar yağacağını, senin kontrolüm erkenmiş sor bakalım ne diyecek doktorPersembe kar yagisi diyor ya insallah jastane gitmemi engellemez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?