2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Eki Görüntüle 2116049
Yok canım benim ki bu model. Uyku setleri gereksiz pahalıydı. Bende almadım. Diktirecem sanırım içine göre. Daha uygun hemen hemen yarı fiyatına dikiyorlar ordakinden.
çok güzelmiş, güle güle kullan canım, içindeki nevresim takımları da çok hoş duruyor. ben de yeğenimin eski park yatağını kullanmayı düşünüyorum ama daha içine takım filan almadım.

Kızlar kaburga ağrısı başlayan var mı. Ben eğilince ya da biraz otururken öne doğru oturunca ağrıyor tam göğsümün altıyla göbeğimin arası sıkışıyor
Bende de var aynı ağrı anlam veremedim. Tecrübeli anneler belki bilirler. Sağ göğsümün altıyla göbek arası garip bir ağrı, sırtıma vuruyor ağrı, gece uyutmuyor. Yürüyorum biraz hemen ağrı başlıyor, aralıklarla gelen bir ağrı.

o ağrı bende de var canım, kaburgamın altıyla başlayıp sırtıma vuruyor. çok can sıkıcı bir ağrı

Bebekler büyüdü kızlar bazen çok sarsıcı hareketler yapıyor hatta bazen dayıyor biyerini resmen hissediyorum. O yüzden kaburga kemigimize de baskı yapabilirler ben öyle düşündüm

Canim ne tarafta oturuyosun sen. Sisli de fln ozel hastane var baya. Uzak ama bana sana yakin sanki
Canim ben tam sarıyer ile beşiktaş sınırında oturuyorum.. Şişlide çok hastane var fakat görünüşte hastane olan yer de çok.. Malesef birçoğu ticari bakıyor.. Gerçekten güvenilir yerler de fiyat olarak çıta üstü..

Günaydın kızlar. Pijama takımına karar veremedim. Sizlere de sorayım dedim. Fikirlerinizi alayım şimdilik seçebildiklerim bunlar

Eklentiler

• IMG_4119.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 72
  • IMG_4120.webp
    7 KB · Görüntüleme: 72
  • 4a18dbc9-4876-4802-ac31-98d5941f0377.webp
    17,5 KB · Görüntüleme: 72
  • IMG_4428.webp
    16,4 KB · Görüntüleme: 74
  • IMG_4447.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 66
  • IMG_4449.webp
    7,4 KB · Görüntüleme: 73
Bebekler büyüdü kızlar bazen çok sarsıcı hareketler yapıyor hatta bazen dayıyor biyerini resmen hissediyorum. O yüzden kaburga kemigimize de baskı yapabilirler ben öyle düşündüm
Evet canım olabilir. Çarşamba kontrolum var soracağım. Dün dışarı çıktım 10 dk yürüyorum ağrı başlıyor, oturmak için hemen yer bakıyorum kendime:)) 5 dakika oturup dinleniyorum öyle geziyorum.

Bi kerede bana öyle oldu.roche firmasının makinesi ni kullanıyorum.müşteri hizmetlerini aradım.ellerde kalıntı falan kalmış olabilir gibi bişey söyledi ben deli gibi yikiyorum oysaki.bide parmağı kan gelsin diye çok ovusturduysaniz kan sulanmış olabilir dedi.ilk gelen kanı silip sonrasında gelen kanla bakmaliymisiz.o aletlerede güvenmiyorum ben.kansız ölçen bitane var.inanılmaz pahalı.cihaz 750 tl.stripler 250.strip 15 gun mu ne dayanıyormus.türkiyede yok.sadece net te var.insallah yaygınlaşır ve ucuz lar.hadi biz geçici kullanıyoruz şeker hastalarına Allahım yardım etsin.olcmesi bi dert delmesi bi dert.

Paradise82 canım arkadaşlar cevap verdi mi bilmiyorum 2 gündür giremiyordum ama 2.tekrar olursa kusura bakma.ayva çekirdeği jelini göğüs uçları yara olmasın diye kullanmak için biriktiriyoruz.gerçi ben yüzüme de kullanıyorum.cildi çok güzel yapıyor bilgin olsun

canım tahminimce kafası aşağı dönmüş bu nedenle kafada ağır olunca o noktaya baskı yapıyor ve arada hıçkırıyor ise gıdıklama hissi oluyordur :)

"Gün içerisinde özellikle 30. haftadan sonra bebek hareketleri esnasında 6-8 kez düzensiz aralıklarla olan ve şiddeti düşük kasılma ve karında sertleşmeler hissedilebilir bu normal bir durumdur fakat kasılmalar ritmik bir periyoda girmeye doğru gidiyorsa bu erken doğumun habercisi de olabilir diyor" kızlar. Benim sürekli bir yere toplanıyor portakal gibi kafası falan sanıyordum ama kasılmaymış bu ya geçen hafta nst de iyiydik sancımız yoktu ama ondan sonra regl sancısına benzer belimde ağrılarım oluyor bir de bu sürekli sağa doğru toplanmalar kafamı karıştırdı. Zaten ailede 35. haftada doğum yaygın inş sağlıkla gelir yavrucak.

Kizlar hepimize hayirli haftalar.
Ben haftaya gebelik sekerim oldugunu ogrenerek basladim. simdi dahiliyeye ve diyetisyene gitmem gerikiyormus doktorum oyle soyledi. ama kafam biraz karisik cunku bir arkadasim da dahiliye yerine endokronoloji doktoruna gitmem gerektigini, hormon ve vucut salgilari ile ilgili onlarin uzmanlik alani oldugunu soyledi. suan yada oncesinde gebelik sekeri cikan bayanlar siz nasil bir yol izlediniz ?

Canım benim doktorum önce diyetisyene gönderdi. Diyete rağmen aclik şekerim düzelmeyince endokronolojiye yolladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…